44549
-
Hát ne rá telepítse, hanem külön mappába mindent... -
van ez így.
-
vazz.. eszembe nem jutott, kösz.
(látszik, hogy nemcsak a simsről, de a fórumozásról is igencsak leszoktam - lassan úgy érzem, magam, mint egy ufó...)

-
Dehogynem. Viszont ha bekukkantasz a F.A.Q.-ba, ott vannak ám mindenféle telepítési jótanácsok is. -
heló,
köszi..
de nem az alapjátékra kell telepíteni a kiegészítőket?
végülis mindegy, majd meglátom.... :)
még egyszer köszi..
-
Az nekem is jól jönne. -
Ironman2 #16909 Ezt most ismételd meg.D -
Gólya #16908 hát adjál - nem tartunk vissza:) -
Ármány #16907 Hali! Légyszi adjak egynéhány oldalt, ahonnan jó hűtőt, mosógépet lehet letölteni. :) -
Coolfire #16906 Hehehh...jópofa.Még egy kólaautomata hiányzik a boldogságomhoz.:)
Az elsőben is a Pepsi automata volt a kedvencem.
Nekem is el kellene kezdenem felpakolni a játékot,és "bemelegíteni".:) -
Ironman2 #16905 -
Ironman2 #16904 -
Ironman2 #16903 Csak az infóra mondtam,nem a videóra. -
Ironman2 #16902 A Weathers Days nem fake! Tavasszal jön. -
Roccio #16901 Érdekes.. de biztos h fake :D
Sims 3
Sims 3 -
Hello!
Tök mindegy, hová teszed
Nálam a D-n az E-n meg az F-en is vannak kiegek :-D
Méretek ?
Alap : 6,14 GB
World Adventures : 3,47 GB
Leszáll az éj : 2,38 GB
Ambitions : 2,45 GB
Generations : 976 MB
Ehhez azért számold hozzá a C meghajtón lévő mentéseket, letöltött tartalmakat. -
kihagytam az álomállásokat a nagy kieg. felsorolásból... -
sziasztok,
több mint egy év kihagyás után feltenném újra... segítséget szeretnék kérni, hogy hova érdemes feltenni (C-re muszáj, vagy mehet-e a D meghajtóra is, vagy sokkal bonyolultabb a cc-k telepítése, ha nem a C-n van?-vagy nagy baromságot kérdezek most?
) nagyon nem emlékszem -egyáltalán-, hogy hogy ment ez...
kb. mennnyi helyet foglal, ha felteszem az alapot, az utazósat,a leszáll az éjt, meg mondjuk még a generációkat is (vagyis az össes nagy kieg-et)? tudja valaki? fennvan valakinek mind?
ez az állatos biztos jó lesz, de előbb inkább újrakezdeném szép lassan az "alapokkal". :)
előre is köszi szépen a segítséget mindenkinek, aki veszi a fáradságot, és válaszol...
-
Hát igen. Próbálok addig nem Sims-ezni :D -
Gné Era #16896 Látom már mindenki nagyon várja az új kiegészítőt..pang a topik..
-
Ironman2 #16895 Paródia -
Ez mi? Valami vicc? -
Legjobbak szerintem anno a Sims 1-es bemutatóvideók voltak. Régi szép idők -
Flora2 #16892 Azért a régi orosz (?) változat, amiben a fejük fölé lógatták a zöld rombuszt, sokkal jobb volt... :) -
Hát ez nagyon kemény :DD -
Ironman2 #16890 -
erika1788 #16889 Sziasztok!
Olyan kérésem lenne, hogy ha van valakinek Sims 3 kiegészitője, amire már nincs szüksége akkor én azt átvenném. :)
-
Ajsa #16888 Rendben köszi a kiegészítőket,le is szedem,majd léci szóljatok ha van új kiegészítő mert nem tudom hol keresem ezeket!! :) :/
Köszi még egyszer!!!!
-
Gné Era #16887 Jólvan,tudom.. csak segíteni akartam:)))
-
Gné Era #16886 De ezt az első válaszomban is leírtam.. -
Gné Era #16885 Az oldal tetején van egy menüpont,abban van olyan,hogy faq. Ott megtalálod az összeset.. -
Ármány #16884 Küldtem privit. :) Ide katt. :) -
erika1788 #16883 vagyis mini mage...
-
erika1788 #16882 Köszönöm a válasz és bocsi.
Hol találom a mini image-t? -
No, találtam még egyet:
Sims3 -
Pl.:
TSR
Prince autók
Ez csúcs!
Most nincs más ötletem. Pedig van jó sok. De majd a többiek... -
Coolfire #16879 Hát itt a fiúk/lányok nem a gyári cuccokkal dolgoznak,hanem leszedegetik a simses oldalakról amit találnak(és amik szvsz is jobbak,mint a játékbéliek).
Linkeket nem tudok így fejből(pedig van egy listám vhol),majd ők mondanak.:) -
Coolfire #16878 Az első tényleg nem idevaló,de mindegy.:) -
Ajsa #16877 Sziasztok!
Köszönöm az előbbire a választ! :)
Azt szeretném kérdezni hogy láttam sok képeket itt és sokféle új dolognak(ruha,bútor,haj...stb) hogy ezeket hogyan hívják,mint kiegészítő név,értitek??! :)
Nagyon meg köszönöm,mivel nagyon kevés kiegészítőt találok,és ti remélem tudjátok hogy hogyan(milyen néven) keresem!! :D
Egy kicsit szerte vannak a gondolataim,de aki nem érti le írom újra!! :) -
Gné Era #16876 az első kérdésedre a válasz..igaz nem itt kéne.. de..ne crackeld a játékot,hanem mini mage-al játsz.Felül a menüpontban megtalálod az aktuális mini image-t minden kiegészítőhöz. Ha ezt használod nem fogja kiírni azt a hibaüzenetet. A második kérdésedre a válasz,hogy nagyon sokat kell beszélgetni,mire egy újabb opció megjelenik,de ha kitartó vagy előbb-utóbb megjelenik a járjanak együtt,aztán az eljegyzés majd végül a házasodjanak össze opció.