44549

no-warez.gif
  • kem001
    Ott a pont :D Nekem is majd lassan be kellene fejeznem a házam. Ha már ennyit szenvedtem a saroklépcsővel
  • Joschka
    Jó az, mert olyan "kicsit kilógok a sorból cucc", és ha hátradőlsz nem nyeklik a nyakad hátra...egyébként az egészet a magam szórakoztatására csinálom mindig...tehát, mint mondtam...NEKEM TETSZIK, s más nem számít!!!!
  • Joschka
    Nekem ez így fért el a tető alatt, marad így az emelet...nem bántom!
  • lucifer9393
    Te jó ég Joschka, ez gyönyörű!!! Csupán egy valami böki a csőröm... az a kanapé a könyvtár részlegen szerintem izléstelen de ez én vagyok :D Ha már kanapéknál tartunk...nagyon hiányoznak nekem az ilyen darabokról összerakhatók, mint neked is van. Igaz a Leszáll az éjjel jött 2-féle, és itt ez a magas háttámlájú, de nekem az egy se jön be. Tudtok ajánlani vmi szépet és minőségit, ami még modern is? kösz
  • kem001
    Értelek én. Igaz, én tetőteret csak úgy építek ahogy leírtam, mivel tetőtéri ablak kötelező nálam! Egyébként a medencés kép egyébként nagyon tetszik :D
  • Joschka
    Hát ha már csak ez van hátra, akkor nézd meg, hogy nincs e még valami a jártassági naplóban...
  • kem001
    Enyém is világhírű sebész, de szerintem a kutatás egyszer csak véget ér. Bár nálam éppen hogy megvan a sárgába..
  • AlieN911
    Maxon vagyok, Már csak ez van hátra :)

A kutatás szintjére nincs tipped?
  • Joschka
    Nos a ház jellege miatt lett ilyen...inkább nem nyúlok hozzá, általában akkor szoktam elrontani, mégjobban...nekem ez így megfelel.
  • kem001
    Szép lett, gratula. Egy kritikát ha megengedsz. A tetőtérben a falak szerintem hülyén néznek ki. Kisebb tetővel szoktam én egy 1-es szélességű tetőt húzni. Szerintem sokkal szebb, de ez csak egy tipp.
  • Joschka
    Nekem tetzik, a többi nem sámíííít!!!
  • Joschka
    Két cével, mi????majd adok én neked...nesze...hehehe
  • Joschka
    Joscca????? két cével?????
  • Roccio
    Jaj de szép lett a villád Joscca :DD
  • Joschka
    A logikai játrasságot a könyvesboltban vett könyvekkel, sakkjátékkal és ha veszel egy távcsövet és lesegeted szorgalmasan vele a csillagokat, akkor ezekkel tudod fejleszteni.
  • Joschka
    Sebész még nem voltam a játékban...passz!!!
  • Joschka
    Diákokat tanítani, korrepetálni csak a Logikai jártasság 5. szintjének elérése után lehet majd.
  • Joschka
    Na, elkészült az új házam teljesen..."kicsi én-em" meg a kutyája+egy ződ papagáj (amit nem tudom, hogy honnét szerzett a simem, de most már van ez is) kutyástól-papagájostól birtokba is vett.

Íme az új házam néhány képen.

• AlieN911
    Halihóó

Két kérdésem lenne felétek:

Világhírű sebész vagyok, de a kutatásom még mindig csak normál szinten van. Azt írja h. hazaviszem a szaklapokat stb.. Ez igaz is, 114. kötetnél járok. Mennyi van belőle, és ha elolvasta mindet, akkor feljebb megy?
    Hogyan lehetne felvinni maxra, mint a másik kettőt?

Hogyan lehet diákokat tanítani?
  • kem001

Letöltés
  • kem001

Letöltés
  • Ironman2
    Csak 20 percet enged minden játékból
  • Joschka
    Én is belelestem, de maradok inkább a rendes játéknál.
  • Ironman2
    Hát ez nagyon jó.LEgalább most látom mi az a Gaikai rendszer.Ez olyan mint az Onlive.Nem kell hozzá csúcsgép,még egy pentium3-al is lehet Crysis2-t nyomni
  • kem001
    Komoly akkor :D
  • Ironman2
    Juj.Én kipróbáltam,de nagyon szar.Ki se lehet menni a telekről
  • Ironman2
    Legalább most látom hogy mi az a Gaikai
  • Ironman2
    Ja.Ez most más amit te irsz.Ez egy 20 perces változat,és nem kell letölteni,hanem online lehet vele játszani,és minden kiegészítőből adnak 3 feladatot.De ki az aki 20 perc alatt teljesíti majd mindet?

http://hu.thesims3.com/demo
  • Ironman2
    Már az letölthető volt az Originen keresztül
  • kem001
    Megjelent a Sims 3 Demo verziója LOL
  • lucifer9393
    B.Ú.É.K így utólag is minden Simses kollégának és kolléganőnek :D
  • kem001
    Lassan autószalont építhetek ennyi kocsiból. Sims 2-be anno építettem :D
  • Ironman2
    Persze hogy finom,csak nagyon meg kell sütni azt
  • Joschka
    Jó íze van sütve is, pörköltként is jó kaja a nyúlhús.
  • kem001
    Ettél már? Ha igen, finom?:D
  • Ironman2
    Hú de ennék most egy kis nyúlpörköltet
  • Ironman2
    Az csak a pörköltben jó
  • kem001
    Jó lenne, meg nyuszifarkat :DD
  • Ironman2
    Nekem tetszettek a csokormintás autók.Húsvétra mit kapunk? Nyuszifüleket?
  • kem001
    Mivel ez már nem karácsonyi hehe :D