44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Ez már nem is köcsögség, hanem fazékság!!!
  • Roccio
    de az már mekkora köcsögség!!?
  • Joschka
    Hát szerintem is az egyedi tartalmak között ezeknél jóval ötletesebb, eredetibb cuccokat is találunk...ezt a cuccos valószínűleg kihagyom.
  • Joschka
    Pontosan, nekem is ez a sejtésem...
  • Gólya #18731
    amíg nem ír valami konkrétumot, hiába is totózunk rajta
  • Gné Era
    de hát az egy idő után elmúlik..oda van írva mennyi ideig tart a negatív élmény..
  • Roccio
    Ja tényleg! :D
  • Gólya #18728
    tulajdonképpen azt leírta, hogy mi történt, csak azt nem, hogy mi a gond - de akkor hogy segítsünk?

ill. pont azt nem írta le, hogy a történteknek mi a következménye - mert gondolom, azzal van probléma (talán tényleg negatív hangulatpontok vagy hasonló?)
  • Gné Era
    jól van..akkor nem csak én nem értettem elsőre a mondatot meg a problémát:)))
  • Gólya #18726
    a hétvégék nekem kiesők, akkor apukáé a gép
  • Gólya #18725
    - pedig itt vagyok:) még képet is hoztam a múlt héten a kismacsról
  • Roccio
    Á szia de régen láttalak már :)
  • Gólya #18723
    venni nem tudsz, csak ahogy Era is írta, örökbe fogadni (vagy menhelyről vagy valamelyik háztartásból
  • Gólya #18722
    tulajdonképpen mi a probléma?
  • Roccio
    na duplán küldte el :D
  • Roccio
    AHA
  • Roccio
    AHA
  • Roccio
    Valami olyasmit, hogy megbocsájtott neki az anja de még is a játék negatív jelzővel látja el őket.. vmi ilyesmi.
  • Gné Era
    DD te meg itt kuksolsz?? egyébként te érted mit akar írni??
  • Roccio
    imádom a szőkéket!!! :D
  • Gné Era
    ezt úgy érthetően megpróbálnád leírni?? lehet szőke vagyok nagyon,de ennek a mondatnak se eleje se vége..mi is a problémád??
  • Gné Era
    Közösségi épületet úgy tudsz letenni,hogy a telket át kell nevezni..van egy csomó opció ott a kis fülnél ha rákattintasz..a 2.kérdésre a válasz: ha úgy fogadod örökbe,te már nem tudsz változtatni rajta..csak a nyakörvet,meg a bundáját..azt hiszem..a jellemvonások adottak de a szidással és a dícsérettel újabb jellemvonásokkal ruházhatod fel az állatot..
  • Dave8814
    A Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Pets-ben hogyan kell közösségi telkeket lerakni? Mert nekem nem engedi :=/ Meg h hol lehet úgy kutyát venni a városba, h te csinálod meg h nézzen ki, tudjátok mint a 2-be ,???
  • Ajsa
    Mit csináljak: Az anyuka elment arra a 2 napos ajándékútra majd a gyerek rendezett tinibulit haza jött a nő mivel a rendőr beszólt neki,1 sims óra múlva jött meg és le szidót és szobafogságot adott a csajnak és kiszökött(iskolába ment)és settenkedve megy de már megbocsátott neki de akkor is mit csináljak?? :(
  • Roccio
    Mármint ezt a szöveget ide szántam:))
  • Roccio
    Szép cuccok lesznek benne! De én megmondom nektek az őszintét hogy ezket amiket így kiadnak cuccosnak simán be tudnák rakni a nagykiegekbe is és akkor mindjárt nem kéne cuccos kiegészítő. Szóval ezt én annyira feleslegesnek tartom! sims 1 nál csak nagykiegek voltak úgy kellett volna a 2be is meg most a 3ba is! Hogy bele a nagykiegbe :D
  • Roccio
    Legmenőbben van kialakítva és nem félnek beletenni a kiegek cuccait stb..
    A vámpírbár az a nagy piramis az is nagyon király. Van benne egy medence pontosabban vérfűrdő mert olyan vörössé tették :D
  • Roccio
    Meg most nem is tudnék ilyent összehozni. Ebbe a Setra városba minden nagyon jó megvan csinálva (nem tudom hogy már néztétek e). Az edzőterembe megtalálható a harcművészeti bábú is akkor a közösségi területek pl szórakozó helyek meg lakóházakat is annyira jól megcsinálták, hogy ilyet az EA nem csinál egyik városba sem.
  • Roccio
    hát most nekem sincs kedvem kínlódni egy város elkészítésével. Én egy kis várost szeretnék és trópusi legyen.
  • Roccio
    Jaja szaggat a játék ennél a városnál.
  • Ironman2
    Master Sájze Stuff

• Ironman2
    Nekem már olyan érzésem van hogy összegyúrják a meglévő cuccokat,felpofozzák,és újratálalják ugyanazt.Vagy ami a storéban benne van,azt színezik át,és eladják újra pénzért,így duplán fizetsz értük
  • Ironman2
    Na ez lesz az első kieg. ami nem érdekel abszolúte.Ilyeneket bárhonnan le tudok tölteni
  • Ironman2
    Napvilágra került 3 kép a közeledő mesterruhák (Master suite stuff) cuccokról:

• Ironman2
    Komolyabb,hatalmas területeket megmozgató játékok gond nélkül futnak 2 magos procin,és 4 giga memóriával.Sims3 térképe nem olyan hatalmas,hogy ne lehessen folyamatosan kirajzolni akadás nélkül.Nem bánnám ha már valaki készítene a játékhoz egy tuning programot,vagy ami folyamatosan üríti a cachet
  • Ironman2
    Hmm.Nem a konfigokkal van a baj,hanem a szar grafikus motorral,ami a játék alatt pörög.Nincs rendesen optimalizálva.
  • Joschka
    Hááát amikor megcsináltam a kis városomat...tudjátok a kikötővel, hajókkal és a világkészítő leszámolt nekem több, mint 5000 objektumot, akkor a játék a 2 giga RAM-al meg a 2 magos procival, nvidia 8400/512 RAM-os karival időnként toporgott, mire egyik helyről érve a másikra be tudott minden textúrát tölteni...úgyhogy az ilyen látványú városoknál, mint az alábbi senki se várja, hogy a mai átlag konfigokkal ez szélsebessen fusson. Majd a nano technológiával...talán, de az még nagyon odéb lesz, mire hozzánk is eljut.
  • Coolfire
    Köszi.Azért leszedem,hátha egyszer tudok is vele játszani.:)
    Én úgysem tudnák ilyet csinálni,ha ezer évig élnék akkor sem.:)
  • Coolfire
    Ez nagyon szép,de egy atomerőmű kell a rendereléshez,ergo nálam kilőve.
    Pedig nagyon bejön.
    Azért van lehetőség ebben a fostalicskában.:))
  • Ironman2
    Nagyon király,de szerintem be fog szaggatni mint az állat.