44549
-
#39419 Tőgyfa.
-
#39418 Aha, már wellness hétvégére is elküldtük egymást... -
Ironman2 #39417 Ja,elvagyunk kényeztetve nagyon! -
Ironman2 #39416 -
#39415 Mer ti már úgy vagytok, hogy kényeztethetitek egymást?... :P -
Ironman2 #39414 Hát ez érdekes.Egyedül ha Jóskának küldök ajándékot,akkor lehet kiválasztani a 3 kényeztető csomag közül,a többieknél nem -
#39413 Nekem is bennvan mindkettő, de semmi ilyennel nem találkoztam. -
Ironman2 #39412 Hát ez qurva jó!! 3 fajta kényeztető alapcsomag közül lehet egyet elküldeni a barátoknak az ajándékozásnál.Mióta van ez,mert még nem is láttam? Gondolom az Egyetem óta -
Ironman2 #39411 Nekem igen sok furcsaságot müvel a játék,lehet azért mert beraktam az errortrapot,meg az overwatchot egyszerre.Beragadó simek,hirtelen felugró,majd arrébbteleportáló simek,volt hogy 3-an is arrébbteleportáltak félméterre egyszerre.Postásfiú már ki tudja mióta állt egyhelyben,ha észre nem veszem,és csak a resetsimmel tudtam kivenni:
-
Ironman2 #39410 Egy csillár,és egy tőgyfa gyerekjáték ingyenes a store-ban holnapig! Játékon belül áruház bekapcsolása,és onnan lehet letölteni!
-
Az azért nem ugyanaz. -
#39408 Aranka lesz a "művészneve"..DDD -
#39407 Na hiszen.. Bár munkanélküli most sim-em, de ez pont neki való munka lesz..DD -
Gólya #39406 majd játszhatsz szállodás nénit a szigeten:) -
#39405 aha. Nem tudom, mennyire vagyok rá kíváncsi. Inkább egy boltos kieg. -
Ironman2 #39404 Nem fogod látni,mert a jogok a Telitale games-nél vannak,csak utalásokat,és poénokat tudnak belevinni a játékba -
#39403 A filmet én is szerettem, de attól még nem biztos, hogy a Simsben szeretném látni. -
Ironman2 #39402 Én inkább arra leszek kiváncsi milyen utalásokat rejtenek el a Sims4-re hivatkozóan.Az Egyetemi kiegben már volt egy szobor ami a Sims4-re hivatkozott.Sims2-ben már volt a tévében gameplay videó a vége felé a 3-ból! -
Ironman2 #39401 Most a Baywatchot majmolják,ősszel meg a Vissza a jövőbe film lesz a téma burkoltan gondolom.Ennek majd Jóska fog örülni a legjobban.Tuti lesz légdeszka is!! -
#39400 olyan nagyon nem tudok semmit elcseszni, mivel nincs tétje. -
Gólya #39399 megnézed, mit csesztél el a jelenben és ha visszajösz, kijavítod:) -
#39398 Na, éppen azt néztem, hogy az nem nagyon tetszik. Minek menjek én a jövőbe? És ott mit csináljak? -
Ironman2 #39397 Előre a jövőbe!!! -
Ironman2 #39396 Sims3 Into the future
Állítólag ősszel!! -
Akkor jó. Valójában én is azon gondolkozom, hogy még egyszer újrarakom majd, amikor meglesz a szigetes. Ugyan nem tudom, milyen kiegek jönnek még, de amiket szeretek, azok nagyrészt már megvannak. És nem biztos, hogy az összeset fel akarom majd rakni. -
Ironman2 #39394 értem én mit akarsz mondani! -
Ironman2 #39393 igen,csak a vásárolt,és ingyenes cuccokat nem,meg még 4 cuccos csomagot is! -
#39392 Úgy értem, cc-t meg storét? -
#39391 És kidobáltál mindent? -
Ironman2 #39390 Akkor a bójamester meg a vizen fog járni?? -
Ironman2 #39389 juj,ez fájt!! -
#39388 -
#39387 "- úgy futni, mint egy igazi Baywatch-sztár"
Okés! Gyuri simem Pamela Anderson mellekkel eléggé tréé lesz, de vállaljuk!
-
#39386 Azé, mer a játékban nagyobb a víz ellenállása, mint a valóságban. Mongyuk ezt én sem gondoltam komolyan...DDDDD -
Ironman2 #39385 pff,ökörség az egész! ettől még a vízből ugyanolyan bénán fognak kijönni,mert láttam a videókban -
Ironman2 #39384 Életmentők a Szigetvilágban:
Ugyanolyan szakma lesz, mint amilyeneket az Álomállásokban megismertünk.
- Atlétika és karizma jártasság fejlesztése is szükséges az előrelépéshez
- Emellett még természetesen az embereken való segítés, életmentés is elengedhetetlen feltétele annak, hogy valódi Baywatch-hős legyen Simed
Főbb feladatai:
- pásztázni a vizet
- figyelemmel kísérni az úszkáló Simeket
- megfulladástól megmenteni a Simeket (újraélesztés)
(néhány Sim csak megjátssza majd a vészhelyzetet)
- ismertségeket szerezni
- a Simeket kihúzni a vízből
- mesterséges lélegeztetést adni
- úgy futni, mint egy igazi Baywatch-sztár
A karrier lépcsőfokai: (csak a 4. szinttől ismert egyelőre)
4. szint: Strandőr
5. szint: Turbómentő (speciális törülközőt kap)
6. szint: Bójamester (tud átgázolni a vízen, gyorsabban úszik)
7. szint: Profi életmentő (tud szájból-szájba lélegeztetni)
8. szint: Sasszem (valószínűleg innen tudja majd a Baywatch-futást - ez egyszerűen csak viccesen néz majd ki)
9. szint: Legendás őrszem
10. szint: Baywatch-sztár
Aki szeretné tudni, milyen az a Baywatch futás, a bemutató videón, az 54-55 mp környékén láthatja.
mysims.hu -
Ironman2 #39383 Igy nem akadozik a játék,és végre jó az építkezés is! -
#39382 Na és miért? -
#39381 Nekem Rock csatorna sincs a hifin :/ Nem erre gondolsz? Igaz, ez nem sims 1-es. Örülnék neki, ha megkeresnéd nekem, nagyon kíváncsi vagyok, melyik szám lehetett az. -
#39380 mastercontroller segít