44549
-
:DDDD
simán meg lehet csinálni
enyémnek ágya sem volt, a könyvesbolt előtt aludt a padon -
Bal0924 #8305 Hogy tudom kihívni a karatében a rangsorolt ellenfelet, és mikortól tudom? -
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata a felfedezésekkel? Nem boldogulok. Nem tudok továbbjutni a franciaországi küldetéssel. A Langraab (lehet, hogy nem jól írom) kastélyban kutakodok, és az emeleti szobákba nem tudok bejutni. Egyik oldalról csapda van, amit nem lehet hatástalanítani, másik oldalról zárt ajtó, de nincs hozzá kulcskövem. Az udvaron meg egy bazi nagy mágikus szikla.
Hogy lehet továbblépni? -
Bal0924 #8303 Hogy tudok meditálni?
Kínában vagyok elküldtek a tudós kertjébe és ott 2óránát meditálnom kellene..
A Simre rákattintok, de nem meditálni, nincs ilyen "opciók" -
Asszem ez alapján lehet, hogy valami 'Hajléktalan szett' nevű ruha költemény együttest összehozok majd!!!! 
-
Már csak valami risz-rosz gönc kéne nekik, nem? -
Ez igen!
-
Bal0924 #8299 Felment!
Hülye Explorer-el indítottam el és nem bírta leszedni, a FireFox-al leszedte! Feltelepítette! -
Bal0924 #8298 Helló!Gyors válasz kellene!
Segítsét!!!
Ezt próbálom leszedni, de valami nemstimmel!
http://store.thesims3.com/setsProductDetails.html?categoryId=11488&scategoryId=12492&pcategoryId=12490&index=0&productId=OFB-SIM3:21267
Az indítópultban letölti, de a végén kiírja, hogy valami hiba történt a naplóban megtudom nézni... Mi a baja van?
Valaki tud segíteni? -
Gólya #8297 jó fél órája fetrengek a röhögéstől...ide jutott a simem:
az egész úgy kezdődött, hogy a régi simemen valahogy "rajta ragadt" a játék a locsolóval mozdulatsor...megcsinált mindent, amit kellett, de néha ugrándozott meg viháncolt:)
aztán megpróbáltam kilépni és nem ment...aztán már egyebek sem...a vége törlés lett
ez itt egy vadiúj sim, kapott egy telken néhány falat (nem mondanám háznak, mert még ajtót is akkor tettem fel, amikor beköltözött), kapott egy ágyat és egy zuhanyzót - utóbbit első éjszaka ellopta a betörő...
hát így jutottunk a fenti képig...
(még csak padló sincs a házban...:))))
ja és az uszodába járunk wc-re és zuhanyozni, a parkban pedig eszünk:))) -
Ironman2 #8296
-
Ezt bármelyik közösségi területtel megteheted. -
De ha Twinbrook-ban Városszerkesztése menüben rákattintasz a mosodára és a Másolat mentése a katalógusba opciót választod a panelon a lerakható közösségi épületek között lesz. -
Villám Csillám Tisztítószalon http://www50.zippyshare.com/v/36734929/file.html -
Az új közösségi területeket az alap szomszédságokban is el lehet helyezni. Nincs mosoda a lerakható közösségi területek között? -
sunset valley-ben nincs mosoda sajnos
valaki nem tudná kimenteni
twinbrook-ból és belinkelni? -
Bal0924 #8290 Ahová üzlet társultam most már csak manuálisan tudom begyűjteni? Eddig az eszköztáramban volt a tulajdoni lap és csak mondtam neki hogy begyűjtés és elment az összeshez... -
Szerintem olvasd el a fejlécben olvasható szöveget....
ITT Kérdezz telepítéssel kapcsolatban -
Ironman2 #8288 Jövőhéten E3! Szerintetek fognak bejelenteni kiegészítőt? -
Gólya #8287 bármi, amit kincsesládában, ásatás alkalmával találsz és nem gyűjtemény része -
Bal0924 #8286 Köszi! -
Bal0924 #8285 Mi lehet "hétköznapi ereklye"? A munkámban kaptam egy ilyen feladatot.. -
A magánnyomozónak (Private Investigator) milyen trait -eket ajánlottok (a Zseni és a Jó megfigyelő mellé), illetve milyen skillekre van szüksége a logikán kívült?
Élőre is köszi a válaszokat! -
Gólya #8282 ami még most jutott eszembe: A Tudós Kertjébe általában meditálni küldenek 2 órára (legalábbis én még oda más feladatot nem kaptam) -
Gólya #8281 olvasd el a küldetés szövegét - valami csak van róla, mit kell tenned -
Bal0924 #8280 Hello!
Kaptam egy küldetést Kínában "kulcskő készítés". Elküldtek a Tudóskertjébe, de ott nem tudom hogyan tovább..
Mit kell csinálnom? (kaptam egy szívkő kulcsot...) -
Ironman2 #8279 Épitkezésnél idáig nem úgy volt,hogy amit megveszek,azt törléskor ugyanolyan áron adja vissza.Leraktam keritést darabja 60-ba került.Visszavettem,erre már csak 48-at számolt fel érte darabjáért. -
Coolfire #8278 Az én detektívem is kleptós.:)Kiírja mindig,hogy "tegye el bizonyítékként".:)Jó dolog ez a kukázás is néha,már összeszedtem egy gitárt,irídiumot,habfürdőt,gumikacsát,lélekgyertyát etc..Sőt a 8-as szintnél egy menő kocsit is kaptam a kitüntetéseim mellé.Nyomozói munkám elvitt a szépségszalonba,ahol 175 simiért kidekoráltak rendesen.:)Utána meg én egy másik simnek adtam divattanácsot.:)) -
Ironman2 #8277 Lehet hogy a vendégeid között volt egy kleptomániás. -
Compongnathus #8276 én nem ugy gondoltam hogy legyilkolni őket 
mert én imádom az állatokat és elképzelhető hogy a munkám is róluk fog szólni! Hanem ugy mint állatkertet nyitni ha meglesz a üzleti is... meg alapból szeretnék benne legyenek ők is vadállatok... de persze nyilván házi is. És lehessen pl: engedéllyel vadállatokat tartani, meg a természetben is. de nem leölni esetleg disznóvágás az lehetne benne a haszonállatoknál... az még sztem belefér... 
-
volt afrikából egy egyptomi kertitörpém, ért egy ezrest
hát nem lábakélt a múltkori kerti partin? azt sem tudom, ki vitte el
:DD
-
másik:
van rá vmilyen mód, hogy a falutárolóban lévő simet szerkesszem a szerkesztővel? -
vicc, de eddig elég jól elboldogultam a sims-szel de ennek az új csapatnak soxor nem értem a logikáját
sosem kellett info után kutatnom, minden annyira egyértelmű volt, most meg állandóan utána kell olvasnom, a legelemibb dolgoknak is
pl. itt vannak a telkek. mégis hogyan?
azt mondja, venue is lehet a birtokunkban. hogyan?
ha csinálok egy telket, az miért nem látszik a listán? -
Ironman2 #8272 Ez tetszik:
sims parodia -
valaki vett már közösségi telket?
gondoltam nyitok egy irodát
leraktam egy telket, átállítottam közösségi telekre, mondjuk nem tudom meliyk tipust kellene választanaom, előszőr salon volt, aztán később sima hang-out
és utána telefon check real estate
és nincs benne
akkor most még sem lehet bármlyik telket megvenni
vagy építenem kell rá valamit előbb? -
Ironman2 #8270 Megnyugtatlak nem lesznek benne vadállatok,mert az EA nagy állatvédő,és nem szeretné,ha gyilkolásznák a Sims-ben az állatokat.(tényleg a hamburgerben mi van?) -
Compongnathus #8269 de én annak is örülök h lesznek ienek : üzleti meg állatos csak jó lenne ha lenne akkor már ien lehetőség is benne :D és lennének benne vadállatok : oroszlán, elefánt, stb... cápa, bálna a tengerben tehát értitek amiket csak lehet csak beleraknak most:D 

-
Compongnathus #8268 jah az jó lenne ha lenne benne üzleti kieg , állatos de az állatosba most lehetnének vadállatok is, vagy egy komplett állatkertet lehessen nyitni:D így a 2 együtt az üzletivel- és az állatossal= ZOO :D ha ugy csibálják akkor mivel lesz üzleti kieg és az állatos így lesz talán állatkert is hmmm hmmm?:D bízar jó lenne:D 

-
jocking #8267 Sims 3 Álomállások kiegészítőben mivel lehet a kreativitást növelni? -
én most attól félek, hogyha meghal a jelnlegi simem akkor mejd a gyerkeinek újra meg kell tanulniuk rendesen kung-fuzni