44549

no-warez.gif
  • Gné Era
    nem rossz ez..pont az a jó benne,hogy nincs túlcifrázva.
  • Ironman2
    Nekem meg nekiállt szerelni a komornyikom,erre jól megrázta az áram.Jött a kaszás,és elvitte,de ő meg ottmaradt cserébe pár percre.DDD Addig le se rakta az urnát.Aztán hirtelen eltünt,a konyhában megjelent az urna.Most gyüjtögetem a kertben a komornyikokat.D

• Ironman2
    Ezeket is beraktam már! Mi van,hatott a Vissza a jövőbe játék? D
  • erika1788
    ez a fájl nincs meg neked véletlenül torrentben?
    szar a netem és állandóan megszakad
  • erika1788
    előre is köszönöm a tippet
  • Roccio
    mysims.hu :D a neve szép.
  • Roccio
    Királyi lakosztály cuccok
  • Joschka
    Akarod látni minden eleme Mester Suite Stuff ? Csak Nézze meg közelebbről!

[IMG]http://www.kephost.com/images4/2011/11/9/poiexgle5ejca1qxrg0w.jpg[/IMG]
    ]

Kb. ennyi cucc lesz az új cuccos csomagban majd! Hát ez nem sok!!!

(Forrás: Sims Programs)
  • 23AnnA1
    itt a ház kívülről...
    nem lett valami szép a tető...nem tudok olyan tetőt csinálni ami szép lenne a lekerekitett házvégeknek...:S
  • Ironman2
    Pihentagyúak a készítők:

• Ironman2
    Bemész a játékon belül a város szerkesztése opcióba,és ott van olyan hogy rámész a házadra,és oldalt kiválasztod a másolat mentése a katalógusba pontot.Elmentheted a telekkel együtt a családodat.
  • Ironman2
    Ezt rakd fel mindenképpen,mert a kisebb javítások is hibásak lettek.Ez az egyetlen ami javítja rendesen a játékot.Nem cseszi el.Én azért szoktam készíteni másolatot,a dokumentumok/electronic arts/the sims3 mappáról.Sose tudni,a lucifer nem alszik.D
  • erika1788
    de ez nem fogja bezavarni a játékot?

h érted h mentsem ki az eszköztárba? nincs kisebb méretű frissités?
  • Gné Era
    jó kis generációs bug:)) istenem..nosztalgiázom:))
  • Ironman2
    odaraktam közben a linket.A mini-image az jó,nem kell bántani
  • erika1788
    azt honnan töltsem le?
    s játékom úgy indul csak el ha a daemon toolsba berakom a gamecopywold oldaláról letöltött kis méretű no image fájlt.
  • Ironman2
    Rakd fel a legujab superpeccset. 1.26.89

innen letöltheted

utánna,mentsd ki a karaktereidet az eszköztárba,és kezd uj játékot velük.
  • erika1788
    sziasztok!!!!

Segítségre lenne szükségem.
    Telepítette a sims 3 generációkat. Nem tudom, hogy vele van-e baj vagy az egész játékkal, de ha létrehozok egy simet pl. egy lányt és mellé egy párt (szeretőt) a játék megkezdése után kis idővel a fiú simet nem látja, vagyis nem lehet rákattintani a bal oldalon lévő képére. Ha kettejüknek van közös gyereke, akkor a gyerekkel is ezt csinálja. Nem lehet semmilyen interakciót végrehajtani rajta. nem lehet etetni, stb. De mondjuk, ha a sim lányom megismerkedik egy játékbeli sráccal, akit nem én alkottam meg és elkezdenek járni, ugyanezt csinálja.

Valaki tudna segíteni.
    Valakinek volt már ilyenje?

Várom mihamarabbi válaszotokat.
  • Roccio
    :D
  • Ironman2
    Jó ez a script.küld már el nekem privátba légyszi Coolfire.kösz
  • Ironman2
    Mitől mennek össze a képek? A hidegtől?
  • Ironman2
    Szerintem nem rossz,csak kivülről is fotózd le
  • Roccio
    azt, hogy használj több design-et. :DD
    de jó lesz.
  • 23AnnA1
    sziasztok...építettem egy házat...mi a véleményetek róla?:D
  • cseri001
    :) végülis elvannak egyedül is, nem kell mindig mindegyikkel foglalkozni állandóan... csak néha nagyon hülyék tudnak lenni...
  • lucifer9393
    Ennyire jajgattok, kihívásnak veszem, és csak azért sem "adom örökbe" egyet sem , hanem még adoptálo kegy cicát h. 8 legyen
  • cseri001
    meg fogsz zavarodni... de azért sok sikert!
  • Ironman2
    Bár oda nem mindenki tud belépni.
  • Ironman2
    Ja.Megbeszélhetjük az Ironman topikomban
  • Flora2
    Off:

Rage, Ironman2, (és mások még esetleg) jöttök péntektől Skyrimezni?

On.
  • Gólya #18825
    és is AP-ben lakom most - Berkenyét a halkeltetőnél láttam még eddig minden alkalommal - először nem értem oda, aztán másodszorra sikerült megcsípni
    van, amikor már kora este ott van, máskor csak hajnal felé jön
    már be van állítva a nézet, amikor este van, megemelem annyira a látószöget, hogy lássak a dombok fölé:D
  • Gné Era
    basszus..mekkora szerencséd van..nekem még nem jött össze..pedig én is lesem éjjel a várostérképet..te melyik városban laksz?? én az újban ami az állatos kieggel jött..
  • Gólya #18823
    bezonyám:D
    Berkenye a becsületes neve és elég jól sikerült feltornázni az ismerettséget - igaz, szegény csaj már majdnem állva aludt, mint a lovak, de megérte
  • Gné Era
    az unikornis akar lenni az a rózsaszín valami a városban??
  • Ironman2
    Kicsit lemaradtál.DDD.Már belinkeltem pár hozzászólással elöbb
  • Gólya #18820
    kreáltam egy pasast a játékban - aztán kerestem neki hajat (amik vannak a játékban, borzalmasak, de rá kellett jönnöm, hogy a többi se nagy durranás...vagy égnek mered minden szál vagy olyan jó b.zisan le van nyalva) - és találtam egy női hajat, amibe beleszerelmesedtem:)
    szóval így megint csak csajszival játszom:D
    de ez a simem lehet sz.ba lépett...
    nem tudom, mennyire látszanak majd a képek, mert éjszakai felvételek, de talán...

végre ilyet is látok:

barátkozunk:

Berkenye áldása:

• Joschka
    No, akkor ez meg lesz az angol nyelvű borítója!

• Joschka
    Íme az új Cuccos angol nyelvű logója!

• Gné Era
    bakker..7 sim?? nekem 2 van meg 3 állat,de így is szenvedek,dolgozni sem tudnak,és még gyerekük sincsen.. Most várom ,hogy kimúljon a macska,aztán ráállok a gyerekprojektre..
  • Gné Era
    nekem is kicsi a kép mikor először belépek,aztán rákatt,utána nagyobb lesz de ha bezárom engem is kidob innét és vissza kell jönnöm.De utána meg már nagyban mutatja ha egyszer megnyitottam..