44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Növényeket már elejétől fogva termeszthettél a főzéshez, csak megint rókabőtözésről van szó, ugyan má ea, ez nagyon nem eredeti!!!!!!
  • Joschka
    Hogy lesznek benne - remélhetőleg - külömbféle sportágak az biztos jó lesz. De a nyúljáratos cirkusz, állatkert meg minek?... kell a francnak ez a sok nyúljáratos objektum!
  • Ironman2
    Na szóval.Ez olyan lesz kb mint a Sims2 Freetime.Mehetünk szórakozni,és kertészkedni is.Minden jó dolog lesz benne.Mondjuk nem is hülyeség,csak idáig nem hiányzott senkinek se a játékból.DDD
  • Ironman2
    With The Sims™ 3 Showtime your sims can enjoy new activites! Your Sims will have the oppurtunity to become a proud member of the few clubs around the new town Simburb. Fond of flowers? Well, the gardening club is the perfect choice for you. Showcase your best talent and earn some extra cash. Why don’t you try the soccer or golf club? Too tiring for you? Well don’t worry then. You can always just chill with your family at the zoo or have a piñata party.

Features
    ◘ Sports are back(football, basketball, tennis and golf)
    ◘ Clubs (gardening, cooking, painting and country club)
    ◘ New objects (ping pong table, pool slides, hammock and many more)
    ◘ Rabbit Holes (zoo and circus)
    ◘ Venues (aqua park and outdoor cinema)

From http://simsvip.com/?p=3759
  • Ironman2
    Sims3 Showtime? Márc.8-án jön
  • Ajsa
    Lehet egyszerre több Unikornist befogadni,mert nekem volt egyem és be szeretem volna még egyet fogadni de valamiért nem engedte(volt még hely)?!
  • Roccio
    :D
  • Joschka
    Háháhá... nyugi, nem késted le a metrót...megvár!!!
  • Gné Era
    hogy a rosseb enné meg:)DD én ezt észre sem vettem eddig:)köszi megcsinálom..
  • Joschka
    Ezeket jobbára azoknak írtam le, akik még nem nagyon járatosak a sims 3 dolgaiban.
  • Joschka
    A metró állomást elnevezni pedig úgy lehet, hogy a 'Városszerkesztő módban' rákattintasz a telekre és az előjövő ablakban a jobb oldali ikonra kattintva írhatsz be egy tetszőleges nevet.

FIGYELEM: Nem kell beírni a név után, hogy pl.: Köz utca metró állomás, hanem elég csak a "Köz utca" - a metró állomás vagy megálló nevet a játék automatikusan hozzáadja majd a névhez!!!
  • Joschka
    Ja, még jut eszembe: Amikor lerakod a 10x10-es telket, akkor utána a telek típusát állítsd át Közösségi-re, majd a közösségi telektípusok listájában válaszd ki a 'Bejárható' telektípust. Utána kattints a telekre és válaszd az Építési mód ikont...ezután rá tudod majd rakni a telekre a Metró megállót, és esetleg fákkal, más növényekkel, lámpákkal, padokkal díszíthető az új telek.
  • Joschka
    A metrózás lehetősége a Leszáll az éj kiegészítővel jött!
    A metró megállókat megtalálod az Építés mód - Közösségi épületek-nél.
  • Joschka
    És ezenkívűl azok is jönnek vele, ami van a hát-izsákban is, és még az addig megszerzett életjutalmak!
  • Joschka
    Bármelyik városba le teszel egy 10x10-es telket és oda rá rakhatsz egy metró megállót, melyet akár el is nevezhetsz tetszés szerint...az a jó ha egy városban több van a metró megállókból (persze mindnek más neve legyen ám!), mert így akkor a földalatti hálózaton gyorsabban célba érhet a simed.
  • Joschka
    Igen...sose hal ez meg, van róla a gépen mentésem... tehát minden addig megszerzett képesség stb. jön vele vissza a játékba.
  • Gné Era
    ez csak abban a városban van?? igaz oda nem költöztettem a simjeimet,de konkrétan észre sem vettem:)D
  • Gólya #19008
    nem - rendes kieg.: Leszáll az éj
  • Gné Era
    ja az külön letöltendő város??
  • Gólya #19006
    Bridgeporttal jött
  • Gné Era
    honnan van a metró??? nekem olyan nincsen.
  • Ironman2
    Öreged az örökéletü?
  • Joschka
    mertóval = metróval...hehe
  • Joschka
    Ma elmentünk a kutyámmal a strandra.

Mivel jó idő volt, hát csobbantunk egyet az űszómödanszében...

Szegény blöki hazafelé meg már unta a gyalog-galoppot, így hát mertóval jött haza!

• Joschka
    Készítettem - ha már ugye ősz van... - egy színes őszi tarka-barka leveles füvet.

• Joschka
    Ja egyébként a ló amúgy nem fizetős cucc, eredetileg sem!
  • Roccio
    ami a képen is van..
  • Roccio
    Tényleg azt a panda kutya meg azt a borzmacskát nem lehet letölteni?
  • Joschka
    Aki esetleg még mindig szeretne egy szép paripával játszani a játékban, annak íme egy szépen kidolgozott példány.

Letöltése:

http://www.mediafire.com/?vwiiob65ujbdi9q
  • Ironman2
  • Mike
    mondjuk nekem túl kocka az arca, ez olyan csíkos kutya
  • Roccio
    Tök jó dolgokat lehet tényleg megcsinálni ezzel a készítővel!! Olyanokat lehet ebből a 3 főlleg kutya macskából kihozni mintha az nem is plkutya lenne hanem mint a kép is mutatja egy tigris :)))))
  • Roccio
    Ez nagyon nagy
    azonnal belezúgtam!!!!! :DDDD
  • Ármány
    Az jó, nálam a dadával ment bulizni, szalagavatóra pedig már nem, ejtették már szegényt
  • lucifer9393
    csajnak kelett partner a szalagavatóra na
  • Gné Era
    te kis résrehajló..már tinikorban ezen jár az eszed?:)DD megérdemelted a büntetést:))
  • lucifer9393
    Pizafutár sráccal együtt hatan :D
  • Ironman2
    Aki Bengáli cicust akar nevelni az töltheti a következő módot innen:

http://www.thesims3.com/assetDetail.html?assetId=4813778

FAQ-ban van leírás hogy a bazárból hogyan kell letölteni

• Ármány
    Hányan voltak? Akkor érthető... minden vérben öhhhhhöm lében kanál a szomszéd.
  • lucifer9393
    hát lehet azért, mert 21:00-től kezdődött na de a házban volt, és nem a kertben h. bárki is láthatta őket. A szomszéd meg egy vámpír doktornő, gondolom ő nem aludt