44549
-
Ezt a Katy Perry féle verziót is jó lenne megszerezni, nem? -
Nekem az nem is lenne baj, ha csak pár sim lenne körülötted, mivel bőven elég lenne az is. Max koncerteken lenne pangás -
Nekem is nagyon bejön...jó lenne már egy tényleg nyüzsgő város és nem csak az, hogy 3-4 sim futkozzon megint el, ahol éppen van a simünk a városban. -
Roccio #20115 Igen tényleg jó hogy beleraknak egy igazi hírességet! Meg ha majd lenne még az sem baj :) -
Basszus de jó lett ez a videó, nagyon megtetszett a játék. Remélem több híresség is lesz benne -
Előtte még a jövő héten jelenik meg a Sims 3 - Királyi Lakosztályok Cuccok kis kiegészítő lemez! -
Kb. Március utolsó hetére...vagyis még Húsvét előtt megjelenik.
-
Ajsa #20111 Mikora várható The sims 3"vár a színpad"??! :D Már nagyon várom!!!! :) -
Sims 3 Showtime: Katy Perry Coolector's Edition
És íme a gyűjtői kiadás borítója.
Ja, a videóban látható egy olyan játékszer, amivel a Nemzedékekben a gyerekek játszanak a játszótéren, csak ez amegülhető bika már a felnőttek játékszere lesz. -
Na, majmost...hehe
-
ŰMegint nem sikerült a videót beraknom....
-
Gné Era #20106 vállaltam kísértetvadász állást..hát..jókat röhincsélek néha rajta:)DD de még csak a 4-ik szintnél vagyok..még csak kopogószellemeket kellett befognom..kíváncsi leszek mi jön még.. -
Gné Era #20105 De az..hogy rohadjon meg..10-es feltalálói jártassággal csinálta meg a simem.. -
Letöltés
És hamarosan jön az egyik kedvenc luxusautóm:
-
az nem csak olyan kis rács? amiből áramlanak az illatok hasonlót nekem is alkotott már... de semmi képzettség nélkül
-
Hát ez szörnyűűűű... -
Gné Era #20101 na lányom simje feltalált valami illatszőnyeget..amit letett a fürdőben..ha a sim rálép különböző illatokat bocsájt ki..lehet választani az illatok közül..hát nekem már 10-es a feltalálói szintem,de nekem ilyen szőnyeget nem talált fel a simem..hihetetlen. -

-
Gné Era #20099 hetente jár hozzám a betörő..bugos a csajszi..mert mindig Ő győz a rendőrrel szemben,és beragad a lakásban..a riasztó vijjog eszméletlenül és csak a resetsimmel bírom kiebrudalni a lakásomból.. -
Gné Era #20098 na megvan a palládium..az áskával sikerült.. -
Néztél, mint a német túrista... -
Gné Era #20096 Nahát...ilyet még sosem láttam..aludtak a simek,a pasi ébredezett,egyszer csak elkezdett hanyatt fekve repülni:)DD kirepült az udvarra,aztán vissza az ágyhoz..kiadtam neki a parancsot ,hogy egyen,na akkor kezdett el gyalogolni..csak néztem okosan a fejemből kifele:)DD -
Palládiumot lehet pl a kertedben is találni, ha van egy Áska a tulajdonodban, de van kínában is ha jól emléxem és nézz körül a városodban is...sose tudni. -
Gné Era #20094 tudja valaki,hogy palládiumot hol találok?? ez a feladata a simemnek,de én már elfelejtettem hol van olyan.. -
Letöltés -
Hamarosan jón egy ilyen is:
-
Jól néz ki.
-
Mondjuk nekem tökéletesen megfelelnek azok a városok, amik vannak. Főleg, hogy mostanság nem is simsezek jó ideje. -
Roccio #20089 Akkor így adom a videot..... -
1. ez nem Sims 2 topik
2. Inkább fáradj át az Off/Warez Topikba! -
-
Letöltés -
Ezért jobb, hogy ha mi magunk tudunk várost összehozni a világkészítővel...csak türelem kell hozzá és némi fantázia. -
Hű, ez ám a valami. Beraknak egy Eiffel-tornyot, és azt hiszik, az már Párizs. Nagyon gagyi. És ezért még van pofájuk pénzt is kérni? -
Letöltés -
Jó, lesz! -
Ez a végleges úgy néz ki
-
Roccio #20077 Ez tényleg szebb mint a paris... :)) -
Gné Era #20076 nekem Párizs anno tetszett mikor egyszer ott voltunk apukával..de a párizsit nem szeretem:))jut eszembe..nosztalgiáztam a játékban..el kellett mennem Egyiptomba..egy fotó miatt..gondoltam pár kalandot teljesítek..tök jó volt egyik kaland jött a másik után:)) -
Ez viszont jól néz ki