44549
-
062020 #2499 Helló
Nem tud valaki valamilyen megoldást erre:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171209390&no=1990]#1990[/URL]
Próbálgattam mindenféle beállítást, és ugyanígy néz ki, a Razor-t is leszedtem, de nem javult.
Fontos lenne.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
#2498 Nyugodtan lehet akkor váltogatni a családok között a háztartás-váltással, nem fog semmi fontos eltűnni miatta ?
(Tárgyak, megszerzett képességek, barátok, statisztikák, akármi?) -
Itt Évi #2497 semmi új. -
#2496 razorban van vmi új? 400 új üzenetem van, nincs kedvem visszaolvasni :) -
Itt Évi #2495 elbaxtam a címét? :D help. -
-
Itt Évi #2493 Nekem is van vityillóm
http://i39.tinypic.com/2yll6ac.jpg
http://i43.tinypic.com/lcx78.jpg -
#2492 Könyv, tv. És a zöldségeket a zöldségesnél :D -
loserman #2491 Kertészeti tudást miként lehet fejleszteni? hol lehet ilyen gyümölcsöket, zöldségeket venni? -
#2490 Értem, akkor jóh :) -
#2489 Szerintem ez más verzió. Wii, vagy box lehet. -
#2488 Az miért van hogy nekem teljesen másabb a menüsor mint ennek? Vagy ez valamilyen másik sims3 verzió? xD :
-
#2487 Én kunyhóm:
-
EK1TEP #2486 Én elég gizda palit csináltam mostmeg már olyan izmos nagy széles állat lett a sok gyúrástól! -
#2485 azért van leszegecselve mert már Teljesítette az álmát :) -
Coolfire #2484 Vazze a Mysimseseknek pénzfájuk is van.Na az honnan van? -
Coolfire #2483 Melyik verziód van.?Csak azért,mert látom,hogy neked is leszegecselte az "álmod". -
#2482 énis ezt a házat vettem meg :)
-
Itt Évi #2481 :) nekem meg abban segítsetek, még nem jöttem rá, hogyha nagydarab elhízlalt embert csinálok, letud fogyni sok edzéssel? vagy vékonyból lehet kövér? mert már játszom egy ideje egy átlag muffal, gyúr, de semmi változást nem látok, nem lettek nagyobb izmai....még -
Coolfire #2480 Köszike..:)Erre nem gondoltam... -
EK1TEP #2479 Az én kis telkecském:
-
Itt Évi #2478 Coolfire, vegyél egy piknikkosarat és tedd az eszköztáradba.vásárlás mód kültéri cuccoknál lehet megvenni. -
Itt Évi #2477 kb 10.000-30.000ig terjed az ára a részesedési jogoknak. valamelyik kajálda a legolcsóbb azt hiszem. ha betársulsz, kifizeted az árát, majd onnantól hetente felvehetsz X összeget a részed után. Meg is lehet venni ezeket a közösségi területeket, nálam a bűntanya pl 30ezer volt, és hetente kb..4000ezret szedtem be utána, ha kirúgsz minden alkalmazottat onnan mégtöbbet kaszálsz. aztán, ha meguntad el lehet adni az egészet, kb annyit vissza is kapsz amennyiért vetted, szerintem megéri :) -
#2476 jó dolog ez a rabló életcél :D
konditeremből kiloptam 2 villanyt meg egy fekvenyomót xD az egyik csajtól meg elcsórtam a telefonját meg tönkrevágtam a hifi tornyát :D:D:D -
Coolfire #2475 Az jó dolog,nekem is hordták a tuningra váró cuccokat.:) -
Coolfire #2474 Tényleg ezt már meg akartam régen kérdezni.Hogy a gránátba kell,piknikezni?mert betévedek a parkokba,szépen ott ülnek a kis plédjükün eszegetnek,beszélgetnek etc...az ok,hogy én is csatlakozhatom,de nekem is kéne ilyen,ellopni meg nem tudom.:) -
CamelX #2473 Ezermesterséggel nagyon komolyakat lehet bütykölni :) épp a hangfaljaimat tuningolom a hifihez :P arról nem is szólva h mindenki engem kér fel jó pénzért a dolgok javítására :P -
Itt Évi #2472 XD a kleptóra én is kiváncsi vagyok :P csinálok egyet. Ismim kleptós sime se épelméjű ....habfürdőt, meg kültéri lámpákat lopkod folyamat -
Coolfire #2471 Én meg egy autószalon-nyi kocsit.:) -
#2470 Jah, van, hogy a számlámat nem tudom kifizetni, legutóbb a takarító fickó fújta meg az egyik székemet, ráadásul a pasast rendszeresen lecsukják, nincs mese, Özsébnek új állás után kell néznie. : D
Erről az ingatlanozásról mondana bárki bármit? : D -
Coolfire #2469 Vazze ehhez majdnem szótár kellett,mire értelmeztem..:)) -
#2468 okés köszi a segítséget! :) -
Coolfire #2467 Én a boltba társultam be 700-el,de mikor rejtélyes módon kipucolódott a 2 inventorym eltűnt a szerződés,és vele a kess is. -
Coolfire #2466 Jaja...most például,hogy új játékot kezdte rocksztár álommal,rögtön el kellett adni a fél kérót,hogy vegyek egy gitárt.:)Szerintem Mike,mi játszunk rosszul...:)) -
#2465 kössz kipróbálom :D
ez a kleptománia nagyon állat :D kondiból összeloptam a fürdőszobámat :d -
#2464 Disz :D -
Itt Évi #2463 max 4.én kiderül mire jó akkr lesz hivatalos leírás :D de sztem csak dísz, mert ha összegyűjtöttél mindent amit lehet akkor kapsz valami ajcsit, ezt még pár hónapja EA-bácsiék mondták egy interjhúba. Amúgy könnyű meggazdagodni, nekem 1nap alatt sikerült 100lepcsi, sportolóként, meló közbe kondizni, dumálni a csapattagokkal, pluszfeladatokat elintézni, elsőre kicsit figyelni kell, aztán nagyon könnyű, egy szint után el lehet menn autogramot osztogatni különböző közösségi helyeknél, a rekordom 12ezer egy auogramosztásért XD , ha jól dolgozol, akkor időközönként érdemes fizetésemelést követelni a végére már kb... 600as órabére volt az arcnak kiegyensúlyozott volt meg elégedett :) ja és ágyból érdemes jobb minőséget venni, mert hamarabb kipiheni magát. -
Rundstedt17 #2462 Redukálni kellene a kiadásokat:D -
Rundstedt17 #2461 Dísznek használhatod őket vagy eladhatod. -
#2460 Plö én a kisboltottal kezdtem.
Ráklatty. Ha megvan a 7K, akkor lesz egy olyan opció, hogy betársulni az üzletbe. Ha betársulsz, akkor kapsz dellát, csak kevesebbet, mintha tulaj lennél. Aztán ha összegyűlik a megvásárláshoz szükséges pénz (ez ingatlanonként változó) akkor lesz egy olyan hogy megvásárlás. Onnantól kezdve kirúghatod az alkalmazottakat, átnevezheted a boltot és full pénzt kapsz hetente.
Valaki leírná, hogy mire jók a csiszolt drágakövek? (amiket talál az ember és megcsiszoltatja őket).