44549

no-warez.gif
  • Ironman2
    *The Sims 3 Vár a színpad*

Éld át simed mesébe illő sikertörténetét, miközben végig kapcsolatban
    maradsz a barátaiddal! A vadonatúj közösségi funkcióknak köszönhetően
    cseveghetsz a cimborákkal, üzeneteket írhatsz nekik, és még a simedet is
    átküldheted hozzájuk látogatóba!

*Bevezetés*

Éld át simed mesébe illő sikertörténetét, miközben végig kapcsolatban
    maradsz a barátaiddal! Kísérd el a hírnévhez vezető rögös úton, és
    támogasd, amint újabb és újabb színpadokon bizonyítja a tehetségét! A
    The Sims 3T Vár a színpad a sorozat történetében először közösségi
    funkciókat is tartalmaz, beleértve a SimPort nevű funkciót, amely
    lehetővé teszi, hogy átküldd simjeidet a barátaid játékába. A
    vendégségbe érkező simek előadást tarthatnak a cimborád simjeinek az
    általa működtetett létesítmény színpadán. Mindezek mellett cseveghetsz
    is a barátaiddal, és szöveges üzeneteket, illetve a játékban rögzített
    képeket tehetsz közzé az üzenőfalukon.

*Jellemzők*

* Simjeid végre megvalósíthatják a hírnévről szőtt álmaikat, és
    énekesként, akrobataként, bűvészként vagy DJ-ként kereshetik a
    kenyerüket. Kövesd figyelemmel a felemelkedésüket vagy csúfos
    bukásukat, amint más simek előtt próbálják bizonyítani a tehetségüket!
    * Vadonatúj közösségi funkciók: csevegj a barátaiddal, írj az
    üzenőfalukra, frissítsd a személyes üzenetedet, és hozz létre
    különféle barátlistákat!
    * Küldd át simedet egy barátod játékába, vagy lásd vendégül az ő
    simjét a vadonatúj SimPort funkció segítségével!
    * Hozz létre saját vendéglátóhelyet! Építs egy elegáns koncerttermet,
    egy hatalmas stadiont vagy egy alternatív zenei klubot! A színpad
    felépítése hatással lesz simed teljesítményére, és ezáltal a szakmai
    előmenetelére is.
    * Exkluzív tartalmak csak a Különleges kiadás megvásárlóinak: ajándék
    fellépési helyszín és színpad a szépreményű sztárjelölteknek
    mysims.hu
  • Ironman2
    Már megvan
  • Ironman2
    Sims 3 -Vár a szinpad lesz az új kieg magyar neve.DDD
  • Ironman2
    ????? Ezt hol olvastad?
  • Coolfire
    Meg gondolom,csak eredeti regis játékosok fogják tudni küldözgetni egymáshoz a simjeiket.
  • Coolfire
    Erre lesz jó a simport.Kíváncsi leszek,hogy fogja összeomlasztani a játékot.Még egy ilyen szar kieget,mint amilyennek ez ígérkezik..
  • kem001
    Kíváncsi leszek, hogy hogyan oldják meg Showtime-ba azt, hogy átküld a sim-edet másik játékos házába
  • Mike
    ez ma már simán teljesíthető grafika
  • Roccio
    De nagyon király!!! Ebbe tényleg igazi sztárság lesz, látom h lesz dj pult színpadok karaoke minden :DDD bűvésztrükkök... stb..

• kem001
    Ez az orvosi szakma kezd idegesíteni.. Kiad egy feladatot, hogy oltsam be a beteget, rögtön el is küldöm, és be is olt 8-ból 8 sim-et, erre a munkahelyi eredménymutatója lemegy negatívba és annyira, hogy majdnem kirugják
  • Gólya #19302
  • Glinda7
    Köszi, de ott már kerestem, sőt még az állatkereskedésben is próbáltam és semmi. Sem itató vájút, sem pedig ilyen boxot nem tudok venni, mert nem adja be. Olyat tudok csak venni ahol enni és inni tud egyszerre. (Mármint ilyen vájúféleséget.)
  • Ironman2
    Simprogramson azért beágyazták a videót.
  • Ironman2

A bűvész a legjobb benne.
  • Ironman2
    Megjött a Showtime trailer,csak itt,és csak nektek,még sehol máshol nincs kint:

• Mike
    már nem elérhető
  • Mike
    és mi lett a Milo projecttel?
  • LeWyTy
    Ez olyan fake hogy hihetetlen hogy van aki elhiszi... ezek mind számítógépes modellek... vizualizációs prezentációk öszevágva.
  • lucifer9393
    ízlések és pofonok
  • Ironman2
    Inkább ne komolyodjon meg,maradjon humoros,csak ne gagyi
  • lucifer9393
    Bár én örülnék a legjobban, ha a Sims végre megkomolyodna :)
  • Ironman2
    Akkor az fake.Egy az egyben a GTA5-re hasonlít.Ugyanazok a fák is,és az animáció is.
  • lucifer9393
    Á, ennek szerintem nagyon kamu szaga van...
  • Ironman2
    Szerintem is.Bár a simprogramson valaki azt urta hogy jobban hasonlít a GTA 5-re a grafikája,ami tényleg igaz(szerintem).Össze lehet hasonlítani:

• kem001
    A Sims 3 sincs normálisan optimalizálva.. Viszont ez a videó fura kicsit
  • Ironman2
    Technikai szempontból nagyon ütős.Azt se bánnám ha egy másik életszimulátor lenne.Cimet,és intrót bárki tud rárakni a filmre.Majd meglátjuk.3 napja kint van,és az EA nem törölte.Mellesleg én kimentettem
  • Ironman2
    Paksról kölcsönzök egyet.DD
  • wesker24
    Ehhez már atom erömű kell majd ugy hiszem !
  • Ironman2
    Lehet neki valóságalapja.Tiszta second life-os.
  • Ironman2
    Na most kapaszkodjatok meg! A MAxis készíti állítólag a sims4-et,és egy work in progress videót valaki feltöltött a youtubra:

• Ironman2
    D:)
    HiveMind is a game, and it’s also the name of a new Berkeley, Calif.-based startup Wright is unveiling today in an exclusive interview with VentureBeat.

The idea is a new evolution in gaming that Wright calls “personal gaming.” It is a game that can customize itself for the individual player, taking into account aspects of player’s real-life situation as elements of the game.

It’s not an easy concept to understand, particularly because Wright isn’t describing the game in detail yet.

“Rather than craft a game like FarmVille for players to learn and play, we learn about you and your routines and incorporate that into a form of game play,” Wright said.

He noted, for instance, that there may be 50 different dimensions to a person that could be learned through data collection. Some of those dimensions could be location-based, like where you are, where your friends are, and how much money is in your wallet. It may sound like a creepy invasion of your privacy for game to know that about you, but Wright wants to emphasize the entertainment value of sharing and why people will probably share that information gladly.

So Will Wright has moved on from Bar Karma (which I don’t think we’ll be seeing a second season, sadly…onto a new project – HiveMind. Reading the lengthy article from VentureBeat, I’d have to say I wish Will the best of luck, but I don’t think I’m going to take part of it. I don’t like the idea of playing around with my personal info. Sure, I do share my info occasional on Facebook – but I don’t use any of it when it comes to gaming…especially gaming on Facebook.

I really wish he’d come back to EA and take control over the Sims franchise as well as SimCity. He’d rather move on to new things, but honestly I wish he would have stuck with what he is known for – the father of simulation.
  • Mike
    eredetiről linket légyszi, mert ezt a torz fordítást nem értem
  • Svenson
    Vagy csak azt keresik, mi lehet ma a trendi. A tinik biztos szeretik az ilyesmit. Vagy csak azt gondolják, hogy a tinik szeretik.
  • Mike
    inkább a gyerekek deszkázhassanak :(
  • lucifer9393
    Valahogy olyan szétesettnek tűnik ez a Sims studios, mintha maguk se tudnák h. mit is akarnak... Ha külön kiegészítőt terveztek a Show-nak, meg a sztároknak (énekesek, menő DJ-k, stb.) akkor mi a fenének kellett azt beerőltetni a Leszáll az éjbe? Most meg megy az agyamra az örökös telefoncsörgés h. itt meg ott jelenjen meg a sim ilyen meg olyan sztárpontokért, hiába vidéki.... Inkább tettek volna abba is egy normális DJ pultot hogy ne hifi-toronyból szóljon a zene egy szórakozóhelyen.... Ezt jelenti Grant Rodiek visszatérése? akkor inkább ne...
  • lucifer9393
    Jaj, istenem nem már! elég sztárságot kaptunk már... kezdem elhinni, hogy valóban nem lesz évszakos kiegészítő.... :(
  • Ironman2
    Beépitett DJ pultnak azért örülnék.Szerintem lesz meglepetés bőven.Jó lenne számokat mixelni benne
  • Ironman2
    Bár azt nem tudom hogy a simsek majd saját magukat fogják pontozni,vagy mi lesz benne.Mindenesetre az énekek miatt egy pici kiváncsiság megvan bennem.Egész számokat fognak énekelni,vagy ilyen szerenádokat mint idáig.
  • Ironman2
    Engem se izgat különösképpen.Akinek bejött a Sims1 Superstar,azok biztos ellesznek vele.
  • Svenson
    A vásárlás módban, az állatoknak szánt cuccoknál.