44549
-
Az előző feltöltést. De a második jó lett. Ez kicsi üveg, 2 decis.
A képarányok kedvéért, íme a szilveszteri Milán macska. A macska fél éves, kb. 3 és fél kilós:
-
Szóval van még mit dolgozni rajta! -
Na, némi módosítás meg fejtörés után elkészítettem (szilveszter ide vagy oda...hehehe) az új házam külső vázát egy létező ház alapján. Tessék megtekinteni!!!
-
Mit szúrtál el, Sven????!!!! Ölég jó nagy üvcsi ez...nem? -
Upsz, elszúrtam. 
-
Nincs is jobb, mint kényelmes, térdben kissé kitüremkedő mackónadrágunkban, itthon, a kanapén ücsörögve, kezünkben olasz pezsgővel köszönteni az új esztendőt.
[img=http://www.kephost.com/images4/2011/12/31/25nxs856mxrnftzh4qoh.jpg] -
Gólya #19786 -
Roccio #19785 oksi köszi VAS
-
Ironman2 #19784 Beszélgethetünk,de ott van az Ironman topikom,inkább oda ha lehet.Nem akarjuk ugye szétoffolni az utolsó napon a Sims topikot. 
Sok ember meg van hivva oda,de aki nem tud belépni az irjon privátot,és beengedem:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1305978466 -
Roccio #19783 Te mit csinálsz ma VAS??? :-)) mesélj csak!! :D -
A a sok bug-er ne is járjon felénk mikor simsezünk!!!!!!!!! -
Ironman2 #19781 BOLDOG BUGMENTES ÚJÉVET MINDEN SIMS RAJONGÓNAK!!! -
Régen én is voltam néhány szilveszteri házibulin...jó volt...
Aztán azé annyit igyá ám, hogy tuggyá mág másnap...dzzz...másnaposan simsezni ám!!!! -
Roccio #19779 na jó csak egy kicst iszok :D:DDDDD 
-
Roccio #19778 én megyek házibulibaa :DDDDD és szétiszom az agyam -
....csipegetünk meg zabálunk, ahogy ilyenkor ILLIK!!!!!!!!!hehehe -
Hát én itthon SIMSEZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hehe, meg benézek a Tévébe is...időnként, Anyukámmal ketten töltjük el a szilvesz-teri időt!!!!!!Ja, meg most lett kész a sok kaja, úgyhogy....háháháháhá... -
Roccio #19775 MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!
ki mit csinál ma?
-
BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!! -
a legújabb patch van a játékon és ilyen hiba fogadott remélem több ilyen nem lesz -
Ironman2 #19772 Előhívod a konzolt,és beirod hogy resetsim .....
a pontok helyére a sim nevét ird,ember vagy állat mindegy.Ez visszavágja alapállapotba a simet.Amúgy érdemes felrakni mindig a legujabb javitást
a mysims.hun találsz segitséget:
http://www.mysims.hu/index.php?oldal=tipptar/csalaskodok.html
Legujabb patch:
http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.29.55.0140xx_update.exe
(a játékban kapcsold ki az áruház módot mielött telepited az uj patchet,és telepítés után,inditsd ujra a gépedet!)
-
másnál is volt olyan probléma hogy lefagyott a simje? -
Hááát én is csak az NVidia control panelnél meg a monitor gombokkal tudom azt állítgatni. -
Coolfire #19769 Haliika!Van egy kis problémám.Hogy lehet a játék fényerejét növelni?A control center és az ablakos módon kívül.Van egy másik monitor(100%-ra van minden húzva)és nagyon sötét minden. -
Letöltés -
Közben meg elkezdtem építeni egy házat, kis egyszerűt. Még majd a redőny megy az ablakokra :D
-
Inkább hízott, nem?:D -
a nagypapó ugyanaz :D egy grammot se fogyott :D -
Szépen felcseperedtek :DD -
Nos, végülis bekapcsoltam ma a játékot...és magam is meglepődtem: ugye ezt már egyszer mutattam:
Aztán ma ahogy bekapcsoltam tisztára lesokkoltam, attól amit láttam, magm sem emlékeztem h. egy hónapja hol álltam le, nos történt egy kisebb upgrade:
-
Váó!!!
Remélem, hogy ez a kutaautomata etetőgép működik és nem csak dísz. -
Letöltés -
Már úgy 2 napja gondolkozok, hogy bekapcsolom 1 hónap után játékot, de valahgoy mindig megtántorodom, hogy semmi újjal nem szolgál...
-
Ajsa #19759 A panda,róka,zebra...stb állatokat ha letöltöm egy oldalról,akkor azok az állatok újként fognak létezni vagy fel cserélődik egy másik állattal?
Pl: Zebrát le töltöm és az Unikornis eltűnik,vagy a pandát le töltöm és a Mosómedve eltűnik!
Köszi előre is a választ!! :) -
Hát az már tényleg nehéz. Bár nekem ez volt az elképzelésem amit megépítettem, de evvel is kínlódtam eleget -
na, valami amit én is tudok. Tudod hogyan lehetne mégszebb? Ha egyforma fokú lenne a 2 lépcső... na azt nehéz megcsinálni... mindenféle félfalakkal kell, hogy a constrainfloorelevation true kóddal rövidíted a falakat... én már megpróbáltam, szépen sikerült is, de a félfalat nem lehetett összekötni normál méretűvel, mert rögtön "felnőtt" hozzá, és megtört az egész... -
jancsikaka #19756 Pl most autot telepitek.package file, ugyhogy letoltottem a ts3installhelpermonkey-t (vagy mit) es azzal be a sims3/mods/package mappaba telepítem.Rakattintok,bemasolja de nem megy. -
Ironman2 #19755 :)))
Ez jó -
Illetve sikerült betennem az új postaládát
-
Nagy kínlódással, de eddig jutottam a sarok lépcsővel