44549
-
Na én meg hoztam képeket az előbbi játékélményemből...
Balett?...nem, hülyéskedés!
Kutyuli-mutyuli...hehehe
Ha ezt látná Gordon Ramsey...megnyalná mind a tíz ujját...hehe
Hmmmm...tök jó, hiába...én főztem!
Helló szar-vas...
-
Coolfire #20317 Mindjárt itt az a szépnevű cucc csomag is.Az smafu?:) -
Coolfire #20316 Egyébként engem sem hozott még mindig lázba ez a kieg.Az eddig hallott infomorzsák alapján egy 4 állásos új városrészes Superstar lesz,ami a Leszáll az Éj folytatása.:) -
Coolfire #20315 Nyissatok már egy Katy Perry topikot..
-
Azt tudom, olvastam róla :D -
Gné Era #20313 Hülye:)DD Azon röhögök mikor a pasi azt mondta: Doktor Úr tessék vigyázni,az én likam még csak kijárat:)DD -
a Marry the night benne lesz :) -
Én jobban örülnék Lady Gaga extrém ruhakollekciójának XD -
A nyugdíjas már nem izgul a prosztatavizsgálattól, neki az már rutin
-
Gné Era #20309 Úgy izgultok tőle mint a nyugdíjas a prosztatavizsgálat előtt
-
Ránéztél már arra a nőre? :D És csodálkozol mit szünk rajta?
-
Ja, dobjuk a csirkét tényleg, mert má uncsi a téma!!!! -
Gné Era #20306 Jaj hagyjátok már ezt a luvnyát..Úgy beizgultok rá,mint a nyugdíjasok akik még megnyalnák a sósat..igaz a lenyugvó napnak is van ereje:)DD -
No, menek oszt nyomatom a simset... ] -
Telivízet-videó nélkül is!!!!
-
Szerintem itt már régóta tuggya mindenki, hogy kicsoda ez a csajka!!!! -

-
Roccio #20301 Aki nem lenne tisztában Katy Perryvel :)
-
Roccio #20300 Én is már régen játszottam vele én is pont ma akarok nekiállni.. :)
-
Motorfűrésszel?:DD -
Osszátok el a gépet!!!!...DDDD -
Én se tudom, hogy mikor játszottam vele, de ma neki esek...(no nem a konyhaszkrénynek...DDDD) 

-
Tegnap pár percet játszottam csak vele, valahogy meguntam :D Majd talán ma -
Gné Era #20295 Pedig sajnos így lesz..:(( Én most is simsezek éppen. Megjött a kedvem.. Kihasználom amíg lehet:)) Mindjárt jön haza a lányom,és már kezdi is a játékot Ő is:)) -
Még a 3 sincs normálisan megcsinálva, előbb avval foglalkoznának, és nem kezdenének rögtön új játékon dolgozni -
Basszus úgy élnék abban a házban amit most készítettem. Jó kis medencés bulikat lehetne rendezni XD -
Gné Era #20292 Már készül Sims 4..Szerintem nem lesz több mint a sims 2-nek volt.. -
Lesz még jó pár az biztos.. Kíváncsi leszek, hogy Sims 2 kiegészítőinek számát felülmúlja e -

Haj-ráááá!!!!!
-
Nem baj, mi meg majd jókat játszunk vele...hehehe -
Köszi szépen, így akkor véglegesíthetem a medencét -
Roccio #20287 mért lenne az még több kieg jön ám... -
Tessék kem, itt van egy kis animációban, hogy hogyan készítsd el a medencédet.
-
Roccio #20285 ja persze majd megrendelem
-
Szerintem az évszakok felejtős téma.. Felrakom szerintem a Sims 2-t majd újra Sims 3 mellé -
Köszönöm, de szerintem lehetne jobb is... Na mindegy, hamarosan jön az új kieg, és akkor sims-ezek egyet. Jó ideje nem játszottam, csak építkeztem -
Gné Era #20282 Csak tudnám mit esztek annyira azon a nőn? Hirtelen mindenki elfelejtette,hogy évszakos kiegészítőt várt..EA-nak sikerült azért elterelni a reklamálók figyelmét ezzel.. De ez akkora nagy szám lenne? Nekem valahogy nem tetszik. Semmi különleges nem lesz benne.. -
Coolfire #20281 Rendeld elő 49.99-ért.:) -
Roccio #20280 Na akkor a négy verzió közül ugyan az a város. Katy Perry-s verzió kell :) -
Gné Era #20279 Akkor nem érdemes?? A gitártudása már a 10-es szinten van,de a jártassági naplóban azt írja,hogy legalább 20 bulin kell fellépnem,hogy továbbjussak. De én elmentem a buliba,ahova hivatalos voltam,neki álltam gitározni ,de le sem szarták a fejemet.Nem is írta ki utána,hogy a 20 buliból egyen már felléptem. Azt hittem ezzel az együtteses szarsággal meg lehet ezt oldani..