44549
-
Ironman2 #8950 Firefoxot használj! -
sataa #8949 Nem megy a másik topic! Úgy csinál a böngésző, mintha betöltötte volna, de csak üres lap... mit tegyek? 

-
a simed is be tudja vizsgálni
csak általában kevesebbet ér utána -
Ironman2 #8947 Az ereklyéket,és tárgyakat a robottal be lehet vizsgáltatni,és új értéket állapít meg neki -
Ironman2 #8946 Tök jó mikor a robot beszél a mikrohullámú sütővel,az meg szeretet sugároz felé...hehe -
Ironman2 #8945 Másik topikban kérdezz! A piros betüs Megjelent felirat alatt van a linkje -
terwet #8944 Igen, úgy megy, viszont a kiegészítővel (Álomállások) is ugyanezt csinálja, én pedig azt szeretném kipróbálni 
Lehet, hogy a kiegészítő rossz? Amúgy amikor már kész családdal vagyok, akkor lehet játszani rendesen, csak ugye meg lehet unni a régieket, és néha kell kicsit frissíteni is
-
Ironman2 #8943 Ezt valamelyik hibás letöltésed okozza.Vedd ki öket,és ugy nézd meg hogy megy-e a játék rendesen -
terwet #8942 Hali. Az lenne a kérdésem, vagy inkább problémám, hogy feltelepítettem a Sims 3-at, majd az Álomállások kieget is. Megy szépen, viszont amikor a kiegben simet akarok csinálni, és rákattintok arra, ahol a fejformát lehet beállítani, egyszerűen befagy a gép, úgyhogy mehet a Restart 

És a Sims 3-al is ez volt, amikor voltak hozzá letöltések pl haj, telek stb. Van erre valami módszer h kiküszöböljem a hibát?
Remélem tudtok segíteni, és köszi
-
Ironman2 #8941 Aki hiányolta a Sims3 telepítésekor a memóriajátékot,annak itt van:
Sims 3 memóriajáték -
2-esben volt
nyitottam egy éttermet, csak az maga volt 100 ezer
és napi 3-et vitt
még szerencse hogy a családnak 270 ezre volt amikor belevágtam -
Gólya #8939 de minek?
előbb-utóbb elfogy az ingatlan a városban, másra meg?
naponta cseréled a berendezést, kocsit?
egy bizonyos szint fölött nincs értelme a sok pénznek
persze ez az én véleményem... -
Ironman2 #8938 Nálam már 4-en keresnek,és dől a lé.Össze kell hozni egy jó nagy családot,mindenki érje el a munka 10-es szintjét,és naponta lehet vele kereseni 15-20 ezret is -
Gólya #8937 jó így játszani - amíg Twinbrookban volt a simem, eljárt a .... hú, mi a neve? valami nagy kert, tele zöldségekkel...na szóval oda és az ott öszeszedett cuccot eladta a boltban, úgy tudott elindulni Kínába -
Ironman2 #8936 Én is így vagyok vele.Sose csaltam még a hármasban -
Gólya #8935 mondjuk azt meg el nem tudom képzelni - másik topicban olvastam -, hogy milliókat írnak be (simoleonban) - mi a ménkűre tudják elkölteni?
(bár ha jobban belegondolok, a Lamborgini 169000, vesz a család minden tagjának egyet, az már egy négy-öt fős csapatnál egész szépen visz belőle) -
Gólya #8934 a hármasban még egy simem sem kapott csak úgy pénzt - mindegyiket megdolgoztattam érte (anno a kettest is úgy kezdtem)
nem véletlen, hogy már lassan álmomból felkeltve tudom, melyik faluban/városban hol vannak ásványok, drágakövek:) -
Gólya #8933 jut eszembe: valami sima egyszerű falusi lócát (támla nélküli pad, ami a régi falusi házak előtt volt - ha valaki esetleg nem tudná)nem látott valamelyikőtök valahol?
átszínezném ami van a játékban, de mindegyik támlás pad, meg kovácsoltvas
-
igaz, én nem szeretem ha könynen mennek a dolgok, tessék kinlódni meg nyomorogni :)
smemi érdekes nincs ebban ha minden tökéletes -
Gólya #8931 nekem már nem igazán kell - láthatod, elég szépen haladunk
gondoltam, kedvet kaptál az oktatásügyhöz:))) -
nekem? :)
neked irtam :) -
Gólya #8929 akkor hajrá! szurkolok neked:)
-
végre vmi is kihívás -
Gólya #8927 Magnolia by Goya:
még kissé hiányos a kert, de...az egész úgy kezdődött, hogy ki akartam próbálni Twinbrook városát...és nem tetszett - viszont egy dimbes-dombos telken kezdtem az építkezést, ráadásul alapra és a ház alá akartam a pincét - no ez nem jött össze, mérgemben átköltöztettem a simet Riverwiewba és elölről kezdtük az egészet
hozzátartozik a dologhoz, hogy az oktatásügyben helyezkedett el - hát ne tudjátok meg, mit szenvedtünk - fizetés semmi és még a karrier csúcsán is ott az óraadás (miért kell egy körzeti vagy területi tanfelügyelőnek órákat adni?), ami remekül működött: a nap végére max-on vigyorog a fejecske, másnap reggel munkakezdésre dühös, vörös pofával vicsorog rám - szóval szépen felmondtunk és megpróbáltunk új életet kezdeni...gyakorlatilag a nulláról -
Szabi1991 #8926
-
elmész megveszed -
Compongnathus #8921 tök jó
-
Ironman2 #8920 Itt vannak az első képek,és infó az új cuccos csomagról:
Amazon has updated their product page for The Sims 3 Fast Lane Stuff with a few details about the 2nd Stuff Pack along with an estimated release date of September 7, 2010. Thanks to iSims for the link.
* Give your Sims the rides they’ve always dreamed of the lifestyles that go with them.
* Enjoy four all new styles of fashions, furnishings, and vehicles: Racing, Intrigue, Rockabilly, and Classic Luxury.
* Create the ultimate garage to house your Sim’s professional race car or hot rod.
* Deck out your Sim’s house in luxurious accessories to match their sleek new, luxurious rides -
Ironman2 #8919 Én meg eladtam őket
-
tejóisten -
Bal0924 #8917 Magángyűjteményem:
-
Bal0924 #8916 A Magán gyűjteményem:
http://kepkezelo.com/images/gne7mdr3iq42rugfpp33.jpg
http://kepkezelo.com/images/ec7m2yb42n8zoiuqi1vz.jpg -
Bal0924 #8915 Köszi! -
Gólya #8914 ezt viszont igen -
Bal0924 #8913 Ezt nem engedi!
http://www.kepfeltoltes.hu -
bármelyik képmegosztóra -
nem lehet valahogy a CAS-ban editálni meglévő simet? -
Bal0924 #8910 Milyen oldalra tölthetek fel képet, amit ez az oldal elfogad? -
Ha fiatal felnőttről,vagy attól idősebb simről van szó,akkor katt a telefonra,költözés. És az legyen az aktív háztartás,amivel játszani akarsz a továbbiakban.....ha gyerekről,tiniről van szó,akkor nem tudom. -
hai
háztartásból tagot kivenni hogy s miként lehetséges?
köszi