44549
-
Gólya #9272 programozáshoz nem értek - amit látok, az az, hogy az időjárásra utaló jelek megvannak, állatok még sehol (nekem mondjuk nem is nagyon hiányoznak) -
Ironman2 #9271 Vagy üzleti okokból későbbi kiegészítóben lesz benne,úgy mint az állatok.Nem hiszem hogy nehéz leprogramozni.Mondjuk az állatok az keményebb próbatétel. -
Gólya #9270 ja - olvastam én is, hogy már tulajdonképpen benn van - ezért is gondolom, hogy lesz itt hóesés nemsokára:) -
Gólya #9269 így van - akkor az igazi, amikor már működőképesen benne van a játékban -
Ironman2 #9268 CSalással elő lehet őket hívni,de sok értelme nincs a dolognak. -
Ironman2 #9267 Nekem is nagyon tetszik.Szerintem direkt nem árulták el az időjárást,a videóban sem látszik,meg a képeken sem.De már benne van a játékban,és jól néz ki az eső,meg a hó is,csak nincsenek hozzá hatások.Gondolom idáig tesztelték. -
Gólya #9266 na még olyan nálam nem volt...vagy talán épp akkor nem figyeltem annyira?
(bár itt az utolsó képen mintha feltűnne néhány felhő...)
nem tudom, ki hogy van vele, de nekem nagyon tetszik - gyanítom, hogy mégis lesz időjárás a köv. kieg-ben... -
Ironman2 #9265 Változnak a szinek.Nekem volt olyan hogy be volt borulva teljesen reggel is,és délelött is. -
Ironman2 #9264 Igen,odagondoltam.... -
Gólya #9263 még néhány kép
-
Gólya #9262 csak nekem tűnik úgy, hogy a színek is változtak?
-
Gólya #9261 felesleges nyelvnyújtogatás - az ezret nyugodtan odagondolhatod te is, mint a többiek tették... -
Ironman2 #9260 30 ft-ba?
-
Joybull #9259 Nem egyedi probléma szerintem. Nálam is ez van csak az a baj, hogy mindig egy egész tálal készítettek a simemmel és így a maradékot eszi míg el nem fogy. Igy ez a kívánsága nem teljesül szegénykének -
Gólya #9258 az elsőre: annyit megfigyeltem az eddigiek során, hogy ha pl. elkészíttetek egy kaját a simemmel utána megjelenik egy opció, miszerint az adott kaját szeretné elkészíteni...
érted, miután elkészítette és megette...
-
Gólya #9257 nézz át ide
azért halkan megjegyezném, hogy én itt ülök három lemezen, amik kb. 30-ba kerültek és fura módon egy-egy frissítés után megkapom a szép üdvözlő szöveget: "....nem a hivatalos verzió...stb., stb...
kedvem lenne ilyenkor az EA fejébe húzni az egészet (már a saját cuccait sem ismeri fel?) -
Sziasztok. Két kérdésem lenne.
1. Ha 2 sim már egy ideje összeköltözött,sőt házasok is már,miért van ott a vágyaik között az,h összeköltözzenek egymással? :O
2. Amíg nem költöztek össze a simek,addig volt maszírozás opció,de miután összeköltöztek már nincs. Ezt az opciót hol találhatom most? -
ronaldo86 #9255 hi...elinditom a játékot betöltődik és ezt írja: Lemezhitelesítés sikretelen-Nem tudjuk megerősíteni,hogy a birtokodban lévő játéklemez a The Sims 3 jogtiszta másolata.Kérjük,vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal!..mi lehet a baj????..segítsetek pls
-
Gólya #9254 talán túl sok lett a letöltés, vagy olyan cuccokat hozott az a ház, ami már meghaladja az "erődet"
ha pedig a kettessel játszol, itt olvashatsz, kérdezősködhetsz
, nincs kizárva ui., hogy aki a hármasssal játszik, ismeri a kettest is
-
Van a sims 2-höz is fórum, itt a sims 3-al foglalkozunk csak! -
nicker891 #9252 Sziasztok, tudom h nem ide kéne írnom.
Sims 2-vel játszok az összes kiegészítő megvan, letöltöttem egy házat bútorokkal bele költöztettem egy párt, de annyira szaggat h nem lehet vele játszani. Más családdal ugyan így minden rendben van. Légyszi írjatok akár privit is.
Előre is köszi. -
A 'world adventures' alapverziója 2.0.86.002002
Ezzel a 2.0.86.002002-vel kezdődő frissítéssel kell elkezdeni a javítások feltelepítésést a World Adventuresnél. -
montressor #9250 hali
a world adventures-nek hogy lehet megtudni a veryiojat, anlkul, h fel lenne telepitve? Arra lennek kivancsi, h milyen patch-el kell kezdeni a foltozgatast...
koszi -
Gólya #9249 szép szülők... 
(ilyenkor szoktam azt mondani, csinált volna inkább kisszéket...) -
Ironman2 #9248 Majdnem elsírtam magam.Hazamegy a gyerek az iskolából,megáll az ajtóban,és áll vagy 1 percig.Senki nem várja örömmel,ő sem kiabál a jó eredményekkel ujjongva.Nem öleli meg senki sem.RÁ se hederítenek.Pedig 5-ös tanuló. -
Értem...
Néha nálam is furcsán szokott a szájuk lenni, de hát ez van. -
Gólya #9246 egyszerű költői kérdés volt - a kettesben már az alapban is libegett a hajuk, tehát nem gondolom, hogy ez akkora boszorkányság lett volna, pláne nem üzleti fogás...inkább sima melléfogásnak minősíteném vagy egyszerű figyelmetlenségnek
másik, amit furcsállok ebben a hármasban - másnál is előfordul vajon?
konkrétan: időnként a simek szája olyan fura, mintha ottmaradt volna a fogkrém:) - pedig nem is mos annyit fogat:) -
Ne, ezt nem gondolnám...inkább csak elosztják a dolgokat... üzleti érdekből. -
Gólya #9244 ezek szerint kevesebbet tudnak, mint a korábbi csapat...? -
Majd az egyik kiegben....hehehe szerintem egy időjárásosba, ahol fúj majd a szél...mondjuk...na ott lehet, hogy lobog majd a simek haja! -
Gólya #9242 hát ez az...akkora arca van, hogy annak már egy tükör nem elég:) -
Gólya #9241 nem értek dolgokat...
olvas a simem és közelről nézve látom ám, hogy jár a szeme a betűk fölött...
no ha ezt meg tudták oldani, akkor az nagy gondot okozott volna, hogy a hajuk is úgy libbenjen, mint a kettesben?
azt viszont pluszként írom föl, hogy az általam letöltött cuccok már nem csak az én simemen vannak - hordják ám a városlakók is:) -
Nem is nagyon hiú...hehehe -
Háháháhá....már éppen meg akartam érdeklődni, hogy mi van a kezében, mert elsőre nem derült ki nekem, de így már oksa!!!! -
Gólya #9238 hát nem sok látszik belőle - nem az volt a lényeg, hanem a tető
viszont nem uszoda, csak egy "üszómedanszé":) a ház központi részében -
Gólya #9237 megy a fenéket...bámulja magát a tükörben a kis majma:)ráadásul egy nagy bazi falitükör nem is elég...kell még a kis kézitükre is...:)
(ja és éppen fordult, talán azért ilyen "érdekes" a beállás:))) -
Öléggé furcsán megy...esetleg tán éppen vécére indul, mert sürgős...mingyá be... -
Ehe...nem rossz, mármint az üszodád! -
Gólya #9234 visszalépek a játékba és ezt látom:
nem kicsit "majom" a drága:) -
Gólya #9233 ez az: