44549
-
Ém már jártam így még tavaly, amikor össze találkoztak a városban...még jó, hogy az téridőkontinumnak semmi baja sem lett ettől...hehe -
Ironman2 #8545 Tegnap az én simem is találkozott a régi önmagával.És milyen jól megértették egymást! -
Megnéztem megint a videót...nagyon jó kis kéró! Tágas, egyszerűen mégis modernül van berednezve. Asszem a simem klónjának tökéletes lesz Green Valley városban. Aaaahhhh... kint lesz a tenger parton pont tök tötál szupcsi élete lesz neki ott a házirobotjával...hehe Aztán majd a másik átruccan majd meglátogatni Timkalandról a klónját...na ez tök állatian izgi lesz! -
Csak jól van megcsinálva! -
Mert ott csak a medencék fala lett beljebb rakva, miután rátette a kerek keretet. Nézd meg a videón, amikor a medencét látod. A falai ugyanúgy szögletesek a víz alatt, mint egy másiké a sims 3-ban. Úgyhogy nincsen benne semmi profiság. -
Ironman2 #8541 -
Hehe...és is leszedtem gyorsan, míg e' nem ugrik... -
Arra a másik videón látott kerek medencére gondolsz? -
Compongnathus #8538 faxák azok a luxusvillák 

-
Köszi a linket! Már le is töltöttem :) -
Ironman2 #8536 Azóta se láttam ilyen kerek medencét sehol sem,pedig én is keresem már 2 napja....biztos profi a gyerek -
Azt sajna nem tudom, hogy honnét lehetne letölteni, de van itt egy másik videó az ott látható házat cakpakk le lehet szedni, úgy ahogy van!!!!!!
The Sims 3 - Modern Beachhouse ~ Ferradura + FREE DOWNLOAD -
Ironman2 #8534 Ez se volt pihentagyú aki ezt csinálta:
-
Ironman2 #8533 Itt van egy rakás luxusvilla:
Simstr.com -
Gólya #8532 hehe
ezt anno én is szívtam...
szóval: mindent pontosan az utasítás szerint csinálj
tehát először az egyik galéria, utána jelentés, aztán a másik, utána megint jelentés és ezután mehetsz a pincébe - ott meg ahogy következnek a dolgok
amikor elérsz a sírkőhöz, először olvasd el, ami a falra van írva, utána pedig gyászolni kell a sírkő előtt
egyik tev. után megjelenik egy lyuk a padlóban, amit megvizsgálsz, a másik után pedig megnyílik az út a szabadba
figyelj egy kicsit, nézz szét alaposan az egyes helyeken - legközelebb holnap vagyok:) -
Gólya #8531 igen, a hsz-okat én is olvastam - viszont mint lejjebb látod, már találtam pár dolgot - az meg, hogy maga a belső hogy van összerakva, már a videóról is elleshető (már ha valaki hajszál ugyanazt akarja)
engem inkább a bútorok érdekeltek és már találtam néhányat, a többi meg csak idő kérdése:)
-
Bal0924 #8530 Köszi! -
Bal0924 #8529 Segítség!
Elakadtam!
Franciaországban vagyok a múzeumban és ellenőriznem kellene hogy az őrök miért mondanak fel. A pincében vagyok és nem tudom hogyan tovább.. "keresd meg a hangok forrását" -
Ironman2 #8528 Irni kell neki e-mailt,és állitólag elküldi a linket,mert láttam a vidók alatt a szöveget,és volt aki megköszönte neki a linket -
Gólya #8527 innen hova lett a link?
na mindegy, amit belinkeltem az előbb, azon a két oldalon találtam pár dolgot; nem néztem végig tételesen, de pl. a hálóra határozottan emlékszem meg az étkezőre is -
Gólya #8526 jajj
elmész a nektárkereskedőhöz -
Gólya #8525 ezeket találtam:
ezt
meg ezt -
Bal0924 #8524 Ott vagyok, azon belül hol lehet venni? -
Gólya #8523 Franciaországban -
Bal0924 #8522 Prés gépet hol tudok szerezni? Hogy otthon is tudjak csinálni nektárt? -
Gólya #8521 nézd, találtam valamit - még csak nézegetem, nem tudom, lesz-e bármi is belőle...ez...ez az ember...eszméletlen jó 

-
Gólya #8520 jut eszembe: te is elég sokat "mászkálsz" a különböző oldalakon...véletlenül nem találkoztál a korábbi videón látható ház berendezéséből bármelyik darabbal? (#8403)
a medence nem érdekel, csak a bútorok és a dekoráció -
Gólya #8519 ahogy nézegettem a leckéket, ennyi az "előírás" - többet én sem tudok róla
-
Gólya #8518 van pár kérdésem...
amit már az előbb is kérdeztem: általános érvényű, hogy a múltbeli utazás negatív hangulati hatásokat vált ki, a jövőbeli pedig pozitívakat vagy sorsol a játék?
ha szakmát választok - magánnyomozó, belsőépítész és társai -, mennyire kifizetődő?
mert ahogy nézegettem, a kezdő jövedelem köszönőviszonyban nincs az ún. állami fizetésekkel (pl. az eü-s simem kezdett ha jól emlékszem 22 simoleon/óra fizuval, egy ilyen magánvállalkozás meg heti 200-300 sim. között indul) -
hm... időgépet lenehet venni a boltban is, 900 simiért -
Bal0924 #8516 Tűzoltó vagyok.
Az a kérdésem, hogy hogyan tudom feljebb vinni a tapasztalati szintemet?
Összebarátkoztam a munkatársaimmal, az atlétika-, és az ezermesterség teljes, vészhelyzetekben meg azonnal kimegyek a helyszínre (és csak ekkor nő meg 1 kicsit a tapasztalat)... -
Ja! -
Gólya #8514 na ugye!:) -
Áááá...nem, mert valami kiborgok körül lábatlankodott...hihi!!! -
Gólya #8512 és a lába itt maradt?
-
Gólya #8511 hmm...felfoghatjuk tanulmányútnak:) -
Gólya #8510 mivel a múltba tett utazásról ennyire bánatosan érkezett vissza, gyorsan elküldtem a jövőbe a simet: a 34. sz-ban az illuminátusok rendje kis híján foglyul ejtette, New San Franciscoban egy neoköltészeti esten ájuldozott, potyautas lett egy galaktikus rombolón - persze fogda lett a vége -, innen egy elhagyott űrállomásra szökött, ahonnan udvarias földönkívüliek vitték a szövetségi helyőrségre
szóval eddig a mérleg: a múltbéli utazás eredménye csupa negatív hangulati pont, a jövőbelié pedig csakis pozitív - ez általánosságban így van, vagy erre is kockát dob a játék? -
Pafffff!!!! Hát jól megjárta szegény simed! Érdekes: Látom az első képen ezt a lilás pirosas ködöt...nálam ilyen nem volt, csak berántotta a simemet de úgy, hogy a lábait is oda csukta az ajtó, mikor becsukódott...hehehe -
Gólya #8508 nos minden ellenállás hiábavaló volt, csak elkészült az időgép és a hős sim útnak indult a múltba:
az indulás
[IMG][/IMG]
úton
[IMG][/IMG]
hazaérkezés
[IMG][/IMG]
nem vagyunk nagyon boldogok
[IMG][/IMG]
szóval jártunk az ókori Rómában, egy sivatagi törzsnél, építettünk katedrálist és nyakig ültünk egy polgárháborúban, amikor is szinte nyakunkba esett az Időfelelős ezzel kirúgva a simet békés utazgatásából -
Ironman2 #8507