44549
-
Gné Era #18897 uh..nekem a simfeleséget rázta meg a hifi..szerencsére nem halt meg:))csak kormos lett kicsit meg égnek állt a haja..ezért nem merek elkezdeni feltalálni sem,mert az előző családomnál a pasiért jött a kaszás..pedig a jártassága már 7-es szinten volt.. -
Gné Era #18896 milyen lábmasszírozó székről beszéltek?? meg alvós szék?? -
Gné Era #18895 emeletes ágyat még sosem próbáltam ki.. -
Gné Era #18894 nahát..ha ezt nem mondod,nem is tudom..nekem eleve csak az állat megfürdetése opciót adja be a kádnál..de az életcél jutalmaknál én is vettem ilyen állatbolhátlanító szerkentyűt. -
Én má egy ideje nem is fürdetem a blökimet, csak be megy a nyóckarú szerkentyűbe ( ott kap mosást, hajvágást dajjert...stb.) azt hót tisztán ki is jön onnét...egymás után többször is be lehet oda küldeni! -
Ne tudd meg... -
Hehe...dadogva írtad le... -
erika1788 #18890 hogyan kell meztelenné tenni a simeket?
-
Egyébként ilyen ruha hiba nálam is volt anno a játékban. Egyszer csak eltűntek a sim-eim ruhái. Valahol le is fényképeztem őket XD -
Ironman2 #18888 Elképzelhető -
De mint írtam, ez az 1.24-es patch-nél volt. Szóval azóta lehet, hogy kijavították -
Ironman2 #18886 Rendesen használják alul,és felül is -
Nekem nem is evvel volt bajom, hanem amelyiknek alul üres a helye, és csak felül van ágy. -
Ironman2 #18884 Nemtudom.Én már a Generations-kor leraktam,azóta ott van,és rendesen használják is.Még a kutya is kibérel magának egyet,csak az emeletre nem tud felmászni szegény -
Nálad egyébként az emeletes ágy nem bug-os? Bár 1.26-os patch alatt nem próbáltam, de előtte sokszor duplán tette le az ágyat a játék -
Ironman2 #18882 Nem.Rendes volt,csak megigazította a takarót. -
Ironman2 #18881 A kutyákat megint nem lehet kijelölni a fürdőkádaknál bolhásítalanítani.Egy bizonyos kád van amelyiknél lehet.A multkor nekem összejött.Csak olyan funkció van hogy állat megfürdetése,de az nem ugyanaz.Olyannak kéne megjeleni a fürdőkádnál hogy bolhafürdetés,vagy mi a fene.Másik meg az hogy van 4 ember,meg 2 kutya,és már nem engedi a gyereknemzést senkinél se.Volt hogy egymás után 5 aktust csináltam mindenkinél,még az állatoknál is,de nem jött a csilingelés
-
Roccio #18880 az jó és most épp be akar melléd bújni! -
Ironman2 #18879 De ő legalább tanul az elődje hibájából,és nem áll le magnót szerelni,főleg ha hálózat alatt van. -
De jó a segge :DDD -
Ironman2 #18877 Vannak furcsaságok,pl az új komornyiknak hirtelen melege lett,és úgy gondolta hogy megszabadul ruháitól:
-
Na ne perverzkedjetek! XD -
kiesett a söprűből!!! -
...ddd a parfis nyél! -
Roccio #18873 :D -
Na már mire gondol a kis perverz XD -
Akkor én inkább az alvós székbe ülök...hehe nyögni nem szeretnék. -
Roccio #18870 mert biztos mást is rezegtet ott neki :D -
Ironman2 #18869 Vazze,én behalok ettől a lábmasszírozó széktől.Micsoda nyögéseket csinál a csaj közben -
Gné Era #18868 arra ..igen..és állandóan változtatja a helyét..tök idegesítő..győzöm törölgetni őket..mondom..nekem ilyen lovas is volt..de már legalább hatszor.. -
Ironman2 #18867 Ebben nem tudok segíteni,majd talán valaki más.Én megadtam a letöltőlinket,máshova nem nagyon rakják fel.Torrenten nem találtam meg.A kisebb patchek meg hibásak,nem szabad felrakni őket. -
erika1788 #18866 de a torrenten keresztül nem szakad meg, hanem folytatja aletöltést, ha eltűnik a net
-
Aha...hatott, egész jól el vagyok vele...de most egyenlőre tervezgetem az új városkámat, amit ki akarok dolgozni aprólékosan majd...Nem fogom el kapkodni, ez biztos. -
Ironman2 #18864 Ha megszakad a neted,akkor tök mindegy hova van rakva.Használj letöltésgyorsítót a firefoxban van a flashgot,és a downthemall kiegészítő,pont erre a célra megfelel. -
Nekem csak egyszer, amit ezelőtt mutattam. Arra gondolsz? -
Ironman2 #18862 Tényleg? Nálam még nem volt,de érdekes -
Gné Era #18861 egyébként nektek is megjelennek csak úgy ilyen idióta varázstörpék?? nekem ilyen lóformájú vagy már hatszor,meg a hűtő előtt ilyen kis rózsaszín szar.és a sim reklamál hogy nem fér oda a hűtőhöz.. -
erika1788 #18860 ??? -
Roccio #18858 Részvétem :DDDDDDDDDDD -
Gné Era #18857 nekem nem jó ez a kis képes megoldás..ha megnyitom,utána kilép az oldalról..