44549
-
Ja, nem tudtam, hogy te nem tudod Sven... Az Avatar című film ihlette a lónak a készítőjét, hogy valami hasonlót készítsen...az Avatar-ló kifejezést csak én használtam a képhez, kb. dióhéjban ennyi a története az elnevezésnek. -
Gólya #19151 hát nem mondom, hogy néha nem "gondolkodik el" a játék, de nem adnám semmi pénzért
most a letöltött cuccaim közül csak olyan van játékban, ami nem használati tárgy - tudom, hogy lehetne, de nem "buherálok" semmit a custom holmikhoz, jó ez így most -, talán így kicsit könnyebb a gépnek is -
Én, már rég elfejtettem az egész Singles-es sztorit, de örülök azért h. mások nekem adnak igazat. Alapvetően nem volt rossz ötlet az a játék, kicsit komolyabb volt mint a Sims, igaz koppintás, de ha kicsit jobban összeszedik magukat a fejlesztők, kiépíthettek volna egy erős konkurenciát a Sims mellé, és az megint más rétegeket szólított volna meg. Na nem OFF-olok itt többet.
Gólya: igen, gyönyörűek a szinek, irigykedtem is a te képeidre, csak először féltem letölteni h. nekem tuti szaggatni fog tőle, de akkora változást nem vettem észre, és így sokkal élethűbb az egész. :)
Mike: köszi, majd megpróbálom. Ilyen egyszerű dolgora nem is gondoltam :D -
Köszi, jól vagyok már, a többi nem rajtam fog múlni. -
Gólya #19148 srácok, próbáljatok meg lehiggadni 
vonuljon el mindenki egy kicsit egy csendes sarokba és elmélkedjen - úgyis olyan az idő...
van házigazda, az ő joga eldönteni, mi marad a topicban és mi nem ide való
ez ellen lehet tiltakozni, vitatkozni - de akkor is az övé az utolsó szó
ezt pedig - tetszik, nem tetszik - tudomásul illik venni -
Akkor bocsánatot kérek Mindenkitől, akiket megbántottam, sajnálom! -
Gólya #19144 jelen!
- én is használom, de azt hiszem, anno még Iron hívta talán fel a figyelmemet rá
ugye milyen szépek a színek?
-
Ironman2 #19138 
Szerintem ha egy topikban van egy jó megszokott társaság,ott néha megngedhető egy kis off.A Singles,meg amúgyis hasonlít a Simsre minden formában.Aki meg megjátssza a főnököt azt elöbb utóbb kiközösítik. -
kék a szine
ennyi
sima ló -
Aha. És az mit tud? -
kék -
válts aktív családot oda-vissza -
nyugodtan írhatsz ide a Singles-ről -
és ez nem Coolnak szólt, mielőtt magára venné -
csak megemlítem, hogy az én időmben, az ilyen hsz röpül volna a lecsóba
lehet, hogy néha olyan voltam mint a dörzspapír, de másoknak ilyen stílust tuti nem tűrtem el (nem is volt flém soha) -
Én biztos nem. De télleg jól néz ki. -
Mi az, hogy Avatar ló? -
ugyan már nem vagyok hg, de most állj le!
miért fáj az neked, hogy kicsit idelinkelt olyat, ami még passzol is a témához, ekkora hűhót csapni! -
ismerem
meg egy kicsit körülményes volt a kameramozgatás -
Külső fények mod eredménye. Gyönyörű. Ezt csak azért, mert megirigyeltem. Vagy Gólya, vagy Sven használa ezt...ha jól emlékszem. Onnan lestem el. -
A választ megadtam kemnek a warez topikban... -
Hány emeletet lehet maximum felhúzni egy házra? -
Szívesen...akkor ezentúl rád hagyom! -
Coolfire #19122 Köszi,de elírok talán még a topikkal egyedül is.:)) -
Coolfire #19121 Valószínű,hogy ez a kombó már egy másik progihoz van hozzárendelve.CursorXP,HyperSnap DX etc.. -
Sziasztok!
Még mindig kérdésem hogy miért nem jön elő a csalás konzol.(Ctrl+Shift+C )
Csak azért írom le újra mert nem jött rá válasz.
Bocsi...
-
Ironman2 #19119 Két szőke nő beszélget:
- Te meg mit csinálsz ?
- Hajat mosok.
- Víz nélkül ? !
- Hát az van a samponra írva hogy száraz hajra !
-
Szívesen! -
Köszi szépen! Sikerült. Zorall nagyon. :D -
Avatar-ló a La' Sims 3 Házi kedvenc
Letöltése:
http://linna.modthesims.info/download.php?t=459966 -
Csak előtte töröld ki a Custom music mappából azokat a zenéket, amiket a játék rakott be oda, ha azokat nem szeretnéd hallani a játékban! -
Nekünk is nehéz megszokni, hogy nem nagytotálban látjuk a képeket...nem tudom minek rontották el, mikor az jó volt!!!! -
A dokumentumokban levő the sims 3 mappában van egy 'Custom music' mappa, ha oda berakod a saját kedvenc zenéidet mp3 formátumban, akkor ha a játékban a magnónál kiválasztod az egyedi zenét...utána a saját zenéidet kell majd lejátszamia a cuccnak. -
Azt nem lehet megoldani valahogy, hogy a saját zenéim szóljanak a játékbeli magnókból? Jó lenne Slipknotra tolni az erőnléti edzést. :D -
Ironman2 #19111 Rossz napod van ma biztos.DDD -
Gólya #19110 ez milyen új divat, hogy rákattintok a hsz-ban levő képre, felnagyítja, aztán amikor visszalépnék a topicba, szépen kidob az oldalról?
így üldözitek el a látogatókat?
áááá....nem visszalépni kell....csak újra rákattintani a képre - nem szóltam, azt is halkan
-
Őszi avar (Created by Joschka)
-
Át mentem oda kem!!!! -
Nem is itt vagyok, hanem a másik topikban!!! -
Szóval itt vagy. Képzeld sikerült a szinteltolásos dolgot megoldanom, nehéz szülés volt XD