44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Ja, nem tudtam, hogy te nem tudod Sven... Az Avatar című film ihlette a lónak a készítőjét, hogy valami hasonlót készítsen...az Avatar-ló kifejezést csak én használtam a képhez, kb. dióhéjban ennyi a története az elnevezésnek.
  • Gólya #19151
    hát nem mondom, hogy néha nem "gondolkodik el" a játék, de nem adnám semmi pénzért
    most a letöltött cuccaim közül csak olyan van játékban, ami nem használati tárgy - tudom, hogy lehetne, de nem "buherálok" semmit a custom holmikhoz, jó ez így most -, talán így kicsit könnyebb a gépnek is
  • lucifer9393
    Én, már rég elfejtettem az egész Singles-es sztorit, de örülök azért h. mások nekem adnak igazat. Alapvetően nem volt rossz ötlet az a játék, kicsit komolyabb volt mint a Sims, igaz koppintás, de ha kicsit jobban összeszedik magukat a fejlesztők, kiépíthettek volna egy erős konkurenciát a Sims mellé, és az megint más rétegeket szólított volna meg. Na nem OFF-olok itt többet.

Gólya: igen, gyönyörűek a szinek, irigykedtem is a te képeidre, csak először féltem letölteni h. nekem tuti szaggatni fog tőle, de akkora változást nem vettem észre, és így sokkal élethűbb az egész. :)

Mike: köszi, majd megpróbálom. Ilyen egyszerű dolgora nem is gondoltam :D
  • Joschka
    Köszi, jól vagyok már, a többi nem rajtam fog múlni.
  • Gólya #19148
    srácok, próbáljatok meg lehiggadni
    vonuljon el mindenki egy kicsit egy csendes sarokba és elmélkedjen - úgyis olyan az idő...

van házigazda, az ő joga eldönteni, mi marad a topicban és mi nem ide való
    ez ellen lehet tiltakozni, vitatkozni - de akkor is az övé az utolsó szó
    ezt pedig - tetszik, nem tetszik - tudomásul illik venni
  • Joschka
    Akkor bocsánatot kérek Mindenkitől, akiket megbántottam, sajnálom!
  • Gólya #19144
    jelen! - én is használom, de azt hiszem, anno még Iron hívta talán fel a figyelmemet rá
    ugye milyen szépek a színek?
  • Ironman2

Szerintem ha egy topikban van egy jó megszokott társaság,ott néha megngedhető egy kis off.A Singles,meg amúgyis hasonlít a Simsre minden formában.Aki meg megjátssza a főnököt azt elöbb utóbb kiközösítik.
  • Mike
    kék a szine
    ennyi
    sima ló
  • Svenson
    Aha. És az mit tud?
  • Mike
    kék
  • Mike
    válts aktív családot oda-vissza
  • Mike
    nyugodtan írhatsz ide a Singles-ről
  • Mike
    és ez nem Coolnak szólt, mielőtt magára venné
  • Mike
    csak megemlítem, hogy az én időmben, az ilyen hsz röpül volna a lecsóba
    lehet, hogy néha olyan voltam mint a dörzspapír, de másoknak ilyen stílust tuti nem tűrtem el (nem is volt flém soha)
  • Svenson
    Én biztos nem. De télleg jól néz ki.
  • Svenson
    Mi az, hogy Avatar ló?
  • Mike
    ugyan már nem vagyok hg, de most állj le!
    miért fáj az neked, hogy kicsit idelinkelt olyat, ami még passzol is a témához, ekkora hűhót csapni!
  • Mike
    ismerem
    meg egy kicsit körülményes volt a kameramozgatás
  • lucifer9393

Külső fények mod eredménye. Gyönyörű. Ezt csak azért, mert megirigyeltem. Vagy Gólya, vagy Sven használa ezt...ha jól emlékszem. Onnan lestem el.
  • Joschka
    A választ megadtam kemnek a warez topikban...
  • kem001
    Hány emeletet lehet maximum felhúzni egy házra?
  • Joschka
    Szívesen...akkor ezentúl rád hagyom!
  • Coolfire
    Köszi,de elírok talán még a topikkal egyedül is.:))
  • Coolfire
    Valószínű,hogy ez a kombó már egy másik progihoz van hozzárendelve.CursorXP,HyperSnap DX etc..
  • szaszy0830
    Sziasztok!
    Még mindig kérdésem hogy miért nem jön elő a csalás konzol.(Ctrl+Shift+C )
    Csak azért írom le újra mert nem jött rá válasz.Bocsi...
  • Ironman2
    Két szőke nő beszélget:
    - Te meg mit csinálsz ?
    - Hajat mosok.
    - Víz nélkül ? !
    - Hát az van a samponra írva hogy száraz hajra !

• Joschka
    Szívesen!
  • Liio
    Köszi szépen! Sikerült. Zorall nagyon. :D
  • Joschka
    Avatar-ló a La' Sims 3 Házi kedvenc

Letöltése:

http://linna.modthesims.info/download.php?t=459966
  • Joschka
    Csak előtte töröld ki a Custom music mappából azokat a zenéket, amiket a játék rakott be oda, ha azokat nem szeretnéd hallani a játékban!
  • Joschka
    Nekünk is nehéz megszokni, hogy nem nagytotálban látjuk a képeket...nem tudom minek rontották el, mikor az jó volt!!!!
  • Joschka
    A dokumentumokban levő the sims 3 mappában van egy 'Custom music' mappa, ha oda berakod a saját kedvenc zenéidet mp3 formátumban, akkor ha a játékban a magnónál kiválasztod az egyedi zenét...utána a saját zenéidet kell majd lejátszamia a cuccnak.
  • Liio
    Azt nem lehet megoldani valahogy, hogy a saját zenéim szóljanak a játékbeli magnókból? Jó lenne Slipknotra tolni az erőnléti edzést. :D
  • Ironman2
    Rossz napod van ma biztos.DDD
  • Gólya #19110
    ez milyen új divat, hogy rákattintok a hsz-ban levő képre, felnagyítja, aztán amikor visszalépnék a topicba, szépen kidob az oldalról?
    így üldözitek el a látogatókat?

áááá....nem visszalépni kell....csak újra rákattintani a képre - nem szóltam, azt is halkan
  • Joschka
    Őszi avar (Created by Joschka)

• Joschka
    Át mentem oda kem!!!!
  • Joschka
    Nem is itt vagyok, hanem a másik topikban!!!
  • kem001
    Szóval itt vagy. Képzeld sikerült a szinteltolásos dolgot megoldanom, nehéz szülés volt XD