44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Hát erre csak pont egyetlen egy telkecske fér rá, más nem is!hihi
  • Joschka
    Mondjuk azért ennél valamicskét nagyobbat képzelek el a városomnak....eeehhhh....kiváncsi lennék azért, hogy erre mi minden férhetne rá, mert ez is egy sims 3 szomszédságból való kép...hehehehe

• Joschka
    Már tegnap említette, hogy azon töprengek, hogy csinálnék egy kisebb várost...de nincs humorom újra rakni az egész kócerájt, inkább megvárom a patch-ot a városkészítőhöz.
    Egy kisebb, szolídabb településben gondolkodom, hogy ott élne a simem no és a többiek is...
  • Joschka
    Okés, jöhet...
  • Gólya #8703
    kösz - még nincs teljesen kész
    a muris az az egészben, hogy megcsinálom az ilyeneket, a simem meg él a kis falusi melléképületes házban:)
    majd ha gondoljátok, hozok pár képet
  • Gólya #8702
    megnéztem az enyémeket, nincsenek elhízva - pedig sétál a csaj az időben oda-vissza
    úgyhogy járasd usziba meg konditerembe a simedet
  • Joschka
    Nagyon jó a ház, gratula!
  • Gólya #8700
    [IMG][/IMG]

ez lemaradt
  • Gólya #8699
    na ezt kipróbálom -eddig mindig eladogattam a fölös köveket:)
  • Gólya #8698
    jut eszembe...
    valaki kérdezte egyszer - nem olyan régen -, tűzoltó simje hogyan haladhat előre
    még annyit hozzá - ha még aktuális: rendszeres karbantartást kell végezni a laktanyában levő riasztón és a tűzoltóautón is (ha megvannak ezek, nem szóltam semmit:))
  • Gólya #8697
    mégsem ez volt az oka:(
    valószínűleg tényleg új játékot kell kezdeni velük
  • Gólya #8696
    [IMG][/IMG]

eddig a készülő új ház

társakat is kapott:

[IMG][/IMG]
  • Gólya #8695
    [IMG][/URL[/IMG]

[IMG][URL=http://kepkezelo.com/]
    [/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • Gólya #8694
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/U[/IMG]

[IMG][URL=http://kepkezelo.com/][/UR[/IMG]

[IMG][URL=http://kepkezelo.com/]
    [/IMG]

• Joschka
    Ja, még az jutott eszembe, hogy a Logikai szakkönyvek olvasása (ha jól tudom) is fejlesztheti a hackeri jártasságot. Tehát irány a városba, vegyél meg minden ilyen könyvet a könyvesboltban és olvassa el a simed mindig azt, amelyik a jártassági szintjének megfelelő!
  • Joschka
    Ja, és még a 'Leckék'-nél is körülnézhetsz a jártasságokkal kapcsolatban, hátha ott is meg tudsz róla valamit.
  • Joschka
    Kísérletezz, próbálkozz, mert mindent mi sem tudunk!
  • sataa
    Igen, tudom. Egy simbotot programoztam át. De hol tudom fejleszteni a jártasságot?
  • Joschka
    Weskler 24 mondta: "ahhoz a Zseni és a Számitógépzseni személyiségjegyek kellenek hozzá."
    Na, tehát akkor ezek a tulajdonságokat kell, hogy birtokolja egy sim, ha eredményes hacker akar lenni. Ezt pedig a sim megalkotásakor kell a sim személyiségéhez beállítani!
  • Ironman2
    Hehe,már 2 kompendium rudam van.A második már elég gyatra lett.Csak 400-ba kerül.Csak rudakat lehet összedolgozni a vitrinnel:

• Ironman2
    Hogy én mit találtam! Ezt vegyétek meg:Carter vitrinje.Csak a Világ körüli tartalmazza.Bele lehet pakolni pár cuccot,és utánna meg aktiválni kell,és elsüllyed benne minden,aztán kidob valami érdekeset.Én beleraktam ezüstöt,meg 5 db rezet,és kaptam egy földönkivüli ásványt töb mint 8000 értékben.Itt a kép,meg az ásvány is amit kaptam.

• sataa
    Hogy lehet hackerkedés jártasságot szerezni?
  • Ironman2
    Nekem most halálozott el az anyuka,pont mentés után.Kivédeni már nem tudom,hacsak valaki nem hoz gyorsan neki egy halálvirágot.Végül is nem ez a probléma,mert meg tudnám oldani,hanem az hogy nem mindig rakja le az urnáját a telekre.Hol lehet megtalálni az urnát.Nekem egyszer lerakta,de mikor ujratöltöttem az állást,és megint meghalt,akkor már nem találtam az urnáját
  • Joschka
  • Joschka
    Ott van a vásárlásnál a mosógép meg a centrifuga a mosogatógépeknél a konyhai ezközök között!
  • Firerock
    megvan,köszi
  • Joschka
    Ilyen problémával még nem találkoztam, mert el sem jutottam még a bizományiba, úgyhogy...passsz!
  • Firerock
    Mosógépet,szárítót hol tudok venni?
  • Gólya #8679
    lehet, megvan a megoldás...majd mindjárt jön apuka játszani és kiderül
    (letette a bizót egy telekre, csak nem módosította a telek típusát)
  • Gólya #8678
    köszi

a másik részére nem tudsz valami okosat mondani?
  • Joschka
    Mehet a család áthelyezése a tárolóba a lakás nélkül is, már csináltam ilyent, hogy csak a családot raktam a tárolóba, de úgyis, hogy házzal együtt ment oda a simem!
  • wesker24
    Persze hogy van hackerkedés én már szinte profi hacker vagyok !

Csak ahhoz a Zseni és a Számitógépzseni személyiségjegyek kellenek hozzá.
  • Gólya #8675
    na akkor most én kérdezek:)

tehát: volt róla szó, hogy teljesen új simmel új játékot kezdtem a korábban említett ok miatt - nekem eddig tökéletesen működik a játék (kop-kop-kop)
    a hites ugyanezen gépen játssza a régi mentésével, s nála a bizományba adás nem működik, tehát megjelenik a vásárlás opció, de a képet már nem kapja meg, tehát végső soron mégsem tud semmit kezdeni vele
    lehet ez annak a következménye, hogy a régi mentéssel megy tovább, vagy valami más oka van?
    találkozott már valamelyikőtök ilyennel?

másik: felvetődött, hogy ezt a családját áttenné egy új játékba - akkor házzal együtt tegye le őket a tárolóba, vagy esetleg mehet ház nélkül is?
  • dani71
    van hackerkedési jártasság?csak mert azt írta ki a simemnek,hogy a jutalom szakmai tapasztalat és a hackerkedési jártasság fejlődése.
  • Mike at home
    nagyon érdekes volt, hogy az én simem kung-fu mester, mégis szimplán csak bunyózott a múmiával :( semmi körives rúgás, csak a szürke felhő
  • Joschka
    Na, ebből a nagyból...

csináltam egy ilyen kicsit...hehehe

• dani71
    meg lehet ölni egy robotot?
  • Joschka
    Okés, köszi, majd meglesem őket!
  • Gólya #8669
    egy van nekem - alig valamivel nagyobb, mint egy éjjeliszekrény - a tsr-ről van, de ha megnézed, amik ott vannak, talán találsz benne megfelelőt

• Joschka
    Lehet, hogy össze tákolok egyet!