44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Ezt a Katy Perry féle verziót is jó lenne megszerezni, nem?
  • kem001
    Nekem az nem is lenne baj, ha csak pár sim lenne körülötted, mivel bőven elég lenne az is. Max koncerteken lenne pangás
  • Joschka
    Nekem is nagyon bejön...jó lenne már egy tényleg nyüzsgő város és nem csak az, hogy 3-4 sim futkozzon megint el, ahol éppen van a simünk a városban.
  • Roccio
    Igen tényleg jó hogy beleraknak egy igazi hírességet! Meg ha majd lenne még az sem baj :)
  • kem001
    Basszus de jó lett ez a videó, nagyon megtetszett a játék. Remélem több híresség is lesz benne
  • Joschka
    Előtte még a jövő héten jelenik meg a Sims 3 - Királyi Lakosztályok Cuccok kis kiegészítő lemez!
  • Joschka
    Kb. Március utolsó hetére...vagyis még Húsvét előtt megjelenik.
  • Ajsa
    Mikora várható The sims 3"vár a színpad"??! :D Már nagyon várom!!!! :)
  • Joschka
    Sims 3 Showtime: Katy Perry Coolector's Edition

És íme a gyűjtői kiadás borítója.

Ja, a videóban látható egy olyan játékszer, amivel a Nemzedékekben a gyerekek játszanak a játszótéren, csak ez amegülhető bika már a felnőttek játékszere lesz.
  • Joschka
    Na, majmost...hehe

• Joschka
    ŰMegint nem sikerült a videót beraknom....
  • Gné Era
    vállaltam kísértetvadász állást..hát..jókat röhincsélek néha rajta:)DD de még csak a 4-ik szintnél vagyok..még csak kopogószellemeket kellett befognom..kíváncsi leszek mi jön még..
  • Gné Era
    De az..hogy rohadjon meg..10-es feltalálói jártassággal csinálta meg a simem..
  • kem001

Letöltés
    És hamarosan jön az egyik kedvenc luxusautóm:
  • lucifer9393
    az nem csak olyan kis rács? amiből áramlanak az illatok hasonlót nekem is alkotott már... de semmi képzettség nélkül
  • Joschka
    Hát ez szörnyűűűű...
  • Gné Era
    na lányom simje feltalált valami illatszőnyeget..amit letett a fürdőben..ha a sim rálép különböző illatokat bocsájt ki..lehet választani az illatok közül..hát nekem már 10-es a feltalálói szintem,de nekem ilyen szőnyeget nem talált fel a simem..hihetetlen.
  • Joschka
  • Gné Era
    hetente jár hozzám a betörő..bugos a csajszi..mert mindig Ő győz a rendőrrel szemben,és beragad a lakásban..a riasztó vijjog eszméletlenül és csak a resetsimmel bírom kiebrudalni a lakásomból..
  • Gné Era
    na megvan a palládium..az áskával sikerült..
  • Joschka
    Néztél, mint a német túrista...
  • Gné Era
    Nahát...ilyet még sosem láttam..aludtak a simek,a pasi ébredezett,egyszer csak elkezdett hanyatt fekve repülni:)DD kirepült az udvarra,aztán vissza az ágyhoz..kiadtam neki a parancsot ,hogy egyen,na akkor kezdett el gyalogolni..csak néztem okosan a fejemből kifele:)DD
  • Joschka
    Palládiumot lehet pl a kertedben is találni, ha van egy Áska a tulajdonodban, de van kínában is ha jól emléxem és nézz körül a városodban is...sose tudni.
  • Gné Era
    tudja valaki,hogy palládiumot hol találok?? ez a feladata a simemnek,de én már elfelejtettem hol van olyan..
  • kem001
    Letöltés
  • kem001
    Hamarosan jón egy ilyen is:
  • Svenson
    Jól néz ki.
  • Svenson
    Mondjuk nekem tökéletesen megfelelnek azok a városok, amik vannak. Főleg, hogy mostanság nem is simsezek jó ideje.
  • Roccio
    Akkor így adom a videot.....
  • kem001
    1. ez nem Sims 2 topik
    2. Inkább fáradj át az Off/Warez Topikba!
  • Joschka
  • kem001

Letöltés
  • Joschka
    Ezért jobb, hogy ha mi magunk tudunk várost összehozni a világkészítővel...csak türelem kell hozzá és némi fantázia.
  • Svenson
    Hű, ez ám a valami. Beraknak egy Eiffel-tornyot, és azt hiszik, az már Párizs. Nagyon gagyi. És ezért még van pofájuk pénzt is kérni?
  • kem001

Letöltés
  • Joschka
    Jó, lesz!
  • kem001
    Ez a végleges úgy néz ki
  • Roccio
    Ez tényleg szebb mint a paris... :))
  • Gné Era
    nekem Párizs anno tetszett mikor egyszer ott voltunk apukával..de a párizsit nem szeretem:))jut eszembe..nosztalgiáztam a játékban..el kellett mennem Egyiptomba..egy fotó miatt..gondoltam pár kalandot teljesítek..tök jó volt egyik kaland jött a másik után:))
  • kem001
    Ez viszont jól néz ki