44549
-
Lehet, hogy a régiekben volt egy csomó hibás objektum is, ami visszafogta a játékot, nem tudom de most jó az egész!!!!...eddig. -
Ja, egyébként nem tudom, hogy a win 7 64-bitesre való átállás vagy a kevesebb egyedi cucc e az oka, de most rohadt gyors lett a játék nálam, mert mindössze kb. 800 megabájt cucc van most fent a játékban. -
Köszi a tippet. Majd valamikor nekilátok én is építkezni -
Egyébként kívűlre is ezzel a módszerrel szoktam lerakni a járólapot csak éppen egy kerítés elemet rakok le először. -
Ha csak háromszögbe akarod berakni a padlólapot, járólapot, akkor rakj oda a vonalába egy térelválasztót először is, majd rakd le a járólapot és utána a kalapáccsal töröld a térelválasztót (vagy félfalat, ha jobban tetszik). -
Belülre -
Háááát úgy láttam, hogy nem engedi úgy rakni, ahogy én szeretném, úgyhogy valószínűleg így marad. -
Hova akarod a járólapokat lerakni, kívülre vagy belűlre? -
Nagyon jó, hasonlít rá eléggé. Ablakot látom még nem tetted be, vagy ez lesz a végleges a tetőtérben? -
Eszedbe ne jusson szobrot barkácsolni rólam (tudod milyen ronda lenne?)...hehe...na eddig jutottam el most a házammal.
-
Hát én is keveset sims-eztem mostanság. Tegnap játszottam vele kicsit, előtte meg már jó rég -
vojjj én még mindig nem tudok... bár most nem is játszok Simset, istentudja mikor kapcsoltam be utoljára... -
Mivel én oda vagyok a tetőtéri ablakokért, ezért nálam kötelező a tetőtér! Nem hiába építek minden házamra tetőteret sims-be :D -
Joschka! Ha megépíted azt a házat tetőteresen, sátortetővel meg mindennel amivel kell, én szobrot állítok neked! Kem, te is hogy tudsz tetőtereket épyten én rohadjak meg nem tudok! :( Annyira idegesít h. már szinte nem is :D -
Diagonálba egyébként hogy lehet járólapokat letenni? -
Ja, meg eszembe jutott, hogy a telkeken a járdák olyan szögletesen kanyarodnak...no majd ahhoz asszem hogy csinálok íveket valahogy. -
No, akkor megyek is építkezni... -
Közben én is megtaláltam -
Már nálam a cucc, az előbb rántottam le!!!!hihihi -
Ez meg az előbb említett Asarina build set!!!
-
Ez az ablak szett nincs fent paysites-on :( -
Ja, értem...erre nem is gondoltam! -
Ez darabokban van. Nem egy az egész, hanem szét vannak szedve -
Igen ez is jó, csak nekem oda fel kis ablak kell, de már meg van a kicsike!!!!hehehe -
ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! na ez már más...
Asarina ablak set-nél találtam, asszem hogy leszedem az egész kócerájt a házamhoz!!!!
-
-
Hát már nem tudom, mert közben tovább nézegetem...valamilyen szebb kivitelben kéne. -
Ez a San Orlando Set, nem? -
Mods mappával együtt nálam 2 gb csak a CC. De ebből nagy része tuti az autók :D -
Igen, ott! -
Hopp, megvan!!!!
-
DCCach-be tudom megnézni, nem? -
Na, ez nem is rossz!
-
Hát most kevés lesz, mert most csinálom az egészet újra, hátha gyorsabban töltődik be a játék...Brrrrr az előbb lőttem ki az űrbe 6,5 gigabájtnyi egyedi tartalmat!!!!!!!!!! -
Wehhe...a TSR oldalon beírtam a keresőbe az ablak szót, erre kidobott nekem 54 oldalt!!!!hehehe No majd átnyálazom őket hátha lesz köztük olyan, ami tetszik. -
Egyébként nálad is sok CC van a játékban?:D -
Majd amikor elkészül az új ház, akkor hozok úgyis róla képeket és akkor meglátod, hogy jó lesz a csatorna is. -
De a többi, mint már említettem majd jó lesz, mert nem egyben van az egész cucc, hanem elemenként tudod a csatornákat a házra felrakni. -
Ja nem az, csak így az eresz nem lesz jó. Ejj de hülyeséget írtam XD -
És az miért lenne baj, hogy erre rájöttél????