44549

no-warez.gif
  • kem001
    Ja értem. Az a baj, hogy rájöttem, hogy hogyan lehet 2 szint közé alapot húzni, így a redőny nem fog belelógni a tetőbe, ráadásul tetőteret is szépen meg tudom csinálni majd
  • Joschka
    Jó lenne, de nekem csak a felső háromszög alakúak kellenek. Ha más nem lesz, akkor majd tákolok én magam egyet!!!!hehehe
  • Joschka
    Na itt látható, de ezt direkt ide készítettem, mert ennek a háznak pagoda típusú a teteje, s így csak ehhez jó!, viszont a többi a lábazatnélkülieknél jó!!!

• kem001

Ez?
  • kem001
    Simsresource-n mintha láttam volna hasonlót
  • Joschka
    Ezek működnek a sims 3 ban....majd mindjárt hozm a képet a simem első házáról, ott már volt csatorna is.
  • Joschka
    Köszi, már lent is van....őőőőő meg ilyen is kellene, csak nem tudom hogy ki készített már ilyent:

• kem001
    Nálam Sims 2-nél nem működött az sajnos. Leraktam, és megállt a játék élő módban :S
  • Joschka
    Nekem meg van esőcsatornám, ha kell...átkonvertáltam a sims 2-ből...de egyenlőre csak a lábazat nélküli házakhoz jó azt majd később legyártom azokhoz is.
  • kem001
    Parancsolj. nem tudom, hogy leírás is benne van e
  • Joschka
    Aha, muti milyen van?
  • kem001
    Alfa nevezetű ház. Kell tetőtéri ablak hozzá?:DD
  • Joschka
    Eheheh...lemaradt a kép!!!!!! No, akkor ez lesz az:

• Joschka
    Na, már találtam is egy tetszetőset (nekem tetszik ugyanis!), úgyhogy ezt fogom megépíteni akkor...
  • Joschka
    Köszi szépen!

Ez éppen jól jött nekem, mert valami jó kis házat kéne építenem a simemnek, s mivel a belső berendezéseket éppen most válogattam össze a házhoz, már csak egy jó épület kell....no majd akkor onnét mazsizok ötleteket...hehe
  • kem001

Letöltés
  • kem001
    Link lemaradt
  • kem001
    Akit esetleg érdekel, találtam egy jó weboldalt, ahol háztervek vannak és 3D-ben is megnézhetjük a házat. Szerintem tök jó, pont tetőteres házat akarok építeni
  • kem001
    Én semmit se..:D Sims-ezni kellene XD
  • Roccio
    mit ittál te is? :DDDDDD
  • kem001
    Gyere örült, gyere őrült XDD Na de ennyi ebből elég is :D
  • Roccio
    ha ha ha nagyon vicces :DDD
  • kem001
    Mert te is őrült vagy?:D
  • Roccio
    ezért bírom mert ilyen őrült egy nő :)))
  • Roccio
    De milyen durva ez a klipjee hogy festi a haját a kádban :DD:D:DDdD
  • Roccio
    hát ja!!!! :DDD
  • lucifer9393
    művészet lehetett összehozni zt a 13 perces sz*rt :D csak a háromnegyedében kezd énekelni... amúgy, most hogy így belegondolok, nem is értem eddig miért nem kérték őt fel... hiszen elég híres számjai vannak.
  • Joschka
    Akkor ez is biztos megint csak egy bug lehet a sok közül...
  • kem001
    Nem értek valamit.. Most sim-em összeköltözött barátnőjével, de közben meg a gyereke bentlakásos suliba volt, és hazajött, de miért kell azért hazajönnie? Hamarosan családi házba kell költöznöm úgy is, akkor megint a gyerek hazajön bentlakásos suliból, és küldhetem újra vissza?
  • Ironman2
    Lady Gagát meghivta a Sims Studio.Az új száma a Marry the night benne lesz a Showtime-ban,természetesen simslish nyelven.

simprograms.com
  • muhpet
    Ettől tartottam, de azért köszi a válaszokat!
  • Joschka
    sajos = sajnos
  • Joschka
    Hát sajos ezeket (építési és vásárlási mód zenék) nem lehet módosítani, mert a Sims 3 eleve más rendszerben lett elkészítve, mint anno a Sims 2.
  • lucifer9393
    Annyi a gond,hogy neki az építés és vásárlás módba kellenek a zenék, és nem a rádióba.
  • kem001
    placefriezes on kódot ismeritek?
  • Ironman2
    Nem kell ahhoz mod.Töltsd le valahonnan a sims1 zenéit,hátha még rajta van valamelyik oldalon,ha mp3-ban van akkor szerencséd van,tedd be a dokumentumok/electronic arts/the sims3/custom music mappába őket,és máris hallhatod,ha a játékban bekapcsolod a rádiót,és az egyedi csatornát választod.Ha más formátumban van,akkor ajánlatos átkonvertálni mp3-ra.Van a Freestudio ingyenes program,azzal mindent lehet csinálni,jobb mint a profi programok
  • muhpet
    Sziasztok!
    Valaki tudja, hogy megoldható-e valamilyen moddal, hogy a Sims 1 zenéit bele lehessen tenni a 3. rész építés/vásárlás módjába?
    Előre is köszi!
  • Ajsa
    Megnyertem a lovasversenyt 2.Helyezett lettem,
    és nem kaptam trófeát!De még assem tudom hogy hol kell keresni!!! :/
    Ha valaki tudná,kérem írja le,Kösszy :DD
  • kem001

Letöltés
  • kem001

Letöltés