44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Vettem észre!DDDD...de ennyi bajod legyen csak!
  • Joschka
    Mától már közlik majd a sims 4 építés/vásárlásmód dolgait is!!!!
  • Ironman2
    elkerülte a figyelmemet,amúgyis mást tolunk most (7 days to die),de azért nem hanyagolom a simset se!
  • Ironman2
    hú de várom a növényeket a sims4-ben! remélem lesz végre szőlő szüret!
  • Joschka
    Pedig felraktam...!!!
  • Joschka
    Ja, komolyan veszi ám, hogy miért adja ki a lóvét naponta!
  • Ironman2
    hopp! a nomosaicot nem frissitettem,most nézem csak
  • Ironman2
    jó kis termések vannak!
  • Ironman2
    Fegyelmezetten áll Gyuri! Felügyeli a növényeket rendesen,közben rá pislant a szőkére!
  • Joschka
    Már alig várom!!!!
  • Joschka
    A régebbinél nálam is két kertész szokott egy időben jönni...aztán az egyik valami oknál fogva mindig lelépett, de a jó benne, hogy egy csajszi kertészt fogtam ki!

• Ironman2
    Majd jön a kertész chip az Előre a jövőbe kiegben! A sorozat végére,csak berakják a kertészt hivatalosan is,de robot formában
  • Joschka
    A modokhoz én készítem a fordításokat...ha van bennük mit fordítani, ugye.:)
  • Austin Bailey
    attól függ, hogy mit lehet majd ott csinálni
  • Austin Bailey
    köszike, éppen ezt kerestem, mert nekem angol van meg régebbi (bár működik) Nem tudom, hogy mitől, talán a sok növénytől, vagy valami bug de nekem egy ideje két kertész jön. Ami viszont zavar, hogy összevissza mennek a növények között, és nem szisztémában csinálják, valamint minden elvégzett feladat után elkezdenek ugrálni meg vihogni fél órát. A magyar verziót honnan szedted le? Vagy te fordítottad le?
  • Joschka
    Én biztosan nem...nem kedvelem az ilyen ronda-sötét-mockosz-büdös-dögszagú helyeket!!!
  • Ironman2
    eléggé komornak tűnik,ki jön ide lakni,majd??
  • Joschka
    Ja, olyasmi lesz...legalábbis erről dumcsiztak fogvacogtatva a simsvimen.
  • Ironman2
    húúúhaaaa! ez valami félelmetes lesz!! kisértetváros??
  • Ironman2
    na megjött az első kép az új városról:

https://twitter.com/SimGuruSmitty/status/377508433328484352/photo/1
  • Joschka
    Kertész szolgáltatás NPC_v2.1_1.57 patch (magyar nyelvű!)

http://www.sendspace.com/file/d0vzs1

És aki esetleg még nem tudná azt, hogy miként kell a modot használni, annak itt található alább a képeskönyvben a szolgáltatás megrendelésének menete:

A kertész szolgáltatás nem tud a simed mobil telefonon rendelni, csak is fali vagy asztali telefonon keresztül.

A szolgáltatás kezdődhet azonnal...vagy ha pl este rendeli a simed, akkor másnap reggel.

Na, meg is jött a kertészke...hehe

Mivel a kertészt a játék generálja így nem irányítható. De külömböző feladatokat végez el...a simed helyett:

Ültet
    Gyomlál
    Öntöz
    Kidobja az elpusztult növényt
    Trágyáz
    Össze gereblyézi a falevelet (Ősszel!)

Közben a simed akármit csinálhat.

Majd a napi munka végeztével közli, hogy hová rakta el a leszüretelt termést. Vagy be rakja a hűtőbe vagy az Eszköztárba...

A kertész, éppen úgy fog jönni minden nap - a többi szolgáltatóhoz hasonlóan - míg le nem mondja a simed a szolgáltatást.

Megjegyzés: A mod használatához szükséges, hogy fel legyen telepítve a játékhoz az Évszakok kiegészítő...különben el sem indítható a szolgáltatás!
  • Mike
    ezt én sem tudtam

farkasembert kiküldöd vadászni, olyan gem-ekkel tér vissza, hogy öröm nézni
  • whitequeen73
    Cica csak vadászik szerintem, farkasemberem sosem volt. :)
    Buydebugban "Dog dig spot" a neve mindenesetre.
  • Austin Bailey
    nem is tudtam :) És jó cuccok vannak benne? Farkasember nem tudjak kiásni? Vagy cica?
  • whitequeen73
    Igen, fém vagy drágakő.
  • Austin Bailey
    Köszi szépen, be is teszem. Eddig midnig menekültem a simemmel, ha megláttame egy földönkívülit
  • Austin Bailey
    én soha nem értettem, hogy mik azok a bakondtúrások. Tehát ha a kutya kikaparja, akkor van benne valami?
  • whitequeen73
    Pontosan ugyanez a bug volt nekem kétszer egymásután. Mikor végre haza bírt jönni a gyermek megsemmisülés nélkül, gyorsan mentettem...
  • Gólya #41915
    na de nincs kutya...:)

Riska nem jön ki a karámból, tyúkanyó se hozza a csibéit...legfeljebb a darazsakat tudnám bezavarni, de összecsipkedik a simemet...szóval marad (nekem legalábbis) a cheat:)
    viszont lehet, hogy Bal-nak van...
  • whitequeen73
    A vakondtúrásokat a kutya tudja kikaparni!!!
  • Gólya #41913
    viszont jól kitoltam magammal...a nagy takarításban áldozat lett Luna egyik étkezőasztala...most lestem végig az oldalát és nem találom...
    telepíthetem a házat, amivel jött, utána szórhatom ki a fölösleget...pfff

• Gólya #41912
    így van...semmi és senki
    ezt eddig nem tudtad?

egyébként csak ez az "érdekes" barna meg zöld festék volt:))

(óh basszus...most nézem, az egyik ablak ott maradt...na az már megvárja a holnapot...)
  • Gólya #41911
    biztos, hogy nem...azok nem olyan "vakondtúrás-szerűek", ezt Bal is tudja (sztem) - azok egyértelműen ásatás-helyszínek
    ezek a vackok egy idő óta keletkeznek (talán a szigettel jöttek? már nem emlékszem pontosan, mióta borzolják az idegeimet), moveobjects-szel simán eltüntethetők
  • Coolfire
    Mindent átszíneztél?Hát neked semmi sem szent?
  • Coolfire
    Nem arra gondolt amiért régen nyafogtunk,hogy jól elbaszarintották?A régészkedésre?Mikor ki lehetett ásni azokat a kis szarokat a földből.:)
  • Bal0924
    köszi
  • Gólya #41907
    azokat nem lehet kiásni...legfeljebb moveobjects-szel eltüntetni (de az meg csak akkor mükszik, ha van saját nyaralód az adott helyen)
  • Bal0924
    A világ körül-ben Egyiptom-, Kína-, Franciaország-ban vannak olyan vakond túrás szerűségek, azt hogyan lehet kiásni?(honnan lehet szerezni hozzá csákányt, vagy mit)
  • Gólya #41905
    és még mindig nincs vége...

tíz óra körül már reggelihez is jutunk...

és még dolgozni is kell ma...

• Gólya #41904
    tovább kellett költözzek Hosszúrétre...az a régi ház valahogy sehogy sem illik nagyobb telekre...

a tavasz első harmada már eltelt, szép az idő is...

a gazdák korán kelnek...