44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Ehhe...nem is jó írtam le a nevüket: Helyesen "Los Tarhongjas"
  • Joschka
    Nekem volt egy zenekarom a Los Tahonyas (A Tarhonyák) 2 fős banda volt, de a simem hiába hívta a másikat az soha sem ért rá a próbákra....meg egy fellépésre se hívták őket soha..., na mondom, akkor erről ennyit...
  • Gné Era
    Alapított már valaki együttest?? Az interakciók között ott van,addig eljutottam. De utána ,hogyan működik?? Automatikusan hívni fognak buliba fellépni??
  • Coolfire
    Ja ezt elfelejtettem.:)
    Az alapban semmi extra.
    Limited:ajándék fellépési helyszín és színpad.
    KP CE:egyedi színpad,ruci,kiegészítők meg ilyenek.
  • Coolfire
    Zárjuk már rövidre ezt a témát..

1.Lesz az új város,Starlight Shores.
    2.Lesz 4 féle kiadás:
    a.:)
    b.:)
    c.:)
    és lesz az alap+showtime.

• Coolfire
    Én azt sem tudom ki az.
  • Gné Era
    A ház szuper,nagyon jól néz ki..Ügyes vagy..Élőben is elfogadnám szívesen..
  • Gné Era
    Istenem segíts!! Mennyire odáig vagytok ettől a jelentéktelen luvnyától..
  • kem001
    Beköltöztettem a családomat az új házba
  • Roccio
    Háááá hogy eltaláltad :DDD!!!!! lehet hogy Katy-t szánták annak
  • lucifer9393
    Megvan, rájöttem: Katy Perry lesz a különleges lény na ezt a teóriát übereljétek :D
  • Roccio
    :D Ez a nagy Katy Perry láz xd
  • lucifer9393
    Most lépek le innen :D Többet nem bírok elviselni :D
  • Roccio
    Kitudja Katy Perry-t lehet hogy ellátják különleges opciókkal:)
    ami csak nála lesz és egészen kiemelik a többi sim közül..
    lehet hogy ki is mászik hozzád 3D ;)))
  • lucifer9393
    Na meg ha benne is van, istenem nagy Kunszt. Sims mint a többi. Különbet töltesz le bármelyik oldalról :D Nem erőltették meg magukat nagyon a klippben sem. Most jövök rá, mennyire értelmetlenségben bizonyítgatom az igazamat, tök mind1 mi lesz benne, de jó legyen :)
  • Joschka
    Nem tud érdekelni, hogy mit gondolsz rólam.
  • lucifer9393

Katy Perry reklámozta anno a Nagyvárosi életet is. Mégsem volt benne. Nem garancia....
  • Roccio
    Én szerintem mondom 1 lesz de annyi ha beletöltöd Katy Perry-t akkor az automatikusan beleépül a városodba. gondolom én....
  • Roccio
    ahha olyan :D
  • lucifer9393
    Amit az előbb olvastam h. nem létezik, csupán a klipp végett dobták össze :)

Jó, nem jártatom itt tovább a szám. Belédrögzült a 2 város. Üsse kő, örülj neki, nekem egy se kell :D
  • Roccio
    iggen de maga Katy Perry is benne lesz!
  • Joschka
  • lucifer9393
    de, 2 díszlet. Gondolom én, ha EGY VADONATÚJ VÁROS jönne a Katy-s különkiadással, akkor az hatalmas betűkkel lenne reklámozva a dobozon. De nézz meg bármit és bárhol, csak a posztert, a díszletet és a ruhát emlegetik. Még a Katy-s dobozon is ennyi van feltüntetve...egy új városnak nagyobb visszhangja lenne.
  • Joschka
    Az egy kicsit sziruposabb kinézetű (csöpögős?), amint a vieójában is lehet látni.
  • Roccio
    na meg maga Katy Perry persze
  • Roccio
    hát ez az!!!!! :D milyen név az hogy ster, star az értelmes.
    meg katy perry-s verzióban csak annyi lesz hogy a városba beleépül a katy perry berendezés.. nem? :D
  • Joschka
    Ez már a te bajod...
  • lucifer9393
    Én akkor sem hiszek a 2 városban.... annak nem lenne értelme.... vagyis na nekem teljesen mind1, de sztem az badarság :D
  • Roccio
    Ster az meg milyen star az értelmesebb:D
    hát akkor a katy perry-s verzió a nyerő :D
  • Joschka
    Most már még jobban fogjátok tudni!!!
  • Joschka
    Tehát a sima kiegészítő városa lesz: Sterling Shores

Míg a Katy Perry féle verzióban az új város neve: Starlight Shores
  • lucifer9393
    ezt eddig is tudtuk
  • Joschka
    Itt pedig egy másik városról is szó esik a Showtime vezető tervezőjével Aaron Conners-el készített interjúban.

"1. Mesélj egy kicsit a The Sims 3 Showtime, és milyen funkciók akkor leginkább izgatott.
    Nagyon izgatottak vagyunk a nagy szórakozás világát, hogy hozza Showtime Sims 3 The Sims 3. Az új szomszédság, Sterling Shores, tele van különféle helyeken, ahol a Sims látható koncertek, magic show és egyéb bemutatók. Vagy egyszerűen csak lógni a barátokkal, vegyél egy kör italt, biliárd, karaoke énekelni, táncolni körül a zenegép, játszani, és még egy kört egy vad bika mechanikus! Sok dolgom van, nem beszélve a tevékenységét az új karrier - énekes, bűvész és akrobata - vagy a lehetőséget, hogy korán kelni, mint egy DJ, kiegészítve a saját DJ standján."

(Forrás: Sims TG)
  • Joschka
    És lesz új város is a játékban!

Újváros - Starlight Shores
    Az új kiegészítő csomag tartalmaz egy teljesen új világot nevű Starlight Shores, az új helyszínek és új tárgyak élesíteni Sims "tehetség a nő, és a siker.

Ön képes lesz megmondani, teljesen új történetet az új város Starlight Shores, ahol a simek is, hogy kölcsönhatásba lépnek az új szomszédok, és fedezze fel a világ tele van új házak, tárgyak, helyszínek és egyedi szakaszok.

(Forrás: SimsVIP)
  • lucifer9393
    Jukebox, Photobooth, és MP 3 a legjobbak :D
  • Joschka
    No, most olvastam az egyik oldalon, hogy a Vár a színpad kiegészítőben lesz biliárdasztal, karaoke cucc, és megülhető elektromos bika

Valamint az alábbi cuccok lesznek elérhetőek majd a vásárlási módban:

biliárdasztalok

Karaoke gép

DJ Sátoros / lemezjátszó

Új Guitar

botok

Mikrofonok

Spotlights

Hangszóró rendszerek

Húzza fel Bar

Jukebox

Props

Új Decor

Új Világítótestek

Photo Booth

Mechanikai Bull

Asztali Arcade Machine

Golf Driving Range

hordozható MP3-lejátszó

Electro-dance szférában

Skeeball

(Forrás: SimsVIP)
  • Roccio
    hát igen az minden kieggel ezúttal kíváncsi leszek hogy milyen teremtmény jön:)
  • lucifer9393
    Különleges lény minden kieggel jön, és ha engem kérdeztek, ez a több városozás badarság....
  • Roccio
    A városról meg várjuk meg a hivatalos infókat és akkor nem lesz találgatás :D
  • Roccio
    Ja hát akkor csak 1 féle lesz és lesz egy teremtmény is...