44549

no-warez.gif
  • Mike at home
    :DDDD

simán meg lehet csinálni

enyémnek ágya sem volt, a könyvesbolt előtt aludt a padon
  • Bal0924
    Hogy tudom kihívni a karatében a rangsorolt ellenfelet, és mikortól tudom?
  • Svenson
    Sziasztok. Van valakinek tapasztalata a felfedezésekkel? Nem boldogulok. Nem tudok továbbjutni a franciaországi küldetéssel. A Langraab (lehet, hogy nem jól írom) kastélyban kutakodok, és az emeleti szobákba nem tudok bejutni. Egyik oldalról csapda van, amit nem lehet hatástalanítani, másik oldalról zárt ajtó, de nincs hozzá kulcskövem. Az udvaron meg egy bazi nagy mágikus szikla.

Hogy lehet továbblépni?
  • Bal0924
    Hogy tudok meditálni?
    Kínában vagyok elküldtek a tudós kertjébe és ott 2óránát meditálnom kellene..
    A Simre rákattintok, de nem meditálni, nincs ilyen "opciók"
  • Joschka
    Asszem ez alapján lehet, hogy valami 'Hajléktalan szett' nevű ruha költemény együttest összehozok majd!!!!
  • Joschka
    Már csak valami risz-rosz gönc kéne nekik, nem?
  • Joschka
    Ez igen!
  • Bal0924
    Felment!

Hülye Explorer-el indítottam el és nem bírta leszedni, a FireFox-al leszedte! Feltelepítette!
  • Bal0924
    Helló!Gyors válasz kellene!
    Segítsét!!!
    Ezt próbálom leszedni, de valami nemstimmel!

http://store.thesims3.com/setsProductDetails.html?categoryId=11488&scategoryId=12492&pcategoryId=12490&index=0&productId=OFB-SIM3:21267

Az indítópultban letölti, de a végén kiírja, hogy valami hiba történt a naplóban megtudom nézni... Mi a baja van?

Valaki tud segíteni?
  • Gólya #8297
    jó fél órája fetrengek a röhögéstől...ide jutott a simem:

az egész úgy kezdődött, hogy a régi simemen valahogy "rajta ragadt" a játék a locsolóval mozdulatsor...megcsinált mindent, amit kellett, de néha ugrándozott meg viháncolt:)
    aztán megpróbáltam kilépni és nem ment...aztán már egyebek sem...a vége törlés lett
    ez itt egy vadiúj sim, kapott egy telken néhány falat (nem mondanám háznak, mert még ajtót is akkor tettem fel, amikor beköltözött), kapott egy ágyat és egy zuhanyzót - utóbbit első éjszaka ellopta a betörő...
    hát így jutottunk a fenti képig...

(még csak padló sincs a házban...:))))

ja és az uszodába járunk wc-re és zuhanyozni, a parkban pedig eszünk:)))
  • Ironman2
  • vica0523
    Ezt bármelyik közösségi területtel megteheted.
  • vica0523
    De ha Twinbrook-ban Városszerkesztése menüben rákattintasz a mosodára és a Másolat mentése a katalógusba opciót választod a panelon a lerakható közösségi épületek között lesz.
  • vica0523
    Villám Csillám Tisztítószalon http://www50.zippyshare.com/v/36734929/file.html
  • vica0523
    Az új közösségi területeket az alap szomszédságokban is el lehet helyezni. Nincs mosoda a lerakható közösségi területek között?
  • dani71
    sunset valley-ben nincs mosoda sajnosvalaki nem tudná kimenteni
    twinbrook-ból és belinkelni?
  • Bal0924
    Ahová üzlet társultam most már csak manuálisan tudom begyűjteni? Eddig az eszköztáramban volt a tulajdoni lap és csak mondtam neki hogy begyűjtés és elment az összeshez...
  • ChaosTeam
    Szerintem olvasd el a fejlécben olvasható szöveget....

ITT Kérdezz telepítéssel kapcsolatban
  • Ironman2
    Jövőhéten E3! Szerintetek fognak bejelenteni kiegészítőt?
  • Gólya #8287
    bármi, amit kincsesládában, ásatás alkalmával találsz és nem gyűjtemény része
  • Bal0924
    Köszi!
  • Bal0924
    Mi lehet "hétköznapi ereklye"? A munkámban kaptam egy ilyen feladatot..
  • Blacksheep333
    A magánnyomozónak (Private Investigator) milyen trait -eket ajánlottok (a Zseni és a Jó megfigyelő mellé), illetve milyen skillekre van szüksége a logikán kívült?
    Élőre is köszi a válaszokat!
  • Gólya #8282
    ami még most jutott eszembe: A Tudós Kertjébe általában meditálni küldenek 2 órára (legalábbis én még oda más feladatot nem kaptam)
  • Gólya #8281
    olvasd el a küldetés szövegét - valami csak van róla, mit kell tenned
  • Bal0924
    Hello!

Kaptam egy küldetést Kínában "kulcskő készítés". Elküldtek a Tudóskertjébe, de ott nem tudom hogyan tovább..

Mit kell csinálnom? (kaptam egy szívkő kulcsot...)
  • Ironman2
    Épitkezésnél idáig nem úgy volt,hogy amit megveszek,azt törléskor ugyanolyan áron adja vissza.Leraktam keritést darabja 60-ba került.Visszavettem,erre már csak 48-at számolt fel érte darabjáért.
  • Coolfire
    Az én detektívem is kleptós.:)Kiírja mindig,hogy "tegye el bizonyítékként".:)Jó dolog ez a kukázás is néha,már összeszedtem egy gitárt,irídiumot,habfürdőt,gumikacsát,lélekgyertyát etc..Sőt a 8-as szintnél egy menő kocsit is kaptam a kitüntetéseim mellé.Nyomozói munkám elvitt a szépségszalonba,ahol 175 simiért kidekoráltak rendesen.:)Utána meg én egy másik simnek adtam divattanácsot.:))
  • Ironman2
    Lehet hogy a vendégeid között volt egy kleptomániás.
  • Compongnathus
    én nem ugy gondoltam hogy legyilkolni őket mert én imádom az állatokat és elképzelhető hogy a munkám is róluk fog szólni! Hanem ugy mint állatkertet nyitni ha meglesz a üzleti is... meg alapból szeretnék benne legyenek ők is vadállatok... de persze nyilván házi is. És lehessen pl: engedéllyel vadállatokat tartani, meg a természetben is. de nem leölni esetleg disznóvágás az lehetne benne a haszonállatoknál... az még sztem belefér...
  • Mike at home
    volt afrikából egy egyptomi kertitörpém, ért egy ezrest
    hát nem lábakélt a múltkori kerti partin? azt sem tudom, ki vitte el

:DD
  • Mike at home
    másik:

van rá vmilyen mód, hogy a falutárolóban lévő simet szerkesszem a szerkesztővel?
  • Mike at home
    vicc, de eddig elég jól elboldogultam a sims-szel de ennek az új csapatnak soxor nem értem a logikáját

sosem kellett info után kutatnom, minden annyira egyértelmű volt, most meg állandóan utána kell olvasnom, a legelemibb dolgoknak is

pl. itt vannak a telkek. mégis hogyan?
    azt mondja, venue is lehet a birtokunkban. hogyan?
    ha csinálok egy telket, az miért nem látszik a listán?
  • Ironman2
    Ez tetszik:

sims parodia
  • Mike at home
    valaki vett már közösségi telket?

gondoltam nyitok egy irodát
    leraktam egy telket, átállítottam közösségi telekre, mondjuk nem tudom meliyk tipust kellene választanaom, előszőr salon volt, aztán később sima hang-out
    és utána telefon check real estate
    és nincs benne
    akkor most még sem lehet bármlyik telket megvenni
    vagy építenem kell rá valamit előbb?
  • Ironman2
    Megnyugtatlak nem lesznek benne vadállatok,mert az EA nagy állatvédő,és nem szeretné,ha gyilkolásznák a Sims-ben az állatokat.(tényleg a hamburgerben mi van?)
  • Compongnathus
    de én annak is örülök h lesznek ienek : üzleti meg állatos csak jó lenne ha lenne akkor már ien lehetőség is benne :D és lennének benne vadállatok : oroszlán, elefánt, stb... cápa, bálna a tengerben tehát értitek amiket csak lehet csak beleraknak most:D
  • Compongnathus
    jah az jó lenne ha lenne benne üzleti kieg , állatos de az állatosba most lehetnének vadállatok is, vagy egy komplett állatkertet lehessen nyitni:D így a 2 együtt az üzletivel- és az állatossal= ZOO :D ha ugy csibálják akkor mivel lesz üzleti kieg és az állatos így lesz talán állatkert is hmmm hmmm?:D bízar jó lenne:D
  • jocking
    Sims 3 Álomállások kiegészítőben mivel lehet a kreativitást növelni?
  • Mike at home
    én most attól félek, hogyha meghal a jelnlegi simem akkor mejd a gyerkeinek újra meg kell tanulniuk rendesen kung-fuzni