44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Hát mivel a hal vízi élőlény ugye... a szárazföldön maximum csapkodni fog...a farkával, de úszni csak a vízben úszik...hehehe

Na, a simed telkére ha van elég üres hely akkor csinálj egy tavacskát és azokat a "kockákat" oda kell belerakni, majd utána amikor elindítod a játék élőmódját meglátod, hogy szépen úszkálni fognak majd a vízben...és ki is lehet őket pecázni a vacsihoz...nem kell miattuk elutaznod sehovásem!!!hehe

Vagy csinálhatsz a városodban egy közösségi telket is és azon egy tavat és abba is rakhatsz így halat...azt ott is ki foghatod őket.
  • Gné Era
    kipróbálom..
  • Gólya #18492
    én még nem csináltam ilyet, de gondolom a tóba kell tenni - vagy nincs a városodban? akkor csinálj egyet otthon (szerintem a medence nem jó ötlet)
    feltételezem, hal lesz rögtön benne, ha leteszed a teremtőt
    bogárteremtő...ja:)
  • Gné Era
    és akkor a bogárteremtőt csak simán leteszem a földre??
  • Gné Era
    De hova tegyem?? Most azért csináljak otthon egy halastavat?? Vagy a medence is jó?? Mennyi idő alatt lesz abból hal?? Próbálta már valaki??
  • Gólya #18489
    szingli simem örökbe fogadott egy kiscicát - most ezen somolygok, milyeneket tud esni:)
    elmentünk egy tóhoz...ill. ha jól emlékszem Fahéj-vízesésnek hívják a helyet; mivel együtt mentek sim és cica, gondoltam hazafelé is együtt mennek - hát ez a lökött csaj nem ott hagyta szegény macsit? elindult a drága hazafelé, de a falu másik végén laknak, úgyhogy szépen visszazavartam a csajt érte:)
  • Gólya #18488
    hát a hal leginkább vízben van:)
    egyébként élő módban nem kell látszódjon
  • Gné Era
    Vagy valami vízbe kell tenni??
  • Gné Era
    ezzel a testingcheat kóddal előjönnek a halteremtők..de vásárlás módban leteszem azokat a ládákat,élő módban nem is látszik.. Kell azzal valamit csinálni?? Vagy egyáltalán hova kell azokat tenni??
  • Gné Era
    Nekem meg fent sincs a Nemzedékek kiegészítő..Még ott pihen kicsomagolatlanul a gépen..
  • Gné Era
    Vajon svensonnak sikerült leraknia a telekre azt a házat amit akart??
  • Gné Era
    ehhe..a lovasversenyeken mikor előjön az a táblázat,ott is igen hülye nevek vannak..én is megmosolyogtam:))
  • Mike
    hát akkor rajta!
    mi tart vissza?
  • Joschka
    Hehe...egyszer az én simem egy olyan nőre hajtott rá, akinek Krémes Izolda volt a neve (ez tök komoly!)...enni való egy molett nőcike volt..hehehe
  • Coolfire
    Ez nekem is így van.Bugos a kicsike.
  • lucifer9393
    Most jöttem rá, hogy az az életcéljutalom h. távol élő barátok nem is működik sajna. Megvettem nekik, és a barátok mégis visszaminősülnek ismerősnek ha nem törődök velük eleget... :/
  • Gné Era
    Városházán meglehet változtatni,vezeték és keresztnevet is..csak asszem reggel 9-től lehet..
  • lucifer9393
    lehet inkább az angol neveknél kellett volna megmaradni. Bár így poénosabb :D
  • kem001
    Egyik háznál meg Jolánka nevet adott a játék a sim-nek.
  • lucifer9393
    húúú vannak ott nevek az tuti. Pl. amire nagyon emlékszek az Kunigunda Varangy, meg Dilinke Csontvárossy vagy vmi ilyen :D Dilinke tuti... a vezetéknév meg hasonló vmi :D
  • kem001
    Néha eléggé hlye nevet generál a játék. Szedressy vezetéknév még tetszik de a keresztnév... Még megjegyezni sem tudtam
  • kem001
    Tegnap nem találtam rá opciót, de majd még egyszer megnézem
  • lucifer9393
    a városházán asszem igen...
  • kem001
    Egy kérdés. Nem tudom, hogy rosszul emlékszem e, de meglehet változtatni sim-ek nevét utólag?
  • kem001
    Nálam a Vadlónál csinálja ezt
  • Coolfire
    A múltkor linkeltem be az emléktörlőt..)Ha abszólúte nem kellenek az emlékek.
  • lucifer9393
    az emlékmegosztást :)
  • Gné Era
    Ezt az emlékmegosztást?? Vagy az egész üzenetpanelt..Mert azt viszont szeretem,ha a többi dologra figyelmeztet..
  • lucifer9393
    ki lehet kapcsolni a beállításokban. Rögtön megtettem ahogy lehetett... az a legrosszabb h. nekem pl. volt valamikor egy szellem karakterem, és a fiai akárhányszor meglátták, jött az emlék, hogy életükben először látnak szellemet.
  • Gné Era
    Tök jó..Megnyertem egy amatőr galoppversenyt..Úgy örült az egész család..:))Ez az emlékmegosztásos marhaság az agyamra megy különben..
  • lucifer9393
    semmisem olyan mint a bemutatókban sajna...
  • kem001
    Tinibulit én egyszer rendeztem, de nem volt valami nagy szám..
  • Svenson
    ilyesmit én sem, de nem is vágyom rá.
  • lucifer9393
    Itt nem pont a sütögetésre gondolok, hanem pl. sosem dobáltam még meg tojással ajtókat, kotyvasztottam bűzbombákat, tartottam tinibulit, meg ilyenek....
  • Mike
    de nem olyan nagy szám szerintem
    a jam sokkal hangulatosabb
  • Mike
    mondjuk én sem most csináltam, de simán körbeülték a tüzet
    és mindeki sütögetett
  • lucifer9393
    nekem nehezen sikerül ilyeneket összhozni, de neked grat :)
  • Mike
    pedig meg lehet csinálni

ami tetszett, az a jam volt egyiptomban, amikor együtt játszottunk vagy 8-an, este, fáklyafényben
    annak volt hangulata
  • Mike
    nekem most van egy agressziv kutyám, alig várom már a postást meg a betörőt

jött vmi kóborkutya, annak alapból nekiment
  • lucifer9393

ettől a videótól az ember megkívánja a játékot, csak aztán rádöbben, hogy ez csak mese, és valójában sosem működik így az egész, mert nincs rá a játékban elég idő. Pl. nekem a lassan 6 tagú családot kész horror lenne leültetni a tűz köré történeteket mesélni...