44549
-
Roccio #41503 

-
A Twinbrook könyvesboltja hibás!!!
Le raktam a helyére az alapjáték Disvassero könyvesboltját és oda már be tud menni!
A megoldás akkor a következő:
1. Belépés a Városszerkesztő módba.
2. Lépj be arra a telekre építkezni, ahol a könyvesbolt van.
3. Fogd meg a kéz eszközzel a könyvesboltot és közben a Delete billentyűvel törölheted az épületet.
4. Építési módban távolítsd el a padot és a két virágot, majd a Közösségi telkek fülnél keresd meg a Disvassero könyvesboltot és helyezd el a telekre.
5. Kilépvén a telekről menj vissza a játékba és mensd el a játékállásodat, majd ha gondolod akkor menj venni könyveket a könyvesboltba! -
Roccio #41501 akkor ez megint csak egy általános bug :DDD -
Tényleg nem megy be a könyvesboltba csak ott áll. 
Majd mingyá meg cserélem a boltot egy másikkal és megnézem akkor, hogy be megy e. -
Majd megnézem, hogy nálam be tud e menni oda, azt el mesélem.
-
Mozes #41498 Szia! Köszönöm szépen a választ! Ne haragudj, rosszul írtam, nem a könyvtárba, hanem a könyvesboltba nem hajlandó bemenni, így nem tudok könyveket venni a tanuláshoz. A mellette lévő élelmiszerboltba meg simán bemegy. Twinbrook a város neve. Előre is köszi!!! -
Másik megoldás: Ha van már a simednek könyvespolca, akkor vehetsz könyveket a könyvesboltba és akkor nem kell a könyvtárat bújnia, mivel ott is ugyanazok a könyvek vannak meg, mint amiket a boltban megvehetsz neki. -
Akkor a Városszerkesztő módban belépve a könyvtár telkére cseréld le a bejárati ajtót, majd utána próbáld meg bezavarni a simedet olvasgatni.
Egyébként melyik várossal játszol? -
Mozes #41495 Igen fent van. Nem értem mi lehet, kiadom az utasítást, hogy menjen be az könyvtárba és nem történik semmi. Összes többi épületbe simán bemegy....:((( -
A játékodhoz fel van telepítve a legújabb, 1.55 patch? -
Mozes #41493 Sziasztok!
Most kezdtem el csak a játékkal játszani és valamiért nem akar a könyvtárba bemenni. Kiadom neki az utasítást, hogy menjen be de nem történik semmi. A könyvtár melletti boltba viszont bemegy simán.
Mi lehet a probléma szerintetek?!
köszi a segítséget előre is! -
Gólya #41492 látom, neked is tetszik ez a ruha:)
elég sokat keresgettem a neten, de igazából nem találtam olyan jó kis "amazonos" ruhát...ami van, az mind hosszú ruha meg pántlikás...:P
-
Ironman2 #41491 akkor passz -
ricsa008 #41490 na a sima sims már megjelent originen... -
ricsa008 #41489 a kód beváltásnál 4x4 karaktert irhatok be amit a Humbe adott az pedig 5x4es -
Pedig a saját oldaladnál ott van, ahol a játékaidnál be kell írni a kódot amikor újat vettél meg! -
Ironman2 #41487 főoldalon legalul a saját fiók-kód beváltás résznél van -
Viszik azok ha kell ha nem!DDD
Az enyémet nem cibálgatják el, mert van hozzá mod.DDDD -
ricsa008 #41485 beruháztam a humblebundle-n a játékra de hogy tudom beregelni a kapott kódot ? leirják de nekem sehol sincs redeem code lehetőség a sims oldalon... -
Spontán jöttek az UFO-k és elrabolták a simem...
...lehet ez egy égi jel, hogy sokat játszom?!
-
Sims 3 - Előre a jövőbe kieg újabb információk
Az új teremtmény:
- A legtöbb jövőbeli család legalább egy plumbottal rendelkezik.
- Több szolgáltató is alkalmaz plumbotokat, pl. a tűzoltók, pizzafutárok
- Chip nélkül egy egyszerű kreálmány csupán.
- A RoBotanikus chippel rendelkező plumbotok nemcsak a kertet ápolják, de trágyázzák is, méghozzá mindenféle hozzávaló nélkül.
- Az irodában henyélő chippel rendelkező plumbotok munkát vállalnak, így teremtve még több simoleont a háztartás számára.
- A nanobotok és a robochipek tervezésével, készítésével fejlesztheted a robotkészítő jártasságodat. A robochipek létrehozásához nanobotokra is szükség van, ezekre nemcsak a plumbotkészítő műhelyben, de szerte a szomszédságban is rálelhetsz.
- Minél fejlettebb plumbotod, annál kevesebb energiát használ el és annál értékesebb lesz.
- A plumbotok etyepetyélhetnek, ehhez a szerelemre töltve chipre van szükség.
- A plumbot kivetíti a jövőt, ez segít abban, hogy telefon nélkül is elérhesd barátaidat, tarthasd velük a kapcsolatot még akkor is, ha tér és idő elválaszt titeket. -
Úgy áll a szája ecsetelés közben, mint a lerepített farzseb! -
'Mi az? Ja, hogy nem vettem fel nadrágot?! Hupsz!'
Pofákat vágni tudni kell:
-
Nagyon jó kis vityilló!
Tényleg tiszta Dragon Valley-s! Maximum még Moonlights Falls-ba tudnám elképzelni.
Vicces, de nekem is volt egy nagyon hasonló karakterem:
-
Ezt észre vettem én is...ritkán morog ha valamelyik cucc nem oda való.DD -
Gólya #41478 :)
a simemnek is tetszik:)
fura egyébként, hogy a ketteshez viszonyítva a hármasban messze nem számít annyit a környezet, a dekoráció - ha egy rokkant virágot leteszel a házban, már megkapja a plusz hangulatjelzőt...azért az még szinte semmi...
-
Tök tetszik a kéród! Szépen össze gyűjtögetted a cuccokat hozzá! -
Gólya #41476 harmadik - utolsó - kör
-
Gólya #41475 második kör
-
Gólya #41474 TusKa...az ígért képek:)
első kör
-
Tudom mit kérdezett, de nem itt válaszoltam neki! -
akkor próbáld meg értelmezni, mit is kérdezett -
fel
ám a háziállatos kieg éppen jó, érdemes rááldozni
az más kérdés, hogy az egész sims 3 egy bughalom, és egy fillért nem adnék az egész hóbelevancért
de az a kieg tényleg jó -
Warez ügyekben ebben a topikban nem foglalkozunk! Légy szíves a halálfejes képre kattintva tedd fel a kérdésedet a technikai oldalon.:) -
Mozes #41469 Sziasztok!
Megvan a jatek es 5 kiegeszito eredetiben. Kiprobalnam a haziallatosat mielott megvennem. Ereteti jatek es kiegeszitok (dobozos) melle fel lehet rakni egy kaloz kiegeszitot?
Koszi a segitseget! -
Attól függ, hogy milyen témájú kiegészítők lesznek hozzá. -
És ahhoz is megveszel mindent ami csak ki jön vagy csak azt ami érdekel ? -
Akkor Sims 4-ezek majd! 

-
Látom el vagy mi lesz veled ha kijön a Sims 4 !
-
Ezt figyeld!
Ezt inkább ne...