44549
-
Ironman2 #40221 Tegnap szép látvány volt,mikor éjjel légzőpipás merüléseket hajtottam végre,közben meg vonyítottak a kutyák,meg a farkasok.DD -
#40220 Ja, de ez még a régi...az újnál át állítottam, mert tele volt a hócipőm, hogy mindig telihold jön miután elkezdek játszani....nekem ne óbégasson ott egy bugris-tigris, ordas-bordás sem! -
#40219 Nálam is volt ugyan ez a hiba jelenség..DD -
Ironman2 #40218 és telihold van! -
Ironman2 #40217 hehe -
#40216 Ja, az. -
#40215 ja, de néha írtam is. -
#40214 gondolom, igazából bosszantó lehet. -
#40213 Titokban figyelgettél bennünket?.néda....DDDDDD -
#40212 Röhejes igen, viszont ez így nem annyira poénos. Akkor az, amikor az asztalnál csinálja és fel gyullad tőle a fél konyha...nálam már csinált ilyent.DDDDD -
#40211 láttam már korábban is. Néha zugolvasok, ha írni nincs is mindig időm. -
#40210 Ilyen e:
Így rókázott a régi / meg most az új Gyurim izs..DDD
-
#40209 de miért? Milyen poén már, hogy ül a mosogatóban és tüzet okád? :D -
#40208 na most itten nem kérdezek rá, de érdekelne, miért. -
#40207 ... -
#40206 ez milyen már! -
Gólya #40205 óh szegény...:DDD
viszont jut eszembe...nem tudom, megvan-e még a boszid...és kiváltottad-e neki jutalompontokért a kézzel varázslást? -
#40204 ismerlek már. -
Gólya #40203 akkor rövidre zárjuk a dolgot...nem kap chilis babot -
#40202 Tök mindegy, hogy mosogatógépe van vagy sima csaptelepes mosogató, mert tegnap abba is bele ült! -
Gólya #40201 na akkor már biztos, hogy nem veszek a simcsajszimnak mosogatógépet:)
múltkor pedig ott sápítozott nekem, hogy neki biz' mosogatógép kell, de hirtelen... -
#40200 Az este ugyanis búvárkodás után mondom: Egyél te szegény így csont soványan valami könnyűt...etettem vele csilisbabot...és megint be ült a mosogatóba utána okádni!!! -
#40199 Nekem meg fizum sincs!... -
#40198 Köszi, nem kell, mert mivel most meg van az összes létező kaja receptje Gyurinak így tanulgatja őket szépen sorban...folyamatosan bővül a "repertoárja".
Ja, és a szemetek ki sem javították a csilisbab evése utáni "mosogatógépben üldögélős tűzokádás" jelenséget.:(( -
Coolfire #40197 Öhmm..a pennyben ez van akciósan mindig....nincs már -egyelőre-félmilkás fizum. -
Ironman2 #40196 Honnan tudod? Pont arra pályázok! D -
Gólya #40195 nem tudom...de ezt oldják meg a fiúk -
Ironman2 #40194 elméletileg! -
#40193 hehe
Legalább tudsz új családot csinálni Jánosnak is. Sellőlányt. -
#40192 na igen. De ha kijön a vízből, lába lesz, nem? -
Ironman2 #40191 Megint van 2 ingyenes tartalom a storeban,mint minden hétvégén! Töltsétek! (és még sok leárazás is!)
játékon belül a beállításoknál áruház mod bekapcsolása,és a vásárlásnál jelennek meg!
-
Gólya #40190 ...hmmm...nem igazán - én nem akarok semmit tőlük -
Ironman2 #40189 Tegnap jót röhögtem a hableány barlangjában habfiú úszkált,pedig nem azt vártam,ezért szenvedtem vagy 60 órát a pipás merülésekkel.Hülye készítők!!!! -
Ironman2 #40188 részletezzem? -
Ironman2 #40187 nagyon helyes! úgyis szabin vagyok a héten,nem fogok unatkozni melletted! -
Ironman2 #40186 Arról még nem is tudunk semmit se ami ősszel jön! -
Ironman2 #40185 nekem tegnap macskákat,meg kutyákat,meg autókat tiltott a játék menet közben.el nem tudom képzelni mi lett volna errortrap nélkül.az útkeresési rutin egy az egyben hibás a térképen! rengeteg sim beakad,vagy eltéved,a búvárkodásból se lehet kijönni a vizből,csak resetsim segítségével! -
Gólya #40184 na igen...azt sem értem, a fiúk mit tudnának kezdeni egy deréktól lefelé egyben levő sellőcsajjal... -
#40183 ja, olvastam. Na, majd jövő héten belevágok. -
Gólya #40182 én mióta szeretnék egy saját kis panziót...de a fene megeszi, ha ennyire hibás a kieg...:(