44549
-
Bár ezt sem bírja mindig mindenki idegekkel, ugye? mármint ezt a sok reinstalt! -
Hát már én is találkoztam olyan hibával, hogy a kínai utazás belépésekor "elfelejtette" a játék betölteni a simemet és a kezelő felületet...jó ez is mi???...ilyenkor újra szoktam rakni a játékot...ez általában segít... -
jah igen, azért köszi a tippet :) -
visszatöltöttem a játékot, és eltűnt a ló is, a gazdi is (balról is eltűnt a fejük), a kutyám egyedül maradt... beírtam a cheat-et, de semmi hatása nem lett... még jó, hogy volt másik mentésem, így csak pár órányi játék ment a levesbe... -
Hát ez így tényleg nagyon kevés infó, mert nem tudni, hogy milyen módokat pakolgattál a játékodhoz, és a helyét se, hogy egyáltalán hová raktad azokat a modokat... -
Próbáld meg ezt:
Konzol előhívása a következő kombinációval: Ctrl+Shift+C
Majd írd be a mezőbe: resetsim simneve (Pl.: resetsim Farkas Kovács)
és utána nyomj Enter-t.
Ez a cheat kód visszaállítja a pl. beragadt simeket alaphelyzetükbe.
-
jancsikaka #19746 Inkább arra lennék kíváncsi hogy mik az általános hibák amit ilyenkor el szoktak követni,mert gondolom igy kevés az info:)és biztos vagyok benne hogy valami kis bakit csinálhattam,kihagyhattam valamit. -
-
jancsikaka #19744 Adjisten!:)Megnéztem az összes tutorialt, mindent úgy csináltam ahogy leírták/mondták,de mégsem működnek a modok.Egész egyszerűen nincsenek a játékban.És amikor indítom akkor néha az első másodpercekben hibajelentés jön ki,de ha nem akkor működik rendesen a játék csak modok nélkül.Windows7-em van.Mi lehet a gond?Gondoltam arra is hogy máshogy vannak a mappák mint előző win-eken(c/docs&settings/user stb.).Előre is köszi! -
Hali !
Történt egy kis "baleset", a simem a lovával sikeresen legaloppolt a térképről...de szó szerint..és nem tudnak hazatérni...van rá valami módszer (pl cheat) amivel haza tudom őket juttatni? esetleg valami részletesebb leírást adjatok légyszi, mert még sosem cheat-eltem a 3-ban, és gőzöm nincs a menetéről... -
Letöltés -
Köszi, néztem az előbb, de akkor nem az elsőt. Abban benne van pont az, amit akarok -
Ezek jöttek ki találatként -
láttam rá tutorialt youtubeon, várj, meg is keresem -
Egyenlőre L. Lerakni letudom, de falat húzni mellé necces -
saroklépcső az milyen? L alakú? U alakú? -
Hehe. Egyébként próbálkozok a játékban a saroklépcsővel, hát nem egyszerű dolog -
Ironman2 #19735 Na ezt megkapjátok tőlem szilveszterre:
hehe -
Ironman2 #19734 Linkelj a klikkre,vagy akarom mondani klikkelj a linkre,a narancsos szövegre,és ott van a link.Amúgy ez jobban néz ki mint az a malacfejü kutya,vagy kutyafejü malac. -
reméljük -
Roccio #19732 jaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de jóóóóóóóóóóóó :D -
Ironman2 #19731 Panda maci a háztartásban
-
Roccio #19730 jaja szörf is benne van meg az időjárás is meg gördeszkapálya is akkor strandon az a figyelő.. hogy nem e jön cápa ;))
sztem ezeket majd megkapjuk mi is... sztem. -
Sőt, úszás is van benne
-
Roccio #19728 na akkor mégis jót mondtam.. na úgy hogy lehet hogy lesz ilyen pcre is... -
WII verzióban van elvileg -
Roccio #19726 na hát még van rá esély mert a konzolos verzióban mintha láttam volna egy olyan jelenetet hogy vitorlázott.. itt egy videoban..
reméljük lesz ilyesmi
-
Sőt, mindenféle sport. Csípném. -
Na, az jó lenne. Vitorlázás, szörf.
-
Ne már. A mi macskánk nem eszik ilyen sokszor. Illetve eszeget, de egyszerre nem sokat. Igaz, még kölyök. De ha megnő, akkor se kap ennyit enni. A végén még elhízik. -
LOL, miért lenne az?:D -
what sorcery is this???? :D -
Mivel egy valós társasházról van mintázva, amiben félig tetőtér egy része a legfelső szintnek -
Roccio #19719 a tengerbe úszás az el fog majd jönni biztos! és remélhetőleg lesznek benne vizi szórakozások is pl:szörf ilyesmi.
sose lehet tudni mit raknak majd még bele :DD -
És hogyhogy a vége meg tetőtér? Gondolok itt a hálószobára... -
Valahova el kellett helyeznem, de közben csináltam egy kis falat és oda elrejtettem :D
-
Jó nagy nappaliszerűsége van ott, csak a mosógépeket nem értem
-
Ekkora(nincs berendezve)
-
wow, és mekkora benne egy lakás? -
Letöltés