44549
-
Ármány #18977 Mit csináltál, hogy egyből kijött a rendőrség? Tartottam én is, de senki sem hívta ki.
-
Még ilyet. Tinibulit tartottam, az összes nagykorú elutazott otthonról, de jöttek a zsaruk, még mielőtt belemelegedtek volna a dolgokba... Ennek így semmi értelme h. rögtön kijönnek. Mind1, a lányt szobafogságra itélték, szerencsétlent még a szalagavatóra se engedték el. Megvártam amíg mindenki eltűnt a szobából, és a csajt kiosontattam. Meg is választották bálkirálynőnek, és a pózolós képen a partnerje fürdőgatyában pózol :D -
A WAREZ TOPIK-ba beraktam a megoldást, ha kell, akkor "menj át" érte!!! -
Tulajdonképpen ha már a cheat kóddal elő tudod hívni a vásárlás módnál a boltban levő cuccokat, akkor a boltra már nincs is szükséged...
Ez persze csak akkor van, ha valaki (mint én is pölö) használ a játékhoz csalás kódokat... -
A másik topikban kaphatsz hozzá segítséget!!! -
Gné Era #18972 a fiúk is ezzel küszködtek a minap..várd meg amíg valamelyik jön,majd tud segíteni..nekik is működik..én nem tudok segíteni,mert én azt nem tettem be a játékba.. -
siposjuci #18971 Sziasztok!
Sikerült a tanácsotokkal beraknom a játékba a petshop-ot viszont ha beküldöm a simet akkor nem csinál semmit!Nem jön ki a vásárlás panel!Mi lehet amit még mindig rosszul csinálok?!Ha valaki tud légyszi világosítson fel!Köszi -
Gné Era #18970 pedig ott kell ám lenniük..próbálj ki több helyet,és figyeld a földet erősen meg a környékét is..lehet épp bemásztak valami bokor alá..én is nehezen találtam meg őket..rohadt aprók.. -
hát próbáltam őket keresni a környéken is, de én bizony nem találom... két centiről nézem a képernyőt, de úgy se..
azért majd még megpróbálom..
köszi! :) -
Gné Era #18968 rá kell közelítened oda,ahol mutatja a bogarakat..de jól körül kell nézned,mert ezek elmásznak meg néha eltűnnek..szóval..közelíts rá és a környékén nézz jól körül,mert alig látni őket,de ott vannak azért..van mikor már picit arrébb,nem ott pontosan ahol jelöli.. -
Nálam meg folyton a kutyát akarják lekefélni, szegény kutya már morog rájuk, mert a pasi meg a nő sorban állnak, és alig fejezik be, kezdik is elölről. Kényszeres kutyaszőr kefélők. :D -
Nekem még nem volt. De nem is hiányzik. -
sziasztok
egy kis segítség kellene...
azt a feladatot kaptam Kínában, illetve Egyiptomban is, hogy gyűjtsek be bizonyos bogarakat. A térkép nézetben látszik, hogy hol vannak, de ha ráközelítek, semmit nem lehet látni, vagyis begyűjteni sem tudják a simek..
mitől lehet ez, van rá megoldás?? -
Gné Era #18964 nekem a macskámnak az egyik jellemvonása asszem a rendes..és így mindig csak a kaparófán élesíti a körmeit..de már vagy 20 kaparófát tönkre vágott:)) -
Ironman2 #18963 Ne engedd hogy a lemezekről patcheljen! Amikor felrakod az alapot,akkor rögtön telepitsd fel a legujabb superpatchet! 1.26.89
És utanna mehetnek fel a kiegek sorban! -
Hát de aranyos :DD Azt utálom egyébként, amikor a macska gondol egyet, és nem a kaparófán, hanem az egyik bútoron élesíti ki a körmeit. Így is tönkretett 2 kaparófát. Na azután fogtam, és örökbe adtam.. -
Gné Era #18961 aha..először észre sem vettem..csak mikor ment kertészkedni a simem akkor láttam a szemétkupacot..és kiírta,hogy ez az omninövény bizony áldozatul esett Apolló nevű lovam malackodásának.. -
siposjuci #18960 Köszike a válaszokat először is!Már újra telepítettük az egész gépet nem csak a játékot mert gondoltam az lesz a baj!Most úgy indítom a játékot, hogy a Game/Bin mappába megyek bele és onnan a játékot indítom!A petshop-os ötletet meg köszönöm szépen majd megpróbálom megint!
Jó játékot mindenkinek! -
Reachel #18959 Szia!
A pets store az közösségi telkek között kell, hogy legyen, amikor a játékodat városszerkesztő módba teszed.
Nálam is sok probléma volt, hogy feltettem az új részeket pl. kifagytak a simek, eltüntek bútorok stb. (pedig nekem is eredeti a játékom), és az segített, hogy újra tettem az összes kiegészítőt és az alapjátékot is! -
Ez komoly, hogy megeszi a zöldségeket a kertben?:D -
Gné Era #18957 nem..sőt..rendszerető..a szabad akarat mondjuk maxra van állítva..ha a lónak éppen nem veszem észre,hogy nem jelöltem ki semmit,már indul is a kertbe omninövényt zabálni..eszem megáll:)) -
Nálam is van, hogy ezt csinálja. Nem szétszórt a sim-ed?:D -
moveObjects on
-
siposjuci #18954 Sziasztok! Olyan gondom van hogy minden eredeti sims 3 megvan és a generációk óta a launcher lefagy és nem tudok a játékba belépni!Másnak van e ilyen gondja és ha igen lehet ellene tenni valamit?A másik probléma hogy megvettem az állati kiadást és a petshop nem jelenik meg a játékban hiába telepítem a store-ból!egyszerűen nem találom a játékban!Segítsetek légyszi ha tudtok!Előre is köszi -
Gné Era #18953 eh egyébként ezt a hülye ló alakú varázstörpét szélsörénynek hívják..és megint volt a telkemen kettő is egymás után..ez már a 10-ik volt.. Lassan meggazdagszom belőlük:)))Na..megyek..elindítom a játékot.. szülök egyet gyorsan:)) -
Gné Era #18952 tényleg..hogyan?? úgy utálom egyébként, mikor kijelölöm,hogy mosson..felszedi a szennyest,egyszer csak gondol egyet,ledobja a nappali közepére a szennyest,és elindul,hogy ő beszáll a jakuzziba.. -
Hogy sikerült őket egybeterelned? Tévéznek? -
Van benne, bűnöző pályán elég gyakran ülnek dutyiban...
-
Én meg ezelőtt fiút akartam, erre egymás után 2x lány született -
Gné Era #18948 inkább lányt..a fiúknak olyan idióta fejük van :)) -
És fiút vagy lányt szeretnél?XD -
Gné Era #18946 nem is én szülök:))..nem tollas a hátam..öreg vagyok én már bohócnak:)DD -
Azt hittem, hogy a sim-ed szül (ezt nem hagyhattam ki)XD -
Gné Era #18944 na mindjárt szülni fogok:))szaporodik a család..és a macska még mindig él:)D -
Roccio #18943 Akkor a böriben kötne ki:DDDD
Kiváncsi vagyok, hogy a sims 3 ba lesz e börtön (ha már van rendőrség és bűnözői pálya) :)) -
Vagy ott hagyta őket a suliban. Egyik gyerekre így is várniuk kellett. Biztos beszorult a wc-be XD -
Többit elütötte mikor fordult meg
-
Roccio #18940 nem biztos az :)) -
Ez ám a nagy osztály, 4 gyerekkel 
-
mivel, minden gyereknek egyforma a feje :D Tini korukban nyerik el a szüleik vonásait...Csak azok a gyerekek nem egyforma fejűek, amelyikeket családszerkesztőben csinál az ember.