44549
-
Én legalább szépen fejeztem ki magam, de elég OFF ez egy estére
-
Roccio #18774 egyszer volt benne részem mert segítettem az egyik ismerősnek..
na akkor voltam hasonlóan :)))) -
Roccio #18773 Én meg városi vok.. és nem lehet kellemes gumicsizmában térdig disznószarban takarítani :DDDDDDDDDDD -
Ezért nem való nekem Appaloosa és a lovak, meg a farmi hangulat. Akkor olyan mitha nem is játszanék
ÉN még tudom, milyen a lócitrommal beterített út, és tudom, hogy nem élvezet nálunk nem a ló, de sertésboxot tisztítani.
-
Roccio #18771 medvékkel vigyázz
-
Roccio #18770 tényleg? na az faxa xD -
nem akarok OFF-olni, csakhogy értsd: 60 lelket számláló "faluban" élek szinte az isten háta mögött Szlovákiában, hatalmas kertekkel, és farmállatokkal. Utálom
-
Roccio #18768 

-
az meg azért nem jön be. Túl parasztos. Abból van itthon elég
-
Roccio #18766 Aha. De az a Apoloosa... város sem rossz. (vadnyugati, vidéki) :D -
Az a baj, hogy én nem tudok boldogulni egy olyan világban ami tele van felhőkarcolókkal. Emlékszem, annyira izgatott voltam Bridgeportért, de szinte megutáltam, hogy fél nap volt, mire felért a lakásába, és a nagyobb épületeket tovább is töltötte be. Hiába, a Mac nem pont játékra született., máshol nicns problémám, de ott zavaró a sok töltögetés.
Hidden Springs most nagyon megtetszett, ott játszok most.
-
Roccio #18764 Nem baj :D -
Roccio #18763 Amúgy neked nem tetszik los angeles (nem tudom h láttad e)?
Nagyon pazar! (úgy van megcsinálva mint akármeik ea-s város). Csak desig-et nem féltek használni. -
Bitch please! 
éppen az 5. generációnál tartok
-
Roccio #18761 Jaja csak ez tényleg akkor jó ha mindenki megállípodik 1 háztartásnál a következő kiegig.
-
És ez nem is rossz ütlet amúgy
-
Roccio #18759 Ja amúgy én is sokat szoktam váltogatni.. de most meg akarok 1nél állapodni egy hosszabb időre pl: a következő kiegig..
Los Angelesbe :D -
Roccio #18758 Ez szép! -
Roccio #18757 Vagy te teherbe ejted a csajomat
-
Gné Era #18756 atya isten mekkora .. nekem egy lovam van..és kb a házam akkora mint neked az istálló:))) -
Ironman2 #18755 Nagyon jó! Amúgy nekem nem lenne türelmem lovakkal foglalkozni -
Na itt vannak a képek:
-
Mingyár megmutatom. -
A lóboxot beteheted az istállóba is. Nekem is úgy van. -
Gné Era #18751 lehetne persze..de egy box is elég..vagy az életcéljutalmakért vehetsz öntisztító lóboxot..benne a víz és a kaja és nem kell takarítani..de nekem az elején csak a pányvázócölöp volt,egy itatóvályú,sónyalóka,meg a lólabda.. -
23AnnA1 #18750 hátul elkeritettem egy részt aztán kitettem egy cölöpös itatót...de lehetne istállót is csinálni? -
Gné Era #18749 Nem muszáj..vásárolhatsz lóboxot is,és itatóvályút,meg pányvázócölöpöt.. -
Ivartalanítsd.
-
Ironman2 #18747 Pedig van benne.A storéból vásároltam.Meggyujtja a csaj,és át kell váltani gyorsan térkép nézetre.Mindenféle parádés alakzatok vannak.Össze akarom kombinálni hogy többen gyujtsák meg egyszerre.Állati jól néz ki ahogy felfelé repül,és csíkot is húz maga után -
Nekem nem lenne kifogásom, csak én nagyon következetlen vagyok ebben. Folyton váltogatom a városokat és háztartásokat. És a régieket egy idő után kitörlöm.
Éppen most akarok majd új játékot kezdeni egyik családommal. -
Ironman2 #18745 Hogyisne! Aztán majd visszalássam hogy teherbe ejtették a kutyámat
-
Jól néz ki. Én még nem is láttam tűzijátékot. -
Roccio #18743 tényleg most jut így eszembe hogy ki lehet exportálni a háztartásunkat..
és mi lenne ha egymást betennénk a játékba? Állatostól, házastól.. :)) -
23AnnA1 #18742 sziasztok...a házi kedvencben a lónak kell vmi istállót építeni? vagy azt venni kell vagy mi?... -
Ironman2 #18741 Nem.Én már itt maradok örökre.Elegem volt a költözésekből.Majd szerzek barátokat Appaloosa Plainsből.Vagy kreálok egy párat -
Roccio #18740 Szép! Esetleg nem akarsz Los Angelesbe átköltözni?
-
Ironman2 #18739 Szép tüzijáték képek,és a kibővitett házam. -
Ironman2 #18738
-
Én azon gondolkozom, hogy eleve leszedem az összes cuccos kis kieget. -
Venni nem tudsz, de a családszerkesztőben elkészíthetsz egy állatot, adj neki vezetéknevet is, és akkor ember nélkül hozzáadhatod egy családhoz. Vezetéknév nélkül ember is szükséges mellé.