44549

no-warez.gif
  • cherise
    Nekem azt mondták Crack.. sőt, múltkor működött is :/ De megpróbálkozom vele. Bár..én nem nagyon értek ezekhez ^^"
  • Roccio
    nem cracelni kell!! hanem FAQ ban benne van a mini image és azt bemoutholni...
  • cherise
    Nekem olyan problémám lenne, hogy feltettem szépen az alap Sims 3-at. Crack-eltem is, de sajnos egy idő után kikapcsol a játék. Már 4-5 crack-et próbáltam. A max ,hogy beköltöztettem őket a lakásba és utána újra kilépett. Tudja esetleg valaki, hogy mi lehet ennek az oka? Tudtok valami megoldást? Köszi...
  • kem001
    resetsim * kód elvileg segít benne
  • Joschka
    Ja, és melyik az utolsó kiegészítő, amit feltelepítettél a játékhoz?
  • Joschka
    Az NVidia illesztőprogram a gépeden mikor lett frissítve utoljára?
  • Roccio
    hát súlyos..
    én nem tudom hogy mi okozhatja de majd jönnek a többiek akkor vki megmondja!
  • ATi0021
    Ismét elővettem a Sims 3-at. Feltelepítettem 3-4 kiegészítőt is plusz a legfrissebb javítást. A játék fut, az fps is rendben van. De rövid idő alatt folyton leállnak a Simek, egyszerűen nem mozdulnak és utasítást se tudok adni, egyszerűen csak megáll az animációjuk. Eközben a környezet fák, víz stb animációja rendben megy. Szerintetek mi lehet a baj? Esetleg valami ötletetek van a megoldására.

Legalacsonyabb és legmagasabb grafikával is ugyanez a helyzet.
  • Joschka
    Jó, értem...
  • Roccio
    tudom hogy nem te gyártottad csak mondom hogy csinálsz hozzá egy finstone családot.. :D
  • Joschka
    Meg maradok a régi "sose hal meg" simemnél, bár mostanában nem játszottam vele, de most pihi lesz úgyhogy rendezkedek majd a sims házatáján, mármint nálam a játéknál.
  • Joschka
    Ezt nem én kreáltam, hanem a Modthesims oldaról szedegettem össze!!!
  • Roccio
    :DDD hát jaa... de nem baj megcsinálod most a finstone családot.. .
  • Joschka
    Mongyuk ilyet simánn összehajigálok én is, csak még a kerekek animálására nem jöttem rá, hogy kell...
  • Joschka
    De külömben úgyizs jó, ahogy te írtad!!!!
  • Joschka
    hmmm...izé...helyesen írva: Flinstone (de azt, hogy ki, hogy ejti azt a bánat tugggya....)hehehe
  • Roccio
    Ez nem semmi :DDD
    Frtintonz család :D
  • Joschka
    No, hamár az autóknál tartunk, akkor itt is van egy...márkás dizájnos járműűűű ...hehehe

Letöltése:

http://www21.zippyshare.com/v/7966346/file.html
  • Joschka
    Kem, lassan nyithatsz a simsben egy autókereskedést már olyan sokat felraktál a jobbnál-jobb járgányokból.
  • kem001

Letöltés

Letöltés
  • kem001

Letöltés
  • Joschka
    Buszmegálló (dísz!!!)

Letöltése:

http://www27.zippyshare.com/v/33057855/file.html
  • kem001

Letöltés
  • Ironman2
  • Joschka
    Vagy két VIM-es dobozt!!!!
  • Ironman2
    Elakadásjelző?
  • Ironman2
    Te meg mit szedtél be Mike hogy kisárgultál?
  • Mike
    Szerintem nincs ilyen megkötés, max lecsúszol a 2000 pontról
  • kem001

Letöltés
  • Joschka
    Textúrázni pedig a Photoshopban kell a TSR Workshophoz, nem pedig a Milkshape-ben!!!!

Egyébként a TSR honlapon van bőségesen angol nyelvű tutorial, amelyekből ki lehet hámozni egy objektum készítésének, textúrázásának menetét. Tehát jobb, ha ezeknek utána nézel ott..
    Nekem ugyanis nem áll szándékomban csinálni oktató anyagokat.
  • Joschka
    Na, akkor másképpen mondom el, hogy értsed:

Felejsd el azt, hogy a Cube/Box-ot használnád a Sims 3 objektum készítéshez. Nem fog vele menni, ha nem kezeli az .obj kiterjesztésű 3 d-s modelleket. Tudomásom szerint csak a Milkshape-hoz készítettek a TSR Workshop programozói import-export plugineket...mással hiába is próbálkozol, mert nem fog összejönni!!!!
  • Ironman2
    muszáj
  • Robi546
    Oké, rendben de én nem azt kérdeztem hogy mással lehet-e készíteni bútort csak hogy Cube/Box -ból lehet-e tehát hogy nem-e muszály Polyygonokból ? És Milkshape 3D-ben nem lehet textúrázni ? Bocsi a sok kérdésért, előre is köszi a segítséget. :)
  • kem001

Letöltés
  • Joschka
    Javaslom csak azzal a programmal (Milkshape 3D) dolgozz objektumot be a sims 3-ba, amiket megadtam neked, én ezt ismerem, erről tudok nyilatkozni.
    Szobákat meg tudsz a játékban létrehozni, és a simek csak azokat tudják használni. Kívűről hozott épületek eleve csak díszek lehetnek a játékban, ezt ne felejsd el!!!!
  • Robi546
    Köszönöm! :) És még azt akarom kérdezni hogy úgy is fognak nekem menni a modellek ha Cube/Box -ból rakom össze a dolgokat ? Mivel a szobámat is úgy csináltam meg tehát nem polygonokból, Cinema 4D-ben és szerintem jó,hasonlít rá és a Sims 3-ban akkor úgy is fogom látni a modellt amit csináltam ha Box -ból rakom össze ? Válaszokat előre is köszi. :)
  • Tracky91
    ezt is próbáltam már , de sajnos ugyanaz :( de azért köszönöm !
  • Ironman2
    Rendszergazda módban telepitsd a javitást,és utána indítsd ujra a gépet
  • Tracky91
    hát jahm, és az a gond , hogy így most nem tudom használni, max ha leszedem az egészet, és elölről felrakom a kiegészítőkkel eggyütt, de inkább várok még picit, hátha lesz rá valami megoldás :/
  • Joschka
    Ja, 'jó' sz*r!!! még egy nyavajás javítást se tudnak rendesen megcsinálni, nem hogy egy egész játékot!!!