44549
-
Ehhe...nem is jó írtam le a nevüket: Helyesen "Los Tarhongjas" -
Nekem volt egy zenekarom a Los Tahonyas (A Tarhonyák) 2 fős banda volt, de a simem hiába hívta a másikat az soha sem ért rá a próbákra....meg egy fellépésre se hívták őket soha..., na mondom, akkor erről ennyit...
-
Gné Era #20276 Alapított már valaki együttest?? Az interakciók között ott van,addig eljutottam. De utána ,hogyan működik?? Automatikusan hívni fognak buliba fellépni?? -
Coolfire #20275 Ja ezt elfelejtettem.:)
Az alapban semmi extra.
Limited:ajándék fellépési helyszín és színpad.
KP CE:egyedi színpad,ruci,kiegészítők meg ilyenek.
-
Coolfire #20274 Zárjuk már rövidre ezt a témát..
1.Lesz az új város,Starlight Shores.
2.Lesz 4 féle kiadás:
a.:)
b.:)
c.:)
és lesz az alap+showtime.
-
Coolfire #20273 Én azt sem tudom ki az. -
Gné Era #20272 A ház szuper,nagyon jól néz ki..Ügyes vagy..Élőben is elfogadnám szívesen.. -
Gné Era #20271 Istenem segíts!! Mennyire odáig vagytok ettől a jelentéktelen luvnyától.. -
Beköltöztettem a családomat az új házba
-
Roccio #20269 Háááá hogy eltaláltad :DDD!!!!! lehet hogy Katy-t szánták annak
-
Megvan, rájöttem: Katy Perry lesz a különleges lény
na ezt a teóriát übereljétek :D
-
Roccio #20267 :D Ez a nagy Katy Perry láz xd -
Most lépek le innen :D Többet nem bírok elviselni :D -
Roccio #20265 Kitudja Katy Perry-t lehet hogy ellátják különleges opciókkal:)
ami csak nála lesz és egészen kiemelik a többi sim közül..
lehet hogy ki is mászik hozzád 3D ;))) -
Na meg ha benne is van, istenem nagy Kunszt. Sims mint a többi. Különbet töltesz le bármelyik oldalról :D Nem erőltették meg magukat nagyon a klippben sem. Most jövök rá, mennyire értelmetlenségben bizonyítgatom az igazamat, tök mind1 mi lesz benne, de jó legyen :) -
Nem tud érdekelni, hogy mit gondolsz rólam. -
Katy Perry reklámozta anno a Nagyvárosi életet is. Mégsem volt benne. Nem garancia.... -
Roccio #20261 Én szerintem mondom 1 lesz de annyi ha beletöltöd Katy Perry-t akkor az automatikusan beleépül a városodba. gondolom én.... -
Roccio #20260 ahha olyan :D -
Amit az előbb olvastam h. nem létezik, csupán a klipp végett dobták össze :)
Jó, nem jártatom itt tovább a szám. Belédrögzült a 2 város. Üsse kő, örülj neki, nekem egy se kell :D -
Roccio #20258 iggen de maga Katy Perry is benne lesz! -

-
de, 2 díszlet. Gondolom én, ha EGY VADONATÚJ VÁROS jönne a Katy-s különkiadással, akkor az hatalmas betűkkel lenne reklámozva a dobozon. De nézz meg bármit és bárhol, csak a posztert, a díszletet és a ruhát emlegetik. Még a Katy-s dobozon is ennyi van feltüntetve...egy új városnak nagyobb visszhangja lenne. -
Az egy kicsit sziruposabb kinézetű (csöpögős?), amint a vieójában is lehet látni. -
Roccio #20254 na meg maga Katy Perry persze
-
Roccio #20253 hát ez az!!!!! :D milyen név az hogy ster, star az értelmes.
meg katy perry-s verzióban csak annyi lesz hogy a városba beleépül a katy perry berendezés.. nem? :D -
Ez már a te bajod...
-
Én akkor sem hiszek a 2 városban.... annak nem lenne értelme.... vagyis na nekem teljesen mind1, de sztem az badarság :D
-
Roccio #20250 Ster az meg milyen star az értelmesebb:D
hát akkor a katy perry-s verzió a nyerő :D -
Most már még jobban fogjátok tudni!!! 

-
Tehát a sima kiegészítő városa lesz: Sterling Shores
Míg a Katy Perry féle verzióban az új város neve: Starlight Shores -
ezt eddig is tudtuk
-
Itt pedig egy másik városról is szó esik a Showtime vezető tervezőjével Aaron Conners-el készített interjúban.
"1. Mesélj egy kicsit a The Sims 3 Showtime, és milyen funkciók akkor leginkább izgatott.
Nagyon izgatottak vagyunk a nagy szórakozás világát, hogy hozza Showtime Sims 3 The Sims 3. Az új szomszédság, Sterling Shores, tele van különféle helyeken, ahol a Sims látható koncertek, magic show és egyéb bemutatók. Vagy egyszerűen csak lógni a barátokkal, vegyél egy kör italt, biliárd, karaoke énekelni, táncolni körül a zenegép, játszani, és még egy kört egy vad bika mechanikus! Sok dolgom van, nem beszélve a tevékenységét az új karrier - énekes, bűvész és akrobata - vagy a lehetőséget, hogy korán kelni, mint egy DJ, kiegészítve a saját DJ standján."
(Forrás: Sims TG) -
És lesz új város is a játékban!
Újváros - Starlight Shores
Az új kiegészítő csomag tartalmaz egy teljesen új világot nevű Starlight Shores, az új helyszínek és új tárgyak élesíteni Sims "tehetség a nő, és a siker.
Ön képes lesz megmondani, teljesen új történetet az új város Starlight Shores, ahol a simek is, hogy kölcsönhatásba lépnek az új szomszédok, és fedezze fel a világ tele van új házak, tárgyak, helyszínek és egyedi szakaszok.
(Forrás: SimsVIP) -
Jukebox, Photobooth, és MP 3 a legjobbak :D
-
No, most olvastam az egyik oldalon, hogy a Vár a színpad kiegészítőben lesz biliárdasztal, karaoke cucc, és megülhető elektromos bika
Valamint az alábbi cuccok lesznek elérhetőek majd a vásárlási módban:
biliárdasztalok
Karaoke gép
DJ Sátoros / lemezjátszó
Új Guitar
botok
Mikrofonok
Spotlights
Hangszóró rendszerek
Húzza fel Bar
Jukebox
Props
Új Decor
Új Világítótestek
Photo Booth
Mechanikai Bull
Asztali Arcade Machine
Golf Driving Range
hordozható MP3-lejátszó
Electro-dance szférában
Skeeball
(Forrás: SimsVIP)
-
Roccio #20242 hát igen az minden kieggel ezúttal kíváncsi leszek hogy milyen teremtmény jön:) -
Különleges lény minden kieggel jön, és ha engem kérdeztek, ez a több városozás badarság.... -
Roccio #20240 A városról meg várjuk meg a hivatalos infókat és akkor nem lesz találgatás :D -
Roccio #20239 Ja hát akkor csak 1 féle lesz és lesz egy teremtmény is...