44549

no-warez.gif
  • 062020
    Helló
    Nem tud valaki valamilyen megoldást erre:
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171209390&no=1990]#1990[/URL]
    Próbálgattam mindenféle beállítást, és ugyanígy néz ki, a Razor-t is leszedtem, de nem javult.
    Fontos lenne.
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • rage
    Nyugodtan lehet akkor váltogatni a családok között a háztartás-váltással, nem fog semmi fontos eltűnni miatta ?
    (Tárgyak, megszerzett képességek, barátok, statisztikák, akármi?)
  • Itt Évi
    semmi új.
  • poppe
    razorban van vmi új? 400 új üzenetem van, nincs kedvem visszaolvasni :)
  • Itt Évi
    elbaxtam a címét? :D help.
  • edikee

• Itt Évi
    Nekem is van vityillóm
    http://i39.tinypic.com/2yll6ac.jpg

http://i43.tinypic.com/lcx78.jpg
  • edikee
    Könyv, tv. És a zöldségeket a zöldségesnél :D
  • loserman
    Kertészeti tudást miként lehet fejleszteni? hol lehet ilyen gyümölcsöket, zöldségeket venni?
  • edikee
    Értem, akkor jóh :)
  • Carlos
    Szerintem ez más verzió. Wii, vagy box lehet.
  • edikee
    Az miért van hogy nekem teljesen másabb a menüsor mint ennek? Vagy ez valamilyen másik sims3 verzió? xD :
  • Carlos
    Én kunyhóm:
  • EK1TEP
    Én elég gizda palit csináltam mostmeg már olyan izmos nagy széles állat lett a sok gyúrástól!
  • ToCsEk
    azért van leszegecselve mert már Teljesítette az álmát :)
  • Coolfire
    Vazze a Mysimseseknek pénzfájuk is van.Na az honnan van?
  • Coolfire
    Melyik verziód van.?Csak azért,mert látom,hogy neked is leszegecselte az "álmod".
  • fook
    énis ezt a házat vettem meg :)

• Itt Évi
    :) nekem meg abban segítsetek, még nem jöttem rá, hogyha nagydarab elhízlalt embert csinálok, letud fogyni sok edzéssel? vagy vékonyból lehet kövér? mert már játszom egy ideje egy átlag muffal, gyúr, de semmi változást nem látok, nem lettek nagyobb izmai....még
  • Coolfire
    Köszike..:)Erre nem gondoltam...
  • EK1TEP
    Az én kis telkecském:

• Itt Évi
    Coolfire, vegyél egy piknikkosarat és tedd az eszköztáradba.vásárlás mód kültéri cuccoknál lehet megvenni.
  • Itt Évi
    kb 10.000-30.000ig terjed az ára a részesedési jogoknak. valamelyik kajálda a legolcsóbb azt hiszem. ha betársulsz, kifizeted az árát, majd onnantól hetente felvehetsz X összeget a részed után. Meg is lehet venni ezeket a közösségi területeket, nálam a bűntanya pl 30ezer volt, és hetente kb..4000ezret szedtem be utána, ha kirúgsz minden alkalmazottat onnan mégtöbbet kaszálsz. aztán, ha meguntad el lehet adni az egészet, kb annyit vissza is kapsz amennyiért vetted, szerintem megéri :)
  • ToCsEk
    jó dolog ez a rabló életcél :D

konditeremből kiloptam 2 villanyt meg egy fekvenyomót xD az egyik csajtól meg elcsórtam a telefonját meg tönkrevágtam a hifi tornyát :D:D:D
  • Coolfire
    Az jó dolog,nekem is hordták a tuningra váró cuccokat.:)
  • Coolfire
    Tényleg ezt már meg akartam régen kérdezni.Hogy a gránátba kell,piknikezni?mert betévedek a parkokba,szépen ott ülnek a kis plédjükün eszegetnek,beszélgetnek etc...az ok,hogy én is csatlakozhatom,de nekem is kéne ilyen,ellopni meg nem tudom.:)
  • CamelX
    Ezermesterséggel nagyon komolyakat lehet bütykölni :) épp a hangfaljaimat tuningolom a hifihez :P arról nem is szólva h mindenki engem kér fel jó pénzért a dolgok javítására :P
  • Itt Évi
    XD a kleptóra én is kiváncsi vagyok :P csinálok egyet. Ismim kleptós sime se épelméjű ....habfürdőt, meg kültéri lámpákat lopkod folyamat
  • Coolfire
    Én meg egy autószalon-nyi kocsit.:)
  • böröczk
    Jah, van, hogy a számlámat nem tudom kifizetni, legutóbb a takarító fickó fújta meg az egyik székemet, ráadásul a pasast rendszeresen lecsukják, nincs mese, Özsébnek új állás után kell néznie. : D
    Erről az ingatlanozásról mondana bárki bármit? : D
  • Coolfire
    Vazze ehhez majdnem szótár kellett,mire értelmeztem..:))
  • SLICK
    okés köszi a segítséget! :)
  • Coolfire
    Én a boltba társultam be 700-el,de mikor rejtélyes módon kipucolódott a 2 inventorym eltűnt a szerződés,és vele a kess is.
  • Coolfire
    Jaja...most például,hogy új játékot kezdte rocksztár álommal,rögtön el kellett adni a fél kérót,hogy vegyek egy gitárt.:)Szerintem Mike,mi játszunk rosszul...:))
  • fook
    kössz kipróbálom :D
    ez a kleptománia nagyon állat :D kondiból összeloptam a fürdőszobámat :d
  • V43 1105
    Disz :D
  • Itt Évi
    max 4.én kiderül mire jó akkr lesz hivatalos leírás :D de sztem csak dísz, mert ha összegyűjtöttél mindent amit lehet akkor kapsz valami ajcsit, ezt még pár hónapja EA-bácsiék mondták egy interjhúba. Amúgy könnyű meggazdagodni, nekem 1nap alatt sikerült 100lepcsi, sportolóként, meló közbe kondizni, dumálni a csapattagokkal, pluszfeladatokat elintézni, elsőre kicsit figyelni kell, aztán nagyon könnyű, egy szint után el lehet menn autogramot osztogatni különböző közösségi helyeknél, a rekordom 12ezer egy auogramosztásért XD , ha jól dolgozol, akkor időközönként érdemes fizetésemelést követelni a végére már kb... 600as órabére volt az arcnak kiegyensúlyozott volt meg elégedett :) ja és ágyból érdemes jobb minőséget venni, mert hamarabb kipiheni magát.
  • Rundstedt17
    Redukálni kellene a kiadásokat:D
  • Rundstedt17
    Dísznek használhatod őket vagy eladhatod.
  • Carlos
    Plö én a kisboltottal kezdtem.
    Ráklatty. Ha megvan a 7K, akkor lesz egy olyan opció, hogy betársulni az üzletbe. Ha betársulsz, akkor kapsz dellát, csak kevesebbet, mintha tulaj lennél. Aztán ha összegyűlik a megvásárláshoz szükséges pénz (ez ingatlanonként változó) akkor lesz egy olyan hogy megvásárlás. Onnantól kezdve kirúghatod az alkalmazottakat, átnevezheted a boltot és full pénzt kapsz hetente.

Valaki leírná, hogy mire jók a csiszolt drágakövek? (amiket talál az ember és megcsiszoltatja őket).