44549

no-warez.gif
  • Roccio

• Joschka
    A Twinbrook könyvesboltja hibás!!!

Le raktam a helyére az alapjáték Disvassero könyvesboltját és oda már be tud menni!

A megoldás akkor a következő:

1. Belépés a Városszerkesztő módba.
    2. Lépj be arra a telekre építkezni, ahol a könyvesbolt van.
    3. Fogd meg a kéz eszközzel a könyvesboltot és közben a Delete billentyűvel törölheted az épületet.
    4. Építési módban távolítsd el a padot és a két virágot, majd a Közösségi telkek fülnél keresd meg a Disvassero könyvesboltot és helyezd el a telekre.
    5. Kilépvén a telekről menj vissza a játékba és mensd el a játékállásodat, majd ha gondolod akkor menj venni könyveket a könyvesboltba!
  • Roccio
    akkor ez megint csak egy általános bug :DDD
  • Joschka
    Tényleg nem megy be a könyvesboltba csak ott áll.

Majd mingyá meg cserélem a boltot egy másikkal és megnézem akkor, hogy be megy e.
  • Joschka
    Majd megnézem, hogy nálam be tud e menni oda, azt el mesélem.
  • Mozes
    Szia! Köszönöm szépen a választ! Ne haragudj, rosszul írtam, nem a könyvtárba, hanem a könyvesboltba nem hajlandó bemenni, így nem tudok könyveket venni a tanuláshoz. A mellette lévő élelmiszerboltba meg simán bemegy. Twinbrook a város neve. Előre is köszi!!!
  • Joschka
    Másik megoldás: Ha van már a simednek könyvespolca, akkor vehetsz könyveket a könyvesboltba és akkor nem kell a könyvtárat bújnia, mivel ott is ugyanazok a könyvek vannak meg, mint amiket a boltban megvehetsz neki.
  • Joschka
    Akkor a Városszerkesztő módban belépve a könyvtár telkére cseréld le a bejárati ajtót, majd utána próbáld meg bezavarni a simedet olvasgatni.

Egyébként melyik várossal játszol?
  • Mozes
    Igen fent van. Nem értem mi lehet, kiadom az utasítást, hogy menjen be az könyvtárba és nem történik semmi. Összes többi épületbe simán bemegy....:(((
  • Joschka
    A játékodhoz fel van telepítve a legújabb, 1.55 patch?
  • Mozes
    Sziasztok!

Most kezdtem el csak a játékkal játszani és valamiért nem akar a könyvtárba bemenni. Kiadom neki az utasítást, hogy menjen be de nem történik semmi. A könyvtár melletti boltba viszont bemegy simán.

Mi lehet a probléma szerintetek?!

köszi a segítséget előre is!
  • Gólya #41492
    látom, neked is tetszik ez a ruha:)

elég sokat keresgettem a neten, de igazából nem találtam olyan jó kis "amazonos" ruhát...ami van, az mind hosszú ruha meg pántlikás...:P
  • Ironman2
    akkor passz
  • ricsa008
    na a sima sims már megjelent originen...
  • ricsa008
    a kód beváltásnál 4x4 karaktert irhatok be amit a Humbe adott az pedig 5x4es
  • Joschka
    Pedig a saját oldaladnál ott van, ahol a játékaidnál be kell írni a kódot amikor újat vettél meg!
  • Ironman2
    főoldalon legalul a saját fiók-kód beváltás résznél van
  • Joschka
    Viszik azok ha kell ha nem!DDD

Az enyémet nem cibálgatják el, mert van hozzá mod.DDDD
  • ricsa008
    beruháztam a humblebundle-n a játékra de hogy tudom beregelni a kapott kódot ? leirják de nekem sehol sincs redeem code lehetőség a sims oldalon...
  • TusKa
    Spontán jöttek az UFO-k és elrabolták a simem...
    ...lehet ez egy égi jel, hogy sokat játszom?!
  • Joschka
    Sims 3 - Előre a jövőbe kieg újabb információk

Az új teremtmény:

- A legtöbb jövőbeli család legalább egy plumbottal rendelkezik.
    - Több szolgáltató is alkalmaz plumbotokat, pl. a tűzoltók, pizzafutárok
    - Chip nélkül egy egyszerű kreálmány csupán.
    - A RoBotanikus chippel rendelkező plumbotok nemcsak a kertet ápolják, de trágyázzák is, méghozzá mindenféle hozzávaló nélkül.
    - Az irodában henyélő chippel rendelkező plumbotok munkát vállalnak, így teremtve még több simoleont a háztartás számára.
    - A nanobotok és a robochipek tervezésével, készítésével fejlesztheted a robotkészítő jártasságodat. A robochipek létrehozásához nanobotokra is szükség van, ezekre nemcsak a plumbotkészítő műhelyben, de szerte a szomszédságban is rálelhetsz.
    - Minél fejlettebb plumbotod, annál kevesebb energiát használ el és annál értékesebb lesz.
    - A plumbotok etyepetyélhetnek, ehhez a szerelemre töltve chipre van szükség.
    - A plumbot kivetíti a jövőt, ez segít abban, hogy telefon nélkül is elérhesd barátaidat, tarthasd velük a kapcsolatot még akkor is, ha tér és idő elválaszt titeket.
  • Joschka
    Úgy áll a szája ecsetelés közben, mint a lerepített farzseb!
  • TusKa
    'Mi az? Ja, hogy nem vettem fel nadrágot?! Hupsz!'

Pofákat vágni tudni kell:
  • TusKa
    Nagyon jó kis vityilló! Tényleg tiszta Dragon Valley-s! Maximum még Moonlights Falls-ba tudnám elképzelni.

Vicces, de nekem is volt egy nagyon hasonló karakterem:
  • Joschka
    Ezt észre vettem én is...ritkán morog ha valamelyik cucc nem oda való.DD
  • Gólya #41478
    :)
    a simemnek is tetszik:)

fura egyébként, hogy a ketteshez viszonyítva a hármasban messze nem számít annyit a környezet, a dekoráció - ha egy rokkant virágot leteszel a házban, már megkapja a plusz hangulatjelzőt...azért az még szinte semmi...
  • Joschka
    Tök tetszik a kéród! Szépen össze gyűjtögetted a cuccokat hozzá!
  • Gólya #41476
    harmadik - utolsó - kör

• Gólya #41475
    második kör

• Gólya #41474
    TusKa...az ígért képek:)

első kör

• Joschka
    Tudom mit kérdezett, de nem itt válaszoltam neki!
  • Mike
    akkor próbáld meg értelmezni, mit is kérdezett
  • Mike
    fel
    ám a háziállatos kieg éppen jó, érdemes rááldozni

az más kérdés, hogy az egész sims 3 egy bughalom, és egy fillért nem adnék az egész hóbelevancért

de az a kieg tényleg jó
  • Joschka
    Warez ügyekben ebben a topikban nem foglalkozunk! Légy szíves a halálfejes képre kattintva tedd fel a kérdésedet a technikai oldalon.:)
  • Mozes
    Sziasztok!

Megvan a jatek es 5 kiegeszito eredetiben. Kiprobalnam a haziallatosat mielott megvennem. Ereteti jatek es kiegeszitok (dobozos) melle fel lehet rakni egy kaloz kiegeszitot?

Koszi a segitseget!
  • Joschka
    Attól függ, hogy milyen témájú kiegészítők lesznek hozzá.
  • wesker24
    És ahhoz is megveszel mindent ami csak ki jön vagy csak azt ami érdekel ?
  • Joschka
    Akkor Sims 4-ezek majd!
  • wesker24
    Látom el vagy mi lesz veled ha kijön a Sims 4 !
  • Joschka
    Ezt figyeld!

Ezt inkább ne...