44549
-
Gné Era #18574 azt utálom egyébként hogy alig lehet megtalálni a macskát meg a kistestű kutyát.:)) -
Gné Era #18573 Hát ..ez igaz..minden rohadt drága..én is szívesen mennék színházba..de itt Győrben a bérlet kihalásos alapon megy:(( jegyet sem nagyon lehet kapni,csak hétközben..akkor meg kinek van ideje színházra?? kézilabdameccsre is szívesen mennék..az audi eto ha itthon játszik BL meccset egy jegy 4000 Ft..és állójegy..inkább megnézem a tévében:((( -
Gólya #18572 kis cica a nagy udvaron:
megyek szomszédolni:
ez mekkora...!
utálom ezt a színes izét...
-
Igaz. Én sehova se járok. Nem teljesen önszántamból. Szívesen járnék pl. színházba, csak ma már az bizonyos szinten luxusnak számít. -
Coolfire #18570 Nincs,de még nem is láttam.:) -
Gné Era #18569 neked már van unikornisod?? -
Gólya #18568 ez nem megszállottság - szerintem
jobb lenne, ha kocsmázni járnánk?
- bár...az is egyfajta időtöltés...
-
Gólya #18567 felettébb hasznos oldal
egyébként volt egy magyar simfeeling egyszer régen...na az valami szuper volt...kár, hogy harmadszorra nem tudták (akarták?) újraindítani -
Oké, de attól még megszállottak. Vagy mi vagyunk inkább azok, akik felnőtt (?) fejjel is játszogatunk?
-
Coolfire #18565 Nem igazán megszállottak,hanem -egy pár kivétellel-iskolás gyerekek,akik a szabadidejükben "becsületesen" tolják.Én például rengeteg újdonságot,tippet,élményt olvastam már ott.:)
Pölö az unikornis "vadászatot" is.:) -
Azok ott a megszállottak. Én nem is szeretnék olyan lenni. Azok az egész életüket a gép előtt töltik. (Mondjuk én is majdnem, csak nem a sims előtt.) Nem lehet olyan játékot kitalálni, amit én nem unok meg hamar.
Vallomás következik: még igazából alig próbáltam ki a Petset, de máris unom kicsit. Ma pl. még be se léptem. Játszottam vele kb. 2 napot, úgy, hogy közben építettem is. Végül is az alap itt is ugyanaz. Legfeljebb nem emberrel, hanem állattal megyek enni, aludni, barátkozni, stb.
Vessetek a mókusok elé!
-
Odáig még én nem jutottam el...hogy mit illik, hát erre sokat nem szoktam adni... -
Gné Era #18562 Az csak egy példa volt.de azért illene tudni mi is az az unikornis:)))))Meg hát a játékleírásban is ott van..hogy örökbe lehet olyat fogadni,csak hát kevesen láttak olyat a játékban.. -
Ilyen Hári Csopper féléket nem nagyon nézek... -
Hát való igaz vannak kicsikét teljesen nagyon állat pasik...no meg nők is ám...vót szerencsém mindkét nemmnél bele futni olyanokba...brrrrrrrrrrr -
Ironman2 #18559
-
Gné Era #18558 Persze muszáj volt egyből benyomnod egy szőke nős viccet:))) -
Roccio #18557 :DDDDD -
Ironman2 #18556 - Mi a különbség egy szõke nõ és a Titanic között?
- A Titanicnál tudható, hányan voltak rajta. -
Gné Era #18555 Mi a különbség a kentaur és a pasik között?? A kentaur csak félig állat:))
Bocs fiúk..:))
-
Gné Era #18554 az unikornis az az egyszarvú fehér lóféle..Harry Potterben is volt:)))) -
Ne beszéjjé külföldiül...mi a bánat az az unikormos...vagy mi? -
Coolfire #18552 Sőt,nem is egynek van a családjához csatolva unikornis.:) -
Coolfire #18551 Hát nem vagyunk ezek szerint olyan hardcore simsesek,mint akik a mysimsen vannak.:)Azok már mindent találtak/láttak.:)) -
Biztos többet játszol, mint én.
-
Gné Era #18549 Én mosómedvét,vadlovat és szarvast.. -
Én mosómedvén kívül, amelyik felborogatta a kukákat, még semmit nem láttam. -
Gné Era #18547 Vadlovat már láttam,igaz barátkozni nem próbáltam vele de az opciók között ott volt.Unikornist viszont még nem láttam.. -
hát nekem nem. sőt, barátkozhatnék vadlovakkal is, de még egyet se láttam. -
Gné Era #18545 akkor passz..azt hittem a nyeregszerkesztésben ha nincs kijelölve,akkor engedi.. -
én nem jelöltem ki, mégse engedi. -
Gné Era #18543 Az a tippem,hogy szerintem a szerkesztőben nem kell nyerget kijelölni neki..csak gondoltam hátha valaki már próbálta.. -
Nekem is lehetne már szőrén megülni, de fogalmam sincs, hogyan. -
Gné Era #18541 Szóval?? szőrén a lovat?? valaki?? A kutyám meg a macskám nem normális..Mióta megcsináltam a kerti tavat..Ezek ha éhesek, odajárnak inni:)DD -
Gné Era #18540 Horgászom ezerrel,de én még nem vettem észre,hogy újfajta hal lenne.. -
Gné Era #18539 DDDDDDDDDDDDDDD valahogy nekem ez a gömbhal még sosem jött össze eddig..azért örömködöm ennyire:)) -
Most akkor ebédre nálatok fugu lesz párolt répa körettel...? -
Tényleg... eddig mindig volt új hal új gyümihez pl.világkörül, éjszakák.....Van most új hal? -
Hehe. -
Gné Era #18535 Hihetetlen!!!!!!! Kifogtam életem első gömbhalát..sárgarépával!!