44549
-
"Szedjen fogamzásgátlót " ez most komoly? Már ilyen is van benne? Kissé le vagyok maradva kigészítők terén, de azt nem gondoltam h. ennyire 
-
Ironman2 #11177 Simán menni fog. -
Flora2 #11176 "A gyereket ellopta egy idegen sim": a resetsim-et próbáltad már? (Cheatablak megnyit, beírod, hogy "resetsim + a gyerek teljes neve", enter, elvileg ez haza kell hozza a küszöbre a gyereket.)
"Vámpírgyerek": nem tudsz mit tenni, vámpírnak sajnos mindig vámpírgyereke lesz (ami totál hülyeség szerintem, hiszen a vámpírság NEM genetikai, hanem fertőző). Szedjen fogamzásgátlót és próbálkozzon az örökbefogadással, ha gyerekre vágyik, hátha az normál humán lesz. A már vámpír gyereket gondolom vissza lehet csinálni emberré, ha már elég idős ahhoz, hogy a kutatólaborból meg tudja venni a visszacsináló gyógyitalt. -
Ironman2 #11175 
Már 2 wareztopik van? -
Ármány #11174 Most néztem még csak meg az oldalt, amit belinkeltél. Nem akarom az összeset letölteni. Melyik az amelyik az a kumulatív izé
, amely gyorsabbá teszi?
-
Intel Core 2, 2.40GHz -
Menni fog, bár nem mindegy, hogy milyen processzorod van
De ha nem is max részletességgel, de simán játszható. -
Ármány #11171 Sziasztok!
Gyerekemet ellopta egy idegen Sim, másik pedig vámpíromnak vámpírkölyke születik állandóan...
Hogy tudom "visszaállítani"??? -
Srácok, Sims 3, Nvidia 7600GS és 2 giga memóriával menni fog a játék? :) -
-
dayton #11168 bemásoltam. mégse megy -
Sziasztok!
AZ lenne a gondom hogy a játék nem indul, mivel nem jogtiszta... Mit lehet tenni ez esetben? Régebben már megcsináltam, csak azóta már kiment a fejemből. -
Itt is megkérdezném,hogy miért nem indul a telepítő miután mountolva van az iso fájl. A sajátgépben sem indul a megnyitás parancsra. :/ -
Gné Era #11165 már megvan a másik topik..kicsit szőke vagyok ..na.))) -
Gné Era #11164 bocs..nem cikizés volt..csak rég voltam erre,de akkor rosszul értelmeztem a hozzászólásokat.. -
Igen, elindul
Az alapjáték bin mappájába kell másolni. -
dayton #11162 Van olyan akinek elindul reload crackel a nemzedékek?(friss telepítés Sims3 + kiegek).Nekem csak áll a játék el sem kezd betölteni. -
miért szűnne meg? azért mert én nem csinálom tovább a házigazdaságot, attól még a topik megmarad -
Ironman2 #11160 3 nap múlva igen 
Küldtem privátot neked -
Gné Era #11159 most akkor marad a topic?? vagy megszűnik?? különben is jön az új kieg 3 nap múlva..biztos lesz kérdés megint több is:)) -
Ironman2 #11158 Julius 27-én jönnek az új cuccok:Town Life Stuffs néven.Hivatalosan még nincs megerősítve.Magyarul ugy hangzik inkább hogy:Nagyvárosi élet cuccok.Hmm.Valahonnan ismerős a név
-
Ironman2 #11157 Mi az a kh? (kórház?) -
Ironman2 #11156 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy hülye barom vagyok.Bocsánat Mike.Ha nem lesz más akkor csinálom mégis -
landor00 #11155 Ja sry látom itt nem lehet kérdezgetni. Bocs. -
landor00 #11154 Sziasztok! Csak annyit szeretnék kérdezni hogy mivel megvettem a sims 3 nemzedékek-et ez ügyben lenne pár kérdésem. Hogy ha be iratom a simemet egy bentlakásos középiskolába akkor azt valahogy el végzi majd egy idő után? És ha elvégzi akkor utána is kell még járnia suliba? Nálam nincs bekapcsolva az öregedés ezért kérdem. Előre is köszi! -
Coolfire #11153 Bár ájronmen jobb lenne,mivel mostanság ő hozza a friss infókat.:) -
Coolfire #11152 Hali!Hát most speciel kh.-ban vagyok,de ha hazamegyek(kb 2 hét)és nem lesz hg,elvállalom.:)) -
naja, csak meguntam a sims3-mat, és már nem akartam vele foglalkozni
mostanában ha havonta benéztem ide
szal a hg-nak az a dolga, hogy itt legyen -
azzal csak téged szivattalak :D -
Ironman2 #11149 Amugy 1 hét alatt volt kb 3 vagy 4 hozzászólás,ugyhogy nagy munka nem volt vele.A közel 120 topikod mellett simán elment volna ez is
-
Ironman2 #11148 Majd ezt ő eldönti.Nem volt tiltott a warez,de ha valaki megemlitette,akkor jött az ejnye-bejnye,kedves Mike.Ugye:11087 -
nem volt tiltott a warez az utóbbi időben itt sem
gondolod Cool majd ráér? -
Ironman2 #11146 Hehe.Most mindenki azt fogja hinni hogy ez az offtopik a banner miatt
-
Ironman2 #11145 Fennt van a link -
most mi a gond? ez nem egy Off topic? :D elnézést akkor :D hova irhatok h. válazt kapjak? :P -
Ironman2 #11143 Puffffff neki.Na ezért kell ide a HG! Hol vagy Cool? -
aki letöltötte a generations reloaded változatát: megmondaná nekem, mekkora méretű, és hogy tartalmaza-e a Mac OS telepitofajlokat? kösz
-
Ironman2 #11141 Majd átveszi Coolfire.Ő a legalkalmasabb a topikra.Én még mindig támogatom őt.Támogassátok ti is! -
miért törölnék a topikot?
egyszerüen nem akarom tovább csinálni
ennyi
már nem is vagyok hg
én fel sem hoztam volna az egészet, ha Dzsini nem mondja, hogy vessen fel, hanem egyik napról a másikra Ironman lett volna, aztán majd kiszúrja valaki
de ez nem jött össze -
Gólya #11139 kérlek...óhajod parancs 
igaza van Ragenek - a kutya nem foglalkozik ezzel a topiccal
Iron nem kell ám megvédened (azért kösz
) - ezer más topic van, ahol még segítenek is, ha kérdezel valamit, nem elküldenek anyámhoz...
még annyit: olvasni tudok, egyébként is gondoltam, hogy írtál a modiknak, de nem itt a topicban kell cirkuszolni - ha nem akarod csinálni és nincs jelentkező, feltételezem a modik vagy adnak valakit, vagy egyszerűen törlik a topicot - de a te lelkednek jobban esik, ha néha eljátszod a hattyú halálát (tudod, nekünk is elegünk van ám néha...)
na pá mindenkinek