44549

no-warez.gif
  • Svenson
    Az előző feltöltést. De a második jó lett. Ez kicsi üveg, 2 decis.

A képarányok kedvéért, íme a szilveszteri Milán macska. A macska fél éves, kb. 3 és fél kilós:

• Joschka
    Szóval van még mit dolgozni rajta!
  • Joschka
    Na, némi módosítás meg fejtörés után elkészítettem (szilveszter ide vagy oda...hehehe) az új házam külső vázát egy létező ház alapján. Tessék megtekinteni!!!

• Joschka
    Mit szúrtál el, Sven????!!!! Ölég jó nagy üvcsi ez...nem?
  • Svenson
    Upsz, elszúrtam.

• Svenson
    Nincs is jobb, mint kényelmes, térdben kissé kitüremkedő mackónadrágunkban, itthon, a kanapén ücsörögve, kezünkben olasz pezsgővel köszönteni az új esztendőt.

[img=http://www.kephost.com/images4/2011/12/31/25nxs856mxrnftzh4qoh.jpg]
  • Gólya #19786
  • Roccio
    oksi köszi VAS
  • Ironman2
    Beszélgethetünk,de ott van az Ironman topikom,inkább oda ha lehet.Nem akarjuk ugye szétoffolni az utolsó napon a Sims topikot.

Sok ember meg van hivva oda,de aki nem tud belépni az irjon privátot,és beengedem:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1305978466
  • Roccio
    Te mit csinálsz ma VAS??? :-)) mesélj csak!! :D
  • Joschka
    A a sok bug-er ne is járjon felénk mikor simsezünk!!!!!!!!!
  • Ironman2
    BOLDOG BUGMENTES ÚJÉVET MINDEN SIMS RAJONGÓNAK!!!
  • Joschka
    Régen én is voltam néhány szilveszteri házibulin...jó volt...

Aztán azé annyit igyá ám, hogy tuggyá mág másnap...dzzz...másnaposan simsezni ám!!!!
  • Roccio
    na jó csak egy kicst iszok :D:DDDDD
  • Roccio
    én megyek házibulibaa :DDDDD és szétiszom az agyam
  • Joschka
    ....csipegetünk meg zabálunk, ahogy ilyenkor ILLIK!!!!!!!!!hehehe
  • Joschka
    Hát én itthon SIMSEZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hehe, meg benézek a Tévébe is...időnként, Anyukámmal ketten töltjük el a szilvesz-teri időt!!!!!!Ja, meg most lett kész a sok kaja, úgyhogy....háháháháhá...
  • Roccio
    MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ki mit csinál ma?
  • Joschka
    BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!
  • Lacoka12
    a legújabb patch van a játékon és ilyen hiba fogadott remélem több ilyen nem lesz
  • Ironman2
    Előhívod a konzolt,és beirod hogy resetsim .....
    a pontok helyére a sim nevét ird,ember vagy állat mindegy.Ez visszavágja alapállapotba a simet.Amúgy érdemes felrakni mindig a legujabb javitást

a mysims.hun találsz segitséget:

http://www.mysims.hu/index.php?oldal=tipptar/csalaskodok.html

Legujabb patch:
    http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.29.55.0140xx_update.exe

(a játékban kapcsold ki az áruház módot mielött telepited az uj patchet,és telepítés után,inditsd ujra a gépedet!)
  • Lacoka12
    másnál is volt olyan probléma hogy lefagyott a simje?
  • Joschka
    Hááát én is csak az NVidia control panelnél meg a monitor gombokkal tudom azt állítgatni.
  • Coolfire
    Haliika!Van egy kis problémám.Hogy lehet a játék fényerejét növelni?A control center és az ablakos módon kívül.Van egy másik monitor(100%-ra van minden húzva)és nagyon sötét minden.
  • kem001

Letöltés
  • kem001
    Közben meg elkezdtem építeni egy házat, kis egyszerűt. Még majd a redőny megy az ablakokra :D
  • kem001
    Inkább hízott, nem?:D
  • lucifer9393
    a nagypapó ugyanaz :D egy grammot se fogyott :D
  • kem001
    Szépen felcseperedtek :DD
  • lucifer9393
    Nos, végülis bekapcsoltam ma a játékot...és magam is meglepődtem: ugye ezt már egyszer mutattam:

Aztán ma ahogy bekapcsoltam tisztára lesokkoltam, attól amit láttam, magm sem emlékeztem h. egy hónapja hol álltam le, nos történt egy kisebb upgrade:

• Joschka
    Váó!!!

Remélem, hogy ez a kutaautomata etetőgép működik és nem csak dísz.
  • kem001

Letöltés
  • lucifer9393
    Már úgy 2 napja gondolkozok, hogy bekapcsolom 1 hónap után játékot, de valahgoy mindig megtántorodom, hogy semmi újjal nem szolgál...
  • Ajsa
    A panda,róka,zebra...stb állatokat ha letöltöm egy oldalról,akkor azok az állatok újként fognak létezni vagy fel cserélődik egy másik állattal?

Pl: Zebrát le töltöm és az Unikornis eltűnik,vagy a pandát le töltöm és a Mosómedve eltűnik!

Köszi előre is a választ!! :)
  • kem001
    Hát az már tényleg nehéz. Bár nekem ez volt az elképzelésem amit megépítettem, de evvel is kínlódtam eleget
  • lucifer9393
    na, valami amit én is tudok. Tudod hogyan lehetne mégszebb? Ha egyforma fokú lenne a 2 lépcső... na azt nehéz megcsinálni... mindenféle félfalakkal kell, hogy a constrainfloorelevation true kóddal rövidíted a falakat... én már megpróbáltam, szépen sikerült is, de a félfalat nem lehetett összekötni normál méretűvel, mert rögtön "felnőtt" hozzá, és megtört az egész...
  • jancsikaka
    Pl most autot telepitek.package file, ugyhogy letoltottem a ts3installhelpermonkey-t (vagy mit) es azzal be a sims3/mods/package mappaba telepítem.Rakattintok,bemasolja de nem megy.
  • Ironman2
    :)))

Ez jó
  • kem001
    Illetve sikerült betennem az új postaládát
  • kem001
    Nagy kínlódással, de eddig jutottam a sarok lépcsővel