44549
-

Great Job !
Látom egy művész veszett el benned :D -
Gólya #7676 egy kis előzetes:
és közben eszembe jutott, milyen jó is volt az egyesben a befőzés:) -
de azért jó lenne ott dolgozni, nem? :) -
na, pedig már megijedtem, hopgy szimplán irigy vagy -
De még így is púpos tányérral jutna neked is belőle... annyi van!
-
Ezért csökkenteni fogom a napi cukorborsó főzelék részedet...már ha egyáltalán át teleportálnád magadat hozzánk , egyet enni...Így több marad nekem...
hehehe
-
Én, meg az EA?! Ez viccnek is rossz Mike! Mivelhogy október óta dologtalan munkanélküli vagyok....na, erre varjá gombot...hehehe -
onnét, hogy te az EA-nál dolgozol -
Mi azt honnét tudnánk, hogy mi lesz részletesen az új kiegben, legyél egy kicsit türelemmel és hamarosan meglátod te magad is velünk együtt, hogy mit pakoltak bele ....addig meg mindenki csak...
...meg.......szóval nyugi...
-
Gólya #7668 passz...erre nem tudok mit mondani, nekem nem halt meg simem, s arra sem emlékszem, hogy bármelyikük kapott volna ilyen hírt...
bár...várj csak...
jut eszembe, a Mortyt egyszer elengedtem, de ha jól sejtem, nem nagyon hatotta meg a családot a dolog
-
Compongnathus #7667 Az nagyon király lesz!!! :D:D:D:D:D
És ugy tudom hogy minden helyiség rendesen látható lesz pl a boltk, a éttremekbe stbb.... igaz?:D -
de mintha régebben arra a hírre hogy meghalt egy rokonuk, is kaptak volna negatív élményt
vagy az a 2-ben volt? -
Gólya #7665 ez van...
az én egyik korábbi simem épp megérkezett Kínába, amikor az öreg Ai Pei elhunyt - először nem értettem, miért sír annyira...aztán rájöttem, hogy mivel látta az "eseményt", ezért borult ki...rossz, mert két napig kapja a mínuszokat
-
meg elutaztunk Kinába, csaj válni, Seb porontyaival haverkodni (azok maradtak ott, csecsemő és tipegő kort nem hagynám ki - aki nem emlékezne, Seb füzte a kajaárus csajt, de volt férje, csinált neki 2 gyereket, hátha úgy lehet válni, stb, aztán hazament, áthívta a csajt aki terhes volt, rosszul lett és hazament, erre áthivta másnap újra, akkor már oda is költözött, de a gyerekek már kisgyerekek voltak úgy, hogy még 22 óra maradt az első csók okozta élményből, szal ennyit a sims időkezeléséről) a legkisebb Ebert fiú meg építegette a kung-fu karrierjét
ami igazán vicces, az a kinai csaj, már neki is kell vizum, holott ő ugye kinai -
tényleg, amit a simek fotóztak azt tárolja a program képfile-ban valahol?
Lucas volt az első simem akivel kicsi korától játszottam
rengeteg barátja volt, mert nagyon szeretett gitározni
ilyenkor hová kerülnek az urnák?
automatikusan a temetőbe, vagy a családnál vannak? (ahová nem tudok elmenni mert lefagy tőle a program)
hm... bármennyire gondolkodom, nem emlékszem hogy mi volt Lucas melója :)
-
na mi volt tegnap:
szólt, hogy korábbi simjeim (első simgyerekem és a felesége, szülők már rég meghaltak) már nagyon öregek, és nem élnek örökké
erre áthívom asszonypajtást, aki orvos volt, erre nem meghal nekem nálunk? Sebastian 2 napig zokogott. Bezzeg a legkisebb kölke (akit odavettem magamhoz, hogy azért az első családom se haljon ki, és ne legyen tökhülye, legyenek skilljei) éppen dolgozni volt, rá se rántott az egészre. Aztán szólt Lucas (a férj miatt) őt már nem mertem meghívni, pedig róla még kiskori fotók is vannak :(
R.I.P. Lucas :( -
Gólya #7661 olvasgatom a hsz-aid és kicsit furának tartom, hogy szinte csak ún. horrorisztikus dolgokra tartanál igényt - vagy csak én vagyok széplelkű
? - de valahogy nekem elegendőek a "mindennapos esetek" is
jó, nem azt mondom, hogy a sírboltok feltárása, múmiák előfordulása annyira mindennapos, de azért árvíz meg társai - hát valahogy tudom nélkülözni őket..
-
Gólya #7660 phű...remélem, hallatszott, amint leesett a nagy kő a szívemről... 
a mosoda annyira azért nem hiányzik (inkább azért hoztam fel, mert feltételeztem a nagy tengerentúli népről, hogy nem fogja talán lealjasítani magát holmi házi mosással...) - az egy telken levő tetők dőlésszögének változtatása viszont tetszik
kalácsképű kisasszonykám most egy "farmházba" költözött, apránként alakul a "telekdesign" is - gyűjtögetek, mint őseim, aztán ha már elég pofásnak tartom, majd hozok képeket -addig "dolgozgatunk"
-
Na, Gólya megnyugodhatsz lesz az új kiegben az új városban mosoda is, meg a tetők dőlészögét is tudod majd állítgatni. -
Új infók az Álomállások kiegészítőről...
A CAS-ben két új kapcsolati szintet is be lehet
állítani: közeli barát(nő), illetve jegyes. A nők 5, a
férfiak 6 új frizurát kapnak.
Több új személyiség is lesz a játékban: ravasz, különc,
drámai, környezetbarát, született kereskedő, mindenttudó
szobrász, éleseszű. A drámai Sim ájulást tud színlelni,
a született kereskedő pedig több simoleont kap eladott
dolgai után. Egy valódi feltaláló általában eléggé
különcnek mutatja magát. A jó magánnyomozó pedig nagyon
éleseszű.
Twinbrookról kevés szó esett eddig. A fele szépen
felépített város, míg a másik fele mocsaras, sötét és
ködös. 40 telekből áll, a legtöbb be van építve. Itt
tűzoltóállomás, szépségszalon, mosoda is megtalálható.
Mostantól megengedett, hogy a családok a szomszédságok
között vándoroljanak, azonban ha másik szomszédságba
költöznek, a meglévő kapcsolataik elvesznek.
Utcákat nem, de telkeket lehet már építeni. Nem
szükséges az utak mellé letenni, a zöld rácsok segítenek
majd téged abban, hogy hová tudod elhelyezni őket. A
másik nagy kérdés, hogy a meglévő szomszédságokkal mi
történik? Lesz-e ott pl. tűzoltóállomás? A válasz: igen.
A meglévő üres helyekre fognak kerülni ezek a
helyszínek. Ha ez nem működik, akkor tégy le üres
telkeket, és oda pakold őket. A kiegészítővel már
lehetőséged van a szomszédságok díszítésére is.
Rengeteg új tárgy érkezik, mint a motorbicikli, a
trambulin és a limonádés stand. Ez utóbbi helyen
süteményeket is lehet majd árulni. Az oszlopok akár
három emelet magasak is lehetnek, a tetőelemek
dőlésszöge külön-külön is beállítható lesz végre! -
Compongnathus #7657 hi. az Álomállásokba van olyan hogy árvíz? meg tornádó ien természeti katasztrófák?... XD És mien jó lenne ha az állatos kiegészítőbe meg lenne oan is h tengeri állatok... pl a tengerben komoly cápák :D bemehetnek a simek is a tengerben lenne tengeri tevékenységek... stbb... majd jó lenne ha is ien is lenne a kiegekben :) vagy hasonló.. mert sztem biztos h lesz vmi!!! kutya , macska az az alap h bennelegyen de ha nem az sem a világ vége ha teljesen más állatok lesznek benne de azé ők sem maradjanak ki.... vadállatok meg háziállatok is legyenek egyaránt vadállatok persze tengeri állatok is... :D:D:D -
Ezek pedig a saját készítésű színkavalkádos gyümölcseim az általam készített ládában, és bent a játékban.
-
A következő helyről le tudod tölteni a nektáros pincémben látható gyümölcsös ládákat:
http://www44.zippyshare.com/v/75405264/file.html -
Ím, ezt a katulát most dobtam össze egyenlőre gyümölcs nélkül...és még nincs tesztelve.
-
Háááát....még nem csődítettem ide anépet, no majd ezután! Ollllyan bulik lesznek itt, hogy csak na!
A gyümiládáim a már megszűnt Sim Trastos nevű oldalról vannak.
De ha kell ilyen gyorsan dobok neked néhányat össze! -
Gólya #7652 hű...és a vendégek? már csak nem egyedül iszol?
a gyümölcsös ládáid honnan vannak?
-
Igen az...hehehe. Nos ezért bőszen építettem egy jó kis (nagy?!) pincét.
Képek a nektáros pincémről:
-
Gólya #7650 nyugi fiúk - ez csak egy virtuális leányzó
-
Húúúú....szivi... -
hm... ez az arc már elég jó -
janika1972 #7647 Máris szerelmes lettem 
-
Hmmm....ez csinos! -
Szerintem egyáltalán nincs kalácsfeje.(az én simem) -
Hamár úgyis lesz benne "mosás", akkor kőne egy ilyen czenríífúga izs hozzája....hehehe -
Hé Mike! Kéne egy ilyen "rókáztató gép" is a 3. részbe, nem?
-
Próbaképpen letöltöttem egy másik simet ilyen hajjal (Lady Gaga), megnéztem abba sincs belecsomagolva a haj. -
én nem raktam fel Riverview-t
magában megeszik 800 megát, és anno alulméreteztem a c-t, örökös helyproblémáim vannak -
hádde nem
szépen kiöntögette poharakba, majd elvett belőle egyet
miközben ő ott kortyolgatta, jött a csaja, és az egészet kidobta
mert nett
tényleg beállítok mellé frugal-t
na az skizó lesz
mindent ki kell dobni, ugyanakkor meg sajnálni fogja kidobni -
EZ a letölthető Simek-nél van? Valószínűleg a haj nincs belecsomagolva. -
Compongnathus #7638 pl ezt a hajat akarom! de valahogy feltelepíti de még se... találom pedig néztem mindenhol...

...szóval nyugi...