44549
-
Tracky91 #19432 Tök "jó" ez az új patch! Mindent megpróbáltam, ezt az enableingamestore cuccost is, de betölti a játékot, kiválasztom a várost h ott szeretnék játékot kezdeni és elindítom, majd hibaüzenettel kidob :( hát hurrá :/
-
Vagy marcipán ünnepi torta (álcázva)... -
Még ma egyébként jön még egy kocsi, igaz, nem prince-től :D -
A masni nem tartozik bele :DD -
Vagy egysálgeres-slágerénekes = egyén üvöltöző!!!! -
Vagy lehet, hogy aprobaka....öööö akrobata leszek, mert tornából csak a magasugró szerkó összedöntésében voltam csúcs...nekifutásból!!!! -
Már régebben leszedtem, de valószínűleg csak olyan 'SOKOL' rádió szerű izé lehet az egész....vagyis csak hifizni lehet vele, mert még én sem tudom, de rohadt jól néz ki a cucc szerintem is....Na majd nagy nevű DJ leszek a Vár a sínpad kiegben...hehhe -
zzzzz.... -
Ironman2 #19424 Hú ez nagyon király.Asszem ezt le is töltöm.És müködik is az erősítés benne? -
Ironman2 #19423 Esküvői kocsi? -
TSR Workshop 2.0.28 (Sims 3 Házi kedvenc kompatibilis) (ingyenes program!)
Letöltése:
http://www25.zippyshare.com/v/96171092/file.html
-
Mindjárt feltöltöm ide neked. -
Letöltés -
Robi546 #19419 értem és még azt akarom mondani hogy tudsz-e adni egy linket ahonnan le tudom tölteni/megszerezni a TSR Workshop -ot mivel a hivatalos oldalon be kell regisztrálni, be is regisztráltam csak nem jött meg a mail és nem tudom mikor fog meg jönni ha egyáltalán meg jön a mail. Máshonnan is le lehet tölteni a TSR Workshopot ? Előre is köszi. :) -
És a szerkesztés+mentés után jöhet csak a tényleges textúrázás...ennyi! -
Az uw map az a 3d-s model úgynevezett térképe, amelyet szerkeszteni kell, hogy a textúrázás során a színek a helyükre kerüljenek. Ez főleg az 'összetett' objektumoknál fontos!
Például: egy ilyen szivattyú állomást szeretnél látni a játékban, ahogy a képen látod legalább két szín kell (a csövek pirosak, a szivattyúk kékek).
Na hogy így lásd a játékban, ahhoz kell előbb az uw mapját a modelnek megszerkeszteni...ami nem egyszerű dolog, mert minden 3 D-s model (legyen az egyszerű vagy több részből álló) uw mappja teljesen külömböző!
-
Robi546 #19416 Értem, most elég hülye kérdést kérdek biztos de nem tudom hogy mi az szóval az UW Map az olyan mint a Textúrázás vagy mi ? Előre is köszi a választ. -
Ha már meg untad a hagyományos házadat akkor ideje, hogy valamilyen különlegeset építs!!!
Sci-fi szet full( Építési és Vásárlási mód cuccok)
Letöltése:
http://www40.zippyshare.com/v/98603381/file.html -
Hát ez az, hogy én is megtanítom rögtön vezetni a tiniket -
Hát ezt még nem próbáltam...a simem klóngyereke megtanút az apjától járgányt vezetni, azt utána már nem tudom... -
Hangstúdió (közösségi telekre is!)
Letöltése:
http://www60.zippyshare.com/v/87146747/file.html -
Ha sim-sem tini korában nem teszi le a jogosítványt, akkor felnőtten sem fog tudni vezetni? -
Okés, máris rajta vagyok a témán!!!! -
Ha még tudsz ilyesmi műszaki cikkeket, jöhetnek -
Az tök jó! -
Pont ilyen házimozink van. Ezer köszönet érte :DD -
Házimozi rendszer (Samsung)
Letöltése:
http://www65.zippyshare.com/v/18265513/file.html -
Jaj, elfelejtettem, hogy a 3Dmax is kell hozzá, mert azzal tudod a textúrához szerkeszteni a model uw mapját!!!!!! -
Robi546 #19404 Érte, nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
A 3 d-s modelezéshez használd a játékhoz a következő programot inkább, mert ezekkel működik mindazoknál, akik tárgyakat készítenek a Sims 3-hoz. Legalábbis a legtöbben az alábbi programokat használják hozzá:
Milkshape 3D (a modelezéshez)
TSR Workshop (import-exportáláshoz)
Photoshop (A texturázáshoz)
A TSR Workshoppal kezd el, vagyis azt telepítsd fel először, mert a telepítés után az 'Extras' mappában vannak a pluginek, amelyeket a Milkshape 3D-ben fogsz tudni majd használni.
Az 'Extras' mappából elég csak átmásolni a két .dll fájlt a már feltelepített Milkshape 3D főkönyvtárába és már tudod is a progiban használni.
Javaslom, ha a neten találsz neked tetsző 3D-s modelleket akkor a Milkshape-hoz az .obj kiterjesztésűeket használd, mert ezekkel sokkal könnyebb lessz a dolgod, mint a 3dmax fájlokkal....tapasztalatból tudom, hogy sokat kell azokkal babrálni.
Ha pedig már kiexportálod a fájlt elég csak a hosszú listában a TSRW object formátumot használnod (ugyanezt kell használni az impotálásnál is!)...ezeket pedig szépen be fogod tudni importálni a TSR Workshopba.
Az utolsó lépés már csak a kész művedet (ha már a textúrázással is meg vagy) a TSR Workshopból kiexportálni sims3pack formátumba.
Ezután mehet is a 'cucc' a játékba.
Remélem tudtam segíteni. Sok sikert az alkotáshoz! -
Letöltés -
Letöltés -
Robi546 #19400 Üdv!
Bútorokat,tárgyakat szeretnék modellezni a Sims 3-ban, Modellezési tudás van avval nincs baj mivel meg modelleztem a bútort Cinema 4D-ben majd Exportáltam 3D Studio Max-ba és a konvertálással lenne baj, valaki tud mondani egy programot vagy meg tudja mondani hogy hogyan konvertálhatom át úgy hogy a játék fel ismerje a fájlt és bele tudjam tenni a játékba ? Előre is köszönöm szépen. :) -
Ironman2 #19399 Valamit biztos módosít,azért kell újraindítani a gépet -
Letöltés -
Letöltés -
hehe, nálam meg tuti nem fog felmenni, ellenben beletöröl a registrybe, majd irogathatom vissza kézzel -
Hopp, a 3. pontot lehagytam :D -
Hát nekem ehhez semmi kedvem. Folyton ilyen flikk-flakkokat kell csinálni, ha az ember bármit akar telepíteni. Nincs még egy ilyen hülye játék, mint ez a Sims, komolyan mondom. -
Első indításnál az EA Logo-nál kifagyott a játék, 2x viszont gond nélkül elindult