44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Aha...köszi megpróbálom, mert először a bejárati ajtót állítottam be és csak utána a "kiskert ajtót"...lehet, hogy ezért van a bibi.
  • Gné Era
    Próbáld meg azt,hogy átállítod,hogy ne az legyen a bejárati ajtó,aztán próbáld meg bezárni,utána meg legyen újra az a bejárati ajtó...hátha sikerül
  • Joschka
    Hee...így fog kinézni majd a Királyi Lakosztályok Cuccok betöltő képernyője

• Joschka
    Tiszta idióta ez a sims 3 játék néha...Az új házamnál nem engedi bezárni a bejárati kaput, és folyton beosonnak a paparazzik hozzám...eddig mindig be tudtam zárni...és a több kaput ajtót is be tudom zárni csak a bejáratit nem engedi!!!
  • Roccio
    Tudom hogy az a téma odavaló...
  • Ironman2
    Mindennnek megvan a maga helye.Tessék komolyabban gondolkozni,vagy elintéz a HG
  • Ironman2

Kedves leila.Menj át légyszives a warez topikba,mert itt mindenkinek eredeti játéka van,és nagyon meg fognak rád haragudni szerintem.S
    Felül van a fehér link
  • Joschka
    Nekem is csak egy német juhász kutyusom van, meg egy ződ papagáj szerű röppentyűs madorka...szerintem bőven elég ennyi!!!!
  • Gné Era
    majd ha egyszer lesz teljes 3 napom..és időm..akkor megpróbálom megépíteni azt a házat amit linkeltél. addig marad a régi ház..:))
  • Gné Era
    de jó..most beléptem..és eladtam a lovat és örökbe adtam a macskát..tököm sem foglalkozik ennyi állattal..maradt egyedül a kutya..de ha sokat vartyog azt is örökbe adom:))
  • Joschka
    Má tegnap játszottam a 2. résszel és a Garbó familia úgy néz ki, hogy egy csemetéve gyarapodik majd (vagy ikrekkel...tudom is én)...legyártottak egy utódot tegnap a jakuzába....akarom mondani ajakuzziban a vezényletemmel...úgyhogy szépen megy a sims 2!!!!!!
  • Gné Era
    azért majd referálj hogy milyen..anno annyira élveztem..de ki van írva lemezre..de nagyon bonyolult feltenni..apukát biztos nem bírnám rávenni hogy tegye fel nekem..marad a 3-as..én ezt is szeretem....de manapság keveset játszom.. lányomnak megjött a kedve és elrabolta tőlem a laptopot..:))
  • Joschka
    És akko mive fogsz ide-oda menni, bicajja?
  • Gné Era
    na ezer éve nem játszottam..de most belépek és eladom a lovamat..mint ahogy a nóta is mondja:))eladom a lovamat.sálálá
  • Joschka
    Én meg, most...mivel, hogy nincs évszakos...nyomom fel a gépemre a sims 2-őt....és most a sims 2 évszakok fogja illusztrálni a simeknek majd a villámcsapást!!!Ha jó beléjük csap majd...hehehe
  • Gné Era
    de ez csak az én véleményem.és az vesse rám az első követ aki nem így gondolja...

• Gné Era
    Biztos én is letöltöm. Majd később..mikor kiderül hibás-e vagy sem? De attól még nem tetszik..Ez valahogy nekem a Nemzedékek kiegészítőre hasonlít..Nem is tettem fel..Az nekem valahogy olyan semmilyen..nincs is fent most sem..és abban volt a legtöbb hiba eddig..
    Jobb lett volna tényleg egy évszakos kiegészítő..szerintem mindeni azt várta....a sims2 után..és abban annyira jó volt..ez az üzletes zenés lófasz szerintem csak egy olyan dolog..hogy valamit gyorsan ki kell adni..
  • Joschka
    Hát azért biztosan néhányan játszunk ezzel a kieggel is majd.
  • Gné Era
    hát nekem ez az új kiegészítő nem tetszik..évszakok jobb lett volna..ez egy nagy szar,úgy ahogy van..nekem legalábbis nem jön be..
  • Joschka
    Mindig kihagyon a prince-nél az n betűt...a tetűt...hehehe
  • Joschka
    Jó, akkor majd valamelyik csak megcsinálja....ha a fresh price, akkor az is minőségi cuc lesz.
  • Joschka
    Én meg beregisztráltam a Fresh Price fórumra, és ott lehet szintén kérni kocsikat...majd írok nekik!
  • kem001
    Igen, azt
  • Joschka
    Melyiket, a ladát?
  • kem001
    Írtam az egyik autókonvertálónak, nem prince-nek, hogy csinálja meg. Remélem lesz belőle valami
  • Joschka
    Én, mint mondtam már megcsináltam a játékhoz a ladámat, csak a kerekek animációját kellene megoldanom valahogyan.
  • kem001
    Beírtam keresőbe, hogy sims 2 Lada, és az én képemet adta ki, amit még én csináltam róla :DD
  • kem001
    Sims 2-ből kellene csak átkonvertálniuk.
  • Joschka
    Nekem egy kocka lada kéne tőlük..hehe
  • kem001
    Tök aranyos ez a "kicsi Kocsi" szerintem :DD
    Egyébként hamarosan jön egy Bugatti Veyron. Remélem a krómozott változat
  • Joschka
    Hehe...már meg van...gyorsan leránottam mikor megláttam.
  • kem001

Letöltés
  • Ironman2
    Hát az nem bojkottálás hogy nem megyünk rá a Sims3 oldalra,és nem veszünk onnan semmit se.Már bele van épitve minden online vásárlás a játékba is

Az is hülyeség,hogy 1 hétig ne vegyünk tőlük játékot.Utánna meg ugyis megvásárolják a szarokat.Ez nem igazi bojkott
  • Ironman2
    Már egy hétig fog tartani a boykottálás:

BOYCOTT THE SIMS 3 WEEK

An event has been organised for those among us who dislike the direction EA are taking The Sims franchise. Such as the bugs, decreasing content, goal gameplay, fast release schedule, the store etc. This begins on the 18th February until the 25th February.

Electronic Arts are simply taking more and more of our money, and failing to live up to the standards of previous Sims games with The Sims 3. The overpriced store being forced down our throat, poor expansions with little content and goal orientated gameplay being added, poor stuff packs, social features which we don’t want, and Electronic Arts not listening and simply rushing the game out of the door.

The players, whom purchase the game, want this game fixed and improved. We want you to listen to us, Electronic Arts, since you’re just taking our money and as a demonstration against The Sims 3, we are going to boycott it for the whole day.

This involves: Not visiting The Sims 3 website, we shall not play the game and if we wish to play we shall play The Sims 2 or The Sims 1, since the games are higher quality, better gameplay and the fact that Maxis listened to what we wanted.
    We will not keep buying a game which is being worse and worse, EA, fix it now.

Join the event
  • Ironman2
    Most kezdenek felébredni külföldön is hogy mi a helyzet.Ezért vagyunk mi ilyen jó helyen.Ők megtudják venni,csak szart kapnak érte.Mi meg megnézzük elötte hogy mit kapunk a pénzünkért.hehe
  • Gólya #19957
    én már nagyon régen várok valami ilyesmit
    akárhogy is nézzük, hogy pl. az Államokban mondjuk ezred/tízezred része egy havi jövedelemnek a játék, akkor is szemétért, semmiért adja ki azt a pénzt az ember (én legalábbis így minősítem azt, amikor egy selejtes vacakért kérnek pénzt úgy, hogy közben tökéletesnek harangozzák be)
    nekem nagyon tetszett az elején a hármas, viszont a minimum, amit elvártam tőle, az legalább annyi, amit a kettes produkált
    ez, amit az EA kegyeskedik lenyomni a nép torkán, ez egy nagy nulla az előzőekhez képest - ha nagyon goromba akarok lenni, azt mondom, ettől még az egyes is jobb volt...
    az alapelgondolás nem lett volna rossz, de hogy "celebesítik" ezt is, az már nekem sok(k)
    most megy fel a gépemre a sims2 és szépen visszatérek régi kedvenceimhez
  • Joschka
    Tudom már, hogy fogom hívni az ilyen kornyikást: Bajdalnok!
  • lucifer9393
    Viccelsz? az kész tömeg! :D
    ÉN is kivittem gitározni a parkba, Bridgeportban, és csupán egy kerge teknős meg egy tollászkodó sólyom hallgatta a szerencsétlent :D
  • Ironman2
    Hát ha én elveszíteném az állásomat,és valaki még utánna kornyikálni kezd,akkor úgy nyakon vágnám az illetőt,mint a huzat
  • Roccio
    nem baj és azt a néhány 100 at én fogom irányítani ! D: