44549
-
na igen -
Gné Era #18533 Hát..nekem is ez volt az első,elhiheted én sem akartam:)DD -
Gné Era #18532 Vagy ahhoz a szerkesztőben ki kell törölnöm a nyergeket amiket kiválasztottam a lónak?? -
Gné Era #18531 Hogy a fészkes fenébe lehet szőrén megülni a lovat?? Ahogy olvastam a lovaglás könyvet,egyszer csak kiírta,hogy most már úgy is meg tudom ülni..de hát csak a felnyergelés opció van,meg a szálljon nyeregbe.. -
Nekem még nem volt, de nem is szeretnék. -
Coolfire #18529 Hehe erre emlékszem.:)De legalább volt a simednek pénze a meteordarabkákból.:) -
Coolfire #18528 A meteor "szerves része" a játéknak.Igaz,bogár miatt néha sűrűbben jött mint kellene,de bele van rakva.Nekem akkor volt,amikor-már meg nem mondom hol-olyan házat vettem,aminek a telkén sziklák voltak és bármikor várható volt egy újabb.Máshol viszont még nem jött.:) -
Igen, de akkor azt is írták, hogy ez egy bug. -
Gólya #18526 miért gázos? én imádtam...eddig minden simem orvos volt, a mostanit küldtem tud.pályára
mondjuk én az oltásokat nem nagyon favorizáltam, ui. ha külsősként dolgozik, sokkal kevesebbet keres
ledolgozta a műszakot, hazament, elolvasta az aktuális füzetecskét, utána szabad volt - ha fáradtabb volt (még a pálya elején), kicsit szunyókált és így nem volt gond az ügyelet sem
később már ki-kihagyattam ügyeletet is velük - semmi nem történt az ég világon ezért
állandóan tévézett a melóban, mégis ezerrel haladt előre
szóval nálam nagyon bejött:)
meteor nálam volt, amikor még bugos volt valamelyik kieg. (talán az előző?) - de az napi rendszerességgel
ettől eltekintve egyszer csapta agyon egy simemet Egyiptomban egy meteor...hiába mutogatta a kaszásnak a virágot, le se tojta:) -
Gné Era #18525 Hát nem tudom..Mintha már mástól is olvastam volna itt. Mindenesetre félelmetes volt..Telibe kapta a lovamat.Ami a ló box körül volt nyeregtartó,pányvázócölöp,abból csak lim-lom maradt. -
Ez vajon szintén valami bug, vagy néha van ilyen? -
Gné Era #18523 Orvos nekem is volt..az nagyon gázos meló..ügyelet,meg mindenféle vizsgálatok a parkban,oltások. Ráadásul minden meló után el kellett olvasnia az aktuális könyvet a csipogókról amit a munkahelyén kapott,mert ezzel nőtt a tudása .meg éjjel dög fáradtan,még le sem feküdt,már vészhelyzet volt a kórházban,vissza kellett mennie.Most hogy kutyám,macskám,lovam van,időm sem lenne dolgozni. Bevásárolni alig bírnak elmenni,valamelyik nap etyepetyézni akartak,azt nem volt ilyen opció,mert alig ismerték egymást:DD -
Sims-eztem egy kicsit. Sim-em áttért a tudományos karrierből az orvosira. Had ne mondjam, hogy szinte semmire sincs ideje. Kert lerohadt.. Ráadásul éjjelente ügyeletben van, szóval aludni sem tud valami sokat. -
Gné Era #18521 azt a marha..ilyen még sosem történt velem..egy hatalmas meteor becsapódott az udvaromba..pont a lóboxba..azt hittem a lovam is kinyiffant..ő túlélte,viszont az öntisztító boxot újra meg kellett vennem az életcél jutalmaknál..még én is megijedtem..persze égett az egész kert..győzték oltani a simek.. -
oO :D
ez a kettő váltakozott, miközben néztem. -
-
Gné Era #18518 hihetetlen..10-es akadályugrással 10-es lovaglással nem bírok megnyerni egy nemzetközi díjugróversenyt.. -
Gné Era #18517 ki lehet törölni.. -
Ajjaj, nem hangzik túl jól. És el lehet tüntetni valahogy? -
Gné Era #18515 Ilyen ló alakú törpe.. egyszer csak csillámlás,azt ott van a lóbox mellett.. -
Az micsoda? Én még nem találkoztam vele. -
Gné Era #18513 A rosseb enné már meg ezt a szélsörény törpét.Már a negyedik jelenik meg egyszer csak a lóbox mellett.. Aztán vándorol ide-oda..Ott terem a tv előtt vagy a hifi előtt és bekapcsolja.. -
Milyen munkálatokat? -
Kedves forumtársaim Mindjárt elkezdem a munkálatokat -
Na igen, ez így szok lenni. Nekem is nagy duzzogva segít a fiam, ha kellene valami. -
Mondjuk van benne valami. Nekem korábban nem csinált ilyesmit, de a régi mentéseknél most igen. (Mármint az ágyból kidobálást.) Mivel azonban tegnap balga módon leszedtem azt is, amit nem kellett volna, eltűnt a kedvenc régi családom is. Úgyhogy most kezdhetek mindent elölről. :(( -
Gné Era #18508 Ráadásul az én számítógép programozó oroszlánom állandóan morog ha nekem kell valami a simshez:)DD bezzeg ha neki kell a gitár pro meg a nuendó akkor persze képes éjjeleket itt ülni a gép előtt és vadászni.. -
Gné Era #18507 Azért mert anno annyira hibás volt,hogy elegem lett belőle..Abban tűntek el a simek fejei,lefektettem őket azt 1 másodperc múlva teleportáltak a szoba közepére..aztán megkaptam a megalaptopomat,arra apuka szépen átrakosgatta nekem a játékot,és akkor kértem,hogy a Nemzedékeket ne telepítse. Most meg valahogy elfelejtődött mikor az állatos kieget tette fel..Hozzáteszem,annyira nekem nem is hiányzik.. -
Hogyhogy? -
Végül sikerült, igen. Pedig nem csináltam semmit. Ki érti ezt? Délelőtt még nem engedte, délután meg már igen.
-
Ezeket a"kompakt" zöldségeket akkor érdemes termesztni, ha már a simed elérte a 10-es kertész szintet... -
ja -
Gné Era #18502 Azok a termeszthető gyümölcsök és zöldségek,amiket a testingcheat kóddal ültettem el,azok nem pusztulnak ki.Viszont hiába trágyázom őket,azok normál minőségűek maradnak.Tehát ki kell szórni őket ahhoz,és az eszköztárból ültetni,ha kiváló vagy tökéletes gyümölcsöt akarok.. -
Szerintetek csináljak Let's play SIMS 3 sorozatot? mikrofonal meg minden akit érdekel az irjon választ
OFF:valaki tudna 1 jo rendeleréshez jó beállitást nem akarok többet mint 500 MB felrakni mert az is hogy csak felmenne az én lassu netemel THX -
Folyami rák az még haggyán, mert úgy tudom van olyan fajta...de folyami cápa...max édesvízi de azok is csak nagyobb helyeken fordulnak elő... -
Na akkor ezt is jól össze kutyúlták...én mostanában nem horgásztam, mert a hűtőm rendesen tele van békákkal, meg mindenféle pikkelyes, nyálkás undi izékkel...ööaahhh -
Hát a pecázást is ezzel kell kezdeni, mint bármilyen más jártasság szerzést: Könyv olvasással!!! Azt utána lehet majd toporogni a vízparton, hogy a rohadt életbe...mikor fog már ki ez egy halat...békát...vagy bármit is...csak fogjon mááááár!!!! -
Gólya #18497 ami nekem nagyon fura volt, hogy HP-ben - és most az állatos kieggel jött új városban is - mindenféle hal van a vizekben, holott ugye eleinte mindegyik a "helyén" volt: folyami hal a folyóban, tengeri hal a tengerben... -
Gné Era #18496 Már megoldottam..De egy-két könyvet el kell még olvasnom a horgászáshoz,mert baszik kifogni bármit is:)DD -
Nekem volt a simem első telkén egy ilyen pecázós tó...hehe még cápákat is raktam bele, pedig csak 3 méter hosszú volt az egész pocsolya...hihi