44549
-
2 hívatlan vendég... azok nem voltak vámpírok, fagyit zabáltak :D -
A kis égetett ribanc...gondolom "füstölgött" is emiatt szegény pára...DDDD -
Roccio #20156 Luci rossz vagy ;)))) -
Vegák is voltak a buliban??? -
A csaj meg naponta a sitten ül :D Annyi barátot szerzett már ott :D -
Vért természetesen a kórházből hoztam :D Az ikrek lerohanták, egész szép kis véres csomagokkal tértek haza :D -
Pontosan...szabad kezet kapunk ebben! -
Ehhe...sötét egy alakulatod van, no de egy lucifertől mást nem is lehet várni...
-
Roccio #20150 Ja értem akkor csináld magad műsort azt ránk hagyják.. :D -
Rajtad múlik, hogy benne lesz e a játékban...vagyis rád bízzák ezt is. -
Na én meg most megint Sims-hangulatba jöttem. Volt ugye ez a nagy családom, kiöregedtek, és elköltöztek a városba, vagyis Bridgeportba. Mivel nagymama szinésznő volt, nagypapa ötcsillagos séf, így megtámogatták az unokákat, lakással. Az ikrekkel játszok most, akik vámpírok, és élvezem :D
tartottam vámpír bulit sok vérrel, és a környező vámpírokkal: gy liftből egyszerre szálltak ki :D
utolsón remek a kilátás a városra :)
-
Nyugi, majd csak összehozod magadnak akkor... 
-
Roccio #20146 Jajj akkor még sem lesz Katy Perry benne?? -
Hehe...ilyen dinnyét, meggyet...(vagy mi ez..) meg banánt a színpadra díszletnek simán összedobok.
-
A gyűjtők tehát ezeket a kacatokat fogják "extra" gyanánt a kieghez kapni.
-

-
Na, fiúk, akkor hát a csajszit majd nektek kell összehegesztenetek magatoknak...hehehe -
Úgy néz ki, hogy mégis csak neked lesz igazad...de hát ez van.DDDD
"Gyűjtői kiadás tartalmaz egy letöltési helyet, valamint egy téma Katy Perry frizura, ruha, gitár, tematikus kellékek gyümölcs és egy exkluzív poszter."
(Forrás: SimsTG) -
Az a harmadik az a The Sims 3 + Showtime. Szóval az alap, és mellé a Showtime kieg. Kijött ilyen a Pets-hez is. Egybecsomagolják őket az alappal... -
Roccio #20139 Ha megnézitek a video végét akkkor ott van 3 csomag 1ik a rendes játék (limited edition) a másik az a katys és a katy től jobbra van még egy! vmi... -
Roccio #20138 Nagyon jó kieg lesz nekem tetszik:))
Csak tényleg legyen a játékban is nagy nagy nyüsgés ne csak a videoba. . . -
Nem, nem...azok csak további kacatok lesznek a gyűjtők számára, a dobozon az áll, hogy kiegészítő lemez, tehát ez egy külön-külön kiadás lesz! -
Roccio #20136 Igen az sem lenne rossz! -
Nem akarok senkit kiábrándítani....de a dobozon csak annyi szerepel h. ruhák, díszlet és poszter... Katyt szerintem el kell készíteni... -
Roccio #20134 Hát de van hozzá hivaltalos trailer akkor csak nem:) -
Ja, szellem formájában a temetőben kóvájogva esetleg...DDDD -
Szerintem többen is benne lehetnek majd...két hónap és úgyis megtudjuk, hogy mekkora volt a beetetés, és hogy ebből mennyi a valóság a játékban! -
Igazából szép megemlékezés lehetne Michael Jackson-ról a játékban -

-
Roccio #20129 Meg ha Perry benne lesz akkor nem kizárt hogy más is. . . :D -
-
Majd szépen mi is begyűjtjük...hehehe -
Roccio #20126 Ja hát akkor külön letöltjük az új kieghez majd :D -
Szerintem ebbe a gyűjtőiben lesz majd benne. Hab a tortán az lenne, ha házát is betennék :D -
Ez egy másik gyűjtői kiadás lesz! Meg lesz a sima gyűjtői is ráadásul! -
Nem, ez teljesen külön cucc!...De persze az alapjáték kell hozzá ehhez is! -
Ez legyen a legkevesebb! -
Roccio #20121 Még szép persze! De ez most hogy lesz hogy külön lehet Katy Perry-t letölteni hozzá? Vagy lesz egy olyan csomag amihez mellékelik? -
Inkább, pont a koncerteken ne legyenek 2-en 3-an!!!!! -
Posztert majd kinyomassuk hehe