44549

no-warez.gif
  • Ironman2
    Na én most megyek pihenni,majd valaki segit talán
  • Ironman2
    Melyik .package fájlt akarod berakni? Vagy mi a neve a fájlnak? Amúgy jó helyre raktad a mappát,mert nálam is igy van,valami más lesz a gond.Van még valahol resource.cfg fájl? Lehet hogy benne maradt a játék könyvtárában,azt ki kell szedni onnan.A program files/electronic arts/the sims3 mappában ha benne van
  • cseri001

valamit biztos elcsesztem, mert nem látja a játék.. vagy nem tudom, szerintem jó helyre raktam...
  • Ironman2
    A net frameworkot nyugodtan felrakhatod,az egy keretkezelő progi.Amúgy a játék nem igényli,csak a launcher,de már mi se a launcherből inditjuk a játékot,hanem a program files/sims3/bin könyvtárban a ts3.exe-vel (a mostani kiegnél már ts3w.exe a neve,a Generations óta,az indítófájlnak)

Csinálj neki parancsikont az asztalra,és közvetlenül el tudod inditani a játákot.
  • cseri001
    köszönöm szépen a segítséget!!!

• Ironman2
    Mellette van.Látod a képen is,és felül az elérési utat is látod.
  • cseri001
    látszik, hogy ehhez én hülye vagyok, azért nem merek telepítgetni semmit, aminek köze van a Windowshoz.. mert ha elbaszom, kereshetek valakit, aki újratelepíti az egészet... :)
  • biliard10
    az a kutyának az 1 ik életcélpontbol megvásárolhato vmi
  • Ironman2
    Igy nézzen ki:

• cseri001
    szia
    köszi!
    megpróbálom mindjárt.
    a resource.cfg-t a Mods-on belül a Package könyvtárBA kell rakni a package fájlok mellé, vagy csak simán a Mods mappába külön??
  • Ironman2
    igy csináld ahogy leirtam,és benne lesz a játékban.a resource.cfg mindenképpen a PACKAGES mappa mellett legyen
  • Ironman2
    Azért a windows része,hogy belepiszkáljon, már van 4-es változata is a NET FRAMEWORKNEK.De az csak a launcherhez kell,máshoz nem.
  • Ironman2
    Csinálsz egy MODS könyvtárat a dokumentumok/electronic arts/the sims 3 mappán belül,és a MODS könyvtáron belül meg egy PACKAGES könyvtárat is létrehozol.ide kell majd bemásolni a package fájlokat,DE! még kell egy resource.cfg fájl is,amit a PACKAGE könyvtár mellé raksz.Azt innen le tudod szedni,és kész is:

http://www66.zippyshare.com/v/83362875/file.html
  • cseri001
    a faq-ban benne van ez a .package fájl telepítésének módja,
    csak én nem értek ezekhez a dolgokhoz. Ez a NetFramework 3.5 nekem ijesztő... belepiszkál a windows-ba,nem?
    (legrosszabb esetben nyilván újra kell rakni az egész hóbelevancot mármint a winfost meg mindent? -- vagy nem?)
  • cseri001
    :) tényleg olyan, mint egy kenyérpirító! :)
    nem lehet, hogy kutya/macskaház, vagy fürdető alkalmatosság?
    de lehet, hogy nem...
  • dani71
    nekem is lenne egy kérdésem a képeden az a kenyérpirító balra na az miaz?
  • cseri001
    szisztok
    .package fájlt hogy tudok a játékba betenni, hogy érzékelje is a játék? mert sehogy se sikerül, régen ment gond nélkül a helper monkey-val, de most akárhogy próbálom, nem megy..
    (egyelőre csak az alap van fent, semmi kieg..)
    valaki elmagyarázná, úgy, mint egy teljesen idiótának, hogy hogy lehet a legegyszerűbben megoldani??
    köszi!!!
  • biliard10
    Neee ez KOMOLY??? bamugkulcs
  • dani71
    Az lesz
  • biliard10
    NA ez moszt pénzfa akar lenni????? mert ha igen akk ez már DURVA
  • Ironman2
    Az alap után rögtön rakd fel a legujabb superpatchet!

1.26.89
  • predator1982
    jah és én még nem is jártam kínában:-) csak a kertemben, ráadásul a hülye tacsi is még mindíg a kerti asztalon csövizik:D
  • predator1982
    értem, kösz...akkor majd lehet megkérem a személyi informatikusomat (a páromat) rakja újra:D)
  • Ironman2
    Én irtam anno,de az Kínában volt.Ujraraktam azóta az egészet,és a legujabb 1.26-os peccsel,már nem csinálja
  • predator1982
    ki is írta, hogy mindíg megáll nála a játék egy pillanatra, és aztán megy tovább? most nálam is ez van, pedig eddig nem csinálta. az illető rájött már hogy mitől volt?
  • Ironman2
    MATYIztam egyet
  • Joschka
    Ezek nálad történtek?
  • Joschka
    Háháhá...

Ott alul a kisebbik képen az tudom, hogy micsoda: RÖVIDNYAKÚ ZSIRÁF!!!!!
  • Ironman2
    Ez meg a sims3-ból:

• Joschka
    Ez meg a sims 2-ből van!

• Joschka
    Ez bizony fizetős!De van egy cucc, amit most találtam...megnézem, hogy milyen.
  • lucifer9393
    találtam egyet a sims resource-n de fizetős vagy milyen én nem tudom. Nézd itt van!
  • Joschka
    Meg tudom oldani kábelek nélkülire is...majd jövök!
  • lucifer9393
  • Ironman2
    Két szőke nő beszélget a konyhában.
    - Tudod hová tűnik a fény, ha leoltod a lámpát?
    - Ööö… nem.- Akkor figyelj.
    Lekapcsolja a lámpát és kinyitja a hűtőt.- Hát ide!
  • lucifer9393
    Igen, csak kábelek nélkül :P
  • Joschka
    Erre gondoltál?

• lucifer9393
    iMac

Egyébként meg nagyon szép az udvarod ebben az új házban.
  • Joschka
    Milyen MAC gépre gondoltál? Képet kérek róla!
  • Joschka
    Tegnap( miután az illesztőt újra raktam!) ez történt:

Megy a játék 1000-el!!!

[IMG]http://www.kephost.com/images4/2011/11/1/fvwgehfr15qwmsy2b69p.jpg[/IMG]
    ]