44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Na, most megyek, mert jönnek hozzám!!!!
  • kem001
    Ez csak 4 MB :D
  • Joschka
    zippyshare

Ez ingyenes, és 100 megás fájlokat tudsz felrakni oda.
  • Joschka
    Nem akarok én lenni a Lócsókoló!!!!!!!!!!!!!!
  • kem001
    Nekem most semmi sincs, mivel az általam készített lakásban lakik most a családom, tényleg ígértem, hogy feltöltöm nektek, egy ingyenes tárhelyet tudnátok ajánlani?
  • Joschka
    Nekem csak a buksi van, ló az nem köll...ne nyihogjon folyton!
  • Joschka
    Tavasszal el húzta szegény a csíkot az örök (macska)vadászmezőkre.
  • kem001
    Akkor szegény mekkora volt?:DD Egyébként sims-be a lovak vesznek el a legtöbb időt.. Semmire sem marad ideje szegény sim-emnek mellette.
  • Joschka
    Nekem csak virtuális van, ennek nem kell a teszkóból hozni folyton a kaját. A macskám az úgy evett, hogy napi nyolc étkezés + nasi!!!!! Ki is evett bennünket a gatyánkból rendesen!
  • Joschka
    Jól látod (így hát nem vagy vak!!!) ezt is úgy rakták, ahogy mondtam tegnap neked.
  • kem001
    Nekem élő kutyám van itthon, minek virtuális?:D
  • kem001
    Ebbe mintha diagonálba lenne rakva a járólap, jól látom?
  • Joschka
    Lassan én is csak építkezem...deazértakutyámmal még játszok néha..tegnap is kergetőztünk (Lógó nyelvel!!!)
  • kem001
    Egyetértek veled. Sims 1-el anno rengeteget játszottam, igaz nem volt benne semmi hú de extra dolog, de mégis jópofa volt. Sims 3-at meg már lassan csak házépítésre használom
  • Joschka
    Oljan izzzzzgi, nem?????
  • Joschka
    Na, asszem ilyen helyiséget én is bedobok a játékba...hehehe
  • lucifer9393
    Feltölti rágóval hogy aztán egyenként megvegye
  • Joschka
    Ez is vicces!!!

• lucifer9393
    Na visszaolvstam itt a délelőtt termését:
    Flóra: Én se gondoltam komolyan azt, hogy tömegek lesznek a koncerten, ismerem a járást, azért is van ott h. max 8 emberkét várok oda. Igen, aki nem ismerné a céget, az egyes óta ezt csinálják, a Sims 2 ÉJszakákban a diszkóban ott voltál te, a bárpultos, a DJ, 1-2 vámpír: pl. Grófnő Joy Not (rá nagyon emlékszek, el is vettem), ja meg Táskás Néni...

Számomra a legjobb az egész Sims 2 volt, bár ezt már sokszor hangsúlyoztam. Egyszerűen az egy komplexebb, tömörebb játék volt, nem éreztél rajta annyi hibát, foltot, az animációk a heyén voltak, grafika szintúgy, a kigészítőket jól eltalálták. Sokáig azt sem értettem, ha adott a Sims 3-ban a tengerparti város, miért csak horgászni lehet a tengerben, vagy hogy miért nem tudnak kiszállni normálisan a kocsiból.vMind1, két hiba a sok közül.
    Szvsz nagyon rossz irányba indult el ez a kiegészítősdi, ott volt a jellemtelen Generációk, most meg ez a Showtime-na ennek abszolút semmi értelmét nem látom: kaptunk éjszakai szórakozóhelyeket a LEszáll az éjjel, meg sztárságot, erre ebben adják hozzá a DJ pultot meg még duplaannyi sztárságot? Ahelyett h. ráülnének már az Évszakok-ra, az hiányzik belőle sztem!
    Sims 1 meg legendás, hacsak belegondoltok, hogy ott még öregedés sem volt, és 1 családdal végig lehetett vinni 8 kiegészítőt!!! :D
  • Joschka
    Ehhhhe...ez is meg vóóót!!!!

• Joschka
    Azért időnként kihúzhatná belőlük a gumikesztyűs kezeit, nem???
  • Joschka
    Szia!

Hát beindultunk az év végére, mint a zöldhagyma szára, nem?
  • Ironman2
    NA felpörgött ismét a topik.Ennek nagyon örülök.Coolfire nem aditt életjelt magáról napok óta,biztos nakig van a munkában,meg a páciensekben.DDD
  • Svenson
    Majd meglátom. Jelenleg nem simsezek, úgyhogy mindegy. Valahogy akármilyen jó kiegek vannak, a játék maga ugyanolyan, és 10 perc alatt megunom.
  • Roccio
    rakd fel nyugodtan! :-)
  • Svenson
    Akkor nem is olyan bonyolult. De még meggondolom, kell-e nekem.
  • Roccio
    letöltöd és jobb klikk kattintasz és ott van hogy futattás rendszergazda módban..
  • Svenson
    Hát ez az. Ez megint az a kategória, ami egyedül nem megy, a fiam szokott segíteni, de már nagyon unja. Olvastam, mi mindent javít, de ami azt illeti, ezek nem tűntek fel nekem, mint hibák. Szóval nem tudom, csakugyan érdemes-e felrakni.
  • Roccio
    de javít rajta. hát az olyan hogy letöltöd ugye a patch menübe és jobb klikk és rendszergazda módot kiválasztod. . .
  • Svenson
    Az meg milyen? Nekem nincs külön felhasználó és rendszergazda módom.

Na és érdemes felrakni amúgy? Nekem nem tűnt úgy, hogy baj lenne az állatos kieggel.
  • Roccio
    Már azt fel lehet rakni!! már nem most jött ki nyugadtan rakd fel!!
    rendszergazda módban!
  • Svenson
    Majd meglátom, felrakom-e. Eleinte biztos, hogy nem. Tuti tele lesz hibával. megvárom, amíg kijavítják. Bár a path is lehet hibás.

Tényleg, a mostani path jó? Felraktátok?
  • Roccio
    Megcsinálod Paris Hiltont és bohóckodsz benne!!!! :DDDDDDD
  • kem001
    Na meg Sims 2-ben az autók nagyon jól megvoltak csinálva. Ki-be szállás, rádió stb
  • Joschka
    Én maximum a dj pult miatt rakom majd fel...a 2-ben jókat lehetett röhögni a dj ügyetlenkedésein!...hehehe
  • Svenson
    Ha belerakják az évszakokat is, nekem már megfelel. Bár amennyit mostanában játszom...
  • Svenson
    Igen, ez kivételesen jól sikerült. Én nem raktam fel a path-et, nem tudom, javított-e valamit rajta, de enélkül sincs vele gondom.
  • Joschka
    Nekem most a 3. rész a legjobb...a kidolgozása miatt...a többi majd alakul!
  • kem001
    Az évszakokat én is nagyon szerettem benne. Na meg azt, hogy lehetett tengerpartra házat építeni, és úszhattál a vízben
  • Roccio
    jajj te neked csak a macskás nő miatt tetszett az 1! ;)