44549

no-warez.gif
  • Mike at home
    szasz Firerock!
  • Firerock
    köszönöm:D
  • Gibor
    Simpanel>jártasságok>karizma egér rá és kiírja hány ismerős és hány barát kell a kövvetkező szinthez.
  • Firerock
    heló skacok
    megmondaná valaki hogy miért nemtudom a karizmámat fejleszteni?elmegy 2es szintig aztán a 3. közben megáll
    ahgoy odaállok a tükörhoz azonnal abbahagyja és a könyvet sem akarja olvasni,elrakja azonnal
    van valami 5let?
    a könyvnél ezt írja:
  • Svenson
    Az jó.
  • Mike at home
    erre csak az off topikban tudok érdemben válaszolni

itt csak azt tudom mondani, persze, meg mindenkié eredeti, vagy ha nem, az nem tartozik másra, és minket sem érdekel :)
  • Mike at home
    no akkor a mentés volt szar

egyébként ha valami elszaradók, az a tapasztalatom, hogy elszaródottan menti le, ergo olyankor nem szabad menteni

no meg soxor ajánlatos használni a mentés másként
  • Mike at home
    mondanám, hogy rakd újra, de már megtetted
    nem lehet, hogy az a mentés szaródott be?
    próbáld meg egy másik családdal
  • kowy3
    Hello

Azt mondja meg valaki légyszives hogy akkor mi a teendő, ha állitok egy kis élsimitást bugosak (kockásak) lesznek a fák , bokrok , novények ????
    ha valaki tud megoldást küldjön nekem ide egy mailt :[email protected]

köszi
  • böröczk
    Há mé nem marad Egyiptomban, jó hely az : D
  • böröczk
    amúgy minden rossz indulat nélkül kérdezem, szerintetek ennyi lét megér akár az alap játék vagy egyetlen kiegészítő is? úgy gondolom, midnenki tudja rá a választ, csak valaki erre, valaki pedig másra szeret áldozni. tetves egy adócsaló csicska társaság ez az ea : D
    ja egyébként pakolom vissza a játékot, csak az alapot, nem tudom, miért, de megjött hozzá a kedvem, egy éve nem játszottam vele : D
    apropó, kiegészítőkről valamit, ami miatt érdemes játszani velük?

b.
  • Ironman2
    Végre valaki aki rájön a dolgokra!
  • tomo2
    Sven: ennyire mázlista nem lehet valaki mint én, most jutott eszembe hogy hátha van biztonsági másolat vagy ilyesmi és igen volt ilyen, save mappába van olyan hogy .backup az ottanit felülírtam a simába beléptem a játékba gyorsan telefonon hogy hazatér és igen sikerült és tudom folytatni, na most már minden utazás előtt mentek, azért köszönöm a segítséget
  • tcstitty
    Tényleg? Köcce!! Ki fogom próbálni!!!!
  • Svenson
    Hát akkor passz. Viszont részvétem, mert utálom, amikor ilyesmiket csinál a játék. Velem nemrég azt a viccet játszotta, hogy egész egyszerűen eltüntette a simemet. A játék irányítási lehetőségével együtt. Ki kellett törölnöm az egészet a főmenüben, sőt, a másolatot (sim) is kitöröltem, nehogy az egészet elrontsa.
  • tomo2
    Sven:igen probáltam, hogy újból kilépek de semmi.
    Utána először csak a kiegeket raktam újra, utána teljesen letörültem még az alapot is, de még se se jó:(. A következőt csinálja, ha megvárom hogy leteljen a 11 nap akkor kiirkálja hogy mennyi van hátra és amikor vége 11. napnak megjelenik az ablak ott rá klikelek hogy ok, de utána marad és 12./11. napot, ha telefonnal küldöm haza akkor semmi másodszorra meg a hazatérés ott a csík végig megy és visszadob de a sim sehol
  • vica0523
    Városszerkesztés módban lehet
  • tcstitty
    Kérdésem lehet, hogy ostoba de én azt hittem...
    Szal az új kiegészítővel az Álomállásokkal állítólag lehet építés módban telket elhelyezni bárhová. nos hogyan? Vagy az infom téves?
  • Svenson
    És ha kilépsz a játékból, és újraindítod a gépet?
  • tomo2
    Az egyik simem Egyiptomba ragadt, haza akartam küldeni de nem reagált rá majd másodszor is megpróbáltam akkor akkor megjelent a hazatér rész és a csík végig ment,de utána visszadobott Egyiptomba és a simem sehol, a baj az hogy ott lett elmentve :(, ilyenkor mit lehet tenni? ha újra kezdenem mivel lehet a baj, és Twinbrookba van a ház, előre is köszönöm.
  • Svenson
    Ezek jól néznek ki. Lehet, hogy adoptálok párat.
  • Mike at home
    az első mondat nélkül ird be újra
  • Joschka
    Azt én is tudok vele csinálni!
  • Ironman2
    Joschka! Ezeket a tetoválásokat is a TSR Workshoppal csinálják
  • Ironman2
    Sims3.pack formátumban vannak ugyhogy simán telepithető a launcherrel
  • Ironman2
    Tetoválások letölthetők innen:

tetoválások
  • dani71
    hány féle fém szobor van?
  • Compongnathus
    okés :)
  • Ironman2
    dehogy is,de ha átjösz a másik topikba,mindjárt okosabb leszel
  • Compongnathus
    jó értem... amúgy harag remélem, hogy nincs!!!??? .......
  • Ironman2
    Semmi gond! A házigazda hibája hogy kitörölte a bannerból,hogy tilos a warezolás
  • Ironman2
    Amugy a kérdésedre,meg válaszolok nehogy az legyen hogy nem válaszolunk kisokoskám.Azért nem tudod feltelepiteni,mert mivel fizetősek a cuccok,ezért el vannak látva védelemmel,és csak azok tudják feltelepíteni akik megvették az EA storén keresztül.Szóval igy jártál!
  • Compongnathus
    jó figyelj oké hibáztam! elnézést érte ezt nem tudtam most így hirtelen... de most nem rosszat akartam csak meggondolatlan voltam ennyi az annyi............. CSÁ
  • Ironman2
    Akkor meg felvilágosítalak barátom,azt irtad hogy letöltöttem a torrentről a komplett storés cuccokat.Mivel a store cuccok fizetősek,és te leszedted ingyen a torrentről akkor warezoltál.A warez meg tilos ebben a topikban.Szevasz
  • Compongnathus
    jó tudom, a másik topicba kellene de most mi a bajod a torrentel??? tudtommal már volt olyan hogy valaki is felrakott ilyensmi cuccokat! azt szabad de ha én kérdezek valamit akkor az 0 így egymás közt egész jól elbeszélgettek... hol ott itt mindenkinek segíteni kell akinek gondja van a sims 3 al! én megértem és elnézést kérek mert tényleg nem kellett volna kérdeznem ilyet, de más is már rakott fel ilyen linket! na de mind 1! amúgy tudok olvasni! és ha kapok figyelmeztetést hát most istenem... nem akarok én itt semmi rosszat csak csupán összefoglalva 1 mondatba megsúgom neked, hogy csak annyit akartam ezzel sok szövegemmel hogy : mondat: hogy mér nem telepíti fel ha egyszer ingyen le lehet tölteni ezeket!!!!!!! érted nos akkor örülök!
  • Ironman2
    Figyelj,ha nem értesz a fórumozáshoz,akkor ne irkálj ide.Még olvasni sem tudsz barátom.Ne csodálkozz ha kapsz egy szép kis figyelmeztetést a házigazdától.Húzz innen a torrenteddel a francba!
  • Compongnathus
    és amugy most fogom elkezdeni a nide patc kot majd mondom h sikerült e :D a másik topikvban...
  • Compongnathus
    :(:(:(:(:(

én pedig megvenni a storés cuccokat hát... drága apránként nem de összeszámoltam amiket akarok az összes lenne 8000 azért meg sok annyit nem adok... stroéra
  • Compongnathus
    és ha van torrentetek akkor meglátjátok hogy mennyi cucc van benne és hogy mér nem engedi feltelepíteni sem ezeket... pedig...
    ti is töltsétek le és nézzétek meg hátha engedi... de ha nem akkor senkinek sem...
  • Compongnathus
    dawload this torrentet kell megnyomni amugy nem a sima downloadot!