44549

no-warez.gif
  • kem001
    Hát nem lesz nagy szám :S
  • Ironman2
    heheh.igaz jól megdrágult az is,meg a lecsókolbász amit sajnálok,mert kedvencem.na de no off
  • Joschka
    Húúúú megyek is enni, mert ki sült a krumplis pogácsa....az annyira fincsi frissen!!!!
  • Joschka
    Nálunk is méghozzá kilósban mérve....be is csócsájjuk, mi????
  • Ironman2
    Nálam a párizsi élet a hütőben van.DDDD
  • Ironman2
    Hát ez tényleg jobban néz ki mint a francia.Menjenek a francba a franciával ezek!!!!
  • Joschka
    Újra kéne azt csinálnom, mert a világkészítővel volt valami gond akkor, de azóta már újabb verzója van, hátha javítottak a telek elhelyezési részeken!
  • Joschka
    Hát én a minap leszedtem egy komoly várost, állítólag erős gép kell hozzá, mert nagyon részletesen ki van dolgozva...még az egyes lakások is,de én még nem raktam fel...

Union Cove (város) 130 Mbájt

Innét lehet letölteni
  • Ironman2
    Hát ez a párizsi élet se egy nagy durranás.Sok helyen jobb városok vannak.Még a tiedé is milyen jól nézett ki,amit csináltál a kikötőset
  • Joschka
    Hehe, nyugi ő a simem nővérének az unokahúgának a fia... az enyim meg ráadásúl szőrös is már szinte a sims 3 eleje óta, ez meg úgy néz ki, mint egy vízisikló, olyan csupasz...de azért köszi, hogy megfenyegetted, hogy majd engem értesítesz...csak, hogy legyen mihez tartania magát!!!
  • Ironman2
    Joschka! Ellopták a karaktered.Vagy lehet hogy az unokaöccse él Párizsban? Az utolsó képen ő szerepel.
  • Ironman2
    Figyelem! Jön a Sims3 Párizsi Élet.
    Ez egy nagyváros lesz szintén,mint a Riverview,Barnacle Bay,és Hidden Springs.
    Megjelenés:Valentin napon.Tehát febr.14

• Joschka
    Ja, meg hogy egyik autó ne rohanjon át a másikon, vagy egy simen!
  • Ironman2
    Közlekedést amúgy rendberakhatnák végre a játékban.Ha beleépitenének egy busszimulátort,az király lenne
  • Ironman2
    Fasza.Az utasok már rád várnak!
  • kem001
    Most, hogy írod, el kellene vinnem a 23 órás járatot xdd
  • kem001
    Azt még én írtam, emlékszem rá
  • Joschka
    Egyébként instrumentális zenét kettőt is csináltam a sims 3 játékba, hogy a simek a diszkóba táncoljanak rá!!!!
  • Ironman2
    Na.Azt láttam a multkor
  • Joschka
    Vagy én a bűvészt!!!heheheh
  • kem001
    Sims Social-hoz van olyan
  • Joschka
    Hát igen, az lesz, ami eddig is volt. De azért remélem, hogy a DJ pulthoz be lehet majd csempészni a nekünk tetsző zenéket!!!!
  • kem001
  • Ironman2
    De valahol láttam a mulkor egy ilyen alkalmazást
  • Ironman2
    Hátha keresztülszúrja a büvész.eheheh
  • kem001
    Miért nincs olyan, hogy lefényképezem magam webcamerával, és a játék elkészít?XD
  • Joschka
    Tudod mikor...műanyag izét a számba...soha!!!! kérem vissza az igazi fogaimat!!!
  • Ironman2
    Saját zenéket idáig is lehetett berakni,de ugy hogy el is énekeljék a játékban.Na azt megnézném.Bár nem erről lesz itt szó.Előre legyártott dalokat fognak énekelni,amihez hozzá se fogunk tudni férni
  • Joschka
    Ja....leborotválnnak...mit a fanszőrzetemet??...na ne röhögtessé má!!!!
  • Joschka
    Háháhá...nincs annyi smink a földön, amennyitől én szépnek érezném magam!!!!áháháhá
  • Roccio
    és leborotválnak és megcsinálják a fogaid:D
  • kem001
    Stipi-stopi, én leszek a menedzsered XD
  • Joschka
    Jó helyen vagyok én itt a monitor mögött!!!!hehehe
  • kem001
  • Ironman2
    DD.Majd kisminkelnek
  • Joschka
    El akarod, hogy menjen az étvágyad????!!!!....Hol láttál te már szőrös, kopasz, fogatlan, szemüveges középkorú sztárt, aki nem annyira fotogén, mint ahogy azt a média megköveteli....áááá nem ez felejtős a részemről!!!!
  • Ironman2
    hehe.az se lenne rossz.És te meg buszvezetés közben Joschka zenét hallgatnál
  • kem001
    És őt tennék be a sims 3 zenéi közé, és simlish-ül énekelne :D
  • Joschka
    Azon a 3 lemezen 30 dalban elmondtam mindent, és sok embernek tudtára adtam...ennyi bőven elég nekem!
  • Ironman2
    Már lehet hogy régóta sztár lennél,és akkor a tv-ből néznélek