44549
-
Vettem észre!DDDD...de ennyi bajod legyen csak!
-
Mától már közlik majd a sims 4 építés/vásárlásmód dolgait is!!!! -
Ironman2 #41941 elkerülte a figyelmemet,amúgyis mást tolunk most (7 days to die),de azért nem hanyagolom a simset se! -
Ironman2 #41940 hú de várom a növényeket a sims4-ben! remélem lesz végre szőlő szüret! -
Pedig felraktam...!!! -
Ja, komolyan veszi ám, hogy miért adja ki a lóvét naponta!
-
Ironman2 #41937 hopp! a nomosaicot nem frissitettem,most nézem csak -
Ironman2 #41936 jó kis termések vannak! -
Ironman2 #41935 Fegyelmezetten áll Gyuri! Felügyeli a növényeket rendesen,közben rá pislant a szőkére! -
Már alig várom!!!! 

-
A régebbinél nálam is két kertész szokott egy időben jönni...aztán az egyik valami oknál fogva mindig lelépett, de a jó benne, hogy egy csajszi kertészt fogtam ki! 
-
Ironman2 #41932 Majd jön a kertész chip az Előre a jövőbe kiegben! A sorozat végére,csak berakják a kertészt hivatalosan is,de robot formában -
A modokhoz én készítem a fordításokat...ha van bennük mit fordítani, ugye.:) -
Austin Bailey #41930 attól függ, hogy mit lehet majd ott csinálni -
Austin Bailey #41929 köszike, éppen ezt kerestem, mert nekem angol van meg régebbi (bár működik) Nem tudom, hogy mitől, talán a sok növénytől, vagy valami bug de nekem egy ideje két kertész jön. Ami viszont zavar, hogy összevissza mennek a növények között, és nem szisztémában csinálják, valamint minden elvégzett feladat után elkezdenek ugrálni meg vihogni fél órát. A magyar verziót honnan szedted le? Vagy te fordítottad le? -
Én biztosan nem...nem kedvelem az ilyen ronda-sötét-mockosz-büdös-dögszagú helyeket!!! -
Ironman2 #41927 eléggé komornak tűnik,ki jön ide lakni,majd?? -
Ja, olyasmi lesz...legalábbis erről dumcsiztak fogvacogtatva a simsvimen.
-
Ironman2 #41925 húúúhaaaa! ez valami félelmetes lesz!! kisértetváros?? -
Ironman2 #41924 na megjött az első kép az új városról:
https://twitter.com/SimGuruSmitty/status/377508433328484352/photo/1 -
Kertész szolgáltatás NPC_v2.1_1.57 patch (magyar nyelvű!)
http://www.sendspace.com/file/d0vzs1
És aki esetleg még nem tudná azt, hogy miként kell a modot használni, annak itt található alább a képeskönyvben a szolgáltatás megrendelésének menete:
A kertész szolgáltatás nem tud a simed mobil telefonon rendelni, csak is fali vagy asztali telefonon keresztül.
A szolgáltatás kezdődhet azonnal...vagy ha pl este rendeli a simed, akkor másnap reggel.
Na, meg is jött a kertészke...hehe
Mivel a kertészt a játék generálja így nem irányítható. De külömböző feladatokat végez el...a simed helyett:
Ültet
Gyomlál
Öntöz
Kidobja az elpusztult növényt
Trágyáz
Össze gereblyézi a falevelet (Ősszel!)
Közben a simed akármit csinálhat.
Majd a napi munka végeztével közli, hogy hová rakta el a leszüretelt termést. Vagy be rakja a hűtőbe vagy az Eszköztárba...
A kertész, éppen úgy fog jönni minden nap - a többi szolgáltatóhoz hasonlóan - míg le nem mondja a simed a szolgáltatást.
Megjegyzés: A mod használatához szükséges, hogy fel legyen telepítve a játékhoz az Évszakok kiegészítő...különben el sem indítható a szolgáltatás! -
ezt én sem tudtam
farkasembert kiküldöd vadászni, olyan gem-ekkel tér vissza, hogy öröm nézni -
Cica csak vadászik szerintem, farkasemberem sosem volt. :)
Buydebugban "Dog dig spot" a neve mindenesetre. -
Austin Bailey #41920 nem is tudtam :) És jó cuccok vannak benne? Farkasember nem tudjak kiásni? Vagy cica? -
Igen, fém vagy drágakő. -
Austin Bailey #41918
Köszi szépen, be is teszem. Eddig midnig menekültem a simemmel, ha megláttame egy földönkívülit
-
Austin Bailey #41917 én soha nem értettem, hogy mik azok a bakondtúrások. Tehát ha a kutya kikaparja, akkor van benne valami? -
Pontosan ugyanez a bug volt nekem kétszer egymásután.
Mikor végre haza bírt jönni a gyermek megsemmisülés nélkül, gyorsan mentettem...
-
Gólya #41915 na de nincs kutya...:)
Riska nem jön ki a karámból, tyúkanyó se hozza a csibéit...legfeljebb a darazsakat tudnám bezavarni, de összecsipkedik a simemet...szóval marad (nekem legalábbis) a cheat:)
viszont lehet, hogy Bal-nak van...
-
A vakondtúrásokat a kutya tudja kikaparni!!! -
Gólya #41913 viszont jól kitoltam magammal...a nagy takarításban áldozat lett Luna egyik étkezőasztala...most lestem végig az oldalát és nem találom...
telepíthetem a házat, amivel jött, utána szórhatom ki a fölösleget...pfff
-
Gólya #41912 így van...semmi és senki 
ezt eddig nem tudtad?
egyébként csak ez az "érdekes" barna meg zöld festék volt:))
(óh basszus...most nézem, az egyik ablak ott maradt...na az már megvárja a holnapot...)
-
Gólya #41911 biztos, hogy nem...azok nem olyan "vakondtúrás-szerűek", ezt Bal is tudja (sztem) - azok egyértelműen ásatás-helyszínek
ezek a vackok egy idő óta keletkeznek (talán a szigettel jöttek? már nem emlékszem pontosan, mióta borzolják az idegeimet), moveobjects-szel simán eltüntethetők
-
Coolfire #41910 Mindent átszíneztél?Hát neked semmi sem szent?
-
Coolfire #41909 Nem arra gondolt amiért régen nyafogtunk,hogy jól elbaszarintották?A régészkedésre?Mikor ki lehetett ásni azokat a kis szarokat a földből.:) -
Bal0924 #41908 köszi -
Gólya #41907 azokat nem lehet kiásni...legfeljebb moveobjects-szel eltüntetni (de az meg csak akkor mükszik, ha van saját nyaralód az adott helyen)
-
Bal0924 #41906 A világ körül-ben Egyiptom-, Kína-, Franciaország-ban vannak olyan vakond túrás szerűségek, azt hogyan lehet kiásni?(honnan lehet szerezni hozzá csákányt, vagy mit) -
Gólya #41905 és még mindig nincs vége...
tíz óra körül már reggelihez is jutunk...
és még dolgozni is kell ma...
-
Gólya #41904 tovább kellett költözzek Hosszúrétre...az a régi ház valahogy sehogy sem illik nagyobb telekre...
a tavasz első harmada már eltelt, szép az idő is...
a gazdák korán kelnek...