44549

no-warez.gif
  • Ironman2
    Úgy is tudom,ha magasabb felbontásra teszed a játékot a beállításokban,akkor világosabb lesz a kép is
  • Ironman2
    Legujabb driver rajta van? Sajna nem tudom az operációs rendszeredet,de ezen az oldalon be tudod állítani,letölteni,és feltelepíteni(a nyelv az maradjon úgy ahogy van):

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
  • nigthden
    Gforce 8400GS a monitor meg valami ADC nem tudom miféle de fel van húzva kívülről maxra...
  • Joschka
    Oké, kedves!...Remélem olyankor azért lehalkítottad a monitorodat... Hisztizni, az mi?! Most mingyá úgyis felkapom a vizet, me' a gépem dobozza időnként berezonál......öööőőő igen így sokkal jobban áll...hehehe
  • Ironman2
    Játékban nincsen fényerősség balansz,állítsál a monitorodon kivülről,vagy a driver szoftverében.Milyen monitor,és videókártyád van? Legfrisebb driver fel van telepítve?
  • nigthden
    Sziasztok. Nem lehet valahol felhúzni a képernyő fényességet? Nagyon sötét a játék. Van olyan programom ami világosít de a játékban ugyan olyan sötét marad:(.
  • Gné Era
    nincs ezzel semmi baj..csak konkrétan monitoron keresztül ordít,ha éppen nincs jókedved.Olyankor hisztis vagy,és bántó. Pedig mondtam..az ha jókedved van,neked sokkal jobban áll:))
  • Joschka
    Nálunk pasiknál ezt kapuzárási pániknak hívják...újabban (azelőtt nem is tudtam, hogy nekünk is van valami hasonló, mint a néniknek)...az 50-et taposóknál előfordul. Aki még nem érte el ezt a kort, annak még majd...valamikor ezután jön.
    Közbe azért elmondom, hogy nincs sértődés, és a hölgyel megdumcsiztuk privátban a dolgot szépen kultúráltan...
  • Ironman2
  • Gné Era
    Néha azért meglepődöm.. Még hogy a nők hisztisek. A pasik meg klimaxolnak,megsértődnek,egy ártatlan kérdés miatt..
  • Ironman2
    Vagy így,de ugyanaz a megoldás:

1. A Start menüben kattints a Futtatásra, ide írd be, hogy regedit ,
    majd okézd le. Ha engedélyt kérne, azt is okézd le.
    2. Ilyenkor belépsz a Rendszerleíróadatbázis-szerkesztőbe, válaszd ki
    bal oldalon ezt: HKEY_LOCAL_MACHINE
    3. A mellette lévő plusz jelet lenyitva válaszd ki azt, hogy SOFTWARE.
    4. A mellette lévő plusz jelet lenyitva válaszd ki azt, hogy Sims (Ne az
    Electronic Arts mappáját, simán olyan mappát keress, hogy Sims).
    5. A mellette lévő plusz jelet lenyitva válaszd ki azt, hogy The Sims 3.
    6. A jobb oldali panelen találsz olyat, hogy SKU, arra kattints kétszer.
    7. A feljövő ablakban Az Alap maradjon Hexadecimális, és az Értéket kell
    megpróbálni átírni, előfordulható értékek: 1-től 7-ig. Nálam a 2-essel
    megy. Valamelyiknek jónak kell lennie, az a lényeg, hogy az alapjátéké
    és majd a kiegészítőé megegyezzen.

A regisztrációs adatbázisban csak óvatosan nyulkálni ám! Csak ezeket módositsd,és mást ne!
  • Ironman2
    Semmi köze a warezhoz,eredeti játék is lehet régióhibás.Ezt kell tenni ilyenkor:

Hogyan oldhatók meg a játékkal kapcsolatos régiókód hibaüzenet problémák?
    Az alábbi leírás az összes The Sims 3 patch hasonló hibájára vonatkozik.

A pontos hibaüzenet:

"A beállítás során kiderült, hogy a telepített játék régiókódja nem megfelelő ehhez a frissítéshez. A frissítés telepítéséhez más régióbeállítások szükségesek."
    Megoldás (régiókód beállítása/átírása):

Töltsd le az operációs rendszeredhez tartozó .reg fájlok valamelyikét, majd futtasd,
    magyarul add hozzá a rendszerleíró adatbázishoz. Ezután próbáld újra feltelepíteni az eddig nem működő patch-et.
    Windows 7 biztonsági figyelmeztetés esetén a fájl tulajdonságaiban be kell pipálni az "a fájl másik számítógépről származik" lehetőséget.

Ha a melékelt fájlokkal nem sikerül megoldani a problémát:

A Start menüből válaszd a futtatás parancsot.
    Írd be a következőt: regedit
    Kattints az OK-ra, vagy nyomj ENTER-t
    A baloldali listából válaszd ki a HKEY_LOCAL_MACHINE elemet, majd nyisd le a bal oldalán található + jellel
    A megnyíló elemek közül nyisd le a Software-t
    Csak Windows 7 és Vista esetén: A megnyíló elemek közül nyisd le a Wow6432Node-t
    A megnyíló elemek közül nyisd le a Sims-t
    A megnyíló elemek közül kattints a The Sims 3-ra
    A jobboldali panelen kattints duplán a SKU elemre
    A megjelenő értéket módosítsd 2-re
    Próbáld újra patch-elni a játékot
    Ha ezek után sem jársz sikerrel, próbáld újra a 10-es pontot 1-től 7-ig valamilyen számértékkel
  • Joschka
    Igen, gyere át a WAREZ TOPIK feliratnál. Ott tudunk segíteni!
  • Roccio
    gyere át a másik topikba :D
  • EchoOne
    Sziasztok!
    Nem tudok kiegészítőket telepíteni mert a régiókód hibás. Nincs valami ötlet mit kéne csinálnom?
  • Joschka
    Váóóó, egy új köztéri szobor (ingyenes!)

Letöltése:

http://www13.zippyshare.com/v/92089248/file.html
  • Joschka
    Ez a videó egyébként még a Sims 2-höz készült...egykor....rég...
  • Joschka
    Na erről ennyit mert csak le esik a drága vércukor szintem és éhes leszek!!!
  • Joschka
    Képzeld el, hogy Jani bá meg Annus néni és az egész násznép neki állnának a három kismalacnak....Öten közbe az egészet több kamera állásból felvennék videóra. De az EA megcenzúrázná annyira az egészet, hogy csak az eleje meg a vége kerülne be a játékba...a reggeli pálinka ivás és az esti disznótoros vacsora....
  • V43 1105
    Neked aztán élénk a fantáziád
  • Joschka
    Az ötleted egyébként jó, csak hát az összes sims stúdiós megkéne hívni (vannak jó néhány százan) Mucsaröcsögére egy jó kis igazi disznóvágásra előtte!
  • Joschka
    És a gyilkos böllér után szabadon jöhetne egy újabb kieg, Sims 3 Kill Bill!
  • Joschka
    Hehe...ki hagytad a legjobbat a végéről...a nyárs dugást!!!!(legalábbis felénk így nevezik!)

Ja, kéne egy olyan kieg, hogy Sims 3 Disznótor....Úgy kezdődne, hogy a böllér meg egy-két tag jól beszlopálna kisüstiből, és utána céloznák meg a nagykéssel a disznó ólat...aztán valamelyiküket leszúrná a böllér....
  • V43 1105
    Disznóvágás mikor lesz? Elképzelem ahogy a simek 4 órakor kelnek hajnalban és megy a pörkölés, húskeverés, hurkatöltés
  • Joschka
    A mesh készítést, az objektum textúrázást már elsajátítottam az angol nyelvű oktató anyagokból...de az animálást nem tudom, hogy kell, és addig nem tudok más állatkákat a játékhoz generálni...
  • Joschka
    Jó, ez mongyuk nem a tehénfejős, de ez is kapcsolódik a malacos témához.
  • Joschka
    Jééééé...ezt hova kelll felírni, na végre, most már itt is működik(Nálam). Köszi szépen!!!
  • Joschka
  • Joschka
    Oké, most megpróbálom...bemásolom a linket...lássuk mi történik...
  • Coolfire
    Próbáld csak nyugodtan.Jól működik a videó beszúró gomb.
  • Joschka
    Kem, megtaláltam ugyan azt a sims 2 tehénfejős videót, de nem merem berakni a linket, mert megint nem fogja ide betölteni és csak egy nagy üres lap fog itt a fórumon megint tátogni, az meg nem akarom. A warez topikba, oda sikerülni szokott a youtube-os vidó beszúrása...csak most nincs humorom hozzá.
  • Joschka
    Háááát ettől mingyá dobok egy hátast!!!!

Ez a sims 2 marha...őőőő...bika, nem is lép hanem röpül!!!
  • Joschka
    Scooby doo!!!

Letöltése:

http://linna.modthesims.info/download.php?t=459271
  • kem001

XDDDDDDDDDDDD
  • Joschka
    Egyszer valaki mutatott egy videót a sims 2-ből, oda készített valami játékos animált tehenet, malacot meg tyúkokat...ja, a tehenet meg is tudta fejni a sim!!!!
  • Joschka
    Nekem azok voltak a gépemen: Disznó, malac, tyúk, kakas, csibék és tehenek...ha tudnám, hogyan kell őket a sims 3-hoz animálni (a hang nem lenne probléma, vannak állatkáink. Tehénbőgést meg tudok utánozni!), akkor be lehetne rakni a játékba simán őket!
  • Joschka
    De hát ízlések és lórúgások...

Ja, kem jól haladok ám az új városommal, már kész az úthálózat is.
  • Joschka
    Ja, megvan...nos az csak egy óllóval összenyírkedett fotómontázs...nekem eléggé kezdetlegesnek tűnik...
  • kem001
    Amit linkeltét oldalt, ott felül a banner-ban. De szerintem valamilyen photoshop kreálmány lehet
  • Joschka
    Az hol van kem, a medvefejű sim?