44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Ém már jártam így még tavaly, amikor össze találkoztak a városban...még jó, hogy az téridőkontinumnak semmi baja sem lett ettől...hehe
  • Ironman2
    Tegnap az én simem is találkozott a régi önmagával.És milyen jól megértették egymást!
  • Joschka
    Megnéztem megint a videót...nagyon jó kis kéró! Tágas, egyszerűen mégis modernül van berednezve. Asszem a simem klónjának tökéletes lesz Green Valley városban. Aaaahhhh... kint lesz a tenger parton pont tök tötál szupcsi élete lesz neki ott a házirobotjával...hehe Aztán majd a másik átruccan majd meglátogatni Timkalandról a klónját...na ez tök állatian izgi lesz!
  • Joschka
    Csak jól van megcsinálva!
  • Joschka
    Mert ott csak a medencék fala lett beljebb rakva, miután rátette a kerek keretet. Nézd meg a videón, amikor a medencét látod. A falai ugyanúgy szögletesek a víz alatt, mint egy másiké a sims 3-ban. Úgyhogy nincsen benne semmi profiság.
  • Ironman2
  • Joschka
    Hehe...és is leszedtem gyorsan, míg e' nem ugrik...
  • Joschka
    Arra a másik videón látott kerek medencére gondolsz?
  • Compongnathus
    faxák azok a luxusvillák
  • Daniel BMW
    Köszi a linket! Már le is töltöttem :)
  • Ironman2
    Azóta se láttam ilyen kerek medencét sehol sem,pedig én is keresem már 2 napja....biztos profi a gyerek
  • Joschka
    Azt sajna nem tudom, hogy honnét lehetne letölteni, de van itt egy másik videó az ott látható házat cakpakk le lehet szedni, úgy ahogy van!!!!!!

The Sims 3 - Modern Beachhouse ~ Ferradura + FREE DOWNLOAD
  • Ironman2
    Ez se volt pihentagyú aki ezt csinálta:

• Ironman2
    Itt van egy rakás luxusvilla:

Simstr.com
  • Gólya #8532
    hehe
    ezt anno én is szívtam...
    szóval: mindent pontosan az utasítás szerint csinálj
    tehát először az egyik galéria, utána jelentés, aztán a másik, utána megint jelentés és ezután mehetsz a pincébe - ott meg ahogy következnek a dolgok
    amikor elérsz a sírkőhöz, először olvasd el, ami a falra van írva, utána pedig gyászolni kell a sírkő előtt
    egyik tev. után megjelenik egy lyuk a padlóban, amit megvizsgálsz, a másik után pedig megnyílik az út a szabadba

figyelj egy kicsit, nézz szét alaposan az egyes helyeken - legközelebb holnap vagyok:)
  • Gólya #8531
    igen, a hsz-okat én is olvastam - viszont mint lejjebb látod, már találtam pár dolgot - az meg, hogy maga a belső hogy van összerakva, már a videóról is elleshető (már ha valaki hajszál ugyanazt akarja)
    engem inkább a bútorok érdekeltek és már találtam néhányat, a többi meg csak idő kérdése:)
  • Bal0924
    Köszi!
  • Bal0924
    Segítség!
    Elakadtam!

Franciaországban vagyok a múzeumban és ellenőriznem kellene hogy az őrök miért mondanak fel. A pincében vagyok és nem tudom hogyan tovább.. "keresd meg a hangok forrását"
  • Ironman2
    Irni kell neki e-mailt,és állitólag elküldi a linket,mert láttam a vidók alatt a szöveget,és volt aki megköszönte neki a linket
  • Gólya #8527
    innen hova lett a link?
    na mindegy, amit belinkeltem az előbb, azon a két oldalon találtam pár dolgot; nem néztem végig tételesen, de pl. a hálóra határozottan emlékszem meg az étkezőre is
  • Gólya #8526
    jajj

elmész a nektárkereskedőhöz
  • Gólya #8525
    ezeket találtam:
    ezt
    meg ezt
  • Bal0924
    Ott vagyok, azon belül hol lehet venni?
  • Gólya #8523
    Franciaországban
  • Bal0924
    Prés gépet hol tudok szerezni? Hogy otthon is tudjak csinálni nektárt?
  • Gólya #8521
    nézd, találtam valamit - még csak nézegetem, nem tudom, lesz-e bármi is belőle...ez...ez az ember...eszméletlen jó
  • Gólya #8520
    jut eszembe: te is elég sokat "mászkálsz" a különböző oldalakon...véletlenül nem találkoztál a korábbi videón látható ház berendezéséből bármelyik darabbal? (#8403)

a medence nem érdekel, csak a bútorok és a dekoráció
  • Gólya #8519
    ahogy nézegettem a leckéket, ennyi az "előírás" - többet én sem tudok róla
  • Gólya #8518
    van pár kérdésem...

amit már az előbb is kérdeztem: általános érvényű, hogy a múltbeli utazás negatív hangulati hatásokat vált ki, a jövőbeli pedig pozitívakat vagy sorsol a játék?

ha szakmát választok - magánnyomozó, belsőépítész és társai -, mennyire kifizetődő?
    mert ahogy nézegettem, a kezdő jövedelem köszönőviszonyban nincs az ún. állami fizetésekkel (pl. az eü-s simem kezdett ha jól emlékszem 22 simoleon/óra fizuval, egy ilyen magánvállalkozás meg heti 200-300 sim. között indul)
  • Mike at home
    hm... időgépet lenehet venni a boltban is, 900 simiért
  • Bal0924
    Tűzoltó vagyok.

Az a kérdésem, hogy hogyan tudom feljebb vinni a tapasztalati szintemet?
    Összebarátkoztam a munkatársaimmal, az atlétika-, és az ezermesterség teljes, vészhelyzetekben meg azonnal kimegyek a helyszínre (és csak ekkor nő meg 1 kicsit a tapasztalat)...
  • Joschka
    Ja!
  • Gólya #8514
    na ugye!:)
  • Joschka
    Áááá...nem, mert valami kiborgok körül lábatlankodott...hihi!!!
  • Gólya #8512
    és a lába itt maradt?
  • Gólya #8511
    hmm...felfoghatjuk tanulmányútnak:)
  • Gólya #8510
    mivel a múltba tett utazásról ennyire bánatosan érkezett vissza, gyorsan elküldtem a jövőbe a simet: a 34. sz-ban az illuminátusok rendje kis híján foglyul ejtette, New San Franciscoban egy neoköltészeti esten ájuldozott, potyautas lett egy galaktikus rombolón - persze fogda lett a vége -, innen egy elhagyott űrállomásra szökött, ahonnan udvarias földönkívüliek vitték a szövetségi helyőrségre

szóval eddig a mérleg: a múltbéli utazás eredménye csupa negatív hangulati pont, a jövőbelié pedig csakis pozitív - ez általánosságban így van, vagy erre is kockát dob a játék?
  • Joschka
    Pafffff!!!! Hát jól megjárta szegény simed! Érdekes: Látom az első képen ezt a lilás pirosas ködöt...nálam ilyen nem volt, csak berántotta a simemet de úgy, hogy a lábait is oda csukta az ajtó, mikor becsukódott...hehehe
  • Gólya #8508
    nos minden ellenállás hiábavaló volt, csak elkészült az időgép és a hős sim útnak indult a múltba:

az indulás

[IMG][/IMG]

úton

[IMG][/IMG]

hazaérkezés

[IMG][/IMG]

nem vagyunk nagyon boldogok

[IMG][/IMG]

szóval jártunk az ókori Rómában, egy sivatagi törzsnél, építettünk katedrálist és nyakig ültünk egy polgárháborúban, amikor is szinte nyakunkba esett az Időfelelős ezzel kirúgva a simet békés utazgatásából
  • Ironman2