44549

no-warez.gif
  • Fabio Capello
    Az ambrózia — ambrosia (ambrószia) — ugyanis a görög mitológiában az istenek eledele. (Ahogy a nektár pedig az italuk.) Brotosz = "halandó"; a(m)brotosz = "halhatatlan".
  • Lord Zax
    Az élet gyümölcsét nagyon régóta keresem én is. kampec halat fogtam egy rakatot az nem gond, halálvirág bokrom van a kertben, és tűz gyümölcsöm is egy rakat, de az élet gyümölcsét sehogy sem lelem meg. Az ambrózia izgatna engem is régóta, minden mást elértem csak azt nem tudom megcsinálni.
    a másik az hogy egy térképen hogy lehet többen is játszani? Úgy mint a sims2 ben? hogy akik játszanak még a gépen azok is ott legyenek?
  • Itt Évi
    Ha már a játék a monitoron van lehetne böngészni melyik gomb mire való! városszerkesztés módban tudsz családot kedvedre alkotni, majd ha kész és mondjuk el is helyezted, ugyanott a bal alsó részén van egy házikó ikon,az ugynevezett "aktuális háztartás váltása" erre kapcsolva bármelyik egyéb létező háztartással foglalkozhatsz :) ha meglevő háztartást költöztetsz telefonon, számítógépen, egyéb helyen, akkor meg megjelenik sok üres telek választásképp, ami előtte nem volt látható. hm..
  • LeWyTy
  • skate00

• skate00

Hy

van egy család amivel játszok

csinálok egy másikat beköltöztetem egy házba de Hogytok Átlépni hogy avval a családdal játszak??
  • Devids Pro
    Ambrózia mire jó? Nevéből valami örök életre, vagy hasonlóra tippelnék.
  • kuzco007
    nah feltettem és játszottam, túl sok változás nincs a sims2höz képest, egyedül a városban lévő szabad barangolás, a közösségi helyek bejárása, meg a nem újságon keresztüli munkakeresés ami újdonság:) meg persze sok más dolog is, amit még nem láthattam, de azt hiszem megint egy pár hónapig a monitor elé fog kötni a játék:)
  • Coolfire
    Recipe for Ambrosia requires deathfish and lifefruit. Where do you get the deathfish from? Fishing at the graveyard at night? And while we're at it.... Any idea where to get the flamefruit from?

Kampechalat a temetői tóban angyalhallal lehet kifogni(angyalhal horgász szint 4, kampechal horgász szint 6.Halálvirágot a temetőben éjszaka kell szüretelni az Életgyümölccsel együtt.Azt írják nagyon ritkák.Ha van halálvirágod,a kaszás életben hagy,ha életgyümölcsöt eszel akkor pár nappal tovább élsz(sims 2 életelixír).

nforce..ez tetszik,akőkemény warezosok topikolak a sims 3-ról.:))
    mysims tippek.

Én még nem próbáltam.
  • Coolfire
    Ezt eddig is tudtam.Én úgy akartam,hogy hol ezzel,hol azzal játszani.És ez egyelőre számomra nem megoldható.Nem NPC-ket akarok,hanem külön önállóan játszható simeket.Így most egy háztartásba került Cool a leendő rocksztár és Józsika a mestertolvaj.:)
  • Devids Pro
    Életgyümölcs nevű gyümölcsöt kap valamelyik kertészkedés szint után a sim, vagy honnan lehet szerezni? Ez elvileg fiatalít.
  • Gerifinuccsi
    köszi szépen én azzal jáccok de csak 1 el
  • Fabio Capello
    igen, ugyanazok a kódok mint a kettőben, és ugyanúgy is működnek

bár aki csalással játszik, sikeres ember nem lehet szvsz
  • Gerifinuccsi
    helló! sorry nmost jöttem énnekem is mármint a hugomnak hétfőn meglessz csk annyi a kérdésem h van ehhez is pénzkod mint a 2őhöz? pl : motherlode ?
  • Fabio Capello
    fúdegáz, megőrültem, amikor ötödjére nyomtam a kajálásra, és ahogy rányomtam el is tűnt... Aztán rájöttem hogy úgy raktam be a hűtőt hogy nem tudja kinyitni az ajtaját

/me FAIL :D
  • kuzco007
    Most installálom a gamét:P
  • Itt Évi
    Lehet több karaktert is :D Városszerkesztés módba pakolhatsz annyi simet amennyit akarsz, nekem is szembeszomszédjaim vannak egyediek, már el vannak jegyezve, lóvéjuk is rahedli csalás nélkül, semmi gond, csak az a rohadt audio idegel :D semmilyenféleképpen nem lehet megoldani, hogy megszűnjön a hang? a hifije be van nyomva és táncol a csöndbe :/ elég nyomi más lakásba viszont bömböl a zene! csak nálam nem !
  • Redmaster
    Amúgy most néztem hogy nem is a paradicsom fonnyad meg hanem a paprika.
  • Gólya #1840
    nálam nem fonnyad, eddig a kívánságok teljesülésekor mindig megadta a pontot és nem fagy le a gép, szépen simán fut rajta a játék
    szerintem magával a játékkal nem stimmel valami (származási hely vagy ilyesmi?)
  • akyyy
    Én már nem játszok 2 napja, mer lassú a gép, és vennem kell vinyót hogy mentődjenek a munkáim, videóim.
  • Coolfire
    Mindenki játszik?
  • Coolfire
    Percenként egy komment,milyen szófosó vagyok..:)
  • Coolfire
    Csak a hivatások között lehet válogatni.Most otthagyom a bűnözői 553 simis órabérem,és átnyergelek tudományos kutatómunára.Vagy az egészségügybe.:)Nem lehet rocksztár(rohannának utánam a groupiek,meg az autogramvadászok),csak ha teljesen új karaktert indítanék,és itt jön amiért rohadt pipa vagyok(vagy csak béna)SV-bet miért nem tudok több karaktert külön-külön indítani egy városban.
  • Coolfire
    Gondolom a 2000 óta tartó féleves cikluson nem változtatnak.Az első,ahogy már írták,munká és hobbis lesz.De azt is leszögezték,hogy munkahelyre sohasem fogunk tudni bemenni,mert objektumként kezelia játék.
  • Coolfire
    Nem láttam a read me-ben sehol videót,de azt megtudtam,hogy nem szabad 320kpbs-től jobb zenét belerakni.
  • Coolfire
    Biztos lest valami jövedelmed,és ha jól tudom később az egész bolt a tied lehet.

Vazze széthorgásztam már az agyam az általad említett helyeken,decak egy kis törpét fogtam.Nem baj,nem adom fel,a mai nap a horgászaté.Zsuzsikát a halam,megtartom a többit meg eladom a boltodnak.:)
  • Coolfire
    A hackerkedés az "legális" pénzkeresés a játékban,a pénzkód meg csalás..
  • Coolfire
    Mindegy,csak a mentések legyenek kompatibilisek..
  • Coolfire
    Jajjj...már mióta ezen siránkozom...nem.
  • Coolfire

Ennél a bányszerűségnl,az ércek összedésén kívül lehet valamit csinálni?
  • Redmaster
    Na már a "megjelenés óta" játszok vele és néhány bugot én is megemlítenék.

1. A paradicsom palánta 1 nap után elfonnyad. És mivel 1 nap csak 1szer lehet locsolni így nem én vagyok a ludas. Igaz locsolás után megint használható 1 napig
    2. Talán 6. vagy 7. ezermester szinttől lehet olyat hogy több csatorna fejlesztés a tv-n. Ha megcsinálod akkor se lesz több csatorna. Plazmatévén legalábbis nekem nem lett.
    3. Hirtelen felindulásból egyszercsak újraindul a gépem. És ez csak a Sims közben jön elő. Van amikor 10 perc után van amikor 1 óra. Teljesen véletlenszerűen, bár legtöbbször amikor a csajjal a városban vagyok a csávó meg jön haza munkából és előléptetik akkor szokta csinálni. És nem a gépemmel van a baj (túlmelegedés) mert öcsémnek szokása hogy dualboxba játssza a WOW-ot órákon keresztül és úgy nincs semmi baja.
    És másnál is olvastam ilyet meg hogy újraindul vagy hogy egszercsak egfagy a játék vagy csak simán kidob a vindózba.
    4. Néha nem adja meg az életcélokat. Pl: ezermester szint lépése hogyha barkácsolás közben lépek szintet. Van amikor megadja van amikor nem. De általában igen.
    5. A horgászásnál a jártassági naplóban rendesen mutatja hogy melyik halhoz melyik csali kell de ha a vízre kattintok és csali választása ott viszont néhány már kitanult hal mellett ? jel van

Hirtelen ennyi jutott eszembe. De ettől függetlenül szerintem pojénos a szokásos kiegészítők nélküli kopársága ellenére. Azt lehet tudni hogy mikor jön az 1. kiegészítő? Mert már nagyon szeretnék roncs autót venni megszerelni és drágán eladni.

• Rodman6
    Lehet hogy ez valami full játéknak látszó demo. (Pre előtag, nem foglalkoztatja az EA-t, a teljeshez pedig megint lesz olyan másolásvédelem mint a 2-höz volt hogy építkezni sem tudunk majd :-D, lehet hogy megjelenés napján már nem indul ez el :-) ))
  • Rodman6
    Én is hekkerkedtem, megnyomtam a CTRL+SHIFT+C-t és beírtam hogy motherlode. De engem az érdekel hogy lehet egy nyomorult avi fájlt lejátszani a tévén, mert ha nem sikerül akkor uninstall. Utálom ezeket a gügyögős sim channeleket.
  • Mutans Zombi
    Esténként hekkerkedtem egy kicsit, így összejött pár éjszaka alatt ~9000 $.
    Mivel ennyi pénzem eddig nem volt, így most jelent meg egy gomb az egyik üzlet mellett... Próba szerencse alapon résztulajdonos lettem a Folyton Friss Finomságok Szupermarketnél (7.000 $-ba került ez a tett).
    Annyi fáj ezt illetően, hogy egy papírlapon kívül (ami a szerződés és a pénzfelvételre jogosít vagy eladhatom) semmit nem ír erről a játék, a karrierek közt sem szerepel, és a játék 'Leckék' rovatában sem olvasható róla semmi (legalábbis én nem találtam meg).
    Remélem azért jó lesz és tejelni fog rendesen a bolt.
  • Desmodronic
    Helló!pár napja kezdtem el játszani a játékkal,ugyhogy még elég kezdő vagyok,de láttam itt már van pár játékos aki bennevan a témában,ezért tehát megmerem kérdezni, hogy SAJÁT várost tudok létrehozni??mert,hát lenne pár ötletem rá,hogy miket alakítsak az alapon...!ThX előre is!!
  • Rodman6
    Ebbe a részbe videókat már nem lehet importálni, hogy a tévén megjelenjenek? Szeretnék videoklippeket betenni de nem találom azt a könyvtárat ahová bemásolhatnám, csak a zenéset.
  • Gólya #1822
    tiszta hülye vagyok
    az üzleti életben szorgoskodott a csajszi, már ig.h. volt óránként 150 simiért, felajánlották neki a polgármesteri állást, én ökör elfogadtam...most csak 130 az órabére
    megnézem milyen, aztán szépen visszarakom az üzletbe - úgyis az az álmai netovábbja
  • Gólya #1821
    jut eszembe...
    Coolfire!
    ha teljesíti az életcélt, akkor kap helyette másikat, vagy csak egy van és kész?
  • Coolfire
    Hát parkettás,és tapétás kocsim még nem volt.Most hallok róla először,pedig nem ma kezdtem.:))
  • Gólya #1819
    no...
    hát ahogy Te el tudtad olvasni, más is el tudja
    ha meg nem, akkor hiába a faq - azt sem fogja elolvasni

meg szerintem meg kellene várni a hivatalos verziót - nem?
    hátha mégis valami csali ez a mostani...