44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Bár ezt sem bírja mindig mindenki idegekkel, ugye? mármint ezt a sok reinstalt!
  • Joschka
    Hát már én is találkoztam olyan hibával, hogy a kínai utazás belépésekor "elfelejtette" a játék betölteni a simemet és a kezelő felületet...jó ez is mi???...ilyenkor újra szoktam rakni a játékot...ez általában segít...
  • Shiwo
    jah igen, azért köszi a tippet :)
  • Shiwo
    visszatöltöttem a játékot, és eltűnt a ló is, a gazdi is (balról is eltűnt a fejük), a kutyám egyedül maradt... beírtam a cheat-et, de semmi hatása nem lett... még jó, hogy volt másik mentésem, így csak pár órányi játék ment a levesbe...
  • Joschka
    Hát ez így tényleg nagyon kevés infó, mert nem tudni, hogy milyen módokat pakolgattál a játékodhoz, és a helyét se, hogy egyáltalán hová raktad azokat a modokat...
  • Joschka
    Próbáld meg ezt:

Konzol előhívása a következő kombinációval: Ctrl+Shift+C

Majd írd be a mezőbe: resetsim simneve (Pl.: resetsim Farkas Kovács)
    és utána nyomj Enter-t.

Ez a cheat kód visszaállítja a pl. beragadt simeket alaphelyzetükbe.

• jancsikaka
    Inkább arra lennék kíváncsi hogy mik az általános hibák amit ilyenkor el szoktak követni,mert gondolom igy kevés az info:)és biztos vagyok benne hogy valami kis bakit csinálhattam,kihagyhattam valamit.
  • Mike
  • jancsikaka
    Adjisten!:)Megnéztem az összes tutorialt, mindent úgy csináltam ahogy leírták/mondták,de mégsem működnek a modok.Egész egyszerűen nincsenek a játékban.És amikor indítom akkor néha az első másodpercekben hibajelentés jön ki,de ha nem akkor működik rendesen a játék csak modok nélkül.Windows7-em van.Mi lehet a gond?Gondoltam arra is hogy máshogy vannak a mappák mint előző win-eken(c/docs&settings/user stb.).Előre is köszi!
  • Shiwo
    Hali !

Történt egy kis "baleset", a simem a lovával sikeresen legaloppolt a térképről...de szó szerint..és nem tudnak hazatérni...van rá valami módszer (pl cheat) amivel haza tudom őket juttatni? esetleg valami részletesebb leírást adjatok légyszi, mert még sosem cheat-eltem a 3-ban, és gőzöm nincs a menetéről...
  • kem001

Letöltés
  • kem001
    Köszi, néztem az előbb, de akkor nem az elsőt. Abban benne van pont az, amit akarok
  • lucifer9393
    Ezek jöttek ki találatként
  • lucifer9393
    láttam rá tutorialt youtubeon, várj, meg is keresem
  • kem001
    Egyenlőre L. Lerakni letudom, de falat húzni mellé necces
  • lucifer9393
    saroklépcső az milyen? L alakú? U alakú?
  • kem001
    Hehe. Egyébként próbálkozok a játékban a saroklépcsővel, hát nem egyszerű dolog
  • Ironman2
    Na ezt megkapjátok tőlem szilveszterre:

hehe
  • Ironman2
    Linkelj a klikkre,vagy akarom mondani klikkelj a linkre,a narancsos szövegre,és ott van a link.Amúgy ez jobban néz ki mint az a malacfejü kutya,vagy kutyafejü malac.
  • Svenson
    reméljük
  • Roccio
    jaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de jóóóóóóóóóóóó :D
  • Ironman2
    Panda maci a háztartásban

• Roccio
    jaja szörf is benne van meg az időjárás is meg gördeszkapálya is akkor strandon az a figyelő.. hogy nem e jön cápa ;))
    sztem ezeket majd megkapjuk mi is... sztem.
  • kem001
    Sőt, úszás is van benne
  • Roccio
    na akkor mégis jót mondtam.. na úgy hogy lehet hogy lesz ilyen pcre is...
  • kem001
    WII verzióban van elvileg
  • Roccio
    na hát még van rá esély mert a konzolos verzióban mintha láttam volna egy olyan jelenetet hogy vitorlázott.. itt egy videoban..
    reméljük lesz ilyesmi
  • Svenson
    Sőt, mindenféle sport. Csípném.
  • Svenson
    Na, az jó lenne. Vitorlázás, szörf.
  • Svenson
    Ne már. A mi macskánk nem eszik ilyen sokszor. Illetve eszeget, de egyszerre nem sokat. Igaz, még kölyök. De ha megnő, akkor se kap ennyit enni. A végén még elhízik.
  • kem001
    LOL, miért lenne az?:D
  • lucifer9393
    what sorcery is this???? :D
  • kem001
    Mivel egy valós társasházról van mintázva, amiben félig tetőtér egy része a legfelső szintnek
  • Roccio
    a tengerbe úszás az el fog majd jönni biztos! és remélhetőleg lesznek benne vizi szórakozások is pl:szörf ilyesmi.
    sose lehet tudni mit raknak majd még bele :DD
  • lucifer9393
    És hogyhogy a vége meg tetőtér? Gondolok itt a hálószobára...
  • kem001
    Valahova el kellett helyeznem, de közben csináltam egy kis falat és oda elrejtettem :D
  • lucifer9393
    Jó nagy nappaliszerűsége van ott, csak a mosógépeket nem értem
  • kem001
    Ekkora(nincs berendezve)
  • lucifer9393
    wow, és mekkora benne egy lakás?
  • kem001

Letöltés