44549
-
Köszi, de ezeket már régen végig csináltam egyszer már! -
Letöltés -
Gné Era #20196 Vagy ha ezeken túl vagy,és minden feladatot akkor régen megcsináltál,akkor elvileg a postaládánál tudsz rendelni omninövény magot.. -
Gné Era #20195 Akkor még tudod hogyan szerezhetsz?? Azzal a titkos kóddal amit egyszer itt leírtál nekem..Tudod,az amikor minden gyümölcsöt és zöldséget el tudsz ültetni azzal a kóddal,és nem kell elutaznod külföldre. Meg a halakat is beleteheted a saját tavadba..Na ott az omninövény is..Meg mindenféle ilyen titkos cuccok,valami kódot be kell írni,aztán be kell lépni vásárlás vagy építkezés módba? már nem emlékszem,és ott is be kell írni valami kódot..utána tudsz válogatni a termények,meg a halak között. -
Hááát, akkor legyen a tied a csajszi, jól jársz majd vele, mer' keveset fogyaszt, csak rohadt igényes..hehe -
áááá nem is mondanám... nincs maxon...Macbookon játszok, most olvastam ki, ilyen kártyája van : NVIDIA GeForce GT 330M -
Roccio #20192 neem én láttam hogy szépek ;))):D -
Csak nem tudtam, hogy "nokedlival" meg "rántotthússal" kell azt is etetni...
-
Szép csámpásak...DDD -
Ja, le is körmözném rögtön neki...DDDD -
Köszi, hogy el mondtad... 
...csak a simem (mivel csak vele játszom állandóan) már régóta túl van ezeken az általad leírt lépéseken...mert így tettem szert annak idején még az első házamnál (mely még meg is van a gépem egyik "sarkában"!), az említett omninövény borkokra.
-
Roccio #20187 Katy Perry től az ET számot szeretem. .. -
Roccio #20186 de neked szépek ;)) -
Gné Era #20185 Paris Hiltonnak annyira randa lábujjai vannak,pasi lennék tuti nem kéne:)DD -
Gné Era #20184 omninövény magot az étterem főszakácsától kaphatsz ha 10-es a kertészkedési szinted és kiváló minőségű sajtot, meg steaket vittél be, amit ugyancsak termeszteni kell.Sorban kapod a feladatokat ahogy haladsz előre a tudással.A végén ha bevitted a 10 db kiváló minőségű steaket,amit megtermeltél,akkor kapod meg az omninövény magját..Utána már rendelhetsz a postaládán keresztül.. -
Ja, majd most el-válik...hehehe 
-
Ő már nem olyan felkapott, mint mondjuk 2 évvel ezelőtt... a sztárvilág már csak ilyen. Most éppen Katyra vannak ráocsúdva!!!!! 

-
Ironman2 #20181 Majd átmegyek Katy kisasszonyhoz egy kis Woohoo-ra
(most válik ha jól tudom)
-
Roccio #20180 áá.. jobban örülnél te egy Paris Hilton editionnak ;))) :DDDDDD -
Roccio #20179 Na akkor mégis benne lesz :D
És játszható is lesz... -
Ühhü...
-
-

-
Bakker, ez a játék nem a kivénhedt metal zenészeknek szól...bár még ők is játszhatják, hanem elsősorban a tiniknek.
Ja, akkor úgy látszik, hogy a Showtime-ban Katy "Sim" Perry mégis csak játszik...kvázi: Katy Perry játszható karakter lesz a Vár a színpadban!!!!!hehehe
"Katy aláírt egy egyezséget jellemző a játék a The Sims 3 Showtime.Katy lesz játszható karakter a játékban, és a játékosok is tudják, hogy feloldása sok Katy Perry-témájú ruhák, frizurák és kiegészítők."
(Forrás: Sims Programs) -
Coolfire #20174 Inkább Metallica editiont csináltak volna.:)
-
Ironman2 #20173 BAkker,de szép képek! Te milyen videókarin nyomod ezt? -
Akkor meg majd, amikor legközelebb játszom szerezek a tudományos kutató intézetből omninövény magot aztán majd jól elültetem..hehe [url=http://www.cosgan.de/smilie.php] -
Na, ennyivel is többe tudok, mert nálam csak vizet kapott az automata locsolóból...akkor meg vízinövénynek kellett volna lennie, nem??? 
-
Gné Era #20170 Mi az hogy nem adott termést?? azt táplálni kell..amivel megeteted másnapra az terem rajta..magától nem terem semmit -
Én meg a hajamat...elől...(ami, nincs izs...) 

-
Én egy idő után már nem is foglalkoztam vele, mert el ültettem ugyan a kertemben, de nem adott soha termést...fogtam...zsupssssz!!!...ki is dobtam. -
Gné Era #20167 hát..rohadt nehéz ezt az omninövényt összehozni..Mire minden feladatot végigcsinálok..befonom a szemöldököm:)) -
Ettől eltekintve én meg várom ezt a sínpados kieget (Viszont az előbbi szmájik csak is az EA-nak szólnak!!!). -
Ez van, mikor egy cég monopol helyzetben van egy területen... 

-
Gné Era #20164 Hát nekem nem jön be ez az új kiegészítő...Valami ütősebbet is kitalálhattak volna.. -
Coolfire #20163 Azért van bőr a pofáján az EA-nak,meg is értem a bojkottot.4 féle showtime-t kiadni,ráadásul kurva drágán,ehhez pofa kell.....
-
Annyira, hogy megtanult rácsos linzert sütni...
-
Aha... -
Igen, minden börtönlátogatásba majd bele hal :D -
Mé, milyen lenne a patás.