44549
-
Hát erre csak pont egyetlen egy telkecske fér rá, más nem is!hihi -
Mondjuk azért ennél valamicskét nagyobbat képzelek el a városomnak....eeehhhh....kiváncsi lennék azért, hogy erre mi minden férhetne rá, mert ez is egy sims 3 szomszédságból való kép...hehehehe 
-
Már tegnap említette, hogy azon töprengek, hogy csinálnék egy kisebb várost...de nincs humorom újra rakni az egész kócerájt, inkább megvárom a patch-ot a városkészítőhöz.
Egy kisebb, szolídabb településben gondolkodom, hogy ott élne a simem no és a többiek is... -
Okés, jöhet... -
Gólya #8703 kösz - még nincs teljesen kész
a muris az az egészben, hogy megcsinálom az ilyeneket, a simem meg él a kis falusi melléképületes házban:)
majd ha gondoljátok, hozok pár képet -
Gólya #8702 megnéztem az enyémeket, nincsenek elhízva - pedig sétál a csaj az időben oda-vissza
úgyhogy járasd usziba meg konditerembe a simedet -
Nagyon jó a ház, gratula! 

-
Gólya #8700 [IMG] [/IMG]
ez lemaradt -
Gólya #8699 na ezt kipróbálom -eddig mindig eladogattam a fölös köveket:) -
Gólya #8698 jut eszembe...
valaki kérdezte egyszer - nem olyan régen -, tűzoltó simje hogyan haladhat előre
még annyit hozzá - ha még aktuális: rendszeres karbantartást kell végezni a laktanyában levő riasztón és a tűzoltóautón is (ha megvannak ezek, nem szóltam semmit:)) -
Gólya #8697 mégsem ez volt az oka:(
valószínűleg tényleg új játékot kell kezdeni velük -
Gólya #8696 [IMG] [/IMG]
eddig a készülő új ház
társakat is kapott:
[IMG][/IMG]
-
Gólya #8695 [IMG] [/URL[/IMG]
[IMG][URL=http://kepkezelo.com/][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Gólya #8694 [IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/U[/IMG]
[IMG][URL=http://kepkezelo.com/][/UR[/IMG]
[IMG][URL=http://kepkezelo.com/][/IMG]
-
Ja, még az jutott eszembe, hogy a Logikai szakkönyvek olvasása (ha jól tudom) is fejlesztheti a hackeri jártasságot. Tehát irány a városba, vegyél meg minden ilyen könyvet a könyvesboltban és olvassa el a simed mindig azt, amelyik a jártassági szintjének megfelelő! -
Ja, és még a 'Leckék'-nél is körülnézhetsz a jártasságokkal kapcsolatban, hátha ott is meg tudsz róla valamit. -
Kísérletezz, próbálkozz, mert mindent mi sem tudunk! -
sataa #8690 Igen, tudom. Egy simbotot programoztam át. De hol tudom fejleszteni a jártasságot? -
Weskler 24 mondta: "ahhoz a Zseni és a Számitógépzseni személyiségjegyek kellenek hozzá."
Na, tehát akkor ezek a tulajdonságokat kell, hogy birtokolja egy sim, ha eredményes hacker akar lenni. Ezt pedig a sim megalkotásakor kell a sim személyiségéhez beállítani!
-
Ironman2 #8688 Hehe,már 2 kompendium rudam van.A második már elég gyatra lett.Csak 400-ba kerül.Csak rudakat lehet összedolgozni a vitrinnel:
-
Ironman2 #8687 Hogy én mit találtam! Ezt vegyétek meg:Carter vitrinje.Csak a Világ körüli tartalmazza.Bele lehet pakolni pár cuccot,és utánna meg aktiválni kell,és elsüllyed benne minden,aztán kidob valami érdekeset.Én beleraktam ezüstöt,meg 5 db rezet,és kaptam egy földönkivüli ásványt töb mint 8000 értékben.Itt a kép,meg az ásvány is amit kaptam.
-
sataa #8686 Hogy lehet hackerkedés jártasságot szerezni? -
Ironman2 #8685 Nekem most halálozott el az anyuka,pont mentés után.Kivédeni már nem tudom,hacsak valaki nem hoz gyorsan neki egy halálvirágot.Végül is nem ez a probléma,mert meg tudnám oldani,hanem az hogy nem mindig rakja le az urnáját a telekre.Hol lehet megtalálni az urnát.Nekem egyszer lerakta,de mikor ujratöltöttem az állást,és megint meghalt,akkor már nem találtam az urnáját -
-
Ott van a vásárlásnál a mosógép meg a centrifuga a mosogatógépeknél a konyhai ezközök között! -
megvan,köszi -
Ilyen problémával még nem találkoztam, mert el sem jutottam még a bizományiba, úgyhogy...passsz! -
Mosógépet,szárítót hol tudok venni? -
Gólya #8679 lehet, megvan a megoldás...majd mindjárt jön apuka játszani és kiderül
(letette a bizót egy telekre, csak nem módosította a telek típusát) -
Gólya #8678 köszi 
a másik részére nem tudsz valami okosat mondani? -
Mehet a család áthelyezése a tárolóba a lakás nélkül is, már csináltam ilyent, hogy csak a családot raktam a tárolóba, de úgyis, hogy házzal együtt ment oda a simem! -
Persze hogy van hackerkedés én már szinte profi hacker vagyok !
Csak ahhoz a Zseni és a Számitógépzseni személyiségjegyek kellenek hozzá. -
Gólya #8675 na akkor most én kérdezek:)
tehát: volt róla szó, hogy teljesen új simmel új játékot kezdtem a korábban említett ok miatt - nekem eddig tökéletesen működik a játék (kop-kop-kop)
a hites ugyanezen gépen játssza a régi mentésével, s nála a bizományba adás nem működik, tehát megjelenik a vásárlás opció, de a képet már nem kapja meg, tehát végső soron mégsem tud semmit kezdeni vele
lehet ez annak a következménye, hogy a régi mentéssel megy tovább, vagy valami más oka van?
találkozott már valamelyikőtök ilyennel?
másik: felvetődött, hogy ezt a családját áttenné egy új játékba - akkor házzal együtt tegye le őket a tárolóba, vagy esetleg mehet ház nélkül is?
-
van hackerkedési jártasság?csak mert azt írta ki a simemnek,hogy a jutalom szakmai tapasztalat és a hackerkedési jártasság fejlődése. -
nagyon érdekes volt, hogy az én simem kung-fu mester, mégis szimplán csak bunyózott a múmiával :( semmi körives rúgás, csak a szürke felhő -
Na, ebből a nagyból...
csináltam egy ilyen kicsit...hehehe
-
meg lehet ölni egy robotot? -
Okés, köszi, majd meglesem őket! -
Gólya #8669 egy van nekem - alig valamivel nagyobb, mint egy éjjeliszekrény - a tsr-ről van, de ha megnézed, amik ott vannak, talán találsz benne megfelelőt
-
Lehet, hogy össze tákolok egyet!

[/URL[/IMG]

[/U[/IMG]
[/UR[/IMG]