44549
-
Azt hiszed, hogy a HG majd örül, hogy ide hozod a szemetedet? Vidd olyan fórumra, ahol mindenféléről lehet dumálni. Erre itt a simsezők nem vevők! -
OFF
Ismeri / Játszott -e valaha valaki a Singles 1,2 játékokkal? Ez most csak úgy eszembe jutott. Kár, h. nem tudott érvényesülni szerencsétlen játék, grafikája simán verte bármelyik Simset szerintem (2005-ös játék, de én merem megkockáztatni, h. szebbek voltak benne a fényhatások mint a Simsekben) Szegény játéknak annyi volt a baja, h. túl monoton volt, és az animációk nagyon szegényesek voltak, de még szex és önkielégítés is helyet kapott benne.
-
Mwnnyi ideje játszol mondjuk egy családdal vagy simel? -
Tudnál képet feltölteni ide a játék beállítások ablakról, hogy lássam? -
Hugh Hefner #19061 aha, be van kapcsolva az is -
A 'Történet előrehaladásának engedélyezése' is be van kapcsolva a játék beállításoknál? -
Már megnéztem!!!! -
Hugh Hefner #19058 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, megnéztem a faq-ban, de nem láttam, hogy ott lenne : | az a problémám, hogy nem öregszik senki a játékban. nincs felrakva semmilyen mod. Ez valami bug, vagy vmi el van állítva? be van kapcsolva az öregedés.
köszi előre ixs a válaszokat -
már van
dvd-n is forgalmazzák itthon -
Ja, már március óta megy ez a film...hát kicsit lemaradtam... nem volt akkor netem, no majd bepótolom...hehehe -
Hát ja, ütőske lenne egy ilyen látvánnyal a sims játék.
Ja tegnap olvastam egy külföldi oldalon, hogy egy EA benfentes el(puki) szólta magát, hogy már neki álltak a Sims 4-nek...de ennél többet nem is mondott! -
Az is a címe: Sims 3: Másnaposok! -
öööŐŐŐŐŐöööö...ez a film mikor lesz majd...??? -
Gné Era #19052 Hát igen..ilyen grafikával élvezetesebb lenne simsezni az biztos.. -
Gné Era #19051 ez olyan mint a Másnaposok című film:)))) -
Ironman2 #19050 -
Ironman2 #19049 Hát ez nem semmi grafika -
deszkázást még mindig nem rakták bele? -
-
Nézzétek meg a mars need mom elejét
na kb így kellene kinéznie most a simsnek -
Nem tudom, hogy ez volt már itt?
-
No, addig még lehet jáccani a házi E.T.-vel egyet. -
Most olvastam a simstg-n, hogy az állatok deformálódásáért felelős problémán már dolgoznak a sims studio-nál, és kb. két hét, és kiadnak hozzá egy javítást, amely orvosolja a problémákat....oké akkor várjuk az új patch-ot. -
Valószínű, hogy akkor a bútorokat meg hótömbökre fogjuk cserélni, a la' eskimo módra....kertészkedésnek meg megteszi, hogy pálcikás jégkrémet szüretelünk majd a szomszédos fagyosvölgyben! -
Farkasorító hidegben üldöznek majd az erdőben a farkascsordák...utána meg nem ismered fel a hómezőn a szembejövő megesjedvét....őőőő akarom mondani a jegyesmedvét...hehehe -
Roccio #19040 na látod ez lehet h elírták! :DDD
snowtime akar az lenni. ;) -
Hehe...kemnek az az ötlete, hogy nem is Showtime a címe, hanem SNOWTIME!...
hihi cidrisen vacogtató kieg lenne az biztos, lavinákkal, műkorcsolyával tömve...meg hülye kűrrruhákkal... -
Az biztos, hogy valami van, mert egy videót ezzel a hírrel kapcsolatban már töröltettek a Youtube-on! -
Lehet, hogy pár nap, és be zengik, hogy mi lesz a kieg neve... -
Előbb-utóbb ki fog derülni úgyis, ez biztos! -
Roccio #19035 hát igen de ennek azért van némi alapja.. :) -
Egyébként, amíg az EA meg nem erősíti, hogy mi lesz a következő kiegészítő lemez, addig ez nem más, mint szóbeszéd a neten. Az egész csak akkor vehető komolyan, amikor ők közlik, hogy mi lesz a 6. kiegészítő címe! -
Futurisztikus cuccok?...hát azok már vannak. Ott van a Futuro bútor család a store cuccokban...A Sims 3 életszimulátoros játék, ha jól emlékszem, és joggal várja mindenki az időjárás kiegészítőt, mivel az időjárás a való élet velejárója... -
Azért elég erős, egy olyan cégről, ami összerak egy ilyen játékot - kisebb-nagyobb hibákkal -, azt állítani, hogy nem tud megcsinálni valami olyasmit, mint az időjárás változás. :P
Szerintem pusztán érdektelenek, annak ellenére, hogy ez sokakat foglalkoztat.
Mindenesetre, engem ez a kieg. nem hozott ázba - bár tény, hogy az időjárásos téma sem, én valamivel kicsit izgalmasabb dolgokra vágynék. Mondjuk egy futurisztikus cuccokkal teli tartalomra, vagy hasonlókra. :) -
Ennyit az időjárásról -.- -
Ja, láttam. -
Szerintem is... -
Ironman2 #19028 Szerintem nem tudják megcsinálni az időjárást,lehet azért csúszik,vagy talán nem is lesz.Ez a szórakozás téma igazán elmaradhatott volna -
Ironman2 #19027 Mysimsen is kint van már a hír -
Aqua parkot meg már csináltam a nemzedékes vízicsúzdákból... valami jobbat kellene ennél azért ám!