44549

no-warez.gif
  • Ármány
    Erre nem is gondoltam. Megpróbálom köszi.
  • Gné Era
    mentés másként?? úgysem működik??
  • Ármány
    Ja hát ez az aprócska kis hiba miatt kell újratelepíteni..
  • lucifer9393
    Legegyszerűbb *
  • lucifer9393
    elkezdi már h. "aprócska"... hát így játszani se lehet. Legegyszerűb szerintem egy reinstall lenne...
  • Ármány
    Nálam csak olyan aprócska hiba van, hogy nem lehet elmenteni a játékot. "Órákon" keresztül csak forog körbe a jel... feladatkezelőt előhoztam, ott persze azt írja ki, hogy fut a játék, nem fagyott le. CPU haszálat 100 %- on van.
    Valakinek ötlete?
  • Joschka
    Biztos van (k)öröm cipője, csak nem látszik!!!
  • Joschka
    Az enyém meg a Nemzedékek óta egy kézzel tud tapsolni...a levegőben, míg a másikkal a levesestányért tartja...idiódzkíj lett egy kicsikét...
  • lucifer9393
    Nekem meg az a gubanc jött elő, amiti tt már egyszer valaki említett, csak nem nagyon értettük: a tini csaj kiosont lábujjhegyen, és most hiába bocsájtották meg neki, az még mindig lábujjhegyen közlekedik mindenhova ResetSim nem segített, remélem ha felnő, majd elmúlik, ha meg nem, akkor jó az neki!
  • szaszy0830
    Sziasztok!Remélem tudtok segíteni.Én is a pets-el játszok már egy ideje és nem értem mi a baja.Ma elő szerettem volna hozni a csalás konzolt, csak hát nem adta ki.:S
    Pedig ezt ütöttem be: Ctrl+Shift+C és mégse.Nem értem mert a múltkor előhozta simán.
    Köszi előre is!
  • Ironman2
    Videó beszúráskor a kérdőjelet húzzad a v-betü mellé.és ami közte van szöveg,azt töröld ki,úgy sikerül.Nem értem mi a baj,mikor le is irják hogyan kell belinkelni videót
  • Joschka
    Pedig a másik topikban meg ugyan így szépen bent a videó, na mindegy, ha nem hát nem...
  • Joschka
    Ehh......ez megint nem jött össze!!!
  • Joschka
    Új játékszerek videói.

• Joschka
    Csak hát annyira kevés az infó, hogy...
  • Joschka
    Eszembe sincs, egyébként már a túlsó oldalon van, és próbálom kideríteni, hogy miért nem megy nála még az alapjáték sem...
  • Ironman2
    ???? Mindenkit elüldözöl innen? DD
  • vivanne
    hoppá... szóval ezzel nem titeket kéne zargatni. ennyivel is okosabb lettem :) bocsi!!! és köszönöm :)
  • Joschka
    Szia!

Itt a hozzászólási mező felett van az a 'WAREZ TOPIK" felirat, kattints rá és akkor át fogsz jutni arra az oldalra, ahol a telepítési problémákat szoktuk megbeszélni, abban segíteni a rászorulóknak!
  • vivanne
    hát... megpróbálkozom újra :)
    van valaki, aki tudna nekem segíteni pár telepítési problémánál? légyszi.
  • Ironman2
    Ja.Nincs 3.része.Rosszul tudtam.A 2.-nak a címe a triple trouble
  • Glinda7
    Hát akkor gyűröm még tovább, bár jó ideje megvan mindkét macska. Köszi szépen. :)
  • lucifer9393
    Nm tudom, nekem lég könnyen ment, mindig áthordtam a szomszédra, s egyszercsak kijött egy romatikus opció. Szerintem türelem kérdése az egész.

Iron: Van belőle 3 ? , igen, eléggé lapos volt a játék, de grafikája szépecske volt ahhoz képest, hogy 2003, második rész meg 2005-ös...
  • Glinda7
    Az miért van, hogy a két macskámat nem tudom pároztatni. Mindketten felnőttek, egyik hím, másik nőstény és a barátkozáson túl nem tudok velük semmit sem kezdeni. Mi lehet a baj?
  • Roccio
    Igen!
  • Gné Era
    Néha szerintem,tényleg kissé túlreagálod a dolgokat. Meg lehet ezt másképp is írni,ha nem tetszik,nem így,hogy az embernek a bicska is kinyílik a zsebében.. Ne légy gonosz!! Nem áll jól Neked!!
  • Ironman2
    Erről jut eszembe:

- Hogy hívják a lyukas óvszert?
    - ???
    - Kinder meglepetés..
  • Ironman2
    Csak elég ötlettelen játék volt az.D
  • Ironman2
    Én az első részével játszottam.Meg is van eredetiben.Ha jól tudom a 3-ban már igazi gruppenpartikat lehetett csinálni.Grafikája ütős volt tényleg
  • Joschka
    Pontosan!
  • Joschka
    De majd kérdezzétek meg erről Coolfire-t!
  • lucifer9393
    Én a helyetekben már rég elfelejtettem volna :) a HG majd teszi a dolgát ha úgy látja jónak és kész :)
  • Joschka
    Nem gondolnám!
  • Amiga
    Joschka, szerintem ezt te most kissé túlreagáltad.
  • Joschka
    Szívesen, máskor is!
  • lucifer9393
    értem, kösz a felvilágosítást...
  • Joschka
    Azért van szólva, hogy vegye észre mindenki, hogy jó párszor el lett már mondva, hogy ez az oldal kizárólag a 'Sims 3 JÁTÉK ÉLMÉNY' számára van fenntartva... szerintem ezt nem olyan nehéz megjegyezni. Ha pedig más dolgokról akarok a többiekkel beszélni, akkor egyszerűen a Warez topikba írok. Ennyit erről!!!
  • lucifer9393
    Och, akkor elnézést kérek minden tisztelt fórumozótól akinek esetleg szúrná a szemét a hozzászólásom és a videó....Nem gondoltam volna, h. ennek ekkora feneket lehet keríteni...
  • Joschka
    De itt ne offoljál...arra van a warez topik...ébredjél már fel!!!
  • lucifer9393
    na, de azért pici köze van a simshez-hiszen az volt az alap, majd törli a HG ha nem tetszik neki, ejj nyugi már na :) még OFF is vot az elején :)