44549
-
#38859 Tudom...több mint egy hónap. -
#38858 Idevele...DDDDD -
Ironman2 #38857 még várni kell rá jún 25-ig! apropó,hamarosan kapjuk az új peccset,szerintem napok kérdése -
#38856 Adják ki inkább már, mit mutogatják itt össze-vissza! -
Ironman2 #38855 Már csak 2 nap!
Island Paradise Producer Walkthrough Countdown
-
Ironman2 #38854 http://navetsea.blogspot.tw/
ezt már láttad? -
Ironman2 #38853 Jó kis növények vannak itt garmadával:
http://www.modthesims.info/member.php?u=4148751 -
#38852 Ezzel is csak egy picike gond van: Nézegetni lehet, mást nem mivel csak egy szép dísz! Azért köszi szépen!!!!
-
#38851 Na itt a banánotok :p
-
Ironman2 #38850 ez most egy jól elkapott pillanat volt.amúgy az öreg pont abbahagyta -
#38849 cica kunyerál :))))))))))))
Énis szeretem együtt leültetni őket. Kár, hogy nem tudnak maguktól összehangolódni, mint a 2-ben, hanem egyesével kell kisakkoznom, mikor kezdhetnek enni, hogy bevárják egymást. :D -
Ironman2 #38848 Közös ebéd:
-
Ironman2 #38847 A sült banán lesz az új étel a Szigetvilágban,úgyhogy szerintem már megcsinálták normálisan a banánfát -
Ironman2 #38846 DDDD -
#38845 -
#38844 Mmint a te simjeid. Felébredtek, ha hangosan hallgattak zenét a szomszédban (kis zajjelek is jöttek át a falon), és verték a falat :D A gyerekek is! -
#38843 nekem sosem dörömböltek át a falon -
#38842 *Late Night -
#38841 Meg mikor pörgette egy felnőtt :)) Azt beletehették volna a Generationsszel... meg a pirospacsit is... A Late Lighttal meg a falon átdörömbölést!!! :D -
#38840 kár hogy ilyen képet raktam már be
van a játékban egyébként normális banánfa, a hajótörött krónikákban is meg tudták oldani, de ez most, a jó lesz ez így is a sok majomnak tipikus esete -
#38839 erről meg az jut eszembe, hogy az ilyen rúgós játékokon meg ha nagyon bevadult, simán rókázott utána a simkölök -
#38838 ÁÁÁÁÁ pont ezt hiányolom folyton (pl. a mai játékban is)!!!! -
#38837 olyan volt a kettőben, hogy amikor mondjuk a házaspár egyik fele zuhanyozott, akkor a másik simán bement wc-zni, és mikor lehúzta a wc-t, a másik simán kiugrott a zuhany alól és letolta :DD -
#38836 hogy kipacskolta a vizet :) vagy az a WC-ből jött? -
#38835 á tuti nem lehet u.azt a szobát kiadni -
Ironman2 #38834 Az asszonyt idegesíti hogy ott van az ura:
-
Ironman2 #38833 Nem mondod?? -
#38832 Olyan animáció kéne, mint mikor a fürdőszobában vagy d**ás közben nyitnak egymásra! -
Ironman2 #38831 mi van ha több simnek ugyanazt a sorszámú kulcsot adom.DDDDD -
Ironman2 #38830 eh,egyre jobban hangzik.Vár az üzlet bundle változatban.DDDD -
Ironman2 #38829 Új infók a Szigetvilágról:
- A Tervezőmód segítségével is létrehozhatsz üdülőket, de építhetsz is egyet, ha akarsz.
- Az üdülők kötelező elemei: recepciós pult és a nyúljáratos szállodai épület
- A játékot úgy tervezték, hogy egy Simcsalád el tudja látni a szállodavezetéssel kapcsolatos feladatokat. Némi átcsoportosítással ez össze is jöhet. Te határozod meg ugyanis azt, hogy ki hol dolgozzon, illetve - ha szükséges - melyik poszt legyen átmenetileg üresen.
- Ha a szállodád koszos, mocskos, csótányok lepik el, az csillagvesztéssel járhat.
- Ha úgy döntesz, hogy alkalmazottat veszel fel, dönthetsz alacsony, közepes vagy magas minőségű munkát biztosító alkalmazott mellett. Minél magasabb a minőség, annál drágább, de annál hatékonyabb is.
- Vendégeid számára VIP szobákat bocsáthatsz rendelkezésre. Ez annyit tesz, hogy nem a nyúljáratos épületben fognak majd éjszakázni, hanem számukra épített szobákban. Az Építés mód bármely ajtaját elláthatod majd számmal. Ha egy Sim úgy dönt, nálad éjszakázik, megkapja a szobához tartozó kulcsot, amelyen a szobaszámot is láthatod.
- Étkezni a Simek büféasztalon tudnak. Beállíthatod, milyen típusú és milyen minőségű ételeket kínálsz. Minél jobb minőségű, annál nagyobb költséggel jár majd az étel, viszont a vendégeid is elégedettebbek lesznek.
- Új étel: sült banán
- Az italokat ananász vagy kókuszdió formában szolgálják fel.
mysims.hu -
#38828 Az a vicc, hogy elméletileg ez egy jó csaj. "Szeretem" az EA grimaszokat..........:/ -
Ironman2 #38827 Na most nem tudok majd aludni!!! -
#38826 bájos...
-
#38825 Újabb Dragon Valley képe érkeztek
(simsvip.com) -
#38824 Hehe...költözködünk bizony! -
Ironman2 #38823 Szép a hely! Már várom hogy odaköltözzek! -
Ironman2 #38822 Még 3 nap,és jön a bemutató:
-
Ironman2 #38821 -Az ott a Tihanyi apátság!
-Hol? -hol..hol...hol
-
Ironman2 #38820 Egy kis koktélt?