44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Azt hiszed, hogy a HG majd örül, hogy ide hozod a szemetedet? Vidd olyan fórumra, ahol mindenféléről lehet dumálni. Erre itt a simsezők nem vevők!
  • lucifer9393
    OFF
    Ismeri / Játszott -e valaha valaki a Singles 1,2 játékokkal? Ez most csak úgy eszembe jutott. Kár, h. nem tudott érvényesülni szerencsétlen játék, grafikája simán verte bármelyik Simset szerintem (2005-ös játék, de én merem megkockáztatni, h. szebbek voltak benne a fényhatások mint a Simsekben) Szegény játéknak annyi volt a baja, h. túl monoton volt, és az animációk nagyon szegényesek voltak, de még szex és önkielégítés is helyet kapott benne.
  • Joschka
    Mwnnyi ideje játszol mondjuk egy családdal vagy simel?
  • Joschka
    Tudnál képet feltölteni ide a játék beállítások ablakról, hogy lássam?
  • Hugh Hefner
    aha, be van kapcsolva az is
  • Joschka
    A 'Történet előrehaladásának engedélyezése' is be van kapcsolva a játék beállításoknál?
  • Joschka
    Már megnéztem!!!!
  • Hugh Hefner
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, megnéztem a faq-ban, de nem láttam, hogy ott lenne : | az a problémám, hogy nem öregszik senki a játékban. nincs felrakva semmilyen mod. Ez valami bug, vagy vmi el van állítva? be van kapcsolva az öregedés.

köszi előre ixs a válaszokat
  • Mike
    már van
    dvd-n is forgalmazzák itthon
  • Joschka
    Ja, már március óta megy ez a film...hát kicsit lemaradtam... nem volt akkor netem, no majd bepótolom...hehehe
  • Joschka
    Hát ja, ütőske lenne egy ilyen látvánnyal a sims játék.

Ja tegnap olvastam egy külföldi oldalon, hogy egy EA benfentes el(puki) szólta magát, hogy már neki álltak a Sims 4-nek...de ennél többet nem is mondott!
  • Joschka
    Az is a címe: Sims 3: Másnaposok!
  • Joschka
    öööŐŐŐŐŐöööö...ez a film mikor lesz majd...???
  • Gné Era
    Hát igen..ilyen grafikával élvezetesebb lenne simsezni az biztos..
  • Gné Era
    ez olyan mint a Másnaposok című film:))))
  • Ironman2
  • Ironman2
    Hát ez nem semmi grafika
  • Mike
    deszkázást még mindig nem rakták bele?
  • Mike
  • Mike
    Nézzétek meg a mars need mom elejét
    na kb így kellene kinéznie most a simsnek
  • Joschka
    Nem tudom, hogy ez volt már itt?

• Joschka
    No, addig még lehet jáccani a házi E.T.-vel egyet.
  • Joschka
    Most olvastam a simstg-n, hogy az állatok deformálódásáért felelős problémán már dolgoznak a sims studio-nál, és kb. két hét, és kiadnak hozzá egy javítást, amely orvosolja a problémákat....oké akkor várjuk az új patch-ot.
  • Joschka
    Valószínű, hogy akkor a bútorokat meg hótömbökre fogjuk cserélni, a la' eskimo módra....kertészkedésnek meg megteszi, hogy pálcikás jégkrémet szüretelünk majd a szomszédos fagyosvölgyben!
  • Joschka
    Farkasorító hidegben üldöznek majd az erdőben a farkascsordák...utána meg nem ismered fel a hómezőn a szembejövő megesjedvét....őőőő akarom mondani a jegyesmedvét...hehehe
  • Roccio
    na látod ez lehet h elírták! :DDD
    snowtime akar az lenni. ;)
  • Joschka
    Hehe...kemnek az az ötlete, hogy nem is Showtime a címe, hanem SNOWTIME!...
    hihi cidrisen vacogtató kieg lenne az biztos, lavinákkal, műkorcsolyával tömve...meg hülye kűrrruhákkal...
  • Joschka
    Az biztos, hogy valami van, mert egy videót ezzel a hírrel kapcsolatban már töröltettek a Youtube-on!
  • Joschka
    Lehet, hogy pár nap, és be zengik, hogy mi lesz a kieg neve...
  • Joschka
    Előbb-utóbb ki fog derülni úgyis, ez biztos!
  • Roccio
    hát igen de ennek azért van némi alapja.. :)
  • Joschka
    Egyébként, amíg az EA meg nem erősíti, hogy mi lesz a következő kiegészítő lemez, addig ez nem más, mint szóbeszéd a neten. Az egész csak akkor vehető komolyan, amikor ők közlik, hogy mi lesz a 6. kiegészítő címe!
  • Joschka
    Futurisztikus cuccok?...hát azok már vannak. Ott van a Futuro bútor család a store cuccokban...A Sims 3 életszimulátoros játék, ha jól emlékszem, és joggal várja mindenki az időjárás kiegészítőt, mivel az időjárás a való élet velejárója...
  • Liio
    Azért elég erős, egy olyan cégről, ami összerak egy ilyen játékot - kisebb-nagyobb hibákkal -, azt állítani, hogy nem tud megcsinálni valami olyasmit, mint az időjárás változás. :P
    Szerintem pusztán érdektelenek, annak ellenére, hogy ez sokakat foglalkoztat.
    Mindenesetre, engem ez a kieg. nem hozott ázba - bár tény, hogy az időjárásos téma sem, én valamivel kicsit izgalmasabb dolgokra vágynék. Mondjuk egy futurisztikus cuccokkal teli tartalomra, vagy hasonlókra. :)
  • lucifer9393
    Ennyit az időjárásról -.-
  • Joschka
    Ja, láttam.
  • Joschka
    Szerintem is...
  • Ironman2
    Szerintem nem tudják megcsinálni az időjárást,lehet azért csúszik,vagy talán nem is lesz.Ez a szórakozás téma igazán elmaradhatott volna
  • Ironman2
    Mysimsen is kint van már a hír
  • Joschka
    Aqua parkot meg már csináltam a nemzedékes vízicsúzdákból... valami jobbat kellene ennél azért ám!