44549
-
Ja értem. Az a baj, hogy rájöttem, hogy hogyan lehet 2 szint közé alapot húzni, így a redőny nem fog belelógni a tetőbe, ráadásul tetőteret is szépen meg tudom csinálni majd -
Jó lenne, de nekem csak a felső háromszög alakúak kellenek. Ha más nem lesz, akkor majd tákolok én magam egyet!!!!hehehe -
Na itt látható, de ezt direkt ide készítettem, mert ennek a háznak pagoda típusú a teteje, s így csak ehhez jó!, viszont a többi a lábazatnélkülieknél jó!!!
-
Ez? -
Simsresource-n mintha láttam volna hasonlót -
Ezek működnek a sims 3 ban....majd mindjárt hozm a képet a simem első házáról, ott már volt csatorna is. -
Köszi, már lent is van....őőőőő meg ilyen is kellene, csak nem tudom hogy ki készített már ilyent:
-
Nálam Sims 2-nél nem működött az sajnos. Leraktam, és megállt a játék élő módban :S -
Nekem meg van esőcsatornám, ha kell...átkonvertáltam a sims 2-ből...de egyenlőre csak a lábazat nélküli házakhoz jó azt majd később legyártom azokhoz is. -
Parancsolj. nem tudom, hogy leírás is benne van e -
Aha, muti milyen van? -
Alfa nevezetű ház. Kell tetőtéri ablak hozzá?:DD -
Eheheh...lemaradt a kép!!!!!! No, akkor ez lesz az:
-
Na, már találtam is egy tetszetőset (nekem tetszik ugyanis!), úgyhogy ezt fogom megépíteni akkor... -
Köszi szépen!
Ez éppen jól jött nekem, mert valami jó kis házat kéne építenem a simemnek, s mivel a belső berendezéseket éppen most válogattam össze a házhoz, már csak egy jó épület kell....no majd akkor onnét mazsizok ötleteket...hehe -
Letöltés -
Link lemaradt -
Akit esetleg érdekel, találtam egy jó weboldalt, ahol háztervek vannak és 3D-ben is megnézhetjük a házat. Szerintem tök jó, pont tetőteres házat akarok építeni -
Én semmit se..:D Sims-ezni kellene XD -
Roccio #19533 mit ittál te is? :DDDDDD -
Gyere örült, gyere őrült XDD Na de ennyi ebből elég is :D -
Roccio #19531 ha ha ha nagyon vicces :DDD -
Mert te is őrült vagy?:D -
Roccio #19529 ezért bírom mert ilyen őrült egy nő :))) -
Roccio #19528 De milyen durva ez a klipjee hogy festi a haját a kádban :DD:D:DDdD -
Roccio #19527 hát ja!!!! :DDD -
művészet lehetett összehozni zt a 13 perces sz*rt :D csak a háromnegyedében kezd énekelni... amúgy, most hogy így belegondolok, nem is értem eddig miért nem kérték őt fel... hiszen elég híres számjai vannak. -
Akkor ez is biztos megint csak egy bug lehet a sok közül... -
Nem értek valamit.. Most sim-em összeköltözött barátnőjével, de közben meg a gyereke bentlakásos suliba volt, és hazajött, de miért kell azért hazajönnie? Hamarosan családi házba kell költöznöm úgy is, akkor megint a gyerek hazajön bentlakásos suliból, és küldhetem újra vissza? -
Ironman2 #19523 Lady Gagát meghivta a Sims Studio.Az új száma a Marry the night benne lesz a Showtime-ban,természetesen simslish nyelven.
simprograms.com -
muhpet #19522 Ettől tartottam, de azért köszi a válaszokat! -
sajos = sajnos -
Hát sajos ezeket (építési és vásárlási mód zenék) nem lehet módosítani, mert a Sims 3 eleve más rendszerben lett elkészítve, mint anno a Sims 2. -
Annyi a gond,hogy neki az építés és vásárlás módba kellenek a zenék, és nem a rádióba. -
placefriezes on kódot ismeritek? -
Ironman2 #19517 Nem kell ahhoz mod.Töltsd le valahonnan a sims1 zenéit,hátha még rajta van valamelyik oldalon,ha mp3-ban van akkor szerencséd van,tedd be a dokumentumok/electronic arts/the sims3/custom music mappába őket,és máris hallhatod,ha a játékban bekapcsolod a rádiót,és az egyedi csatornát választod.Ha más formátumban van,akkor ajánlatos átkonvertálni mp3-ra.Van a Freestudio ingyenes program,azzal mindent lehet csinálni,jobb mint a profi programok -
muhpet #19516 Sziasztok!
Valaki tudja, hogy megoldható-e valamilyen moddal, hogy a Sims 1 zenéit bele lehessen tenni a 3. rész építés/vásárlás módjába?
Előre is köszi! -
Ajsa #19515 Megnyertem a lovasversenyt 2.Helyezett lettem,
és nem kaptam trófeát!De még assem tudom hogy hol kell keresni!!! :/
Ha valaki tudná,kérem írja le,Kösszy :DD -
Letöltés -
Letöltés