44549
-
majd kiderül, megszült az asszony és kikapcsoltam... az a baj h. a ház 4-5 személynek lett tervezve a magazinban, ahonnan építettem. Újat meg most nem akaródzik, ezt alig fejeztem be. -
Roccio #18814 hogy bírod 7 simmel? :D
nekem 1 van és állatok:) -
No b*szdmg, erre nem számítottam... ennyi hely nincs is a házban, már ezenkívül van egy kölök. A nőnek épp szerencsés napja volt, mikor szült....kinek mit jelent a szerencse...emeletet v. pincét kell húzni a házra, mert még a nagyszülők is élnek. Habár sosem volt még 7 simem egyszerre...
-
Coolfire #18812 Ugyanaz van ott is.:) -
Aha, ott tényleg jó. -
Coolfire #18810 Azért,mert tárhelyen van a kép.Menj át a másik topikba és nézd meg Kem képeit.Ott tökéletes,nem jön be külső link. -
nem, megnő, csak előbb bejött a képhost, üresen persze. Aztán lett nagy a kép, utána vissza kellett jönnöm az oldalra. Így túl bonyi. -
Coolfire #18808 Ha ráklattyolsz kicsi marad? -
Coolfire #18807 :)Tudom,mert én raktam be a scriptet.Most kértem,csak még ez teszt verza.:)
Csak arra vagyunk kíváncsiak,hogy a böngészők alatt hogy viselkedik.
Itt úgyis sok kép van mindig.:) -
Nálam igen. Nekem amúgy jó az is, ha kattintásra megnő, csak utána vissza lehessen könnyen jönni az oldalra. -
Ha rákattintasz, nagyobb lesz -
Coolfire #18804 Szóljatok,ha nem jó..mert ez csak teszt. -
Coolfire #18803 Na körkérdés:mindenkinél kicsik a képek?:) -
Roccio #18802 Szopjanak le egy lovat :DD nem? -
Az nem érdekük. Abból sincs több pénz, mintha hibásan adják ki. :(( -
Gné Era #18800 nekem sem..nagy szar az egész..inkább arra hajtanának tényleg,hogy a nagy kiegészítőket hiba nélkül adják ki.. -
Nem egy nagy durranás. Ingyen se kéne. -
ja :) mondjuk attól a véleményem ugyanaz...
-
Köszi. :) -
-
Én meg arra gondoltam, tenyésztek. A nőstény már vemhes, csak még nem született meg a csikó. -
Roccio #18794 Iroman csak képletesen értette
-
aki erre pénzt áldoz, annak ápolásra van szüksége.

de azért ari vagy, hogy megmutattad!
-
Ironman2 #18792 Exkluzív.Csak nektek a Master Suite tartalma:
Gyűjtsétek rá a lóvét január 24-ig -
mondjuk szerintem úgy gondolják, hogy "jó lesz ez a szar is a jónépnek"...
-
hát de akkor már legalább ne égetnék le saját magukat ilyennel!
arról nem beszélve, hogy amiket tegnap linkelgettetek videókat, hogy milyen szörnyparádé van néhány játékban a pets óta, talán egy patch-et összedobhatnának -ha már normálisan nem tudják elsőre megcsinálni... ha legalább egyszer csinálnának meg valamit jól. de azt már nem is hinnénk el, nem?!

-
Ironman2 #18789 Sajnos ez már benne van az EA költségvetésébe.Ha nem adnak ki félévente egy simset,akkor bezárhatják valamelyik céget,vagy leállíthatják valamelyik fejlesztést pénz hiányában.Amíg erre van vevő külföldön,addig folyamatosan ontani fogják a kiegészítőket. -
ez már szerintem több a soknál, hogy ilyen szart ki mernek adni, tök hülyének néznek mindenkit. arról nem is beszélve, hogy ez már szerintem pofátlanság, mert nagyon jól tudják, hogy százmillió letölthető dolog (cc) van a neten... -
Ennek megint mi értelme... Lesz benne pár újy cucc, meg néhány ruha és kifújt. Inkább store-ba adták volna ki ezeket a cuccokat, és frissítésen dolgoznának ne ezen... -
Most komolyan. Kiváncsi lennék kinek van erre szüksége, cukrozott sz*r... -
Ironman2 #18785 Jaj.Mekkora baromság már ez.Január végéig nem is lesz javítás akkor? -
Ironman2 #18784
Fehérnemü cuccok..jönnek hamarosan
Luxus hálószoba és fürdőszoba dekor-és romantikus intim viselet.
megjelenés 2012 jan.24 -
Gólya #18783 nocsak...faljáró a drága?:D -
Az szép. Legalább nem tudott meglógni :DD -
Gné Era #18781 aha..akadályozza... áll a falban:)) -
Gólya #18780 valami miatt csak beakad - vagy nem tud megfordulni, vagy akadályozza valami -
Gné Era #18779 rohadt életbe..a betörő mindig beakad a teraszon..csak reset simmel tudom kilőni onnan..ott toporzékol,a riasztó meg visít.. -
Gné Era #18778 és okosan a Bős is a tiétek lett:)) -
Gné Era #18777 szoktunk odajárni Szlovákiába,az apósom szülei onnét származnak.. Igaz itt van a határ mellett,egy picinyke falu de tényleg elvan dugva rendesen,és mindig büdös van:))Viszont motorozni imádok ott,a legelhanyagoltabb határi út is jobb minőségű,mint nálunk a fő utak.. -
Roccio #18776 Én is szép light-an :DDDDDDDDDDDDDDD.
Hogyne elég lesz..:D