Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jézusom...komolyan mondod? ugye csak viccelsz?
reméltem, hogy legalább ebben a topicban értelmes emberekkel találkozom...

paparazzi nálam is tiltott faj😄

Svenson
Arra nem is gondoltam, hogy ki is lehet kapcsolni. Gondolom, a moveobjects off-fal. <#hehe>

Én régebben használtam építéshez, most már nem. Akkor használom, ha a simem beragad valahová, és ki akarom szabadítani onnan. Bár múltkor egy paparazzi ragadt be, és õt direkt nem szabadítottam ki. <#nyes> Még a játékban se szeretem a paparazzikat.

persze, ezek - a pénzkód, a moveobjects - még nálam sem gubancoltak be soha (igaz, arra nagyon is odafigyelek, hogy amikor már nincs szükségem rá, kikapcsoljam)
a moveobjectset inkább a kerti növények lerakásánál szoktam használni, esetleg még olyan tárgyakhoz, amik nem funkcionálisak...tehát fõleg dekorációhoz
ajtó-ablakhoz egyáltalán nem, jártam ui. már úgy, hogy beraktam egy ablakot moveobjectsel és fényt sem engedett át, meg nem is látszott - úgy meg teljesen elveszti az értelmét

Svenson
Pénzkódot azt én rendszeresen használok, soha nem volt még emiatt problémám. És néha a moveobjects on-t is, de azt nem nagyon szeretem, mert nehezebb úgy építkezni, hogy nem látom, valójában hova kéne tenni pl. az ablakot, ajtót.

Csak gondoltam, kipróbálnám, de ha nem mentek, mégis tönkreteszi a játékot, akkor nincs semmi értelme.

ezek a "titkos kódok" a fejlesztõknek vannak, nem a felhasználóknak...
volt már rá példa, hogy az egész játékot ki lehetett dobni a kukába egy ilyen miatt
persze ez nem jelenti azt, hogy minden egyes esetben bekövetkezik, de a lehetõség fennáll
általában ahol megemlítik ezeket a "titkos kódokat", erre fel is hívják a figyelmet

spec. én építkezésnél használok max. ilyet - pl. amit Mike is említett, a testingcheats+buydebug és még ehhez van egy restrict....blablabla, amivel az apartmanoknál lehet kicsit beleszólni az épület adott külsejébe -, vagy ha nincs türelmem a simmel megkerestetni a házravalót, akkor a pénzkódot és még a moveobjects-et
simekre vonatkozóan sosem gabalyodnék ilyenbe...annyi megszerezhetõ lehetõség van, mi a tökszárnak variálnék még ezzel?
(a számlamentességet is ki lehet váltani)
persze ez csak az én véleményem, ettõl még mindenki azt csinál, amit akar😊

Svenson
Az éppen tök jó. Nem jön több számla. <#hehe> Na jó, csak hülyéskedek. De ha véletlenül rossz parancsot adok, az nem jelenti azt, hogy az egész játékot újra kell telepítenem, vagy igen? Ha egy telekrõl kitörlöm pl. a postaládát, az végleg törölve lesz mindenhonnan? Akkor is, ha esetleg mentés nélkül lépek ki? Ha így van, akkor jobb nem kockáztatni.

<#vigyor4>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mike at home
azt meg a gép

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ezt nem én forditottam,hanem a mysims.Csak átmásoltam.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mike at home
olyan dolgot megtehetsz a konzolparancsokkal, amik tönkre teszik a játékot
pl. ki tudod törölni a postaládát

de az, hogy leteszel a telkedre egy cseresznye palántát, attól még nem fog összeomlani a játék

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem lehetne néha belinkelni az eredeti szöveget, inkább mint ezt a félrefordítottat? van aki tud angolul 😊

Mike at home
gíy van
és ezzel mi a baj?
tudsz csinálni olyan telket, amin nõ vmilyen növény, röpködnek a lepkék, stb

Svenson
Na és azt hogy kell? <#vigyor1>

Pl. kipróbálom, de nem mentek játékállást, ha valami gebasz van?

Svenson
Aha, gondoltam.

Néhány új információ a PETS kiegrõl:

Az állatoknak is lesznek vágyaik, álmaik, sõt, különbözõ feladatokat is
kapnak majd. Ezen feladatok egyike az, hogy a kutya keresse meg a bárban
a gazdáját, és segítsen neki egy randit összehozni.

Az állatokat sokszor sokkal részletesebben alkothatod meg, mint a
Simeket, így lehet például kétszínû szemû állatod.

A kutyák énekelhetnek az utcán pénzért.

A limitált kiadás:

* Lesz benne egy elõre elkészített kisállatkereskedés, egy pénztárgép,
hogy a saját kisállatkereskedésedet is felépíthesd, valamint
természetsen bónusz tárgyak.
* Ugyanannyiba fog kerülni, mint a normál Sims 3 Házi kedvencek.
* A kisállatkereskedés nem nyúljárat.
* Kisállatkereskedés csak a limitált verzióban lesz, a hagyományos
kiegészítõ nem tartalmazza majd.
* A Bazárban megoszthatod másokkal az általad készített
kisállatkereskedést, le is töltheted, még akkor is, ha nem
rendelkezel a limitált verzióval. Azonban a játékodban ez nem fog
kisállatkereskedésként funkcionálni.
* Még nem készült el az összes régióra a Limitált verzió, reméljük,
mire megjelenik, Magyarországon is eljuthat majd a rajongókhoz.
* PC és MAC verzió is készül róla.
* Online módon is megvásárolható lesz.
* Elõrendeléssel bebiztosíthatod magad, hogy neked is jusson egy a
limitált verzióból.

hát uyg régi h ez a kod már régóta ismert nah 😊 elérhetö vele minden természeti javak mint pl : lepkék teremtése ,magvak és minden ehhez hasonló

Mike at home
mitõl lenne régi? mert a sims3 alapban is benne volt
nem okoz semmit, ha ésszel hazsnálod

Mike at home
ctrl+shift+c

konzolparancsok ezek

Svenson
Akkor lehet, hogy mégse kell.

Svenson
Na de hova kell ezeket beírni?

MIke ez már nagyon régi dolog 😊 ám ezzel vigyázni kelll nem várt bugokat okozhat ám

Mike at home

és ugye fogalmad snincs hol találtad a magot, sem azt, hogy milyen minõsítése volt (gondolom rare/ritka)

ja igen, és visszaállítottam a játékot angolra
ez így nekem sokkal kényelmesebb

Mike at home
testingcheatsenabled true
buydebug

vásárlás módban olyan dolgokat is megvehetsz, amit különben nem

ez akkor is hazsnos, ha olyat telket csinálsz, amihez kell vmi olyan, ami alapból nincs a lehetõségek köztt
a kérdõjelre ell kattintani
pl. ha valamit nem hoznak el külfölrdõl, akkor itt is megveheted
vagy ha különlgese házat építesz

kikapcsolni pedig
a buydebug off -fal lehet
utána a testingcheats -et is kikapcsolhatod true helyett false - zal

Mike at home
már ki 18? 😄

Mike at home
életgyümölcs azonban már az alapjátékban is volt

Mike at home
szõke tincses a galériámban? melyikben? az sg-n vagy a pimpandhoston?
egyikben sem emlékszem szõke tincsesre...

Mike at home
no, lejebb vettem egy kicsit a minõséget, így furán homályos, de sokkal gyorsabb lett, már nem fél perc a textura betöltése

Svenson
<#integet2> Jó utat!

kem001
<#integet2>

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

jó légy!😄

<#wave>

Na lassan elbúcsúzom. simsezzetek sokat ebben a 2 hétben,aztán majd a beszámolókat olvasom ha hazaértünk.Sziasztok!!<#wave>
Nekem az ambrózia elkészítéséhez kell.
Lacoka12
én vettem már nõveli a hangulatot

Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Lett ám életgyümölcsöm.Nem kellett érte elutaznom. A városban szedtem össze biztos a magot.. és ez a lebegõ ágy.)DD anyám..😊)Vett már olyat valaki?? az is az életcéljutalmakban van.
Én most kegyetlenül tanítom õket,mert mindjárt jön a gyerek,azt nem lesz idejük semmire😊DD
Svenson
Az autót azt tudom. De egyik simemmel se játszom annyit, hogy elérje azt a szintet. Most éppen Szörnyellával játszom, aki gyerekekre vigyáz. Kész szenvedés neki. <#vigyor5>

A coockiekat tudod engedélyeztetni a gépeden ,felmész internetre,és a bal felsõ sarokban eszközök azon belül beállítások.Ott van olyan azt hiszem hogy coockiek engedélyezése.
Aha. De csak akkor kapod meg,ha szakácsnak mész,és eléred a 10-es szintû elõléptetést.Viszont tele van kajával és semmi nem romlik meg benne. Meg az életcél jutalmakban is jó az az autó amit lehet venni.Mióta a csajom azzal közlekedik,nem alszik, nem eszik egész éjjel hesszel a medencében és horgászik meg bulizik a városban.
Svenson
Mert kiírja nekem, hogy nem vagyok bejelentkezve, vagy ha mégis, akkor engedélyeztetnem kéne valamilyen coockie-kat.

hogyhogy nem tudsz letölteni?

Svenson
Regisztráltam a Mod The Simsre, de nem tudok letölteni róla. Bosszantó, mert ott tényleg van üvegfal.

Svenson
És jól néz ki az a hûtõ? Egyszer régen már volt róla szó, de nekem nem sikerült megszereznem.

Na végre megvan a hûtõ amiben nem romlik meg semmi. És életgyümölcsöm is kelt ki,tehát nem kell mennem Egyiptomba lopni😊DD<#mf1>
Svenson
Ja, félig-meddig. Semmi sem tökéletes ezen a földön (mondta a róka).

Svenson
Na jó, nem mindegyiknél, de van olyan is. Ne legyünk telhetetlenek, ugyi.

akkor innentõl gond egy szál se😊

Svenson
Á, most nézem, ezek nagyon rendesek, lehet választani, hogy Package vagy Sims3 Pack formátumban akarom-e leszedni. Szuper! <#eljen>

Svenson
Az urak már leírták, hogy kell. Fel is telepítettem a Helper Monkey-t, és szépen nem mûködik. Kértem közönségsegítséget is (=fiam), õ is megpróbálta, de nulla eredmény. És nem értem, ha mindenkinek mûködik, nekem miért nem??? <#conf>

és ugyan a játékba nem léptem be, de még megvan a kis papír, amire felírtam az utolsó letöltött házakat...
mindkettõ a tsr-ön van: az egyik a French Provence (73821 a száma) a másik a Glass House (57935)- ez utóbbira gyanakszom üvegfal-ügyben, sõt kockáztatom, hogy azook is Viragtól vannak (az elõzõ link)