Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
reméltem, hogy legalább ebben a topicban értelmes emberekkel találkozom...
paparazzi nálam is tiltott faj😄
Én régebben használtam építéshez, most már nem. Akkor használom, ha a simem beragad valahová, és ki akarom szabadítani onnan. Bár múltkor egy paparazzi ragadt be, és õt direkt nem szabadítottam ki. <#nyes>#nyes> Még a játékban se szeretem a paparazzikat.
a moveobjectset inkább a kerti növények lerakásánál szoktam használni, esetleg még olyan tárgyakhoz, amik nem funkcionálisak...tehát fõleg dekorációhoz
ajtó-ablakhoz egyáltalán nem, jártam ui. már úgy, hogy beraktam egy ablakot moveobjectsel és fényt sem engedett át, meg nem is látszott - úgy meg teljesen elveszti az értelmét
Csak gondoltam, kipróbálnám, de ha nem mentek, mégis tönkreteszi a játékot, akkor nincs semmi értelme.
volt már rá példa, hogy az egész játékot ki lehetett dobni a kukába egy ilyen miatt
persze ez nem jelenti azt, hogy minden egyes esetben bekövetkezik, de a lehetõség fennáll
általában ahol megemlítik ezeket a "titkos kódokat", erre fel is hívják a figyelmet
spec. én építkezésnél használok max. ilyet - pl. amit Mike is említett, a testingcheats+buydebug és még ehhez van egy restrict....blablabla, amivel az apartmanoknál lehet kicsit beleszólni az épület adott külsejébe -, vagy ha nincs türelmem a simmel megkerestetni a házravalót, akkor a pénzkódot és még a moveobjects-et
simekre vonatkozóan sosem gabalyodnék ilyenbe...annyi megszerezhetõ lehetõség van, mi a tökszárnak variálnék még ezzel?
(a számlamentességet is ki lehet váltani)
persze ez csak az én véleményem, ettõl még mindenki azt csinál, amit akar😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
pl. ki tudod törölni a postaládát
de az, hogy leteszel a telkedre egy cseresznye palántát, attól még nem fog összeomlani a játék
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
és ezzel mi a baj?
tudsz csinálni olyan telket, amin nõ vmilyen növény, röpködnek a lepkék, stb
Pl. kipróbálom, de nem mentek játékállást, ha valami gebasz van?
Az állatoknak is lesznek vágyaik, álmaik, sõt, különbözõ feladatokat is
kapnak majd. Ezen feladatok egyike az, hogy a kutya keresse meg a bárban
a gazdáját, és segítsen neki egy randit összehozni.
Az állatokat sokszor sokkal részletesebben alkothatod meg, mint a
Simeket, így lehet például kétszínû szemû állatod.
A kutyák énekelhetnek az utcán pénzért.
A limitált kiadás:
* Lesz benne egy elõre elkészített kisállatkereskedés, egy pénztárgép,
hogy a saját kisállatkereskedésedet is felépíthesd, valamint
természetsen bónusz tárgyak.
* Ugyanannyiba fog kerülni, mint a normál Sims 3 Házi kedvencek.
* A kisállatkereskedés nem nyúljárat.
* Kisállatkereskedés csak a limitált verzióban lesz, a hagyományos
kiegészítõ nem tartalmazza majd.
* A Bazárban megoszthatod másokkal az általad készített
kisállatkereskedést, le is töltheted, még akkor is, ha nem
rendelkezel a limitált verzióval. Azonban a játékodban ez nem fog
kisállatkereskedésként funkcionálni.
* Még nem készült el az összes régióra a Limitált verzió, reméljük,
mire megjelenik, Magyarországon is eljuthat majd a rajongókhoz.
* PC és MAC verzió is készül róla.
* Online módon is megvásárolható lesz.
* Elõrendeléssel bebiztosíthatod magad, hogy neked is jusson egy a
limitált verzióból.
nem okoz semmit, ha ésszel hazsnálod
konzolparancsok ezek
és ugye fogalmad snincs hol találtad a magot, sem azt, hogy milyen minõsítése volt (gondolom rare/ritka)
ja igen, és visszaállítottam a játékot angolra
ez így nekem sokkal kényelmesebb
buydebug
vásárlás módban olyan dolgokat is megvehetsz, amit különben nem
ez akkor is hazsnos, ha olyat telket csinálsz, amihez kell vmi olyan, ami alapból nincs a lehetõségek köztt
a kérdõjelre ell kattintani
pl. ha valamit nem hoznak el külfölrdõl, akkor itt is megveheted
vagy ha különlgese házat építesz
kikapcsolni pedig
a buydebug off -fal lehet
utána a testingcheats -et is kikapcsolhatod true helyett false - zal
egyikben sem emlékszem szõke tincsesre...
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
mindkettõ a tsr-ön van: az egyik a French Provence (73821 a száma) a másik a Glass House (57935)- ez utóbbira gyanakszom üvegfal-ügyben, sõt kockáztatom, hogy azook is Viragtól vannak (az elõzõ link)