44549
-
Compongnathus #8586 de amit most küldök linket ezt is leszedtem ezt meg el se kezdte feltölteni még a letöltésekbe se rakta bele na és ezekbe vannak azok a szuper cuccok... amik a storén vannak most... csak ha egyszer le is lehet tölteni hogy mér nem engedi felrakni...
Sims 3 store tartalmak -
Compongnathus #8585 letöltöttem a torrentz.com-ról a complett storés cuccokat és benne van minden ami ott szinte szerintem az újak is 
de az hogy: feltelepíteni feltelepítette de utána mikor megnéztem akkor nem találtam benne mégse... mitől van ez? és a letöltésnél az indítópanelen nem halványult el hanem (ugye ha valamit felrakunk) hanem ugyan úgy maradt világosan... és néztem a feltöltött tartalomnál ott megvolt de mikor megnéztem a játékba ott meg nem... és mikor megint megnéztem a telepített... nál akkor már ott sem volt benne ugyan úgy a letöltéseknél volt csak és persze nem volt kipipálva ugye hogy felrakta na ez meg mitől van (bosszant) mert ingyen le lehet szedni... -
Az ilyen modolásokat ezentúl nem itt beszéljük meg, ha valamit szeretnél ezzel kapcsolatban kérdezni, akkor gyere át Coolfire topikjába, és majd ott segítséget kaphatsz ezekkel kapcsolatban! -
Ugyanaz van mindegyikhez! Mármint a Luxuslakásokhoz is és az Álomállásokhoz is! -
Elég hozzá a Luxuslakás Cuccokhoz kiadott nude patch!
Ha van a sima sims 3 alapjátékod főkönyvtárában egy 'Mods' nevű mappa, akkor azt nyisd meg, és azon belűl van egy 'Packages' nevű mappa. Ezt is nyisd meg, és ide másold be a letöltött Luxuslakás cuccok nomosaic.package fájlt. Ha még sincsenek meg nálad ezek a mappák, akkor hozd létre őket előbb. Ezután indítsd el a játékot és zavard el a simedet zuhanyozni. ekkor látod meg, hogy jó e a patch, mert ha látod a simed "mindenét", akkor működik a mode! -
Compongnathus #8581 hát mind 1 nem? vagy legyen mind 2 höz... és akkor tiszta :D -
Melyikhez kell, az álomállásokhoz? -
Compongnathus #8579 mert most így nem tudom -
Compongnathus #8578 elmagyaráznátok nekem hogy hogyan tudom a nude patch-ot érványesíteni a játékban???? hogyan tudom felrakni rá... köszi! :) -
Igen, az is olyan "cuccos" csomag lesz. Többet nem kell várni tőle! -
Compongnathus #8576 És az a Fast Lane Stuff az olyan lesz kb. mint a Luxuslakásos? mert annak is hasonló neve van a high tech and loft stuff... akkor az is hasonló lesz nem? -
Na, még jó, hogy le maradtam az E3-ról! -
Ironman2 #8574 Már nem mert tegnapelött volt az EA konferencia,és csak a konzolos verzióról volt szó,meg az Álomállásokról.Mindenki várta a középkori simset is,de arról se irtak semmit.Én arra gondoltam hogy lehet hogy az lesz a 3. kieg. -
Szerintem az E3-on valaki csak elszólja majd magát!!!!! -
Ironman2 #8572 Gondolom hamarosan megtudjuk az uj kieg nevét.Hacsak valamelyik alkalmazott el nem csiripeli a neten -
Reméljük, hogy minnél hamarabb jön a patch hozzá!!! -
Hehe...még jó, hogy nekünk legalább van nevünk!!!! -
Ironman2 #8569 Sims rajongók!
November 4-én jön az új kiegészítő csomag.Neve még nincs.
Szeptember 9-én jön a Fast Lane Stuff
Február 3.-án meg a következő stuff.Neve még ennek sincs
forrás:Simprograms -
Compongnathus #8568 az jó lesz mer legalább akkor tudok saját világot is leétrehozni
-
Sims 3 Világteremtő eszköz hiba!
Az Álomállások, illetve a
legújabb patch telepítése után a Világteremtő eszköz
összeomlik a következő hibaüzenettel: "Attempted to read
or write protected memory. This is often an indication
that other memory is corrupt." A játék fejlesztői
jelezték, hogy tudnak a problémáról és jelenleg nincsen
mód arra, hogy mi javítsuk ki a hibát. Várni kell a
következő patch-re, amely nemsokára meg fog jelenni.
-
Nagyon szép teljesen berendezett házak tölthetők le INNEN ingyen! -
Bal0924 #8565 Értem. -
Én meglehetősen renitens személyiség vagyok. Nem szeretem a korlátokat és szabályokat. Tán ezért nem is úgy játszom a simssel se, ahogy kéne. -
Bal0924 #8563 Nekem sikerült.
Párpercet rá kell szánni és logika is kell hozzá. És menni fog :D -
Mert sehogy se tudtam továbbjutni. Közben meg másik simssel a kastélyban ragadtam, és onnan nem tudtam továbbjutni, így besokalltam. -
Bal0924 #8561 De miért? -
-
Compongnathus #8559 a sims 3 KIRÁYYYYYY :D:D:D:D 

-
Az igaz. Be is szoktam rendezni, akkor én is színezek, de ami már kész van, ahhoz nem nagyon szoktam nyúlni. Inkább újat csinálok. Egyszer kezdtem el átalakítani a Goth-villát, de meguntam a felénél. -
Az építéshez a lakberendezés is hozzá tartozik. Tudod ki akar ám tök unalmas és nem nekem tetsző bútorok meg tapéták között élni! -
Igen, de ha már festegetnem kell, akkor inkább építek. -
Arról ugye hallottál már, hogy a játékban bármit bármilyen színűre, mintájúra át tudsz könnyedén festeni? -
Tudom. Azért nem akarom letölteni, mert szeretek házakat tervezni, építeni. És ennek a bútorai barnák, az meg nem tetszik nekem. A fehéret és feketét szeretem. És a cseresznyét. -
Nem kötelező itt semmi sem! -
Mongyuk nem rossz ez se. De szerintem én nem töltöm le, nem is tudom, miért. -
Ironman2 #8551 Ismerősnek veszi....de jól elvannak,mivel ugyanaz minden tulajdonságuk -
És tudja a sims, hogy az a régi önmaga, akivel találkozott, vagy csak ismerősnek veszi? -
No, én itt untam meg, de nagyon. Elegem lett a kalandokból. -
Mármint a képét próbálom meg felrakni. (Azt végképp nem tudom, hogy lehetne a játékba is feltenni úgy, hogy mások is használhassák.) -
Ez se rossz. Én most nekiálltam modern házat építeni a jelenlegi bútorokkal, nem is rossz. Ha kész lesz, valahogy megpróbálom felrakni. Azért nem olyan, mint a videón, de nekem tetszik.