44549
-
cherise #19472 Nekem azt mondták Crack.. sőt, múltkor működött is :/ De megpróbálkozom vele. Bár..én nem nagyon értek ezekhez ^^" -
Roccio #19471 nem cracelni kell!! hanem FAQ ban benne van a mini image és azt bemoutholni... -
cherise #19470 Nekem olyan problémám lenne, hogy feltettem szépen az alap Sims 3-at. Crack-eltem is, de sajnos egy idő után kikapcsol a játék. Már 4-5 crack-et próbáltam. A max ,hogy beköltöztettem őket a lakásba és utána újra kilépett. Tudja esetleg valaki, hogy mi lehet ennek az oka? Tudtok valami megoldást? Köszi... -
resetsim * kód elvileg segít benne -
Ja, és melyik az utolsó kiegészítő, amit feltelepítettél a játékhoz? -
Az NVidia illesztőprogram a gépeden mikor lett frissítve utoljára? -
Roccio #19466 hát súlyos..
én nem tudom hogy mi okozhatja de majd jönnek a többiek akkor vki megmondja! -
ATi0021 #19465 Ismét elővettem a Sims 3-at. Feltelepítettem 3-4 kiegészítőt is plusz a legfrissebb javítást. A játék fut, az fps is rendben van. De rövid idő alatt folyton leállnak a Simek, egyszerűen nem mozdulnak és utasítást se tudok adni, egyszerűen csak megáll az animációjuk. Eközben a környezet fák, víz stb animációja rendben megy. Szerintetek mi lehet a baj? Esetleg valami ötletetek van a megoldására.
Legalacsonyabb és legmagasabb grafikával is ugyanez a helyzet. -
Jó, értem... -
Roccio #19463 tudom hogy nem te gyártottad csak mondom hogy csinálsz hozzá egy finstone családot.. :D -
Meg maradok a régi "sose hal meg" simemnél, bár mostanában nem játszottam vele, de most pihi lesz úgyhogy rendezkedek majd a sims házatáján, mármint nálam a játéknál. -
Ezt nem én kreáltam, hanem a Modthesims oldaról szedegettem össze!!! -
Roccio #19460 :DDD hát jaa... de nem baj megcsinálod most a finstone családot.. .
-
Mongyuk ilyet simánn összehajigálok én is, csak még a kerekek animálására nem jöttem rá, hogy kell... -
De külömben úgyizs jó, ahogy te írtad!!!! -
hmmm...izé...helyesen írva: Flinstone (de azt, hogy ki, hogy ejti azt a bánat tugggya....)hehehe -
Roccio #19456 Ez nem semmi :DDD
Frtintonz család :D -
No, hamár az autóknál tartunk, akkor itt is van egy...márkás dizájnos járműűűű ...hehehe
Letöltése:
http://www21.zippyshare.com/v/7966346/file.html -
Kem, lassan nyithatsz a simsben egy autókereskedést már olyan sokat felraktál a jobbnál-jobb járgányokból. -
Letöltés
Letöltés -
Letöltés -
Buszmegálló (dísz!!!)
Letöltése:
http://www27.zippyshare.com/v/33057855/file.html -
Letöltés -
Ironman2 #19449 
-
Vagy két VIM-es dobozt!!!! -
Ironman2 #19447 Elakadásjelző? 

-
Ironman2 #19446 Te meg mit szedtél be Mike hogy kisárgultál?
-
Szerintem nincs ilyen megkötés, max lecsúszol a 2000 pontról -
Letöltés -
Textúrázni pedig a Photoshopban kell a TSR Workshophoz, nem pedig a Milkshape-ben!!!!
Egyébként a TSR honlapon van bőségesen angol nyelvű tutorial, amelyekből ki lehet hámozni egy objektum készítésének, textúrázásának menetét. Tehát jobb, ha ezeknek utána nézel ott..
Nekem ugyanis nem áll szándékomban csinálni oktató anyagokat.
-
Na, akkor másképpen mondom el, hogy értsed:
Felejsd el azt, hogy a Cube/Box-ot használnád a Sims 3 objektum készítéshez. Nem fog vele menni, ha nem kezeli az .obj kiterjesztésű 3 d-s modelleket. Tudomásom szerint csak a Milkshape-hoz készítettek a TSR Workshop programozói import-export plugineket...mással hiába is próbálkozol, mert nem fog összejönni!!!! -
Ironman2 #19441 muszáj -
Robi546 #19440 Oké, rendben de én nem azt kérdeztem hogy mással lehet-e készíteni bútort csak hogy Cube/Box -ból lehet-e tehát hogy nem-e muszály Polyygonokból ? És Milkshape 3D-ben nem lehet textúrázni ? Bocsi a sok kérdésért, előre is köszi a segítséget. :) -
Letöltés -
Javaslom csak azzal a programmal (Milkshape 3D) dolgozz objektumot be a sims 3-ba, amiket megadtam neked, én ezt ismerem, erről tudok nyilatkozni.
Szobákat meg tudsz a játékban létrehozni, és a simek csak azokat tudják használni. Kívűről hozott épületek eleve csak díszek lehetnek a játékban, ezt ne felejsd el!!!! -
Robi546 #19437 Köszönöm! :) És még azt akarom kérdezni hogy úgy is fognak nekem menni a modellek ha Cube/Box -ból rakom össze a dolgokat ? Mivel a szobámat is úgy csináltam meg tehát nem polygonokból, Cinema 4D-ben és szerintem jó,hasonlít rá és a Sims 3-ban akkor úgy is fogom látni a modellt amit csináltam ha Box -ból rakom össze ? Válaszokat előre is köszi. :) -
Tracky91 #19436 ezt is próbáltam már , de sajnos ugyanaz :( de azért köszönöm !
-
Ironman2 #19435 Rendszergazda módban telepitsd a javitást,és utána indítsd ujra a gépet -
Tracky91 #19434 hát jahm, és az a gond , hogy így most nem tudom használni, max ha leszedem az egészet, és elölről felrakom a kiegészítőkkel eggyütt, de inkább várok még picit, hátha lesz rá valami megoldás :/
-
Ja, 'jó' sz*r!!! még egy nyavajás javítást se tudnak rendesen megcsinálni, nem hogy egy egész játékot!!!