44549
-
Na ezt meg megint honnan szeded? :D -
Nos, ott olyanról egyáltalán szó sincs. Azt írják, a Katy Perry-s videóban állítólag NEM az új város látható. Az még várat magára, jövőhétig, a producerek bemutatójaig, ahol a különleges lényről is lehet, hogy szó lesz.... -
Roccio #20236 De állítólag van egy szebb berendezésű meg egy kevésbé ugye a szebb az a Katy-s de jó lenne ha csak a Katy-s lenne mert úgy is az kell mindenkinek meg minek adnának ugyanabból kettőt. .. -
ITT található meg a forrás. Mi is csak innét tudjuk. -
Szerintem nincs is 2 város :D Valaki mutasson már nekem egy forrást mert én kételkedek.... -
Majd meglátjuk később, hogy miként megy a dolog... -
Roccio #20232 Igen de abból a városból nem lehet egyszerre kettőt vagy az egyik vagy a másik berendezésű nem?:)) -
Ja, felrakom a simát és a perry-s féle várost hozzá...hehehe -
Roccio #20230 nekem is... de nem csak 1 stralight.. ot tudsz feltenni? (csak 1 verziót vagy a perryset vagy a simát) azt hiszem:) -
Nekem meg ez is meg amaz is kell!!! -
Jó vastag bőr van a pofájukon az ea-soknak...ennyit kérni érte?! -
Én is kedvelem ezt a villanyautót!!!! -
Coolfire #20226 10 dolcsival drágább csak,mint a "sima".:) -
Coolfire #20225 -
Gné Era #20224 élőben is olyan..kibaszott ronda..ingyen sem kéne.. -
Ez most komoly? Merész húzás :D -
Hát igen, mondjuk hivatalosok közül eddig a Ford Focus tetszik nekem legjobban, meg a Renault Fluence -
Coolfire #20221 50 dollár,csak azért mert Katy Perry adta a nevét hozzá.. -
Coolfire #20220 Király kis egyszemélyes környezetbarát kocsi.Nekem olyan van néha a játékban,v. bicikli.:) -
Roccio #20219 ahha értem akkor lesz 2 féle berendezés. Katy Perry-s jobb az kell :PP -
az a smart olyan mint egy babakocsi :D -
Nem azért, de prince saját maga különb autókat csinál szerintem :/ -
Coolfire #20216 Itt a harmadik rönó szett:
-
Coolfire #20215 Szerintem is rendes fénykép az első. -
Az első kép egy igazi, nem is Simses :D Sztem valamivel kevered :D
vagy akkor kérek forrást, mert ez elég hülyén hangzik.... -
Na akkor majd próbálkozok vele később :D -
Bocsi, sajna most nem megy...idegenek lepték el a házunkat...DDDD....rokonok jöttek!!!! -
Nekem jöhet mindegyik város... 

-
Kell a francnak az most... -
Ironman2 #20209 Igen.Lesz egy Katy Perrys változat a városból.Az alsó képen abból van részlet amúgy.Szép rózsaszines designa lesz -
Esetleg egy képes leírást kérhetnék tőled? Ha nem gond -
Gné Era #20207 Hát én most marhára elvagyok ezzel a kísértetvadászos állással..rohadtul élvezem.. -
Roccio #20206 Mint pl: az editionba másképp van berendezve mint a simába? -
Gné Era #20205 Na így tudod az omninövényt is megszerezni,ha akarod.. -
Ironman2 #20204 Na ez ismét érdekesen hangzik.Kiderült ugyanis hogy nem véletlenül lesznek különböző változatok a Vár a szinpadból,ugyanis mindegyik változatnak saját témája,és városa lesz.Itt ugyanazt a várost kell érteni,(Starlight Shoes)csak különbözó stílusokban lesznek berendezve:
-
Tessék:
testingcheatsenabled true
Ezután már a Vásárlásmódba belépve írd be a következő kódot a rejtett (Kérdőjel szimbólumos) mappa előhívásához:
buydebug -
Gné Era #20202 mondjuk a titkos kódot beírhatnád mégegyszer,mert elfelejtettem...köszi..előre is:)) -
Hát először a középső két homorú ívet csináltam meg, majd végül a két-két kör alakú részt.
A lécet azt úgy töltöttem le, de már sajnos el felejtettem, hogy honnét. Bocsi! -
Az első képen lévő medencét hogyan csináltad? Illetve honnan van az a léc az erkélynél?:D -
És erről is tudtam, hogy lehet rendelni.